طرز تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور

حلوای هویج یکی از خوراکی‌های خوشمزه و سالم است که با استفاده از هویج، برنج و شیره انگور درست می‌شود. اما در اینجا ما قصد داریم تا طرز تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور را برای شما توصیف کنیم.

ابتدا برای تهیه این حلوا، باید هویج‌ها را پوست‌کنده و رنده کنید. بهتر است هویج‌ها را ریز رنده کنید تا بهتر بتوانید آن‌ها را با مواد دیگر مخلوط کنید.

سپس 2 لیوان آب را به هویج‌های رنده شده اضافه کرده و آن‌ها را به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از آن، آب را از هویج‌ها جدا کنید و هویج‌ها را درون یک قابلمه بریزید و به اندازه 1 لیوان برنج روی آن‌ها قرار دهید.

برای پختن حلوای هویج، 2 لیوان آب را به هویج و برنج اضافه کرده و مخلوط درون قابلمه را به مدت 15 دقیقه با حرارت بسیار کم می‌پزید تا آب جذب شود و حباب دستگاه چسبناک شود.

در این مرحله، شکر(حدود نصف لیوان) و آرد(حدود 2 پیمانه) به مواد قبلی اضافه کرده و با استفاده از قاوری چوبی مخلوط می‌کنیم. به مدت 10 دقیقه به اندازه کافی آن را هم می‌زنیم تا مواد بتوانند با هم ترکیب شوند.

سپس مخلوط را در داخل قالب حلوایی ریخته و به صورت فشرده سازیم. حلوای هویج را با برگه غذایی پوشیده و به مدت 24 ساعت در دمای اتاق در خشک و خنک شده بگذارید.

آماده‌ی خوردن حلوای هویج بدون شیره انگور هستید. این دسر سالم و خوشمزه را با چای گرم و نوشیدنی دلچسب دیگر همراهی کنید و از لذت آن لذت ببرید.



طرز تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور

حلوای هویج یکی از دسرهای خوشمزه و مفید است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این دسر در شهر ارومیه با ذائقه‌ای جدید سرو می‌شود و مزه‌ای خاص دارد. در این راهنما، شما یاد خواهید گرفت که چگونه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور بپزید.

برای آماده‌سازی حلوای هویج، اولین قدم در حدود یک کیلوگرم هویج خام را رنده کنید. سپس حدود ۱۰۰ گرم روغن را در یک تابه مذاب کرده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید.

سپس حدود ۲۵۰ گرم شکر را با ۱۰۰ میلی‌لیتر آب در یک قابلمه مخصوص آماده کنید و آن را نیمه جامده کنید. حرارت قابلمه را کم کنید و مقداری از خمیر هویجی را به شکر اضافه کنید. با خمیر هویجی داغ، خوب مخلوط کرده و سپس مجددا آن را به مدت ۴۰ دقیقه در حرارت ملایم پخت کنید.

در این مرحله، شما می‌توانید یکی از مهمترین قسمت‌های حلوای هویج را اضافه کنید. برای این منظور، ۱۰۰ گرم پودر نارگیل خشک را در یک تابه با حدود ۴۰ گرم روغن بسیار کم حرارت دهید و برای ۵ دقیقه آن را با هم مخلوط کرده و مجددا از روی حرارت برداشته و نگه دارید.

سپس حلوای هویج شما آماده است. آن را در بشقاب سرو کنید و روی آن نارگیل خرد شده اضافه کنید. این دسر می‌تواند بسیار خوشمزه و جذاب باشد. چرا که به‌علاوه‌ی سلامتی، به شما انرژی خوبی بیشتر تحویل می‌دهد!



نکات مهم در تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور

تهیه حلوای هویج که یکی از انواع حلواهای خانگی محبوب است، یک فرآیند آسان و سریع است، اما برخی از نکات مهم را باید رعایت کرد تا حلوایی باطعم خوب و با بافت درست به دست آید. در این مقاله به برخی از نکات مهم در تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور می پردازیم.

اولین نکته این است که برای تهیه حلوای هویج، از هویج های تازه و عالی استفاده کنید. هویج ها را به طور دقیق خرد کرده و سپس درون دیگی قرار دهید. دیگ باید تمیز و خشک باشد و در صورت استفاده از دیگ قدیمی، آن را قبل از استفاده شستشو دهید.

بعد از قرار دادن هویج ها در دیگ، آن ها را با قند ترشی یا شکر ترشی پوشانید و در آتش ملایم بگذارید. با استفاده از قند ترشی یا شکر ترشی به دلیل اینکه از اسید استفاده شده در تولید آن ها تولید می شود، حلوایی با بطعم خوبی به دست خواهید آورد.

در مرحله بعد، پس از گذشت زمان کافی، بین دو برش شمعدانی قرار داده شده روی حلوا، آغاز به مخلوط کردن حلوا با خردل، پودر هل، پودر دارچین و روغن نموده و همه مواد را اضافه کنید. پس از اضافه کردن مواد، حلوا را به هم می زنید تا تمامی مواد داخل حلوا به یکدیگر برسند.

همچنین در این مرحله باید تمامی مواد را به برکت هویج اضافه کنید. البته باید توجه داشت که برای برکت هویج باید از هویج های تازه استفاده کرده و آن ها را له کرده و نه سپیده کرده و این مواد را همراه با حلوا با هم مخلوط کرد.

بعد از مخلوط کردن تمامی مواد، حلوا را در ظرف مناسبی مانند قالبی مستطیل شکل ریخته و با فشار دادن به شکلی منظم کرده و تا ساعاتی در استوانه و در دمای محیط قرار داده شود تا سفت شود. در نهایت، بعد از سرد شدن حلوا، ارائه و خوردن آن را می توانید لذت بخش کنید.



مواد لازم برای تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور

برای تهیه حلوای هویج بدون شیره انگور، نیاز به چند ماده اولیه داریم. این مواد شامل هویج، برنج، شکر، باقلا و روغن سبزیجات می‌باشد. در ادامه توضیح مختصری درباره هر یک از این مواد آورده شده است.

هویج: برای تهیه حلوای هویج بدون شیره انگور، بهتر است از تعدادی هویج خوب و ارگانیک استفاده شود. هویج را باید خوب شسته و پوست آن را پوشش داد. سپس هویج را رنده کرده و در ظرف مناسبی نگهداری کرد.

برنج: برای تهیه این حلوا نیاز به برنج خوبی داریم. برنج را در آب برای چند ساعت خیس کرده و سپس آن را درون حوله خشک می‌کنیم. سپس برنج را برای نیمه پخت کردن درون یک قابلمه قرار می‌دهیم.

شکر: شکر یک ماده اصلی در تهیه حلوای هویج است. برای سرخ کردن هویج، از شکر استفاده می‌شود. شکر را در یک قابلمه توام با هویج برای سرخ کردن قرار می‌دهیم.

باقلا: باقلا طعم و بوی خوبی به حلوای هویج می‌بخشد. باقلا را باید برای چند دقیقه در آب جوش قرار داد تا نرم شود. پس از جوش گرفتن، باید باقلا را درون آب یخ قرار داد تا قرمزی آن کم شود.

روغن سبزیجات: روغن سبزیجات یکی از مواد لازم برای تهیه حلوای هویج بدون شیره انگور است. روغن را می‌توانید با استفاده از همان روغنی که برای سرخ کردن هویج استفاده کرده‌اید، یا روغن‌های دیگری که ترجیح می‌دهید، تهیه کنید.

به کمک این مواد اصلی، می توانید حلوای هویج خوشمزه و سرشار از مواد مغذی و پروتئین تهیه کنید.



مراحل تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور

تهیه حلوای هویج از دستورات خوشمزه و متنوعی هست که در اکثر مناطق کشور به عنوان یکی از خوراکی های پرمصرف برای نوش جان به کار می‌رود. در این مطلب، روش تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد اولیه برای تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور شامل هویج، آرد، شکر، روغن و نمک است. برای شروع، هویج ها را پوست کرده و رنده کنید. سپس با اضافه کردن آرد به هویج رنده شده، آن را با هم مخلوط کنید تا یک مایه ایجاد شود.

در مرحله بعد، شکر را با روغن در قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت نهایی قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. پس از آن، مخلوطی که از آرد و هویج تهیه کرده اید را به قابلمه اضافه کنید و به صورت کند و با مراقبت های لازم، آن را به آرامی تفت دهید. در این مرحله، معمولا اسانس نعناع هم به مواد تهیه شده اضافه می‌شود که بویی خوشمزه‌تر به آن ببخشد.

در پایان، مواد تهیه شده را به داخل قالبی پهن و یا استوانه‌ای ریخته و با دستکش ها به صورت یکنواخت تراکم داده و محکم کنید. سپس حلوای هویج را برای حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب بچسبد و با قوام دلخواه تحویل خورنده شود. این حلوای خوش طعم را می توانید به تنهایی یا همراه با چای یا قهوه در میان دوستان و خانواده لذت ببرید.



طرز استفاده از دستگاه برای تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور

تهیه حلوای هویج بدون شیره انگور به طریقی ساده و واضح قابل انجام است. این نوع حلوا دارای طعمی خوشمزه و با ارزش غذایی بالاست. در ادامه، با روش تهیه حلوای هویج بدون شیره انگور آشنا خواهید شد.

برای تهیه حلوای هویج، ابتدا باید ۲.۵ کیلوگرم هویج را تمیز کرده و رنده کنید. سپس یک کیلوگرم شکر را به داخل قابلمه بریزید و با مقداری آب تفت دهید تا شکر کاملا حل شود. بعد از تفت دادن شکر، هویج رنده شده را به داخل قابلمه اضافه کنید و همراه با شکر با حرکات مستمر و آهسته مخلوط کنید.

پس از مخلوط کردن هویج و شکر، باید آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه احتمالا با حرارت ملایم پخته و همه گرد کنید تا هویج ها نرم شوند و شکر درجه حرارت کافی را پیدا کند.

در مرحله بعدی، ۲۵۰ گرم بادام و ۲۵۰ گرم پسته را بریزید و با حرکات آهسته به مخلوط قبلی اضافه کنید. سپس ۲۰۰ گرم آرد سبوس‌دار و ۱۰۰ گرم برشته بادام زمینی را با هم مخلوط کرده و به ترتیب به مخلوط هویج، شکر و مغز‌ها اضافه کنید. با حرکات خوبی همه مواد را به مخلوط دیگری تبدیل کنید.

در این مرحله، با یک کارد شرابی جوش داده‌شده و یا با دست‌های خود بر روی سطح یک ظرف کریستالی وارد کنید. روی مخلوط حلوا را صاف کنید و به اندازه‌ای که مایل به داشتن حلوای باریک تر هستید، برید و سرو کنید.

در نهایت، می‌توانید حلوای هویج روی سفره خود قرار دهید و از آن به همراه چای گرم لذت ببرید. این حلوای برخوردار از مقدار زیادی فیبر و ویتامین A، C و K می‌باشد و به عنوان یک خوراک مفید برای سلامت بدن شما در نظر گرفته می‌شود.



لطفا به دمای فر برای تهیه حلوای هویج ارومیه بدون شیره انگور توجه کنید

برای تهیه حلوای هویج در ارومیه، ابتدا باید هویج‌ها را شسته و پوست آن‌ها را خارج کرد. سپس هویج‌ها را خرد کنید و درون قابلمه‌ای با آب جوش قرار دهید. سپس شعله را کم کنید و هویج‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد از آن، ابتدا باید آرد را درون تابه نرم کنید و روغن زیتون را روی آن بریزید و برای چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا روغن به آرد جذب شود. سپس خمیر درست شده را به آرامی به هویج‌ها اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در حرارت ملایم کنار هم بگذارید.

سپس شیره انگور را درون تابه جداگانه با همکاری شیر با حرارت بالا بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس شعله را کم کرده و به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بگذارید تا تبخیر شود و شیره تقریباً ۱/۳ قیمت اولیه خود را از دست بدهد.

هنگام سرو کردن، شیره را به بالا بریزید و برای تزئین با نارگیل خرد شده و یا حبوباتی همچون بادام و بادام زمینی روی سطح حلوا بپخشید. حلوای هویجی آماده می‌باشد و می‌توانید آن را در حالت داغ یا سرد سرو کنید.