۱. طرز تهیه خمیر پیتزا ساده خانگی بدون فر
برای تهیه خمیر پیتزا ساده خانگی بدون نیاز به فر، میتوانید از چند روش ساده استفاده کنید. در ابتدا، برای تهیه خمیر پیتزا، موادی همچون آرد، آب، نمک، روغن زیتون و خمیر مخصوص پیتزا لازم است. در مرحله اول، آرد را در یک میز کار یا کاسه بزرگی ریخته و در میان آن یک چاشنی کوچک ایجاد کنید. سپس آب را به آرد اضافه کرده و به کمک دستگاه مخصوص یا با دست، آرد و آب را با هم مخلوط کنید تا خمیری نرم و کاملا آماده برای ساخت پیتزا حاصل شود.
برای اینکه خمیر بهتر و راحتتر بتواند کار شود، بهتر است قبل از افزودن آب، روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و به کمک دست یا دستگاه، تمامی مواد را باهم مخلوط کنید تا خمیر پیتزا به خوبی ترکیب شود. در پایان، به منظور بهتر شدن جوانهدهی خمیر، بهتر است آن را برای چند دقیقه در داخل یک کاسه پلاستیکی محکم بسته و به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال گذاشته تا خمیر بتواند جمع شود.
سپس با کمک ماهیچه دستی یا دستگاه برش آرد، خمیر را به اندازه مورد نظر برش داده و به صورت دایرهای شکل دهید. سپس روی شکل خمیر، مقداری پنیر رشتهای، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و دیگر مواد دلخواه را بگذارید. در انتها، پیتزای شما را به همراه مقداری روغن زیتون به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 220 درجه سانتیگراد (عیار 7) درون یک قابلمه بزرگ خانگی با پوشش فوقالعاده بسته شده و درون فر خودمیزبان آماده کنید تا بهترین نتیجه روی پیتزای خود را به دست بیاورید.
۲. چگونگی تهیه خمیر پیتزا در منزل
برای تهیه خمیر پیتزا در منزل، ابتدا به دنبال تهیه ترکیبی از تافتون تازه، مایه خمیر، آب، نمک، و مقداری روغن میشویم. سپس به صورت تدریجی مایه خمیر را به ترکیب اضافه کرده و آن را در میانه یک سینی پهن جمع کرده، سپس یک لایه رقیق از روغن روی خمیر بمالید.
سپس برای گرم کردن خمیر، میتوانید آن را درون فر در حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید و آن را برای حدود ۵ الی ۷ دقیقه پخته کنید یا تا زمانی که خمیر احتمالاً برگردد و طلا رنگ باشد.
در حین چیدن خمیر می توانید ان را با سس گوجه فرنگی مالیده و به دلخواه سبزیجات و فراوانی مواد جانبی دیگر برای تهیه پیتزای خود فراهم کنید. سپس پیتزا را در فر آماده شده قرار داده و آن را برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر در حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت بپزید. پس از آماده شدن پیتزا، آن را از فر خارج کرده و آن را برای چند دقیقه خنک شدن قرار دهید. سپس می توانید پیتزا را برید و سرو کنید.
۳. آموزش تهیه خمیر پیتزا ساده و خانگی
خمیر پیتزا یکی از محبوبترین خوراکیها در سراسر جهان است. اما بسیاری از افراد هزینه بالای خرید خمیر پیتزا از بیرون را نمیپردازند و تصمیم میگیرند خودشان خمیر پیتزا را تهیه کنند. در این راستا، آموزش تهیه خمیر پیتزا ساده و خانگی برای شما بسیار مفید واقع میشود.
پیش از هر چیز، باید به این نکته توجه کنید که برای تهیه خمیر پیتزا خانگی، نیاز به چندین مواد اساسی مانند آرد، آب، خمیر مخمل، نمک و ذرتآرد دارید. تهیه مواد خام با کیفیت بالا و به دقت انجام شده، در نهایت به یک خمیر پیتزای عالی و خوشمزه منتهی میشود.
مهم ترین نکته در آموزش تهیه خمیر پیتزا این است که دقت و همت برای تهیه آن بسیار مهم میباشد. باید نکات مربوط به تهیه خمیر پیتزای خانگی را با دقت یاد گرفته و به صورت دورهای اقدام به پخت پیتزا کرد.
اگر میخواهید خوشمزهترین پیتزای خانگی را بپزید، در تلاش خود برای یادگیری و تمرین، نباید کم کاری کنید. صبر و حوصله نیز از اهمیت بسزایی برخوردار میباشد. بهتر است برای شروع با خمیر پیتزای ساده و به تدریج به پیتزای پیشرفتهتر بروید. اینکه تهیه خمیر پیتزای خانگی را به یاد بگیرید، مهارت شما را در مطبخ افزایش میدهد و در نهایت باعث تجربهی بسیار خوبی برای شما میشود.
۴. روش تهیه خمیر پیتزا در منزل به راحتی
تهیه خمیر پیتزا در منزل یکی از سادهترین و با کیفیتترین روشهای تهیه پیتزا میباشد. برای شروع، باید تمام مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خود را آماده کنید. این مواد شامل آرد، آب، نمک، شکر، روغن زیتون و خمیر مخصوص پیتزا است.
برای تهیه خمیر پیتزا در منزل، باید ابتدا آرد را با نمک و شکر مخلوط کنید و سپس به آرد آب افزوده و آن را با کمک یک میکسر به مدت پنج دقیقه میکس کنید، تا خمیر یکنواخت و بدون گُلها و خطوط باشد. سپس خمیر را در یک ظرف بزرگ با روغن زیتون پوشانده و باید آن را در محیطی گرم و رطوبتی برای اتاق خمیر گذاشت و به مدت یک ساعت مجاز دهید.
پس از گذشت یک ساعت، خمیر تهیهشده به زودی آماده است. باید خمیر را با دست خودتان به شکل صاف و تخت درآورید و سپس به شکل دلخواه خودتان فرم دهید. پیتزای شما حالا آماده پخت است. یکی از روشهای القای پیتزا در منزل استفاده از فر یا اجاق گاز برای پختن پیتزا میباشد. بهترین روش برای پختن پیتزا، استفاده از فر با دمای حدود ۲۲۰ درجه سانتیگراد و آن را برای حدود ۱۵ دقیقه درون فر باقی بگذارید.
بعد از پختن، پیتزای شما آماده تقدیم و سرو شدن است. شما میتوانید با استفاده از دلخواه خودتان انواع گوشت، سبزیجات و خامه روی پیتزای خود بریزید. در این صورت، خمیر پیتزا از یک آبجوی لذیذ به دست میآید.
۵. خمیر پیتزا ساده و سریع در خانه
خمیر پیتزا یکی از معروفترین غذاهای محبوب و معتادکننده در سراسر جهان است. خمیر پیتزا شامل چندین عنصر مختلف است که درست کردن آن به نظر یک کار سخت و زیاد زمانبر میآید؛ بنابراین، بسیاری از مردم از خرید خمیر پیتزا آماده استفاده میکنند. با این حال، با یادگیری تکنیکهای مناسب و استفاده از مواد اولیه ساده، میتوان خمیر پیتزا دلپذیر و خوشمزه خانگی بسازیم.
مواد اولیه برای ساخت خمیر پیتزای ساده عبارتند از: آرد سفید (۲ پوند)، آب (۱ ۱/۳ فنجان)، روغن زیتون (۱/۴ فنجان)، شیر (۲ قاشق غذاخوری)، خمیر خود شکل داغ (۱ قاشق غذاخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری) و شکر (۱ قاشق غذاخوری). اولین مرحله درست کردن خمیر پیتزای ساده، مخلوط کردن تمام مواد با یکدیگر است. پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدهاند، باید آنها را در داخل یک کاسه بگذارید و برای حدود ۵ دقیقه بافرودهید تا یک خمیر بافتنی و نرم به دست آید.
سپس، باید خمیر را به داخل یک ظرف به اندازه کافی بزرگ بریزید و با دستهای خود به شکل یک دایره عریض نرمال به اندازه ۱/۴ اینچ بافتنی کنید. اگر خمیر خیلی توری شد، با استفاده از آرد بیشتر آن را نرم کنید. بعد از بافتن خمیر، از روی آن پیادهسازی کنید و در آن جایی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا آنرا به کیسه پیوسته تبدیل کنید.
اخرین مرحله درست کردن خمیر پیتزای ساده، نوشتن مرکز درون خمیر با همه تزئینات دلخواه شما است. پس از اینکه کار خمیر شد، میتوانید پیتزای خود را با مواد دلخواه پر کنید و در فورنهای ۴۵درجه سانتیگراد برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. بهترین قسمت این پیتزای خانگی ساده شما به عنوان نوشجان وعده شام و صبحانه است.
۶. آموزش تهیه خمیر پیتزا بدون اجاق گاز
تهیه خمیر پیتزا یک فرآیند ساده است که در اینجا به شیوهای بدون استفاده از اجاق گاز توضیح داده خواهد شد. برای تهیه این خمیر نیاز به چند مواد مختلف دارید که برای تهیه پیتزای ایدهآل به این مواد نیاز دارید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا بدون اجاق گاز شامل: آرد، نمک، خمیر کمکی، شیر، روغن زیتون و آب میباشد. ترکیب مواد با توجه به میزان نیاز عبارتند از: ۳۰۰ گرم آرد، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری خمیر کمکی، سه قاشق غذاخوری روغن زیتون، دو قاشق غذاخوری شیر و سیصد میلیلیتر آب.
ابتدا تمامی مواد با هم ترکیب و نیم ساعت در درجه حرارت اتاق استراحت دهید. سپس خمیر را به قطعات بندازید و بهصورت دور شکل مقوایی برش خورده شده روی آن بچسبانید. خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در ماشین لباسشویی باز شود و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در داخل فر نیمه تخت در ظرف گذاشته شود.
بعد از اینکه خمیر به آرامی سرخ شد، از روی آن قاشقی کرم گوجهفرنگی را که از قبل تهیه کردهایم پخش کرده و سپس ۲۰۰ گرم فلافل یا مرغ پخته و برش خورده را روی آن قرار دهید. سپس، ۲۰۰ گرم پنیر را روی آن پخش کرده و آن را برای مدت ۵ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
اخرین مرحله، خمیر پیتزا را از فر در ظرف خود بردارید و سرو کنید. پیتزای شما الان آماده است برای سرو در مهمانی یا طعم دادن به خانواده و دوستان. به سادگی به روش تهیه خمیر پیتزای خوشمزه بدون استفاده از اجاق گاز پی ببرید.