طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی

خمیر تارت یکی از خمیرهای پایه‌ای در آشپزی فرانسوی است که برای تهیه انواع تارت‌ها و پای‌ها استفاده می‌شود. این خمیر باید نرم و لطیف باشد و در هنگام پختن، باید لایه‌های خمیری شفافی و خوش طعم ایجاد کند. در ادامه طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی را توضیح می‌دهیم.

ابتدا برای تهیه خمیر تارت فرانسوی، باید آرد، کره سرد، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید تا به صورت همگن ترکیب شوند. سپس کره به اندازه موز را به این ترکیب اضافه کرده و با استفاده از دستانتان آنها را بهم بزنید تا ترکیب به شکل خرده‌ای باقی بماند.

سپس آب یخی را به تدریج به مواد خشک اضافه کرده و تا زمانی که یک تسته خمیر ایجاد شود، با هم مخلوط کنید. سپس خمیر را روی سطح سطل یا کاربورد بریزید و با دستتان به صورت یک گالن مرکب کنید. خمیر را در پلاستیک بسته بندی کنید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود.

بعد از گذراندن زمان لازم، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و برای تهیه تارت مورد نظر خود، به شکل مطلوب رول کنید و در قالب تارت قرار دهید. سپس با چنگال تعدادی سوراخ کوچک در خمیر بزنید تا هواهای زیاد از آن خارج شوند و پس از آن مواد دلخواه خود را به تارت اضافه کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد بین 25 تا 30 دقیقه بپزید.حالا تارت خمیری فرانسوی شما آماده سرو کردن است. این خمیر می‌تواند پایه انواع تارت‌ها از تارت لیمو تا تارت میوه‌های فصلی باشد.