طرز تهیه حلوا ساده در منزل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوا ساده در منزل

حلوا یکی از پرطرفدارترین دسرهای خوردنی در ایران است و در اشکال و طعم‌های مختلفی توسط بسیاری از مردم دوست داشته می‌شود. اما طرز تهیه حلوا در منزل برای بسیاری از افراد چالشی به نظر می‌رسد. در ادامه به طریق ساخت حلوای ساده و خوش طعم در خانه خواهیم پرداخت.

در مرحله اول باید مواد لازم را آماده کنیم. برای تهیه حلوا ساده نیاز به یک پیمانه آرد، یک پیمانه شکر، نصف پیمانه روغن، نصف پیمانه آب، یک قاشق چایخوری تخم مرغ، نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر و نصف قاشق چایخوری دارچین است.

در مرحله دوم کدر کردن آرد یکی از مهمترین مراحل در تهیه حلواست. برای این منظور، آرد را در یک تابه، بدون استفاده از روغن، به مدت حداقل ۳ دقیقه باحرارت ملایم مخلوط کنید تا آرد کدر شود.

بعد از کدر کردن آرد، شکر و دارچین را به آرد اضافه کرده و به صورت یکدست با آرد مخلوط کنید. سپس روغن را به مواد اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

در این مرحله، به مواد نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر و یک قاشق چایخوری آب اضافه کنید و مواد را برای ده دقیقه مخلوط کنید تا مستحکم شوند.

حال مواد را روی سینی یا قالبی که قبلا با روغن تغلیظ شده، ریخته و با استفاده از یک تیغه، آنها را به صورت یکپارچه صاف کنید. سپس تابه حلوا را با حرارت ملایم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخته و سپس از روی حرارت برداشته و خنک شده را برش دهید و سرو کنید.

در نهایت، حلوا ساده و خوش طعم آماده است. تهیه این حلوا در منزل از هر نظر بسیار ساده است و پسندیده بسیاری از مردم است.



1. حلوای کنجدی ساده

حلوای کنجدی ساده یکی از انواع حلواهایی است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه وجود دارد. این حلوا به دلیل طعم شیرین و محبوبیتش در بین افراد، به عنوان یک دسر خوشمزه برای میهمانی‌ها و یا قسمتی از تغذیه روزانه افراد می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

مواد اصلی حلوای کنجدی ساده شامل کنجد، شکر و آب می‌باشد. این مواد را به کمک یک چنگال و یا مخلوط‌کن به هم می‌زنیم تا ترکیب شوند و سپس آن را روی صفحه کوکی ریخته و به صورت صاف‌کن شده روی آن فشار می‌دهیم تا سطح آن صاف باشد. در نهایت، حلوا را در قالب‌های مختلف به شکل معمولی یا مربعی برش می‌کنیم.

کنجد سرشار از ویتامین E، آهن و کلسیم است که قابلیت تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش تولید انرژی را دارد. این حلوا برای ورزشکاران و افرادی که به دنبال ورزش می‌باشند، یک منبع انرژی قابل توجه است. در کنار این، مواد مغذی و قابل هضم حاوی بره می‌تواند به بهبود هضم و جذب غذا در بدن کمک کند.

در نهایت باید گفت که حلوای کنجدی ساده یک دسر خوشمزه و مقوی و در عین حال سریع و ساده برای تهیه است. برای کاهش تعداد کالری‌ها هم می‌توانید به جای استفاده از شکر سفید، شیرین کننده‌های طبیعی مانند عسل و یا شکر ناخالص استفاده کنید.



2. حلوای پسته ای ساده

حلوای پسته ای یکی از پرطرفدارترین انواع شیرینی ها در جشن ها و مراسمات مختلف مانند عید نوروز، محرم و ... می‌باشد. این شیرینی دارای طعمی شیرین، خوشمزه، غنی و فوق العاده است. با این که در تهیه آن مواد اولیه ساده ای مانند پسته، شکر و نشاسته استفاده می‌شود، اما طعم و لذت خوبی دارد و علاوه بر قابلیت خوردن به عنوان شیرینی، در بین دیگر غذاها هم بعنوان تزئینات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ابتدا برای تهیه حلوای پسته ای باید پسته ها را پوست کنده و سپس با خیلی کوچک کردن آن ها، آن‌ها را به همراه شکر و نشاسته با یکدیگر مخلوط کرد. بعد از مخلوط شدن این ترکیب رنگی و خوشمزه، تهیه شده برای حلوا ارائه می شود. در مراحل بعدی باید این ترکیب را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد با هم اتصال بگیرند و قابلیت برش برای مرحله بعدی فراهم شود.

در مرحله بعدی باید حلوا را برش داده و روی آن شکلهای مختلفی بریزید. می‌توانید از شکلهای گل و برگ استفاده کنید یا شکل دلخواه خود را برای آن طراحی نمایید. پس از بریزیدن شکل‌ها بر روی حلوا، می‌توانید تزئینات دیگری از جمله برس کرم، خرما و ... را نیز استفاده کنید تا ظاهر آن را زیبایی بخشید.

در نهایت و بلافاصله پس از تمام شدن مراحل تزئین، حلواها را درون جایی که خودتان دوست دارید بگذارید تا برای ضیافت های خانوادگی، مهمانی ها و جشن های مختلف به همراه دوستان و آشنایان به میز نشیند.



3. حلوای بادامی ساده

حلوای بادامی یکی از تنقلات سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اکثر ایام عید نوروز و همچنین مراسم های خاص مصرف می شود. آن چنان که از اسم آن پیداست، مواد اصلی این حلوا بادام می باشد. این حلوای بسیار ساده تهیه می شود، با این حال طعم و عطر منحصر به فردی دارد که شما واقعا از آن لذت خواهید برد.

برای تهیه حلوای بادامی، نیاز به بادام خام، شکر، نبات، روغن و یک بشقاب کوچک دارید. نخستین گام در تهیه حلوا این است که بادام ها را کوبید، سپس آنها را نصف کنید و با روغن و نبات درون ماهیتابه قرار دهید. بعد از اینکه بادام ها جامد شدند، شکر را به آنها اضافه کنید و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید.

توصیه می شود که برای گرفتن ترکیبی شکر و بادام بهتر، از طریق تکان دادن مخلوط بادام و شکر، از سویی با هم مخلوط شوند و سویی دیگر بادام ها به هم برخورد کنند. برای بالا بردن طعم بادام، شما می توانید از وانیل و یا بستنی و کره ها هم استفاده کنید.

در نهایت، حلوای بادامی تازه را در یک بشقاب کوچک می ریزیم و با استفاده از محصول پینی فست، حلوا را به صورت دایره های صاف تراش می کنیم. این حلوای خوشمزه را می توانید با چای، قهوه و یا نباتی بپردازید و دیدن خانواده و دوستان را همراهی کنید.



4. حلوای آفتابگردانی ساده

حلوای آفتابگردانی یکی از شیرینی های سنتی و معروف در ایران است که امروزه نیز بسیار محبوب است. این شیرینی از ترکیب آرد، آرد بادام، شکر، روغن آفتابگردان و آب ساخته می شود و در وسط آن مغز آفتابگردان قرار می گیرد. حلوای آفتابگردانی به دلیل مزه شیرین، همراه با طعم خاصی که از مغز آفتابگردان به آن نسبت داده می شود، بسیار مورد علاقه قرار می گیرد.

مواد لازم برای تهیه این شیرینی آفتابگردانی بسیار ساده هستند و در هر خانه ای موجود هستند. برای شروع، آرد، آرد بادام و شکر با هم مخلوط می شوند و سپس روغن آفتابگردان اضافه می شود. این مواد به همراه آب به صورت آرد های سفت تبدیل می شود و در هنگام تهیه فضایی گرم و مرطوب به شکل مطلوب در می آید. سپس مغز آفتابگردان درون آن قرار داده می شود. پس از خنک شدن و جامد شدن، حلوای آفتابگردانی آماده مصرف می باشد.

علاوه بر سادگی در تهیه، استفاده از مواد طبیعی و سالم، حلوای آفتابگردانی دارای خواص غذایی بالا است و در بعضی موارد به عنوان یک پروتئین و انرژی کامل برای بدن شناخته می شود. همچنین، مصرف این شیرینی در فصل بهار و تابستان به دلیل خنک بودن آن بیشتر است و در فروشگاه های خرید آنلاین و فروشگاه های قدیمی و معروف در دسترس است. در کل، حلوای آفتابگردانی یک پیشنهاد عالی برای خانواده ها و دوستداران شیرینیهاست که علاقه به تجربه بهترین های فرهنگ غذایی ایران دارند.



5. حلوای کدویی ساده

حلوای کدویی به عنوان یکی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان شناخته می‌شود. این شیرینی با استفاده از کدو تهیه می‌شود که ابتدا کدو را پوست کرده و رنده کرده و سپس با شکر و فلفل سیاه ترکیب می‌شود. سپس در قابلمه روی حرارت قرار می‌گیرد و به مدت 30 دقیقه تهیه می‌شود. در چنین شیرینی‌هایی معمولا به جای کدو هم می‌توان از هندوانه یا خربزه استفاده کرد.

راه تهیه حلوای کدو بسیار ساده و قابل تهیه در خانه است. این شیرینی با ترکیب دقیق کدو، شکر و فلفل سیاه درست می‌شود. در این روش تهیه، ابتدا کدو را پوست کرده و رنده می‌کنیم تا چرخه کدو شیرین‌تر شود. سپس شکر را به کدو اضافه می‌کنیم و همه چیز را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس برای دویدن کدو و شکر، قابلمه را بر روی حرارت برای 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا حلوای کدویی تهیه شود.

حلوای کدویی یکی از شیرینی‌هایی است که همچنین خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. کدو به عنوان یکی از مواد غذایی با خواص ضد التهاب، پیشگیری از سرطان و بهبود اضطراب و خواب دارد. به همین دلیل مصرف کدوی خام یا در تهیه شیرینی‌هایی مانند حلوای کدو برای بدن بسیار مفید است. به علاوه، کدو شیرین خود دارای مواد مغذی مانند آهن، پتاسیم، ویتامین‌های C و B6 و منیزیم است که به افزایش انرژی بدن کمک می‌کند و به سلامت قلب و مغز کمک می‌کند.



6. حلوای پیازی ساده

حلوای پیازی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای ایرانی است که با استفاده از پیاز و سایر مواد پخته می‌شود. این دسر ساده و بسیار خوشمزه است و عموماً به عنوان دسری نیمه خوراکی سرو می‌شود. این دسر در روزهای خاصی مانند دریافت مهمان و یا مهمانی‌های خانوادگی و دوستانه، به عنوان خوراکی پیشنهادی متنوع و خوشمزه شناخته می‌شود.

برای تهیه حلوای پیازی ساده، پیاز را به صورت ریز خرد شده و با نمک و فلفل به مدت کافی در روغن تفت داده و سپس با تخم مرغ و نشاسته خوراکی ترکیب شده و به مدت چند دقیقه درون کف کره‌ای می‌پزد. این حلوا پس از رسته شدن به صورت دلخواه در قالب‌های مربع و یا دایره ای شکل داده می‌شود.

معمولاً این دسر با پودر شکر و یا سرشیر و همچنین ترشی‌جات سالاد و سبزیجات سرو می‌شود. همچنین می‌توان برای تزئین این دسر از خرد کردن پسته و یا بادام استفاده کرد. به دلیل طعم خوشمزه و همچنین برخورداری از مقدار قابل توجهی پروتئین و فیبر، حلوای پیازی گزینه مناسبی برای تنقلات و وعده‌های بین وعده‌ای است.

در نتیجه، حلوای پیازی ساده یکی از دسر‌های خوشمزه و متنوعی است که می‌توان با تهیه ساده و مقوی کردن خوراکی‌ها، در جمع خانواده و دوستان سرو کرد و لذت برد.