طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی بدون مخمر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی بدون مخمر

تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی بدون استفاده از مخمر یک فرآیند ساده است که نیاز به تنها چند مواد پایه دارد. این نوع خمیر شاید کمی زمان بیشتری برای طبیعی شدن نیاز داشته باشد، اما ارزش انتظار را دارد. از آنجایی که مخمر برای ارتقای طعم و کیفیت خمیر استفاده می‌شود، برای جایگزینی آن می‌توان از ترکیبی از آب، آرد، نمک و روغن استفاده کرد.

ابتدا، آرد به مقدار دلخواه (معمولاً بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ گرم) را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. سپس نمک به مقدار لازم (حدود یک قاشق چایخوری) اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، آب را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و آن را با کمک دست‌ها یا یک قاشق مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت شکل گیرد.

حالا روغن را اضافه کنید و خمیر را از لحاظ ساختاری صاف و لطیف کنید، سپس آن را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از این مرحله، خمیر آماده است و می‌توانید آن را به شکل دلخواه کف داده و مواد پیتزای مورد علاقه خود را روی آن بگذارید و آن را درون فر گرم کنید تا طبخ شود.

این روش تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی بدون مخمر، یک راه سریع و موثر برای تهیه یک پیتزا خوشمزه و سالم است که می‌توانید در خانه تهیه کنید. امتحان کنید و لذت ببرید!