طرز تهیه خامه قنادی خانگی با شیر
خامه یکی از محصولات مورد استفاده در قنادیها و تولید شیرینیهای خانگی است که باعث افزایش مزه، صمغی شدن و خوشمزه شدن تولیدات میشود. برای تهیه خامه قنادی خانگی، یکی از روش های استفاده از پنیر کم چرب است که مواد لازم برای تهیه آن شامل پنیر کم چرب، شیر خام، شکر و اجزای دیگر هستند.
برای تهیه خامه قنادی، ابتدا پنیر کم چرب را به یک ظرف بزرگ اضافه کنید و آن را به کمک سیب زمینی خالص شده یا پورهگیری بزرگ خالص کنید تا تمام سرشاخههای پنیر برای ایجاد خامه، له شوند. سپس شیر را به پنیر اضافه کرده و آن را با کمک میکسر، مخلوط کنید تا به صورت یکپارچه تری برسد. درحالی که میکسر به کار است، شکر را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خامه شیرینی شود.
بعد از اینکه مواد مخلوط شدند، آن را به یک کاسه مناسب برای میکسر، منتقل کنید و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در میکسر بگذارید تا مواد داخل ظرف سریعتر با هم ترکیب شوند. بعد از اتمام میکس، خامه را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا درجه حرارت خامه کم شود و آماده استفاده شود.
روشهای دیگری نیز برای تهیه خامه وجود دارد که شامل استفاده از شیر داغ سفید، پودر خامه، پنیر خامهای و حتی آب پنیر هستند، ولی روش پنیر کم چرب با شیر، یکی از محبوبترین روشهای تهیه خامه قنادی خانگی است. با تجربه و تمرین، شما نیز میتوانید خامه را بهترین نتیجه را با روشی که برازنده با سلیقه خود میدانید، تهیه کنید.
چگونه میتوان خامه قنادی خانگی با استفاده از شیر تهیه کرد؟
خامه یکی از مهمترین مواد در قنادی است. خامه که در واقع از چربی شیر به دست میآید، در تهیه انواع شیرینی ها، کرم ها و سس های شیرین مورد استفاده قرار میگیرد. به دلیل کار پذیری خوب و طعم لذیذی که دارد، خامه ویژگی های بسیاری دارد که باعث شده است که از آن برای تزیین و شیرینی سازی انواع دسر ها و شیرینی ها استفاده کنند.
برای تهیه خامه قنادی خانگی، ابتدا باید شیر را بر روی حرارت بالا بگذارید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا شیر برای تهیه خامه کاملا سرد شود.
سپس شیر سرد را در یک کاسه مخصوص و گالنی به همراه 3/2 پاکت پودر ژلاتین یا 3/2 پودر دارویی زعفران بهم بزنید. سپس به مدت 1 دقیقه با میکسر بزرگ خمیرزنی مخصوص خامه های پر قدرت بزنید.
پس از آن، 2-3 قاشق غذاخوری آب آبمرکبات از قبیل نارنج یا لیمو را وارد مخلوط کنید و به مدت چند دقیقه به مخلوط اضافه کنید تا مواد به هم اتصال پیدا کنند. تا زمانی که خامه شلوغ و چسبنده به دیواره ها است، بزنید.
سپس، خامه را در یک کیسه پایین از حقیب مواد آشامیدنی قرار دهید و به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خامه به درستی سرد شود و مشکلی در تهیه آن وجود نداشته باشد.
در آخر میتوانید خامه را به شیرینی های خود اضافه کنید و لذت ببرید. با دنبال کردن این روش خامه قنادی خانگی خود را به راحتی و در کمترین زمان ممکن تهیه کنید.
نحوه تهیه خامه قنادی خانگی با شیر
خامه قنادی یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه انواع شیرینی و کیکهای خانگی است. معمولا در بازارهای مختلف قابلیت تهیه این ماده غذایی به صورت آماده وجود دارد، اما بسیاری از افراد ترجیح میدهند خامه قنادی خانگی را تهیه کنند تا بتوانند به سلیقه خود آن را شخصی سازی کنند.
برای تهیه خامه قنادی خانگی، باید از مواد اولیه ساده و موجود در هر خانه مانند شیر، شکر یا قند، وانیل و... استفاده کرد. ابتدا به میزان مورد نظر شیر را درون یک قابلمه بریزید و با حرارت ملایم به جوش بیاورید. سپس شکر یا قند را به میزان لازم درون شیر بریزید و همراه شیر بگدارید تا به خوبی مخلوط شوند.
در مرحله بعد، وانیل را اضافه کرده و برای دوباره به جوش آوردن شیر را با ملایمت به آرامی هم بزنید. وانیل برای ایجاد مزهی خامه حتما باید در این مرحله افزوده شود تا به مخلوط شیری نفوذ کند.
حالا شیر را از روی حرارت بردارید و از طریق یک مخلوط کن یا میکسر، شیر را به مدت چند دقیقه به مرور به مرور همزمان با تکان دادن، از حالت مایع به حالت خامه تبدیل کنید. توجه داشته باشید که در مرحله میکس شدن شیر باید به آرامی باشد تا حجم خامه بیشتر شود و قوام مناسبی پیدا کند.
بعد از اتمام مراحل تولید خامه، میتوانید آن را درون یک قوطی پلیمری بریزید و در یخچال تا حالت مناسبی به خود بگیرد. خامه قنادی خانگی را میتوانید برای تزیین شیرینیها، کیکها و دسرهای مختلف استفاده کنید.
راهنمایی برای تهیه خامه قنادی خانگی با شیر
خامه قنادی یکی از مهمترین مواد غذایی استفاده شده در شیرینی و کیک ها است. این خامه با ترکیب شیر کرمی و شیر تهیه می شود، خامه قنادی سازگاری بیشتری با شیرینی ها دارد و یک طعم خامه ای شیرین و خوشمزه به شیرینی ها می دهد. در اینجا به شما نحوه تهیه خامه قنادی خانگی با استفاده از شیر را آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- 2 فنجان شیر تازه
- 1 فنجان شیر کرم خامه ای
- 1/2 فنجان شکر بادامی
روش تهیه:
1. در یک قابلمه در حرارت ملایم شیر را داغ کنید.
2. شیر کرم خامه ای و شکر بادامی را به شیر اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
3. قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را در یخچال قرار دهید تا خامه خنک شود.
4. حالا می توانید خامه خود را بر روی شیرینی هایتان استفاده کنید.
از آنجا که خامه قنادی خانگی حاوی مواد شیمیایی نیست، بسیاری از مردم مایل به استفاده از آن در شیرینی های خود هستند. با استفاده از این روش قادر خواهید بود خامه خود را به راحتی تهیه کنید و از ذائقه خود لذت ببرید.
طریقه درست تهیه خامه قنادی خانگی با شیر
تهیه خامه قنادی خانگی با شیر یکی از سادهترین و مفیدترین فرآیندهای آشپزی است که برای تهیه دسرهای مختلف و مزهدهی به غذاها استفاده میشود. اما برای رسیدن به خامه ای که اصیل و خوشمزه باشد، باید توجه و دقت زیادی به کار رود و با رعایت شیوه تهیه خامه میتوانید به خواص قنادی دارای سرشاری از چربی و احتیاج مواد افزودنی مجهز شوید.
برای تهیه خامه قنادی خانگی ابتدا باید شیر تازه و کره تلخ را در دمای معمولی درست کنید. برای این کار میتوانید کره را در قابلمه بر روی حرارت کم و تحت نظارت مداوم فرو کنید تا در قسمت پایین قابلمه شمع شود. سپس از روی آتش بردارید و به مدت چند ساعت آن را خنک و متراکم نگه دارید.
پس از این کار باید شیر را به فریزر بگذارید تا هنگام تهیه خامه یخ بزنید. برای تهیه خامه از قسمت های نرم شیر خروجی، کره و شکر به میزان پودر داشته باشید و در میکسر طبق نظر پیوسته برای حداقل ۱۰ دقیقه به کار ببرید. بهتر است با افزودن فروت فروت، وانیل یا سایر مواد خوشمزه به خامه، ترکیبات مختلف خود را تداعی کنید تا مزه خاص خود را به خامه اضافه کنید.
یکی از مزایای تهیه خامهای که خود تهیه کرده اید، این است که به راحتی میتوانید به نیاز خود بستهبندی کنید و در فضای معمولی یخچال بدون هیچگونه مواد نگهدارنده نگهداری کنید. پس با دنبال کردن مراحل تهیه خامه قنادی خانگی با شیر میتوانید به سریعی و با کمروشنی خامه ای سرشار از تمیزی و طعم خوشمزه تیره رنگ دست پیدا کنید.
روشهای تهیه خامه قنادی خانگی با شیر
خامه قنادی یکی از خوراکی های مهم در زندگی روزمره ماست که در بسیاری از دسرها و شیرینی ها به کار میرود. در ساخت محصولات قنادی نیازمند خامه با کیفیت و حجم مناسب هستیم. در ادامه روش های تهیه خامه قنادی خانگی با شیر را توضیح خواهیم داد.
روش اول:
اولین روش برای تهیه خامه قنادی خانگی با شیر پاستوریزه این است که یک لیوان شیر را همراه با یک قاشق سرکه در قابلمه بریزیم و آن را روی حرارت ملایم قرار دهیم. پس از گرفتن جوش، آن را از روی حرارت بردارید و آرام آرام قاشق را درون آن حرکت دهید تا شیر به آب و سرکه تبدیل شود. سپس آن را صاف کرده و در یک ظرف بزرگ بریزید و آن را درون یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت خنک شود.
روش دوم:
برای تهیه خامه قنادی خانگی با شیر، ما می توانیم از یک لیوان شیر و دو قاشق غذا خوری نشاسته استفاده کنیم. شیر را به همراه نشاسته در قابلمه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر به حرارت بیاید و نشاسته آن تبدیل به یک جا شود. آن را همانند روش اول در ظرف بزرگی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
روش سوم:
روش دیگری نیز برای تهیه خامه قنادی خانگی با شیر وجود دارد که بیشتر مجلات آشپزی به آن اشاره کرده اند. در این روش ما یک لیوان شیر و یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را در قابلمه ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم. شیر را به همراه ژلاتین مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر به حرارت بیایند و ژلاتین آن تبدیل به یک جا شود. پس از آماده شدن آن، آن را در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
به طور خلاصه، انواع مختلفی از روش های تهیه خامه قنادی خانگی با شیر در دسترس هستند. از این نوع خامه می توان برای تهیه دسر، شیرینی و بسیاری از خوراکی های دیگر استفاده کرد. این روش ها بسیار ساده و آسان هستند و همیشه شیرینی ها و دسرهای خوشمزه تری را به دست می آوریم.