طرز تهیه خوراک بامیه با گوجه فرنگی
خوراک بامیه یکی از خوراکهایی است که در فصول گرمای سال از جمله تابستان مورد استفاده قرار میگیرد. این خوراک با استفاده از بامیه و گوجه فرنگی تهیه میشود. بامیه یکی از سبزیهایی است که در فصل تابستان به راحتی قابل دسترسی است و به لحاظ سلیقه و خواص غذایی متنوع است. برای تهیه خوراک بامیه با گوجه فرنگی میتوان از تعدادی مواد خام ساده استفاده کرد.
ابتدا بامیهها را شسته و سرخ کرده و آمادهی سایر مراحل میشوند. در مرحلهی بعد باید گوجهها را خرد کنید و در مقداری روغن به مدت چند دقیقه تفت دهید تا آب گوجه درست شود. سپس به گوجهها نمک، فلفل و برگ جوز هم اضافه کنید و همهی مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد خام خوراک آماده شدند، باید آنها را در قابلمهای با آب قرار داده و به مدت حدود نیم ساعت با حرارت کم و پوشیده شده مراقبت کنید.
پس از گذشت زمان مشخص شده، خوراک بامیه با گوجه فرنگی آماده است. میتوانید آن را به همراه نان لواش یا برنج سفید سرو کنید. نکتهی مهمی که در تهیه خوراک بامیه با گوجه فرنگی باید مراعات کرد، عدم استفاده از آب زیاد است. زیرا به هنگام طبخ بامیه، خوراک آبکی میشود و استفاده از آب زیاد، این مرحله را سختتر و طولانیتر خواهد کرد. به همین دلیل، برای تهیه یک خوراک خوشعطر و خوشطعم از سایر روشهای تهیه بامیه استفاده شود.
راهنمایی برای طبخ خوراک بامیه با گوجه فرنگی
خوراک بامیه با گوجه فرنگی یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور ماست و با طعم فوق العاده خود، ذائقه هر فردی را راضی می کند. این خوراک به راحتی در خانه به عنوان یک غذای اصلی یا به عنوان غذای پیشنهادی برای میهمانان تهیه می شود.
برای تهیه این خوراک ابتدا بامیه ها را با دقت شسته و پوست های آن را با یک چاقوی تیز آنها را کنده و سپس به طور ریز خرد می کنیم. گوجه فرنگی ها را نیز با دقت شسته، خرد کرده و با پیاز روی حرارت در قابلمه که داخل آن روغن ریخته ایم سرخ کرده ، سپس تفنگی و پودر قارچ را اضافه می کنیم.
بعد از تهیه مخلوط فوق، بامیه های خرد شده را به مواد دیگر در قابلمه اضافه کرده و به دقت هم بزنید. سپس یک قاشق مرغی نمک و فلفل به مزه غذا اضافه کنید. برای پخت خوراک، یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم و با حرارت ملایم، مخلوط را برای 20 تا 25 دقیقه بپزید. در پایان، می توانید آن را با برنج به همراه سالاد و خیارشور سرو کنید.
با توجه به اینکه خوراک بامیه با گوجه فرنگی حاوی مواد مغذی مختلفی است، بنابراین مصرف آن به دلیل خواص بالایی که دارد، برای سلامتی بدن بسیار مفید است. بنابراین، با توجه به سادگی تهیه آن، بهتر است هر روز این غذا را به با بامیه و گوجه فرنگی در جدول غذایی خود قرار دهید.
مراحل تهیه خوراک بامیه با گوجه فرنگی
بامیه و گوجه فرنگی دو ماده غذایی مفید و سالم هستند که در هر خانه ای پیدا می شوند. ترکیب این دو ماده غذایی در تهیه وعده های غذایی مختلف می تواند یک گزینه خوب برای شما باشد. در اینجا مراحل تهیه خوراک بامیه با گوجه فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.
1- ابتدا بامیه ها را خرد کرده و به همراه یک قاشق روغن زیتون، پیاز خرد شده و نمک در حرارت ملایم آن ها را تفت دهید. بامیه ها را تفت داده تا کمی به رنگ سرخی بروند.
2- گوجه فرنگی ها را نیز خرد کرده و به همراه تکه هایی از گوجه فرنگی که پوست ندارد و دو سیر خرد شده را به آن ها بیافزایید. سپس با یک قاشق روغن زیتون در حرارت ملایم تفت دهید.
3- بعد از این که گوجه فرنگی ها شروع به پخت شدن کردند، به آن ها یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
4- تابه ایمنی را آماده کرده و بامیه های تفت داده شده را به آن اضافه کنید. با استفاده از قاشق، بامیه ها را با گوجه فرنگی و تکه های سیر به طور کامل مخلوط کنید و سپس لیوانی از آب به آن اضافه کنید.
5- آب را به دمای ملایم بگذارید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. سپس تابه را بندازید و بگذارید خوراک بامیه با گوجه فرنگی در آن به روی حرارت بپزد. قبل از سرو کردن، مطمئن شوید که خوراک بامیه با گوجه فرنگی کاملاً پخته شده است.
6- قبل از سرو کردن، می توانید روی آن برگ جعفری ریز شده ریخته و سپس سرو کنید. خوراک بامیه با گوجه فرنگی را در حالت گرم سرو کنید و لذت ببرید.
دستور پخت خوراک بامیه با گوجه فرنگی
در اینجا قصد داریم یک دستور پخت سالاد بامیه با گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم. این غذای خوشمزه و سالم که با استفاده از مواد اولیه ساده درست میشود، میتواند یکی از گزینههای پرطرفدار در منوی شما باشد.
برای شروع، بامیه را به شکل نیمدایرهای خرد کرده و سپس آن را با کمی نمک در یک سطح صاف گذاشته و آب روی آن را ریخته و برای حدود ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
در ادامه، گوجهفرنگی را خرد کرده و آن را به بامیه اضافه کنید. همچنین، پیاز خرد شده، نعناع تازه و رب گوجهفرنگی را نیز به مواد دیگر اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه سفید، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و سپس آن را به مواد دیگر بیافزایید و همه را هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
بهتر است قبل از نوش جان این سالاد خوشمزه، آن را حداقل برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم و مزه بهتری بگیرد. همچنین میتوانید با استفاده از نان تازه این سالاد را سرو کنید. این غذای سبک و خوشمزه را میتوان به عنوان پیشغذا، سالاد دمی یا همراه با غذای اصلی سرو کرد.
طرز تهیه آسان خوراک بامیه با گوجه فرنگی
انتخاب مواد مورد استفاده در هر غذا بسیار مهم و تأثیرگذار است. در آمادهسازی خوراک بامیه با گوجه فرنگی، از بامیه و گوجه فرنگی تازه و بهترین کیفیت نصفهجان استفاده مینماییم. بامیه و گوجه فرنگی دو ماده غذایی مهم و ارزشمند هستند و به راحتی در دسترس ما هستند.
در ابتدا، بامیه را تمیز میکنیم و برشهای ریزی از آن تهیه میکنیم. سپس، گوجه فرنگی را نیز تمیز میکنیم و به شکل ریز خرد میکنیم. برای طعم دلچسبتر، میتوانید پیاز را نیز به این مواد تازهتهیه شده اضافه کرده و همراه آنها پخت کنید.
سپس، مواد را در قابلمه ریخته و به مدت حدود 20 دقیقه زیر حرارت ملایم میگذاریم. در این صورت، بامیه و گوجهفرنگی به خوبی با هم ترکیب شده و طعم دلچسبتری ایجاد میشود. نویسندهی این متن، پیشنهاد میدهد که در انتها یک قاشق روغن زیتون هم به این خوراک اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر زیر حرارت قرار دهید. در نهایت، خوراک آمادهتهیه خود را میتوانید با نان یا برنج سفید سرو کنید.زیبایی این روش غذایی، آسانی آمادهسازی و مواد سادهتری است که در هر بخشی از ایران به راحتی و با ارزانی مواد تهیه میشود.
طریقه ساخت خوراک بامیه با گوجه فرنگی
خوراک بامیه با گوجه فرنگی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق کشور ما در بین تنوع غذاهای محلی وجود دارد. این غذا در واقع از بامیه، گوجه فرنگی و مواد پودری مانند زردچوبه و فلفل سیاه تهیه می شود.
برای ساخت خوراک بامیه با گوجه فرنگی بهتر است ابتدا بامیه را به صورت مرواریدی خرد کنید. سپس، گوجه فرنگی را نیز به صورت رنده شده به آن اضافه کنید. می توانید یک سیر نیز برای بو دادن به غذا استفاده کنید. سپس مواد پودری را به موادی که در قدم قبل تهیه کرده اید، اضافه کنید و آن ها را با هم مخلوط کنید.
بعد از آماده کردن مواد مختلط، آن را درون یک قابلمه از روی حرارت قرار دهید. سپس آب را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم به صورت خوبی مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و مسیر شعله را به مدت حدود 40 تا 50 دقیقه دنبال کنید.
سرانجام، غذای خوراک بامیه با گوجه فرنگی شما حاضر است. می توانید آن را با نان تازه سرو کنید و از طعم و خوشمزگی آن لذت ببرید. این غذا به خوبی به عنوان ناهار و شام سرو می شود و می تواند برای صرف یک وعده غذایی کارمد و سالم باشد.