طرز تهیه خمیر پیتزا با اندازه سینی فر
برای تهیه پیتزا خوشمزه با اندازه سینی فر، میتوانید از یک نوع خمیر پیتزا آماده استفاده کنید یا خودتان خمیر پیتزا را تهیه کنید. اما برای تجربه یک پیتزای خوشمزه و اصیل، تهیه خمیر پیتزا خودتان توصیه میشود.
برای تهیه خمیر پیتزا، مقداری آب گرم، مقداری شیر گرم، مقداری آرد، مقداری مخمر فوری، مقداری نمک و مقداری روغن زیتون را به همراه یک قاشق قند در ظرف مخصوصی مخلوط کنید. سپس تمام مواد را با هم ترکیب کرده و آنرا با دست خود یا با استفاده از میکسر، به خوبی مخلوط کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد، باید آن را با یک کاور پلاستیکی بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای بین 25 تا 30 درجه سانتیگراد نگه دارید تا خمیر شروع به خمیر شدن کند. سپس برای شکل دادن به خمیر، آن را روی سینی فر بگذارید و آن را به روشی که خودتان میپسندید شکل دهید.
بعد از شکل دادن به خمیر، سینی فر را درون فر داغ گذاشته و آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 230 درجه سانتیگراد پخته و سپس خاموش کنید. بعد از گرفتن پیتزا از فر، آن را چند دقیقه بگذارید تا خنک شود و سپس میتوانید با انواع سسها و کمی پنیر روی آن سرو کنید و از این پیتزای خوشمزه لذت ببرید.
راهنمای تهیه خمیر پیتزا بزرگ
تهیه خمیر پیتزا یکی از سادهترین و پرطرفدارترین دستور غذایی است که با استفاده از چند مواد، میتوانید خودتان در خانه خمیر پیتزا بزرگی تهیه نمایید. در ادامه با مراحل تهیه خمیر پیتزا بزرگ آشنا خواهیم شد.
در قدم اول برای خمیر پیتزا باید مواد آن را آماده کنید. مواد لازم برای خمیر پیتزا شامل آرد، آب، مایع نمک، خمیر خامهای (یا خمیر خامه)، مخلوطکن دوگانهتاب، پایهای و شیرینکننده است. برای شروع کار، آرد را به سبد خمیر خامهای خود اضافه کرده و مایع نمک را به مواد خمیر خامهای بیفزایید و سپس با ملایمت آن را مخلوط کنید.
در مرحله دوم، خمیر خامهای و پایهای در مواد خمیر پیتزا اضافه شود و سپس با مخلوطکن دوگانهتاب، به مواد خمیری نرمال شود. برای تبدیل خمیر به یک پخت و پز نازک و بادوام، شما میتوانید آن را روی سطح پاک کرده و با دستهای خود دستور حرکت دهید.
در مراحل بعدی، شیرینکننده به مواد خمیری اضافه شود و سپس همه مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. پس از اینکه خمیر پاک شد، آن را به مجموعه قطرهای نازکی منتقل کنید و سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.
در مرحله آخر، آتش روشن شود و زیرین پیتزا با یک لایهی نازک از سوخاری نگهداری شود. بعد از سرخ شدن، پیتزا را از آتش برداشته و با مواد دلخواه خود نوش جان بخشید. بهترین نوع مواد پیشنهادی برای پیتزا، قارچ، گوشت گاو، کروج و پنیر میباشد، اما شما می توانید مواد دیگر را نیز استفاده کنید. با دنبال کردن این مراحل، خمیر پیتزای خود را به راحتی درست کنید.
فرمول ساده برای خمیر پیتزا در سینی فر
برای پخت پیتزا در خانه بهترین روش استفاده از خمیر تهیه شده خودمان است. استفاده از خمیر ساده و خانگی بسیار تازه و خوش عطر میتواند پیتزای شما را بسیار خوشمزه و جذابتر کند. در اینجا فرمول سادهای برای تهیه خمیر پیتزا در سینی فر را به شما توضیح میدهیم.
ابتدا برای تهیه خمیر پیتزا، نیاز به یک لیوان آب گرم، دو قاشق چایخوری خمیر مخصوص پیتزا، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری شکر دارید. دستور آماده کردن خمیر به شرح زیر میباشد.
ابتدا آرد را در کاسه بزرگی اندازه ۲۰۰ گرم بصورت کاملاً جمع و بدون خالی کردن چینه روی چنگال ریخته و سپس دو قاشق چایخوری خمیر مخصوص پیتزا را به پودر آرد اضافه میکنیم. سپس یک قاشق چایخوری نمک را در کنار آنها قرار دهید. سپس ابتدا آب گرم را به حداقل دو قاشق غذاخوری به مواد اضافه کرده و سپس کمکم ترکیب را با استفاده از ملکهای یا با دستهای خود به مواد تقدیم شده اضافه کنید.
در نهایت، خمیر را حدود ۱۵ دقیقه با استفاده از دستخوری خود نیمهمرطوب به حالتی برسانید که بهاشکال مختلف پیتزای سینی فر قابل ساخت باشد. پس از خمیر ریختن درون سینی فر، با دست به یکنواخت شدن آن کمک کنید و سپس با توجه به نوع محتوای دلخواه خود، پیتزای خود را تزئین کنید. سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد درون فر بگذارید. سپس میتوانید پیتزای خود را از فر خارج کرده و آن را سرو کنید.
در نتیجه، تهیه خمیر پیتزا به روش خانگی بسیار ساده و لذیذ است. استفاده از این فرمول ساده برای تهیه خمیر پیتزا به شما امکان میدهد تا پیتزایی تازه و خوشمزه در خانه تهیه کنید.
طریقه درست کردن خمیر پیتزا برای سینی فر
برای طریقه درست کردن خمیر پیتزا برای سینی فر، نیازمند چند مرحله مختلف هستیم. قبل از هرچیز، باید تمام مواد لازم را در اختیار داشته باشیم. برای خمیر پیتزا، انواع مختلفی از آرد می توان استفاده کرد، اما آرد سفید یا آرد نان بهترین انتخاب هستند. همچنین شیر گاوی، آب گرم، آرد سمید، مخمر فعال، نمک و روغن نیز از جمله مواد لازم هستند.
ابتدا، لازم است که آرد را در یک کاسه بزرگ بریزیم و به آرامی شیر گاوی را به آن اضافه کنیم. سپس آب گرم را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنیم تا به صورت یک خمیر مرطوب شود. در مرحله بعدی، مخمر فعال را به این خمیر اضافه کرده و آن را به مدت چند دقیقه ترکیب کنیم.
سپس، نمک را به خمیر اضافه کرده و آن را باز هم تلفیق کنید. در آخر، روغن را به خمیر اضافه کنید و آن را مجدداً تلفیق کنید تا به یک بالای نرم و البته پیچیدهی بالایی برسیم. بهتر است در طی این مرحله از دستگاه میکسر برای تلفیق کردن خمیر استفاده کنیم تا نتیجه بهتری بگیریم.
حال، خمیر را روی یک سطح مسطح و تمیز بریزید و با دستهای خود آن را به صورت یک توپ تمام شده شکل دهید. پس از اینکه خمیر را تمیز کرده و ساده شکل دادیم، بهتر است هنگام نگهداری آن را بطور موثری در جا نگهداری کنیم و اجازه ندهیم بازیافت کند. برای تمامی برش های مقدار دلخواه، خمیر را با حساسیت مورد نظر قرار دهید و در سینی فر خمیر را جای دهید. آخرین مرحله مربوط به پخت خمیر در سینی فر است که باید دمای سینی فر را حداقل به 180 درجه سانتیگراد برسانید و پس از 20 دقیقه خمیر را در فر بگذارید تا پخته شود.
راه حل آسان برای تهیه خمیر پیتزا در سینی فر
خمیر پیتزا یکی از اصلیترین مواد اولیه پیتزا میباشد و برای تهیه آسان و سریع آن، باید از یک فرمول موثر و ساده استفاده کرد. همانطور که میدانید خمیر پیتزا به چندین نوع تقسیم می شود، اما در این مقاله به نحوه تهیه خمیر پیتزا در سینی فر اشاره خواهیم کرد.
مواد اصلی برای تهیه خمیر پیتزا شامل آرد، آب، ماست، مخلوط ادویه جات، نمک، شکر و مخمر است که به ترتیب اصلاح می شود. ابتدا تمام مواد خمیر را در مخلوط کن ترکیب کنید و آن را برای یک ساعت در محیط داغ مجاز بگذارید.
حالا، شما باید با شکل دادن به خمیر، آن را در سینی فر خود قرار دهید و آن را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برای حدود ۵ دقیقه بپزید تا درجه حرارت به شکل پخت خود رسیدنی شود. برای تهیه بهترین خمیر پیتزا باید در دمای مناسب و به مدت زمان مشخص پخت فر را انجام دهید.
در نهایت، پیتزای شما با اضافه کردن تنوع سبزیجات، گوشت و پنیر می تواند شهرت قوی در میان دوستداران پیتزا یابد. با این روش ساده می توانید به راحتی پیتزایی خوشمزه و تازه تهیه کنید که جزئیات بسیاری از آن را خودتان کنترل می کنید.
روش پخت خمیر پیتزا سینی فر بدون بافت شدن
با توجه به علاقهی مردم به پیتزا، تقریبا هر کسی دوست دارد بشود خمیر پیتزای خوشبو و نرم با وسایلی که در خانه دارد، پخت کند. در این مقاله، به شما روش پخت خمیر پیتزای سینی فر بدون بافت شدن را آموزش میدهیم.
استفاده از آرد خوب به عنوان داخلی نرم کننده، میتواند از خمیر پیتزا جلوی بافت شدن آن را بگیرد. بهتر است آرد سفیدورنگ شده با حداقل ۱۱ درصد پروتئین برای این منظور استفاده شود، به گونهای که سطح ظاهری خمیر از روی غلیظیِ عجیبی رنگی پوسته برنج نشان ندهد.
از کشمش یا خمیر نان خشک نیز به عنوان نرم کنندهی خمیر پیتزا استفاده شده است. این کار میتواند بافت پیتزای سینی را نرمتر کرده و از شکستن آن جلوگیری کند.
در این روش، نیازی به نیم ساعت استراحت برای خمیر از پختن پیش از زمان به بافت شدن آن نمیباشد. علت آن 鈥\x8fاستفاده از خمیر ظرف دومی که در آن خمیر ظرف اول را نگه میدارد و باعث بازماندن خمیر آن از بافت شدن شود.
روش پخت پیتزا روی استیل، این روش دیگری برای پخت پیتزاست و برای پخت پیتزا روی سینی از نوع معمولی به کار میرود. دراین روش، مواد پخت پیتزا روی استیل در حرارت بالا قرار میگیرد که باعث نرم شدن آن میشود. اگر از این روش برای پخت پیتزا استفاده شود، در بازه زمانی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، خمیر پیتزا سینی فر بدون بافت شدن خواهد شد.