طرز تهیه خمیر پیراشکی بدون فر
تهیه خمیر پیراشکی بدون استفاده از فر، یکی از راحتترین روشها برای پختن این دسر خوشمزه است. از آنجایی که فر برای بیشتر مردم در دسترس نیست، مردم از این طریق برای پختن پیراشکی استفاده میکنند. در اینجا، ما چند مرحله از طرز تهیه خمیر پیراشکی بدون فر را توضیح میدهیم.
اولین گام برای تهیه پیراشکی بدون فر، آماده سازی شیرینی پزی است. جایی که ما مواد خشک و تخم مرغ، شیر و روغن زیتون را مخلوط میکنیم. بهتر است از یک ماشینآلات برای ترکیب مواد بهره بگیریم، زیرا آنها به طور اساسی یک خمیر نرم و لطیف ایجاد میکنند.
بعد از تهیه خمیر، باید آن را با دو صفحه کاغذ بغل کنیم و سپس آن را با یک غلاف پلاستیکی برای ده تا پانزده دقیقه در یخچال قرار دهیم. با این کار، خمیر سازگاری مییابد و قابلیت فروریزی آن بهبود پیدا میکند.
حالا ما میتوانیم پیراشکیهای سفت و خوشمزه خود را با استفاده از یک چاقوی خنده دار و یک کارد معمولی برش دهیم. پس از برش، پیراشکیها را به یک پایه آجری منتقل کرده و آنها را برای حدود پنج دقیقه در یخچال بگذارید. سپس آماده پخت پیراشکی بدون فر خود هستید. در آخر پز باید پیراشکیها را با کوکوی پودر شده و کنجد طلایی پوشانده و سرو کنید.
راهنمای تهیه خمیر پیراشکی بدون استفاده از فر
تهیه خمیر پیراشکی بدون استفاده از فر، یکی از تجربیات جذاب در آشپزی است که می تواند برای هر کسی که به دنبال یک پیشنهاد جدید برای تهیه خوراکی های خانگی است، مفید باشد. در این روش، شیوه تهیه خمیر پیراشکی با استفاده از یک قابلمه عالی و آسان برای همه کافیست.
ابتدا باید مواد لازم را در دسترس داشته باشیم. لیست مواد شامل آرد نوع ۵۵۰، پودر قند، کره، نمک، آب سرد و وانیل است.برای شروع نیز باید قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهیم، کره را جوشانده و به آن آب سرد اضافه کنیم تا یکجا با هم مخلوط شود و تا بیست دقیقه در بعضی از موارد نگهداری کنیم.
در کنار این کار، آرد، پودر قند، نمک و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید و آن را به کمک یک آراس، به کم کم، به مخلوط مواد مرکب شده اضافه کنید.باید آرد را به مواد مرکب شده اضافه کنیم تا رسیدگی به خمیر سفت و فلزی شود. added Itمجدداً در حین مخلوط کردن این مواد، ویژگی های خمیر پیراشکی با رعایت تلفیق کردن مناسب رعایت شود و خمیر را نازک کنید، که تنها 5-6 دقیقه طول می کشد.
حالا دیگر وقت آن رسیده که ماموریت نهایی که پس از تهیه خمیر پیراشکی بدون استفاده از فر هست، را به پایان برسانیم. شما فقط کافیست به کمک یک کاردی به خمیر یک شکل کنید و سپس به آن رنگ شدن با کتور داخل اشکون کنید. پیراشکی خود را روی یک کاغذ سرد قرار دهید و آن را به مدت چند دقیقه نگه دارید تا سفید و شفاف شود. به عنوان برخی از فرایند ها و قابلیت ها، می توانید در حالت سلامت حجم خود را در فریزر افزایش دهید یا حتی می توانید از این خمیر برای تهیه دسر و شیرینی ها نیز استفاده کرد.
نحوه ساخت خمیر پیراشکی بدون نیاز به فر
پیراشکی یکی از شیرینی های محبوب در کشور ما است که در کافه ها و قهوه خانه ها به راحتی می توانید آن را پیدا کنید. اما شاید برای بعضی از افراد، پخت پیراشکی با استفاده از فر، کاری سخت و وقت گیر باشد. در این مقاله، روش ساخت خمیر پیراشکی بدون نیاز به فر را به شما آموزش می دهیم.
قبل از هر چیز، باید شیرینی پزی را در خانه آموخته و ابزارهای لازم برای پخت پیراشکی را در دسترس داشته باشید. اولین مرحله برای ساخت خمیر پیراشکی، تهیه اجزای لازم است. برای تهیه خمیر پیراشکی، نیاز به نوار سفید (پفکی)، شیر، روغن، پودر قند و وانیل دارید. شما می توانید از نوار پفکی از نوع شکلاتی، وانیلی یا میوه ای استفاده کنید تا طعمی مطلوب در خمیر پیراشکیتان داشته باشید.
حالا باید خمیر را تهیه کنید. برای این کار، نوار پفکی را به قطعات کوچک تری تقطیع کنید. سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه با خاموش کردن و روشن کردن آن، پودر کرده، سپس اضافه کردن شیر و روغن، مخلوط کنید. خمیر را به شکل گرد بیاورید و در فریزر قرار دهید. بعد از سه الی چهار ساعت، خمیر را در دهانه یک شیرینی پزی قرار دهید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
در نهایت، پیراشکی را با پودر قند و وانیل فوق العاده خودتان تزیین و پذیرایی کنید. از آنجایی که این روش، بدون نیاز به فر است، می توانید بدون استفاده از یک فر معمولی پیراشکی با طعم و عطر فوق العاده در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه خمیر پیراشکی با استفاده از اجزای ساده
خمیر پیراشکی یکی از خوراکی هایی است که در تمامی مناطق ایران به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از اجزای ساده و روش های ساده می توانید خمیر پیراشکی خوشمزه و شیرینی تهیه کنید.
اجزای لازم برای تهیه خمیر پیراشکی شامل آرد، پنیر خامه ای، روغن گیاهی، زرده تخم مرغ، شکر، آب، و پودر پسته به میزان دلخواه هستند. برای شروع، آرد، پنیر خامه ای، روغن گیاهی و شکر را در یک ظرف مخلوط کرده و به طور آرام آب را به ترتیب اضافه می کنیم. سپس به نرمی آرد را به پخته و مجموعه را به شکل یک تکه تند در می آوریم.
در مرحله بعد، تکه خمیر را روی سطح صاف و پودر شده با فلفل سیاه باز کرده و آن را به قطعات نازک و شبیه به پیراشکی خرد کنید. پیراشکی های خرد شده را روی تخته نان چینی قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه بخارپز یا درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته شود.
برای تزئین خمیر پیراشکی، می توانید از پودر پسته یا کک نامتعارف استفاده کنید. کابردهای دیگر نیز می تواند شامل انواع سرشیر، رب انار و یا هر نوع مربای دلخواه شما باشد. به این ترتیب، می توانید خیرینه شما را به صرف یک پیراشکی تنقلات خوشمزه و شیرین تبدیل کنید.
روش تهیه خمیر پیراشکی با منابع موجود در خانه
بسیاری از افراد علاقهمند به پخت و پز و ایجاد شیرینیهای خانگی هستند، اما برای تهیه برخی از این شیرینیها به مواد خاصی احتیاج دارند. اما نگران نباشید، برای تهیه پیراشکی با منابع موجود در خانه، نیازی به خرید مواد خاصی نخواهید داشت. در این مطلب به شما نحوه تهیه خمیر پیراشکی با منابع موجود در خانه را آموزش خواهیم داد.
ابتدا شما باید مواد اولیه مورد نیاز را جمع کنید. برای تهیه این شیرینی، شما به 250 گرم آرد، 150 گرم برنج، 100 گرم شکر، 100 گرم کره، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو و نیم قاشق چایخوری پودر وانیل نیاز دارید.
پس از گرفتن تمام مواد، ابتدا برنج را در حالت خام درست کرده و آن را در آب جوش بریزید و به مدت 30 دقیقه با حرارت کم بپزید. سپس برنج را تمام استخوانها و دانههای آن را از میان بردارید و به شکلی ریز شده در کنار آرد بریزید.
سپس شکر را به مواد خشک اضافه کرده و همه چیز را هم بزنید. یک قطعه کره را به ظرف مواد خشک اضافه کرده، با استفاده از انگشتان خود آن را خرد کنید. بعد از اضافه کردن کره، باید همه چیز را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.
حالا باید پودر کاکائو و نیم قاشق چایخوری پودر وانیل را به مواد خشک اضافه کنید. شما می توانید تمام مواد را با هم مخلوط کنید یا از یک نوع ماشین مخلوط کن استفاده کنید.
حالا با دستان خود، در قالب هایی با طول 8، عرض 2 و ارتفاع 1 سانتیمتر، خمیر پیراشکی را برش کنید. در صورتی که قالب پیراشکی ندارید، با استفاده از یک تیغه تا شکل مورد نظر را برش دهید.
درون فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. شما باید پیراشکی را برای 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا قهوهای باشد. بعد از گذشت این مدت، پیراشکی را از فر بیرون بیاورید و نگه دارید تا به دمای کمی رسیده و خنک شود. این شیرینی سبک و خوشمزه آماده سرو شدن است. پیراشکیهای تهیه شده را میتوانید با چای یا قهوه خود همراه کنید یا به سفره شام شما اضافه کنید.
راهکارهای ساده برای خمیر پیراشکی بدون فر
خمیر پیراشکی یک نوع شیرینی خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم با طعم دلچسب آن،علاقهمند به خوردن آن شدهاند. اما برای پختن این شیرینی لازم به داشتن فر است که برای بعضی از افراد ممکن است در دسترس نباشد. در اینجا نحوه پختن خمیر پیراشکی بدون نیاز به فر را بررسی میکنیم.
اولین کاری که باید برای تهیه خمیر پیراشکی بدون فر انجام دهید، آمادهسازی مواد است. مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی شامل آرد، شکر، روغن، شیر و وانیل است. در مرحله بعد، تمامی مواد را در یک کاسه مخلوط کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر پیراشکی جهت پخت درست شود.
در مرحله بعد، باید خمیر را با دقت بازیابی کرده و به صورت کرات، مانند خمیر پیتزا،پهن کرده و با یک تکه پارچه مرطوب سطح آن را صیقل دهید. سپس شکلهای مختلفی از آن برش داده و روی سینی فر یا قالب نچسب قرار دهید.
در مرحله آخر، خمیر پیراشکی را درون یک قابلمهی درهمپیچیده و با روغن داغ پخته و به رنگ طلایی درآورید. سپس آن را از قابلمه بیرون بیاورید و آماده سرو شدن است. این راه گار ساده برای تهیه خمیر پیراشکی بدون نیاز به فر است که برای اینکه شیرینی برداشته شده بهتر شود، بهتر است آن را با پودر قند سفید یا شکر گیاهی تزیین کنید.