نحوه تهیه خامه کیک تولد با استفاده از میکسر دستی
تهیه خامه کیک تولد با استفاده از میکسر دستی یکی از روش های محبوب و سریع برای تهیه خامه کیک می باشد. برای تهیه خامه، مهم ترین عامل انتخاب مواد استفاده شده مانند انتخاب شیرخامه خانگی، خامه تیرو، شکر و وانیل قوی می باشد.
ابتدا باید شیرخامه را درجریان گذاشته و به مدت چند ساعت به خوبی سرد شده است. سپس خامه تیرو و شکر را به آن اضافه و با میکسر دستی یا برقی، با سرعت پایین (اولین مرحله) به مدت چند دقیقه مخلوط کرد. در این مرحله، اطمینان حاصل شود که خامه یکدست شده و بی تردید خامه نباشد.
در مرحله دوم (دومین مرحله)، می توان سرعت میکسر را به سرعت متوسط(دومین مرحله) افزایش داد. در این مرحله، باید به دقت فرابگیر و دیواره های مخلوط را با لیوان خود پایدار کنید تا درصورت هر گونه کوره، در منظره مخلوط ظاهر نشود. دراین مرحله خامه باید تا حدی قوی و نرم شود و ترجیحاً حجم آن باید دوبرابر شود.
درمرحله نهایی (سومین مرحله) سرعت میکسر را به سرعت بالا(سومین مرحله) تغییر دهید و به مدت چند دقیقه تا رسیدن به شکل عادی به خامه میکسر کاری را ادامه دهید. همچنین دراین مرحله، می توان به خامه تندرستی(می توان نسبت به آن از آب نعنا تهیه کرد)، وانیل، کاکائو و یا مواد دیگری به دلخواه اضافه کرد تا چاشنی خامه برای انواع دسرها استفاده شود.
در نهایت، بعد از تهیه خامه، بهتر است برای حداقل دو ساعت در یخچال نگهداری شود تا به حداقل دو ساعتی سرد شود و قابل استفاده باشد. استفاده از خامه تهیه شده با میکسر دستی به دلیل نرم بودن و روان بودن، نه تنها به نظر زیباتر دسر می نماید، بلکه چربی خامه هم کمتر است.
تهیه خامه کیک تولد با استفاده از ویسک
تهیه خامه کیک تولد با استفاده از ویسک یکی از روش های پرکاربرد در تهیه دسرهای شیرین است. ویسک یک نوع ژلاتین غیر حیوانی است که از پودر کندرواحد صفر تهیه می شود. این ماده باعث بلند شدن و حجیم شدن خامه می شود.
برای تهیه خامه با ویسک، ابتدا خامه را درون یک ظرف شیشه ای قرار دهید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس چند قطر از ویسک را به خامه اضافه کنید و با استفاده از میکسر الکتریکی، خامه را بزنید تا حجیم شود. در صورتی که خامه نیاز به شیرینی دارد، می توانید مقداری شکر را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید.
با بزنیدن خامه با ویسک، می توانید خامه ای با بافت بسیار سبک و حجیم تهیه کنید که مناسب برای استفاده در دسرهای مختلف است. این روش بسیار سریع و آسان است و می توانید با استفاده از آن، خامه های پر حجمی را تهیه کرده و از آن ها در تزئین دسر های خود استفاده کنید.
در نهایت، برای استفاده از این خامه، می توانید آن را با استفاده از لوله های تزئین کننده، روی کیک تولد خود قرار دهید و آن را به صورت خلاقانه تزئین کنید. همچنین، می توانید این خامه را با اضافه کردن موادی مانند شکلات، نوتلا، مربای میوه و ... به آن، تازگی و طعم بیشتری به آن ببخشید.
طرز تهیه ویسک برای خامه کیک تولد
تهیه ویسک برای خامه کیک تولد یکی از مواردی است که برای تزئین کیک های مختلف بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. ویسک در واقع یک نوع شیرین کننده است که به راحتی می توان طرز تهیه آن را یاد گرفت و از آن در تزئین کیک به صورت دلخواه استفاده کرد.
ابتدا برای تهیه ویسک، مواد لازم مانند شیر و شکر را به همراه کره در یک قابلمه یا تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. در این مرحله قابل استفاده بودنی است که به مواد خودمان نوع رنگ مورد علاقه خود را اضافه کنیم تا برای تزئین کیک رنگی و دلخواه داشته باشیم.
سپس، مواد را به مدت حدود 5 تا 7 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا کاملا هم بر شوند و شیرینی بافتی به وجود آید. در این مرحله بهتر است از ماهیچه های سرکه هم استفاده کنیم تا ویسک حاصل همیشه شیرین و خوشمزه باشد.
در آخر، کاملا مواد را از روی حرارت برمی داریم و به میکسر خودمان منتقل می کنیم. بهتر است که در این مرحله برای چرخاندن مواد از یک قطعه لیمو تازه فشرده شده استفاده کنیم تا ویسک به صورت سفت و یکنواختی تهیه شود.
در نهایت، ویسک تهیه شده را به روی کیک موردنظرمان بریزیم و با یک اسپاتول روان کنیم تا به صورت شیک و زیبا برای تزئین کیک استفاده کنیم. بهتر است که پس از تزئین، کیک را در یخچال به مدت حداقل ۱۵ دقیقه قرار دهیم تا تماما خنک شود و ویسک برای مدت طولانی بر روی کیک نگهداری شود.
تهیه خامه کیک تولد با استفاده از پودر خامه
تهیه خامه کیک تولد با استفاده از پودر خامه
در هنگام تزئین کیک و دسرها، خامه بهعنوان یکی از مواد مهم و اساسی استفاده میشود. با استفاده از پودر خامه، میتوانید خامهای خوشمزه و ماندگار برای تزئین دسرها و کیکهای خود بهراحتی تهیه کنید.
برای تهیه خامه کیک تولد با استفاده از پودر خامه، ابتدا بهتر است پودر خامه را بهصورت تخم مرغی درون ظرفی بریزید و نصف حجم آن را با آب سرد ترکیب کنید. سپس با یک میکسر، مواد را به مدت تقریباً ۵ تا ۷ دقیقه خوب مخلوط کنید. بهتر است ابتدا با سرعت پایین شروع به میکس کردن کنید و سپس پایین ترین قابلیت میکسر را انتخاب کرده و تا زمانی که خامه آبکی و حجیم شود، میکس کنید.
در صورتی که خامه با استفاده از پودر خامه به نظر شما غلیظ شد، میتوانید با اضافه کردن کمی آب سرد به آن، خامه را رقیق کنید. همچنین، میتوانید با اضافه کردن شکر پودری به آن، به خامه شیرینی بیشتری ببخشید. برای افزایش غلظت خامه، بهتر است از قالبگیر خامهای استفاده کنید و از قالبگیر خامهای بهعنوان وسیلهای برای تزئین کردن کیکها و دسرهای خود بهره بگیرید.
در نهایت، پس از تهیه خامه کیک تولد با استفاده از پودر خامه، میتوانید آن را با اسفنج کیک، کیک شیرین، کلوچه و هر دسری از دلپذیریهای خود تزئین کنید. با تهیه خامه با استفاده از پودر خامه بهراحتی میتوانید دسرهایی خامهای، باطریها، رولات خامهای و خیلی چیزهای دیگر تهیه کنید.
کاربرد پروتئین در تهیه خامه کیک تولد
خامه کیک تولد یکی از خوراکیهای محبوب در میان افراد است و با استفاده از پروتئین میتوان آن را بهرهمند از ویژگیهای مطلوبی چون نرمی، خوشمزه و کم حجم تر و با کیفیتتری تهیه کرد.
پروتئین علاوه بر خصوصیات غذایی به کاربردهای مختلف در صنعت غذایی نیز دارد. در تهیه خامه کیک، پروتئین به عنوان مادهای اصلی برای تهیه خامه استفاده میشود. پروتئین سیاهتخممرغ، تخممرغ و شیر از جمله منابعی هستند که میتوان از آنها برای تهیه پروتئین مورد نیاز در خامه کیک استفاده کرد.
استفاده از پروتئین در تهیه خامه کیک تولد موجب افزایش نرمی و ماندگاری خامه میشود. همچنین، در تهیه خامه کیک با استفاده از پروتئینهای سیاهتخممرغ و تخممرغ، مقدار کلسترول مصرفی در کیک کاهش مییابد. به همین دلیل است که استفاده از پروتئینهای جایگزین در تهیه خامه کیک پیشنهاد میشود.
در نهایت، استفاده از پروتئین در تهیه خامه کیک تولد علاوه بر افزایش کیفیت محصول، امکان استفاده از مواد مختلف و جایگزین برای تهیه خامه را نیز فراهم میسازد.
ترفند های حرفه ای برای تهیه خامه کیک تولد بدون همزن برقی
تهیه خامه کیک تولد بدون همزن برقی یکی از مسائلی است که برای بسیاری از افراد چالش بزرگی به شمار میرود. در این راستا، ترفندهایی وجود دارد که میتوانید با استفاده از آنها به راحتی خامه کیک تولد خود را تهیه کنید.
از جمله ترفندهایی که برای تهیه خامه کیک تولد بدون همزن برقی میتوان استفاده کرد، استفاده از برش خوردههای یخ شده خامه است. برای این کار بهتر است از قبل خامه را در قالب یک قابلمه گذاشته و سپس به صورت کامل یخ زده و بعد از آن با استفاده از چاقو یا تیغه پاره پاره شود. سپس به راحتی میتوانید این برشها را با وسایل دستی به خامه کیک تولد خود اضافه کنید.
یکی دیگر از ترفندهای مفید در تهیه خامه کیک تولد بدون همزن برقی نیز استفاده از شیرینیپزی است. برای این کار، از پایین قابلمه یا قالبی که خامه در آن قرار دارد، یک قطعه کاغذ نانوایی را به عنوان فیلتر استفاده کرده و پس از این کار، این قطعه کاغذ را با یک عدد دستکش تحت فشار و ریختن فشار دادن شیرینیپزی روی آن روی قالب قرار داده و خامه را زیر چشمی شیرینیپزی قرار دهید. سپس با استفاده از این وسیله، خامه را با توجه به حجمی که میخواهید، شل کنید.
استفاده از ترفندهایی مانند استفاده از شیرینیپزی یا همچنین برش خوردههای یخ شده خامه برای تهیه خامه کیک تولد بدون همزن برقی، به شما کمک میکند تا با راحتی و با صرف کمترین زمان و انرژی، خامه کاملا صاف و خوشمزه برای کیک تولد خود تولید کنید.