طرز تهیه حلوای ساده خانگی بدون زعفران

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه حلوای ساده خانگی بدون زعفران

حلوا یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است، که در انواع مختلفی تهیه می‌شود و محبوبیت بالایی در بین ایرانیان دارد. حلوای ساده از جمله انواع پرطرفدار حلوا به حساب می‌آید و برای تهیه آن نیاز به تجهیزات پیچیده نیست.

برای تهیه حلوای ساده‌ی خانگی ابتدا به یک قابلمه بزرگ نیاز داریم. قابلمه را روی حرارت خیلی کم قرار داده و یک سوم چای‌خوری آرد، یک سوم چای‌خوری روغن و یک سوم چای‌خوری شیر را به آن اضافه کنید. آرد را برای حلوا به رنگ قهوه‌ای کمی سرخ کرده و روغن و شیر را به آرامی به آرد اضافه کنید.

بعد از مدتی، مواد ترکیب شده و حباب در آمدند، مراقب باشید تا به دیواره‌ی قابلمه چسبیده نشوند. با افزودن یک قاشق شکر، با استفاده از ماخذ همزن الکتریک به مواد ترکیبی بزنید تا حلوا شیرین شود. پس از حدود ۱۵ دقیقه تهیه ماده حلوا آماده است. مواد ترکیبی به صورتی که در قابلمه گره خورده است، جمع شود و ورقه نازکی را تشکیل دهید. برای تزئین دمنوش یک چند تا دانه‌ی مغز جوز روی حلوا گذاشته اید.

حال حلوای ساده‌ی خانگی شما آماده خوردن و به اندازه یک لقمه است. این حلوا با چای و یا قهوه همراه با لواشک محلی سرو خواهد شد. این شیرینی ساده، خوش طعم و قابل تهیه در هر اتاق؛ چرا که نیاز به تجهیزات غیر از یک قابلمه ساده و غذایی نهایتا دارد.



طرز تهیه حلوای خانگی از نیشکر و روغن

حلوای خانگی از نیشکر و روغن یکی از دسرهای پر مصرف در ایران است که به راحتی در منزل قابل تهیه می‌باشد. برای تهیه حلوا، ابتدا نیشکر را در یک قابلمه غلیظ مخلوط می‌کنیم و آن را بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا به حالت مذابیت برسد.

پس از اینکه نیشکر به حالت مذابیت رسید، ادامه مراحل با عملکرد ترکیبی از روغن و آرد صورت می‌گیرد. برای تهیه حلوا، از آرد نیز استفاده می‌شود که پیشنهاد می‌شود آن را از قبل نیم ساعت درون یخچال قرار داده و سپس استفاده کنید.

سپس آرد را در یک قابلمه کوچک و عمیق می‌ریزیم و آن را روی حرارت قرار داده تا به حالت سبک پخت برسد. سپس درون آرد ادامه مراحل با ترکیب نیشکر و روغن صورت خواهد گرفت. در این بخش از مراحل، روغن را هم به آرد و نیشکر اضافه می‌کنیم و آن را با هم مخلوط می‌کنیم.

در ادامه، مراحل با ورقه زدن آرد و باقیمانده‌ی مواد و به صورت دلخواه آجیل و خشکبار بر روی حلوا ادامه پیدا می‌کند، پس از جای گذاری تمام مواد در داخل قابلمه، ما آن را برای بین 20 تا 25 دقیقه به صورت آهسته آهسته بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا حلوای خانگی از نیشکر و روغن آماده شود. در نهایت بهتر است منتظر شدن چند دقیقه بعد از خاموش کردن حرارت باشیم تا حلوا فرصت داشته باشد خنک شود و سپس با کاتر دسته‌ی آنرا برید و سرو کنید. با این روش ساده و آسان، می‌توانید حلوای شیرین و خوشمزه خود را در خانه تهیه کنید.



حلوای ساده خانگی با دوغ و آرد گندم

حلوای ساده خانگی با دوغ و آرد گندم یکی از خوراکی‌های محبوب و پرطرفدار در بین مردم است. این حلوا را می‌توان با کمترین هزینه و با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه کرد.

برای تهیه حلوای ساده خانگی با دوغ و آرد گندم نیاز به موادی از قبیل: دوغ، آرد گندم، شکر، روغن مایع، پودر دارچین و پودر زنجبیل دارید. ابتدا آرد گندم را در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا رنگش به طلاایی برسد.

سپس به آرد گندم تفت داده شده، شکر، دوغ و پودر دارچین و زنجبیل اضافه می‌کنیم و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. سپس روغن مایع را در قابلمه‌ای بریزید و یک‌سوم مخلوط را به آن اضافه کرده، همه‌ی مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.

حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید و تخمیر دهید تا حدود نیم ساعت. بعد از این مدت نیمه‌ی دیگری از مواد را به قابلمه بریزید و باز هم همه‌ی مواد را به‌خوبی مخلوط کنید. بعد از حدود 25-30 دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.

حالا می‌توانید حلوای ساده خانگی با دوغ و آرد گندم را بصورت دایره ای شکل دهید و با تزیینات مختلف مثل خرمای خشکی یا خشکبار دیگر تزیین کنید. این حلوا را می‌توان در دمای محیط برای مدتی نگهداری کرد و لذت بردید.



طرز تهیه حلوای ساده از شیرینی پزی تازه

حلوا یکی از خوراکی‌هایی است که نه تنها در کشور ما بلکه در سراسر جهان بسیار محبوب است. حلواهای مختلفی وجود دارند و هر یک از آن‌ها دارای طعم و فرم خاصی هستند. یکی از حلواهایی که در کشور ما بسیار معروف است، حلوای ساده است که از شیرینی پزی تازه تهیه می‌شود. در این مطلب، طریقه تهیه حلوای ساده از شیرینی پزی تازه را به شما آموزش می‌دهیم.

ابتدا برای تهیه حلوای ساده، باید شیرینی پزی تازه را آماده کنید. برای این کار، مواد لازم شامل آرد، ماست، روغن، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را در کاسه‌ای مخلوط کرده و آن را به داخل فر می‌گذاریم. فر باید به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش‌گرم شود و شیرینی‌ها حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر باشند. بعد از پخت چند دقیقه می‌توانید آن را از فر بیرون بیاورید و برای خنک شدن، روی یک سبد ریخته و بر روی سطح خنک قرار دهید.

آماده کردن حلوای ساده خیلی ساده است. ابتدا باید شیرینی‌های پخته شده را به صورت خرد شده در ظرفی جداگانه بریزید. پس از آن باید مواد دیگر لازم را آماده کنید. برای این کار، می‌توانید یک قاشق بزرگ عسل، یک قاشق چایخوری سرکه سفید، چند مغز پسته خرد شده و ادویه‌هایی مانند دارچین یا زعفران را آماده کنید.

حالا برای تهیه حلوای ساده، باید تمامی مواد را به یکدیگر بیفزایید و با هم مخلوط کنید. بعد از آن، حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شیرینی خرد شده و سایر مواد با هم آمیخته شوند. برای سرو کردن حلوای ساده، می‌توانید آن را در داخل ظرفی مناسب بریزید و با دکوریشن‌های جذاب، آن را زیباتر کنید. حلوای ساده آماده سرو شدن است و می‌توانید به همراه چای خود لذت ببرید.



حلوای خانگی با پودر پسته و نباتی

حلوای خانگی با پودر پسته و نباتی، یکی از خوراکی‌های خوشمزه و سالمی است که در بسیاری از مراسم و جشن‌های خاص از جمله عید فطر و نوروز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این خوراکی ساده و سریع العمل است و می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای کسانی باشد که در آشپزی ماهر نیستند.

برای تهیه حلوای خانگی با پودر پسته و نباتی نیازمند چند مواد اساسی هستید. این مواد شامل پودر پسته، شکر، نباتی، سرکه، روغن، و آب می‌باشد. همچنین می‌توانید برای تزیین این خوراکی از پسته و بادام استفاده کنید.

اولین مرحله در تهیه حلوای خانگی با پودر پسته و نباتی، ترکیب پودر پسته، شکر، و نباتی است. این ترکیب را به آرامی با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد کاملا با هم ترکیب شوند. سپس به مواد ترکیب شده، سرکه، روغن، و آب افزوده شود. بعد از افزودن این مواد، تمامی مواد را باید خوب با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت حاصل شود.

پس از مخلوط کردن تمامی مواد، آن‌ها را به صورت یک تکه مستطیلی در ظرف مورد نظر مانند سینی یا کیک‌نان قرار دهید. حال این ترکیب را برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا داخلش سفت شود. پس از اینکه حلوا از یخچال خارج شد، می‌توانید آن‌ را به شکل مستطیلی کوچک و خوشمزه برای سرو ارائه دهید.

به طور خلاصه، حلوای خانگی با پودر پسته و نباتی، یکی از خوراکی‌های ساده و سریع العملی است. با تهیه آن، شما می‌توانید به راحتی و در کنار دوستان و خانواده، لحظات خوشی را سپری کنید. همچنین، با توجه به اینکه این حلوای خانگی سالم و خوشمزه است، می‌توانید آن را به افرادی که به دنبال تغذیه سالم هستند پیشنهاد کنید.



طرز تهیه حلوای ساده با ژله و برشته شده

حلوا یکی از شیرینی‌هایی است که در کشورهای مختلف معروف است و در ایران نیز بسیار محبوب است. یکی از روش‌های ساده برای تهیه حلوا، طرز تهیه حلوای ساده با ژله و برشته شده است. در این روش از موادی از قبیل شیر، برشته‌های آجیل، زعفران، روغن، ژله و شکر استفاده می‌شود.

مرحله پخت حلوا با شروع به جمع آوری مواد اصلی آن آغاز می‌شود. ابتدا شکر، آب، چند قطره آبلیمو و شیر را در قابلمه ای تزریق شده با روغن، مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. در این مرحله آتش را متوسط کرده و به مواد خودجوش‌ها را اضافه کنید. بعد از این که همه مواد باهم ترکیب شوند، شروع به ریختن برشته ‌های آجیل و زعفران بر روی مخلوط کرده شده انجام می‌دهیم.

در این مرحله باید با هم مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. بعد از اتمام مرحله ترکیب با پوشاندن قابلمه با درپوش، می توانید به پخت حلوای خود بپردازید. موقعیتی که باید این کار را انجام داد، گرم کردن حرارت به فشار در قابلمه و اتمام دادن داغ‌کردن طبقه رو به پایین و روز بهم زنی در تعداد 3-4 بار است.

بعد از اینکه حلوای شما پخت شد حالا می توانید برگردید به مرحله بعدی که چینه شدن و جمع آوری حلوا به ژله است تا مزه شیرین آن با برشته های ویژه، برای طعمی بیشتر افزایش یابد. برای این کار، ابتدا ژله را طبق دستورالعملی که روی پک کاغذی ژله تعبیه شده، تهیه کرده و آن را گذاشته روی حلوا. سپس با برشته ای از بادام، فندق و یا دیگر آجیل‌ها بر روی ژله‌ای که روی حلوا قرار داده شده است، تزئین کنید. بهتر است از برشته‌هایی استفاده کنید که با مزه حلوا هماهنگ باشد. با انجام این مراحل، حلوای شما حاضر است و می توانید برای خانواده و دوستان خود سرو کنید.



حلوای ساده خانگی با تخم مرغ و شیر خشک

حلوای ساده با تخم مرغ و شیر خشک یکی از خوراکی‌های پرطرفدار و سنتی ایرانی است که معمولا در جشن ها و مراسم‌های خانوادگی و عروسی سرو می‌شود. این حلوا با استفاده از مواد ساده و معمولی در خانه قابل تهیه است و همواره به عنوان یکی از برترین حلواهای خانگی ایران شناخته می‌شود.

برای تهیه حلوای ساده با تخم مرغ و شیر خشک، ابتدا تخم مرغ‌ها را از سفیدی آن جدا کرده و سپس سه تا چهار عدد تخم مرغ را با دو قاشق غذاخوری روغن و یک پیمانه شیر خشک مخلوط کرده و آن را روی حرارت کم قرار می‌دهیم.

سپس با استفاده از قاشق چوبی، آن را هم می‌زنیم تا مواد به هم برسند و به صورت یکپارچه درآیند. در این مرحله، می‌توانید به مواد دلخواه خود مثلاً خرما، پسته و زعفران اضافه کنید تا حلوای دلخواه خود را به دست آورید.

در ادامه، پودر قند را کم کم به مواد ترکیبی اضافه می‌کنیم و همچنین به میزان لازم آب را به ترکیبی اضافه کرده و آن را بازهم می‌زنیم تا برای ما به صورت یکپارچه تبدیل شود. حال که حلوای ما به صورت یکپارچه تر می‌شود، آن را به صورت کامل به ابعاد مورد نظر خود شکل می‌دهیم و بر روی سینی خوراکی آماده ما که پیش از آن روغن کرده و با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، قرار می‌دهیم.

با اینکار، حلوای ساده با تخم مرغ و شیر خشک آماده شده است و می‌توانید از آن به عنوان یک خوراکی خانگی سالم و خوشمزه استفاده کنید. با اضافه کردن مواد دلخواه، می‌توانید به راحتی طعم و مزه‌ی دلخواه خود را به حلوای خود ببخشید.