تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه حلوای جلاب
حلوای جلاب یکی از خوشمزهترین و محبوبترین حلواهای ایرانی است که به شکل مربعی یا دوستداشتنی آن تهیه میشود. این حلوا از مواد اصلی شانهی خرما، آرد، روغن و مغذیهای دیگر تهیه میشود و با تزیین مغز بادام، پسته یا فندق طعم خاص و خوشمزهای به آن داده میشود.
برای تهیه حلوای جلاب ابتدا شانهی خرماها را به صورت ریز خرد کرده و به همراه آب در یک قابلمه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. سپس آرد نیمی از مقدار قابلمه را به شانه خرماها اضافه کرده و با تکان دادن و مخلوط کردن زیر حرارت کم تا زمانی که تفت دادن شانهها به انتها برسد پخت کنید.
پس از آمادهشدن مخلوط خرما و آرد، آن را به صورت یک مات بر روی سطح صاف بریزید و با روغن به ضخامت دلخواه خود فراوان کنید. سپس با چاقو یا نوارهای چوبی تراشیده شکلهای یکسان و به آرامی بر روی تابه تهیه شده حلوا را مرتب به پهنای آنقدری که تابه را پر نکند بچینید. بعد از سرخ شدن یک طرف حلوا، به دیگر طرف آن را سوزان و بندازید تا دقایقی دیگر طرف دیگر حلوا نیز آماده شود. سپس حلوای جلاب را از تابه برداشته و به مدت چند دقیقه خنک شوید قبل از خوردن انجام دهید.