حلوای ساده و خوشمزه
حلوای ساده و خوشمزه وسیلهای است که در بسیاری از کشورها به عنوان یک خوراکی پرطرفدار شناخته میشود. در ایران نیز حلوایی به نام شیرینی به فروش میرسد که توسط بسیاری از مردم مورد علاقه و استفاده قرار میگیرد.
حلوا از ترکیبی از قند، آرد، شیر، روغن و اسانسهای مختلف تهیه میشود. پختن حلوا درون تابههایی انجام میشود که حدود ۱۵۰ درجه سلسیوس دارند. با افزودن اسانسهای مختلف مثل وانیل، زعفران، درختچهی زعفران و نعناع همچنین میتوان حلوا را با طعمهای متفاوتی تهیه کرد.
علاوه بر شیرینی، حلوایی که به خوراکی ساده از آن یاد میشود، میتوان به شکلی دیگر نظیر حلوای انجیر و زنجبیل را نیز تهیه کرد. این نوع حلوا با افزودن انجیر خشک یا زنجبیل خشک به مواد اولیه تهیه میشود و معمولاً به عنوان دسر و پیش غذای اصلی در جشنها و مراسمهای خاص سرو میشود.
درنتیجه حلوای ساده و خوشمزه به عنوان یک خوراکی با استفاده ساده از مواد اولیه و تهیهی آسان مورد علاقه بدون واسطهی بسیاری از افراد میباشد.
طرز تهیه حلوای کرهای با تندر و پودر کاکائو
حلوای کرهای یکی از انواع شیرینیهایی است که از یک ترکیبی از پودر شکر، کره، کرم، پودر وانیل و غلات تهیه میشود. اما در این روش در کنار این موارد از تندر و پودر کاکائو نیز استفاده میشود که به همراه عصارهی زعفران به شیرینی طعم و طراوت بیشتری میدهد.
برای تهیه حلوای کرهای با تندر و پودر کاکائو، ابتدا بهتر است کره را در دمای اتاق به طوری که باز شود قوالبی را در بین خود داشته باشد، قرار داده و به گرمای اتاق رسانده و سپس با استفاده از مخلوط کن باید کره را خمیر کرد تا ریزش کرانههای پستهها را جذب کند.
سپس به کره کرم را اضافه کنید و باز هم خوب مخلوط کنید تا هر دو به خوبی ترکیب شوند. سپس در بقیهی مراحل کمی پلاستیک تر استفاده بشود. به این ترتیب قرار دهید تا به مدت دو ساعت در یخچال قرار بگیرد. روی کرهٔ آماده شده پودر کاکائو را بریزید. در این مرحله، اگر خواستید میتوانید دکوریشنهایی مانند کراملیها یا میوههای خشک دلخواه خودتان را بهش اضافه کنید.
حال کرهٔ آماده را با دستهای شما در خلاء پستهها به شکل دلخواه شکل داده و بهمراهید تندر داخل سهشیدیهای تزئینی تعبیه کنید. در انتها با استفاده از عصارهی زعفران روی حلوای کرهای خود پاشید تا طعم و بوی خوبی به شیرینیتان ببخشد. حلوای کره ای با تندر و پودر کاکائو شما را به یک الگوی شیرین خوشمزه راهنمایی می کند.
طرز تهیه حلوای سیاهدانه با آجیل و نمک
حلوای سیاهدانه با آجیل و نمک یکی از تنقلات خوشمزه و سالم است که در فصل پاییز به دلیل مصرف بیشتر این میوه خود را به خوبی به نمایش میگذارد. این حلوا ساده ولی لذیذ، با استفاده از چند مواد اصلی تهیه میشود. در ادامه آموزش طرز تهیه این حلوا را برای شما شرح خواهیم داد.
مواد لازم:
- سیاهدانه یا تخم مرغک
- آجیل (پسته، بادام، فندق)
- نمک
- شکر
- روغن نباتی
نحوه تهیه:
1. ابتدا سیاهدانه را شسته و در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. سپس آنرا با آب بپوشانید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
2. پس از جوش آمدن سیاهدانه، آن را با آشامیدن آبی که بر روی آن هست، از پایین قابلمه جدا کرده و خشک کنید.
3. سپس برای تخم مرغکها، آجیل و نمک، یک ماهیتابه با حدود دو قاشق غذاخوری روغن نباتی در حرارت ملایم روی شعله قرار دهید تا گرم شود.
4. آجیل را وارد ماهیتابه کنید و کمی به داغ شده آنها را ریخته و با هوا مخلوط کنید تا تمام آجیلهای شما کرهای شوند.
5. سپس شکر را به ماهیتابه اضافه کنید و همراه با آجیلها بطور یکنواخت مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید.
6. سیاهدانه را نیز اضافه کنید و بطور یکنواخت با مخلوط آجیلها ترکیب کنید. سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
7. حلوای سیاهدانه را بر روی سطح تخت بریزید و آن را با دست تا حدی قالب دهید تا یکپارچه باشد. پس از قالب دادن، آن را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
8. پس از خنک شدن، حلوا را به تکههای مد نظر برش دهید و سرو کنید. حلوای سیاهدانه با آجیل و نمک آماده سرو است. این تنقلات را با چای داغ یا همراه با دیگر میان وعدهها میتوانید به عنوان یک خوراک خوشمزه و سالم داشته باشید.
طرز تهیه حلوای آرد جوانه گندم با سبزیجات و روغن زیتون
حلوای آرد جوانه گندم با سبزیجات و روغن زیتون یکی از بهترین و خوشمزهترین خوراکیهایی است که میتوانید به صورت خانگی تهیه کنید. آرد جوانه گندم به دلیل داشتن فیبر بالا و عدم وجود گلوتن، گزینهی خوبی برای افرادی است که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند. برای تهیه حلوای آرد جوانه گندم با سبزیجات و روغن زیتون، در ابتدا باید اجزای مورد نیاز را آماده کنید.
مواد مورد نیاز شامل آرد جوانه گندم، سبزیجات تازه نگهداری شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آب است. بعد از آمادهسازی مواد، درون یک کاسه بزرگ، آرد جوانه گندم را با مقدار زیادی آب مخلوط کنید تا تازه شود. قسمت بعدی این است که سبزیجاتی را که دوست دارید به مخلوط آرد و آب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
حالا در یک تابه، روغن زیتون را روی حرارت ملایم قرار داده و مخلوط آرد و سبزیجات را به آن اضافه کنید. برای کامل شدن فرایند طبخ, روغن را به شکل مداوم حرکت داده تا از نچسبیدن آن در کاسه جلوگیری کنید.
بعد از تهیه حلوا، می توانید از آن به عنوان یک خوراک سالم با کمترین روغن استفاده کنید و یا به عنوان مأموریت های درجه یک صبحانه یا شام مصرف کنید. همچنین ، میتوانید از آن به عنوان یک مواد اولیه در تهیه غذاهای دیگر نیز استفاده کنید.
طرز تهیه حلوای داتیس ساده با شکر فلفل سیاه و روغن
حلوای داتیس، یکی از حلواهای محبوب در کشور ما می باشد که ترکیبی از شیرینی چسبنده و شکرینی دارد. در این مقاله، قصد داریم تا طرز تهیه حلوای داتیس ساده با شکر، فلفل سیاه و روغن را آموزش دهیم.
برای تهیه این حلوا ابتدا باید یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهیم و یک سوم فنجان روغن زیتون را درون آن بریزیم و به صورت خوبی در حالت ملافهای در آورده و گرم کنیم. سپس نیم فنجان شکر قهوهای رنگ را در این خلوصه بریزیم و با حرارت متوسط به مدت 4 تا 5 دقیقه، تا شکر به صورت مایع شود، حرارت دهیم. سپس یک پنجم قاشق چایخوری فلفل سیاه در آن بریزیم و همهی مواد را باهم مخلوط کنیم.
پس از آن، یک قاشق غذا خوری آب را به آن اضافه کرده و بعد از 3 دقیقه، ادامه حرارت دهیم تا شکر به صورت مایع شده و به داخل خلوصه وارد شود. وقتی شکر به صورت مایع شد، یک پیمانه آرد را به آرامی به خلوصه اضافه کرده و در حرارت ملافهای با مواد دیگر ترکیب کنیم و آن را به صورت خوبی با هم قاطی کنیم.
در این مرحله، حلوای داتیس ما آماده است. به این منظور، باید آن را درون یک قالب مربعی بدون روغنی که با آرد جلوگیری شده است، وارد کرده و به طور یکنواخت آن را چیده و به فریزر برای حداقل سه ساعت برای خنک شدن برده و بعد از آن میتوانید این حلوا را بندازید و لذت ببرید.
طرز تهیه حلوای کدو حلوایی با آب نبات و پودر تخممرغ
حلوای کدو یکی از خوراکیهایی است که از کدو تهیه میشود و طعم خوشی دارد. حلوای کدو با استفاده از آب نبات و پودر تخممرغ تهیه میشود. در ادامه با شیوه تهیه این خوراکی آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه حلوای کدو با آب نبات و پودر تخممرغ عبارتند از: کدو، شکر، آرد، آب نبات، پودر تخممرغ، روغن مایع، زعفران و نمک به میزان لازم.
اولین مرحله در تهیه حلوای کدو با آب نبات و پودر تخممرغ یعنی پخت کدو در قابلمه است. برای پختن کدو، باید کدو را برش داده و با آب بپزید تا نرم شود. سپس کدو را از آب دربیاورید و آن را آسیاب کنید تا پوره شود. سپس شکر و آرد را به پوره کدو اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند.
سپس آب نبات و پودر تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا همگی آمیزش یابند. باید به دقت این مواد را با هم مخلوط کنید تا نرمی خوبی داشته باشد. برای هم ریختن مواد، توصیه میشود تا از ماهیتابه استفاده کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن مایع را به مواد اضافه کنید تا به خوبی ترکیب شوند. پس از گذشت زمانی( بسته به شرایط شما) که به نرمی دلخواه رسیدهاید، به دلیل پخت کامل بودن، زعفران را به مواد اضافه کرده و بهم بزنید.
در نهایت، کار تهیه حلوای کدو تمام شد. حلوای کدو با آب نبات و پودر تخممرغ را میتوانید با چای یا قهوه سرو کنید. این خوراکی شیرین و خوش طعم را میتوانید برای گرما، سردی، صبحانه و شام فصل بهار و تابستان ارائه دهید.