طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر ایران است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا با استفاده از لوبیا چیتی و گوشت گوسفندی تهیه می‌شود و با توجه به سلیقه هر شخص می‌تواند به صورت تند یا خامه‌ای سرو شود.

برای تهیه این غذا، نخست یک پیمانه لوبیا چیتی را شسته و در یک قابلمه به همراه ۴ پیمانه آب ریخته و برای شسته شدن لوبیا، به مدت ۸۰ تا ۹۰ دقیقه در حرارت متوسط به داغی رسیده و چند بار آب آن تعویض شده و تا بار دیگر آن داغ شود، بر روی حرارت ملایم قرار داده می‌شود. سپس ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی را به صورت خرده شده به لوبیا اضافه کرده و آن را همراه با سبزیجات دلخواه نظیر پیاز، چای حاجی بیاد مرغ، زرشک یا رویال نیز اضافه کرده و روی حرارت ملایم تا نرم شدن لوبیا و پخت گوشت می‌گذاریم. در این مرحله، به میزانی که دوست داشتید، نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز، دارچین و گلاب نیز به طعم دلخواه و از هر کدام کمی اضافه می‌کنیم. در ادامه، آن را برای ۲ ساعت تا ۲ ساعت و نیم روی حرارت کم به نوبت همراه با تغییر آب، بپزید.

بعد از اینکه لوبیا و گوشت کاملاً نرم شد، برای ترغیب طعم، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه به همراه آن بپزید تا رنگ و طعم آن بهتر شود. سپس خوراک را با نان یا برنج سرو کنید.

با توجه به طعم دلخواه، می‌توانید به آن روغن حیوانی اضافه کنید و یا از حیوانی و کره نیز استفاده کنید. همچنین، استفاده از گردو، آجیل و خلال شادی نیز برای تزئین و ترغیب طعم خوراک پیشنهاد می‌شود.



طرز تهیه لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

تهیه لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی، یکی از غذاهای کاملاً سنتی و خوشمزه ایرانی است که در تمام مناطق کشور می‌توان آن را پیدا کرد. لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی ترکیبی از گوشت گوسفند، لوبیا چیتی، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه‌های خوشمزه است که با هم تهیه می‌شود.

برای تهیه این غذا، در ابتدا لوبیا چیتی را خیس کرده و سپس با گوشت گوسفندی خرد شده و پیاز رنده شده در دیگ با گوجه فرنگی تفت می‌دهیم. سپس نیمی از لوبیا را به آن اضافه کرده و با ادویه‌هایی همچون زرد چوبه، فلفل سیاه و نمک، غذا را به مدت 30 دقیقه پخت می‌دهیم.

در مرحله بعدی باقی مانده لوبیا را به غذا اضافه کرده و مزه آن را با چکیدن یک عدد لیمو تند تنظیم می‌کنیم. سپس غذا را برای 15 دقیقه دیگر در حرارت ملایم پخت می‌کنیم تا لوبیا همیشه در حد مطلوب و خوشمزه شناور باشد.

در نهایت، لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی را به صورت سرویس زمینی در ظرف مناسب قرار داده و با نان تازه و گلچینی از سبزیجات می‌توان آن را سرو کرد.این غذا فوق‌العاده و دلچسبی است که می‌توان با چاشنی برخی از ادویه‌های گیاهی مانند نعناع و کمی خامه سفید یا روغن زیتون هم طعم و مزه آن را تغییر داد و بهبود بخشید.



راهنمای تهیه خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

لوبیا چیتی با گوشت یکی از خوراک‌های پرمصرف در سراسر ایران است که طعم فوق العاده‌ای دارد و در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذای ایرانی معمولاً با برنج و نان سفید سرو می‌شود و در تولید آن به جز لوبیا چیتی و گوشت، مواد مختلفی نظیر پیاز، روغن، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید لوبیا چیتی را شسته و در آب مدتی خیس بگذارید تا کمی نرم شود. سپس گوشت گوسفندی را با روغن در قابلمه بریزید و حرارت آن را بالا ببرید تا گوشت به رنگ قهوه‌ای تغییر رنگ دهد. سپس پیاز را با گوشت کبابی شده تفت دهید و آن را به صورت کامل بریزید تا داغ باشد.

سپس لوبیا چیتی را به قابلمه اضافه کرده و آن را با یک لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه مخلوط کنید. قابلمه را بسته و بذارید که بجوشد. سپس آتش را کم کنید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت بگذارید تا لوبیا نرم شود. در این مرحله فلفل سیاه و نمک را به لطف طعم خود به غذا اضافه کنید.

در انتها، خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی حاصل از طبقه بندی چند مرحله‌ای را می‌توان با نان تازه یا برنج سرو کرد. برخی افراد از روی آن پنیر سپرده و یا داخل آن یک تکه نون نان تازه قرار می‌دهند. می‌توانید با داشتن این دستور در سهولت بخشی به تهیه خوراک‌های خود داشته باشید.



نحوه پخت لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

لوبیا چیتی با پخت همراه با گوشت گوسفندی یک انتخاب خوشمزه و مقوی برای وعده‌های غذایی است. لوبیا چیتی از دسته لوبیاها به شمار می‌رود و همچون سایر نوع‌های لوبیا دارای مقدار زیادی پروتئین، فیبر و ویتامین و مواد معدنی است. پختن آن با گوشت گوسفندی نیز می‌تواند به تنوع غذایی و افزایش پروتئین سالم در وعده های شما کمک کند.

برای آماده سازی این غذا، ابتدا لوبیا چیتی را در آب نمکین خیس کرده و سپس آن را برای حدود یک تا دو ساعت در آب جوش قرار داده تا نرم شود. در این مرحله نیاز است که هر نوع آلودگی، زباله یا سنگی که درون لوبیا وجود داشته باشد، از بین برود. پس از جوشیدن لوبیا، آنها را از آب جوش به همراه عصاره آن جدا کرده و در یک قابلمه قرار می‌دهیم.

در مرحله بعد، گوشت گوسفندی را خرد می‌کنیم و به همراه پیاز خرد شده و روغن درون قابلمه را قرار می‌دهیم. سپس آن را روی حرارت ملایم به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه می‌گذاریم تا گوشت نرم شود. سپس به آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و نمک و فلفل اضافه کرده و آن را مخلوط می‌کنیم.

سپس لوبیا چیتی را به قابلمه ما اضافه می‌کنیم و با یک لیوان آب جوش، غذا را مخلوط می‌کنیم. بعد از مخلوط کردن، قابلمه را بسته و نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا لوبیا چیتی و گوشت گوسفندی پخته شوند و مزهٔ خاص خود را داشته باشند. بهتر است مقداری از آبکشی لوبیا چیتی را به عنوان سس در کنار غذای خود نیز بگذارید.

لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی یکی از محبوب‌ترین وعده های غذایی در ایران است که با مزه‌ای شیرین و فرش نعناع می‌تواند خاطرات خوشی را به یاد بیاورد. اما همان‌طور که گفته شد، برای رسیدن به این طعم خوشمزه،‌ دقت به جزئیاتی همچون خیساندن و جوشاندن لوبیا به همراه پاک کردن گوشت و کمی بیشتر در اضافه کردن نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی، ضروری است.



طریقه تهیه لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

پیشنهاد می‌شود از ۴ پاراگراف برای توضیح کامل روش تهیه لوبیای چیتی با گوشت گوسفندی استفاده کنید:

پاراگراف اول: معرفی مواد لازم

برای تهیه لوبیای چیتی با گوشت گوسفندی به موادی نظیر لوبیا چیتی، گوشت گوسفند، پیاز، روغن، نمک، زردچوبه و ادویه‌های چاشنی لازم است. می‌توانید برای عطردهی بهتر خورشت، از گلاب یا اسانس رز هم استفاده کنید.

پاراگراف دوم: روش آماده سازی لوبیا چیتی

برای شروع، لوبیا چیتی را شب قبل از پخت، خیس کنید. سپس، به همراه پیاز در قابلمه‌ای با روغن سرخ کنید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و آن را بگذارید بجوشد. سپس حرارت روی قابلمه را کم کنید و لوبیا چیتی را به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه تهیه کنید.

پاراگراف سوم: روش آماده سازی گوشت گوسفندی

برای آماده‌سازی گوشت گوسفندی، این گوشت را ابتدا با آب شسته و سپس با روغن سرخ کنید و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه به همراه زردچوبه و مقداری ادویه‌های چاشنی تهیه کنید.

پاراگراف چهارم: عملکرد ادغامی

پس از آماده‌سازی هر دو اجزا، مرحله نهایی ادغام آنهاست. برای این منظور، گوشت گوسفندی را به مواد لوبیا چیتی اضافه کنید و همه مواد را به همراه یکدیگر مخلوط کنید. سپس، در حرارت ملایم ۳۰ دقیقه تهیه کنید تا لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی شما آماده شود. بهتر است قبل از سرو گرم گرفتن خورشت، آن را با گشنیز تزیین کنید.



مرحله به مرحله تهیه خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده قابل تهیه می‌باشد. در ادامه مراحل تهیه این غذا را به شما توضیح خواهیم داد.

1. آماده کردن مواد الزم: برای تهیه لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی موادی مانند لوبیا چیتی ، گوشت گوسفندی ، پیاز ، روغن ، گوجه‌فرنگی ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک و اب لازم است که باید همه این مواد را آماده کرده و آماده استفاده کردن در مرحله بعدی شوید.

2. پخت لوبیا چیتی: ابتدا لوبیا چیتی را با آب شسته و سپس درون قابلمه قرار داده و با اب پوشانده شود. به طوری که لوبیا چیتی بپزد و آب آن هم تبدیل به یک غلیظ شود. مدت زمان پخت لوبیا چیتی، حدودا 30 دقیقه می‌باشد.

3. سرخ کردن مواد دیگر: در این مرحله پیاز ریز خرد شده را در مقداری روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت گوسفندی را به صورت خرد شده و همراه با پیاز به قابلمه اضافه می‌کنیم و آن را سرخ می‌کنیم. سپس گوجه‌فرنگی را به صورت خرد شده و همراه با زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه می‌کنیم و آن را تفت می‌دهیم.

4. تهیه لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی: در این مرحله لوبیا چیتی پخته را به مواد سرخ شده در قابلمه اضافه می‌کنیم و آن را با هم تفت می‌دهیم. پس از دم دادن غذا، بهتر است آن را با روغن تخم مرغ پودر کرده و نعناع خشک سرو کنیم.

امیدواریم با توجه به توضیحاتی که در بالا گفته شد مشکلی در تهیه این غذا نداشته باشید. لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی یک غذای خوشمزه و سنتی است که همه ایرانیان عاشق آن هستند. با تهیه این غذا، غذای لذیذ و سالمی را آماده کنید و بنوشید.



لیست مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی

برای تهیه خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی، نیاز به مواد زیر دارید:

- ۲ پیمانه لوبیا چیتی (روشن یا تیره)

- ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی خرد شده

- ۲ عدد پیاز خرد شده

- ۴ حبه سیر خرد شده

- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

- نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، فلفل قرمز به میزان لازم

- ۵ پیمانه آب

ابتدا لوبیا چیتی را در آب جوش به همراه نمک، دارچین و زردچوبه بجوشانید. سپس آتش را کم کرده و لوبیا را به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت، تا زمانی که کاملا نرم شود، بپزید.

همزمان با پختن لوبیا، در یک قابلمه دیگر، روغن زیتون را روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و آنها را تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کنید و برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا گوشت رنگش تغییر کند و آب آن جذب شود.

حالا لوبیا پخته شده را به مواد قابلمه اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه، دارچین و فلفل قرمز به طعم خودتان بچشید. آب را به قابلمه وارد کنید و همه چیز را تا زمانی که غلظت مناسبی به دست آید، بجوشانید. پس از مشاهده غلظت مناسب، آن را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی آتش ملایم بگذارید.

خوراک لوبیا چیتی با گوشت گوسفندی آماده است. با یک نان تازه یا برنج سفید سرو کنید و لذت ببرید!