طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه

حلوا شیر یکی از خوراکی‌های محبوب و مرغوب ایرانی است که از قدیمی‌ترین شیرینی‌های سنتی ما به شمار می‌رود. حلوای شیر در بسیاری از مناطق ایران به صورت خانگی تهیه می‌شود و ترکیبی از شیر، شکر، روغن، آرد و میوه‌های خشک می‌باشد. نکته مهم در تهیه حلوای شیر این است که تمامی مواد باید در نظر گرفته شده و به ترتیبی که باید به هم اضافه شوند و خوب مخلوط شوند تا بهترین نتیجه در نهایت به دست آید . در ادامه طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه را با جزئیات بیشتر مرور می‌کنیم.

مواد لازم:

- دو لیوان شیر کامل چرب

- دو لیوان آرد سفید

- دو لیوان شکر

- یک و نیم لیوان روغن نباتی

- یک قاشق چایخوری پودر زعفران

- نیم لیوان پسته و بادام

- پودر دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

1. در ظرف مناسبی شیر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

2. در ظرف دیگری روغن را بریزید و به داغ شدن برسانید.

3. آرد را به تدریج به شیر اضافه کرده و همزمان با مخلوط کردن با چنگال یا تخته چوبی هم زمان بهم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

4. پس از آماده شدن ترکیب شیر و آرد، شکر را به آن اضافه کنید و همچنان به همراه روغن هم زمان با مخلوط کردن ادامه دهید تا مواد بهبود پیدا کنند و خوب با هم ترکیب شوند.

5. در لحظه‌ای که مواد با یکدیگر خوب ترکیب شده‌اند، بادام و پسته را به خلیط اضافه کنید و با همزمان مخلوط کردن ترکیب کنید.

6. برای وارد کردن طعم زعفران، پودر زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید و با همزمان مخلوط کردن ترکیب کنید. بهتر است در این مرحله از مخلوطکن استفاده کنید.

7. در صورتی که به درجه کاملا افتادن رسیده‌اید، حلوا را به سینی مناسبی منتقل کنید و با استفاده از تخته چوبی به شکل دلخواه خود شکل دهید.

8. در آخر با پودر دارچین سفید بر روی حلوای خود مزینی کنید.

حلوای شیر خوشمزه، مواد سالم و با کیفیت المانده است و بسیار سرشار از انرژی و ارزش غذایی می باشد و برای پذیرایی خانواده یا نوش جان خود به همراه چای و قهوه پیشنهاد می شود.



طرز تهیه حلوا شیر خوشمزه با مغز گردو

حلوا شیر با مغز گردو محصولی خوشمزه و پر کالری است که در ایران و کشورهای همسایه بسیار معروف است. این حلوا با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس آماده می شود و می تواند به عنوان یک خوشمزه شیرین در طول روز سرو شود.

برای تهیه این حلوا، ابتدا مقداری شیر و شکر را در یک قابلمه داغ مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده می شود. سپس مقداری تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه تخم مرغ با سفت شده اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کرده و به دقت باید به مواد جامد شده جلوگیری کرد.

سپس مقداری مغز گردو را با یک میله به آرامی و بدون توقف به مواد تر ترافزوده و هم زمان با تخم مرغ با سفت شده مخلوط می شود تا مواد خمیری با خمیری یکدیگر ترکیب شود و به حالت صاف درآید.

پس از آماده شدن حلوای شیر، آن را با شکلات رسانده شده و پودر عود روی آن ریخته و در آخر کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کرده و خنک سرو می کنیم.این حلوا با ذائقه و طعم بسیار خوشمزه خواهد بود و برای سرو در مناسبت ها و دور همی های خانوادگی بسیار مناسب است.



حلوا شیر خوشمزه با نوشابه و نمک

حلوا شیر با نمک و نوشابه یکی از خوراکی‌های سنتی ایرانی است که در سفره‌های مراسماتی و جشن‌های ملی و مذهبی بسیار مورد علاقه قرار می‌گیرد. این خوراکی در واقع از ترکیب دو خورشید غذایی، یعنی حلوا شیر و نوشابه تهیه می‌شود که با اضافه کردن نمک به آن، طعمی متفاوت و خوشمزه به آن بخشیده می‌شود.

برای تهیه این خوراکی، اولین قدم تهیه حلوا شیر است. برای این منظور، پس از جوش آوردن شیر در داخل قابلمه، نمک و برنج سرخ شده به آن اضافه می‌شود و سپس با استفاده از قاشق چوبی، ترکیب را به صورت مداوم هم زده می‌کنیم تا حلوا شیر به خوبی پخته شود.

در مرحله بعدی، به مقدار مورد نیاز از نوشابه در یک لیوان یا دیگر وسیله شیشه‌ای ریخته و سپس حلوا شیر را در بالای آن قرار می‌دهیم. برای افزایش طعم و کیفیت خوراکی، می‌توانیم روی حلوا شیر خرده‌هایی از بادام یا پسته نیز بریزیم.

بعد از تهیه، حلوا شیر خود به ترشی نوشابه همراه می‌شود و در هنگام سرو و میزبانی، می‌توانیم به بینندگان خود این خوراکی فوق‌العاده شیرین و خوشمزه را ارائه دهیم. به دلیل آنکه حلوا شیر به تنهایی نیز یک خوراکی شیرین است، ترکیب آن با نوشابه و نمک، طعمی فوق‌العاده و لذیذ تری به آن بخشیده است که قطعاً متفاوت و جالب خواهد بود.



حلوا شیر خوشمزه با تخم مرغ و شکلات

حلوای شیر خوشمزه با تخم مرغ و شکلات یکی از دسرهای لذیذ و پرطرفداری است که در اکثر جشن‌ها، مراسمات و تشریفات ایرانی سرو می‌شود. این دسر از ترکیب شیر، آرد، شکر و تخم مرغ تهیه می‌شود و گاهی برای طعم دهی به آن، شکلات و ادویه‌های خاصی به آن اضافه می‌شود. برای تهیه حلوای شیر خوشمزه با تخم مرغ و شکلات ابتدا باید شیر را در یک قابلمه بزرگ به روی حرارت بیاوریم و با حرارت ملایم به جوش بیاوریم.

سپس آرد را به ترتیب کمی به شیر اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم تا دوتا سه دقیقه در حال پخت باشد. در این مرحله شیر باید به صورت کامل غلیظ و قوی شود. سپس تخم مرغ‌هایی که قبلاً به خوبی ترکیب شده‌اند را به آرد و شیر اضافه می‌کنیم و با مخلوط کردن به خوبی ترکیب می‌کنیم.

سپس ادویه‌های خاص مانند زعفران، هل، تخم گشنیز و … به دلخواه می‌توانید به مواد تهیه شده اضافه کنید و به همراه شکر در کنار مواد تهیه شده قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. در این مرحله، شکر باید به مواد شور ما اضافه شود و به خوبی با دیگر مواد ترکیب شود.

سپس شکلات را به تکه‌های کوچک بشکنید و به مواد کمی داغ که تهیه کرده‌اید اضافه کنید تا شکلات شروع به ذوب شدن کند. پس از چند دقیقه، شکلات به خوبی با مواد ترکیب شده‌اند و این حلوا آماده مصرف است. می‌توانید این حلوا را با دمنوش گلاب یا چای سیاه سرو کنید و لذت ببرید.



حلوا شیر خوشمزه با مغز بادام و زعفران

حلوا شیر خوشمزه با مغز بادام و زعفران یکی از حلواهای خوش طعم و لذیذ است که بسیاری از خانواده‌های ایرانی در جشن‌ها، مراسمات و جشن‌های خاص خود به عنوان یکی از شیرینی‌های پرطرفدار و محبوب اهداء می‌کنند. این حلوا به دلیل مزه خوشمزه، خواص غذایی و تاثیر زعفران بر روی سلامتی بدن، از جمله مواد غذایی قابل توصیه برای مصرف در دوران بارداری، دوران شیردهی و کودکان می‌باشد.

این حلوا دارای ترکیبات مختلفی از جمله شیر، شکر، آرد، روغن، زعفران و مغز بادام است که شیر و زعفران آنتی اکسیدان بالا و غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف هستند. مغز بادام نیز یکی از منابع غنی آهن، روی و منیزیم می‌باشد که برای حفظ سلامت قلب و عروق، سیستم ایمنی بدن و افزایش پایداری عملکرد نورون‌ها بسیار مفید است.

تهیه این حلوا نیز بسیار ساده است. ابتدا شیر را در داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و سپس به آن شکر اضافه کنید تا شیر بهمراه شکر روی حرارت جمع شود. پس از اینکه شکر کاملا حل شد، آرد را به تدریج به مواد قابلمه اضافه کرده و به تدریج، با هم ترکیب کنید. پس از این مرحله، می‌توانید مغز بادام و زعفران را به مواد ترکیب شده اضافه کرده و به مدت چند دقیقه به همراه هم بپزانید تا حلوا خوشمزه و لذیذی که به دلیل مزه مطبوع و خوشمزه‌اش اژدهایی برای کودکان را نیز به خود جلب می‌کند، آماده شود.



حلوا شیر خوشمزه با آرد نان پخته و عسل

حلوا شیر با آرد نان پخته و عسل، از پرطرفدارترین حلواهای ایرانی است که در سفره‌های ایرانی به شکل یک دسر خوشمزه و خوشرنگ قرار می‌گیرد. این حلوا با ترکیبی از شیر، آرد نان پخته، عسل و ادویه‌های خاصی تهیه می‌شود که باعث می‌شود طعم و بوی خاصی به این دسر بدهد.

برای تهیه حلوا شیر با آرد نان پخته و عسل، ابتدا آرد نان را درون تابه‌ای ریخته و برای مدتی روی حرارت بگذارید تا کمی سرخ شود. سپس به آن شیر و عسل اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر نرم و یکدست در آید.

سپس ادویه‌هایی مانند هل، زردچوبه و زرشک را به خمیر اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. سپس خمیر را بر روی حرارت بگذارید و مدام آن را هم بزنید تا کمی جامد شود. بهتر است همیشه در حال هم زدن خمیر باشید تا در هنگام افزودن آرد نان، دیگر قسمت‌های خمیر یا نسوت نزدیک به حرارت بسوزند.

بعد از اضافه کردن آرد نان، با هم آن را مخلوط کنید و نوبت به نوبت آن را بر روی حرارت بگذارید تا به صورت جامد دربیاید. بعد از پختن حلوا شیر با آرد نان پخته و عسل، می‌توانید آن را به قالب‌های دلخواه خود تقسیم کنید و یا به صورت یک تورت تزیین کنید. این دسر بسیار خوشمزه و خوشرنگ است و می‌تواند به عنوان یک دسر سنتی ایرانی در میان افراد شما محبوب شود.



حلوا شیر خوشمزه با بادام زمینی و کلوچه

حلوا شیر با بادام زمینی و کلوچه یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب در کشور ما است. این حلوا با ترکیبی از شیر، شکر، بادام زمینی و کلوچه تهیه می‌شود. در این حلوا از بادام زمینی طبیعی و فقط بدون پوست استفاده می‌شود که به عنوان یک مکمل خوشمزه برای حلوا است. کلوچه‌های ترد و شکلاتی نیز به عنوان یک همراه دلچسب و خوشمزه برای حلوا شیر با بادام زمینی استفاده می‌شوند.

حلوا شیر با بادام زمینی و کلوچه در سفره‌های جشن‌ها و مهمانی‌ها به‌عنوان یک دسر لذیذ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این حلوا در فصل سرد سال به خاطر خواص گرم‌کننده‌ای که دارد، به عنوان یک حلوای زمستانی پرطرفدار شناخته شده است.

تهیه این حلوا نیز بسیار راحت است. در ابتدا شیر، شکر و بادام زمینی در قابلمه به آرامی برای حدود یک ساعت می‌پزند تا مرغوبیت بیشتری داشته باشد. سپس کلوچه‌های ترد و شکلاتی برای همراهی با حلوا در داخل قابلمه قرار می‌گیرند. حلوا شیر با بادام زمینی و کلوچه حتما در ظرف مناسب سرو می‌شود تا میزبان از ظاهر زیبای این دسر لذیذ نیز لذت ببرد. به عنوان یک مزیت، این حلوا دارای شیرینی متعادل و نه بسیار شیرین است، به همین دلیل، برای سلامتی نیز مفید خواهد بود.

با ترکیب شیر، بادام‌زمینی و کلوچه‌های شکلاتی، حلوا شیر با بادام زمینی و کلوچه یکی از محبوب‌ترین دسرهای ایرانی است که همه را دوست دارد. مانند بسیاری از دیگر دسرهای ایرانی، این حلوا نیز مفید برای سلامتی بوده و حتما باید به طعم آن لذت ببرید.