طرز تهیه جوجه کباب رستورانی نی نی سایت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی نی نی سایت

تهیه جوجه کباب رستورانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است. این غذا با طعم و مزه فوق العاده ای که دارد، می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای خوردن در هر مهمانی و جشن خواهد بود.

برای تهیه جوجه کباب رستورانی شما به چند مواد اولیه نیاز دارید. این مواد شامل جوجه، زعفران، نمک، فلفل سیاه، روغن، پیاز و لیمو ترش می باشد. ابتدا جوجه ها را نمک، فلفل سیاه و زعفران پاشیده و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه و رنگ خوبی بدست آورند.

سپس پیاز را به صورت خلال کرده و با جوجه های پخته شده در یک کاسه مخلوط کنید. حالا به داخل پنجره روغن ریخته و جوجه ها را بصورت ماهیچه هایی روی شومیز بچینید و از دو طرف به خوبی بپزید. در نهایت پیاز را نیز بصورت روی جوجه ها بریزید و با لیمو ترش سرو کنید.

با ترکیب مطابق با رستوران نی نی سایت، جوجه کباب عالی و با طعمی فوق العاده در سفره شما قرار خواهد گرفت. این روش ساده و سریع در منزل نیز اجرا می شود و همه ی کسانی که به دنبال غذاهای خوشمزه هستند می توانند از آن استفاده کنند.



معرفی رستوران نی نی

رستوران نی نی یکی از مشهورترین رستوران‌های پرچمدار تهران است که در خیابان شریعتی مشغول به کار می‌باشد. این رستوران در فضایی زیبا و دلنشین دارای دکوراسیون منحصر به فردی است که برای رفتار با خانواده، دوستان و حتی میهمانان اجنبی و مسافران بین المللی خوب عرضه می‌شود.

رستوران نی نی منوی متنوعی از غذاهای ایرانی و فرنگی به کارت می‌برد که به راحتی می‌توان با بودجه‌ای مناسب از آن استفاده کرد. در این رستوران پیش‌غذاهایی نظیر میرزاقاسمی، ماست موسیر، الویه، کشک بادمجان، برگر ایرانی و برگر فرنگی و غذاهایی نظیر لوبیا پلو، گوشت تابه، قورمه سبزی و میرزاقاسمی سبزی برای مشتریان عزیز آماده می‌باشد. همچنین، تمامی غذاها به صورت فرش و داغ سرو می‌شوند تا طعم بهتری داشته باشند.

این رستوران برای پذیرایی از بیش از ۱۰۰ نفر ظرفیت دارد و محیطی صمیمی، دوستانه و معطر به عطرانی های تابستانی دارد. بنابراین، رستوران نی نی مناسب برای برگزاری میهمانی‌های متنوعی نظیر جشن تولد، عروسی و تولد هست.

به کلیه خدمات رستوران نی نی مانند پذیرایی، قابلیت ارائه جای شخصی، جشن‌های تولد و جشن‌های دیگر به همراه تخفیف‌های مناسب در سایت و پیج اینستاگرام این رستوران دسترسی دارید و می‌توانید با پرداخت هزینه به قیمتی عالی به صورت فیزیکی و یا آنلاین برای خود و خانواده خود رزرو کنید.



مواد لازم برای تهیه جوجه کباب

برای تهیه جوجه کباب به موادی همچون گوشت جوجه، نمک، فلفل، زردچوبه، لیموترش، پیاز و روغن نیاز دارید.

اولین ماده برای تهیه جوجه کباب گوشت جوجه است. برای خرید گوشت جوجه بهتر است از مرغ زنده و تازه خریداری کنید. پس از خرید، گوشت جوجه را به سایز قطعاتی که می‌خواهید برش می دهید.

نمک و فلفل نیز دو ماده مهم دیگری هستند که بهتر است از نمک دریایی و فلفل سیاه استفاده کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

زردچوبه نیز یکی از مواد اصلی در تهیه جوجه کباب است. این ماده را به خوراکی های گوشتی افزوده و طعم و رنگ بهتری را به آنها می‌بخشد.

لیموترش و پیاز نیز از موادی هستند که برای تهیه جوجه کباب استفاده می‌شوند. لیموترش به عنوان ماده اسیدی در ترکیبات مهم‌ترین نقش را ایفا می کند و پیاز نیز به عنوان یکی از وسایل ضروری در تهیه جوجه کباب و به عنوان یک ترفند خوب برای مرغ کباب شده استفاده می‌شود.

روغن نیز بهتر است از روغن گیاهی مثل روغن زیتون استفاده کنید تا گوشت کباب لذیذ و سبک تر باشد. در نهایت پس از مخلوط کردن تمامی مواد، گوشت را در مخلوط ترکیبات بگذارید و حداقل به مدت چند ساعت به بالا در یخچال رها کنید تا خوب بهم برسند و سپس برای پخت در بشقاب‌های نگهداری جای دهید و برروی آن یک یا دو قطره روغن اضافه کنید. سپس برای ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در دمای ۲۲۰ تا ۲۵۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید و در پایان، جوجه کباب شده را با نان لواش یا نان تازه سرو کنید.



طرز تهیه سس اختصاصی رستوران

سس یکی از مهمترین اجزای غذاست و برای طعم دادن به آن نیازی به یک سس خوشمزه و خاص دارید. در رستوران‌ها معمولا سس‌های اختصاصی ویژه‌ی خود دارند که باعث شناخته شدن آن‌ها به پویا گردیده است. می‌توانید به راحتی از روش تهیه سس اختصاصی رستوران‌ها استفاده کرده و سس خودتان را با مزه‌ای خاص و منحصر بفرد تهیه کنید.

برای شروع تهیه سس ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. سس اختصاصی رستوران معمولا شامل مایونز، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل، سس وسترشایر، آبلیمو، شراب سفید و مرغابی است. بعد از آماده شدن مواد، شما باید آن‌ها را به ترتیبی که قرار داده شده به یکدیگر اضافه کرده و آن را هم ترکیب کنید تا سس مخصوص رستوران خود را تهیه کنید.

اولین مرحله تهیه سس، آماده کردن مخلوط مایونز، روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر است. این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس شروع به اضافه کردن مرغابی و سس وسترشایر کنید. بعد از اضافه کردن این مواد، شما باید آبلیمو و شراب سفید را به مخلوط اضافه کنید و آن را به خوبی ترکیب کنید. اگر خواستید می‌توانید در پایان کنگرفرنگ و یا دانه‌های مختلف داخل سس خود قرار دهید تا به آن مزه و طعم بیشتری بدهید.

در نهایت، برای بهینه شدن مزه و عطر سس، باید آن را در یخچال به مدت نیم ساعت تا یک ساعت قرار دهید. پس از این مدت سس شما به بهترین شکل خود تهیه شده و آماده سرو در کنار غذا شما خواهد بود. با استفاده از این دستور تهیه سس، می‌توانید سس خود را با مزه‌ای جذاب و خوشایند تهیه کرده و لذتی را به غذای خود ببخشید.



مرحله به مرحله تهیه جوجه کباب

تهیه جوجه کباب یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است. در این مطلب به صورت مرحله به مرحله نحوه تهیه این غذا را شرح خواهیم داد.

مرحله اول: خیساندن مرغ

ابتدا باید جوجه را به مدت حداقل ۲ ساعت، در یک مخلوط آب، نمک و نعناع خشک خیس کنید. با این کار، تندی و کرسی مرغ کمتر می‌شود و برای پخت بهتر، مرغ نرم تر می‌شود.

مرحله دوم: پخت مرغ

پس از خیس کردن جوجه، می‌توانید آماده کردن برای پخت کباب را شروع کنید. برای پخت می‌توانید از چندین روش استفاده کنید اما روش پخت به روش آتش باز و یا روغن کاری انجام می‌گیرد. بهترین روش به نظر می‌رسد روش پخت آتش باز است. بهتر است مرغ را روی آتش قرار دهید و آتش با قدرت واقعی را حفظ کنید تا بتوانید مرغ را در کمترین زمان ممکن پخت کنید .

مرحله سوم: زمانند کردن

بعد از پخت، مرغ باید برای چند ساعت در یخچال قرار گیرد تا کاملاً سرد شود. سپس باید مرغ را برای زمانند کردن برای ۳۰ تا ۳۶ ساعت در یخچال قرار دهید. در این مرحله، مرغ بهتر پخته می‌شود و همچنین باعث می‌شود طعم و مزه بهتری بگیرد.

مرحله چهارم: کباب کردن

بعد از زمانند کردن، می‌توانید برای تهیه کباب مرغی، مرغ را تکه تکه کنید و آن را با ترکیبی از فلفل سیاه، زرشک یا نارنج برای طعم دلخواه و برای مدتی در یخچال قرار دهید. سپس با روش خودتان (به روش هوایی یا آتش باز) مرغ را بپزید تا کاملاً پخته شود.

در اینجا چندین مرحله برای تهیه کباب مرغی برای شما شرح داده شده است. شما با دقت این مراحل را می‌توانید به راحتی و با مزه ای حساب شده کباب مرغی خودتان را تهیه کنید.



روش سوختن چارک رستورانی

روش سوختن چارک رستورانی به عنوان یکی از روش های پخت غذا در رستوران ها، بسیار مرسوم است. در این روش، چارک را با استفاده از یک نوع خاص از چوب به نام چوب بادم تند، سوخته می کنند.

در این روش، ابتدا چوب بادم تند را در برابر چارک قرار می دهند و سپس با استفاده از یک سیخ ترکیبی از چارک و چوب را بر روی آتش قرار می دهند. چوب بادم تند به خاطر داشتن خصوصیات خاصی مانند حاوی ترکیبات مرغوب و قابل اشتعال بودن، امکان سوختن چارک را بالاتر می برد.

سپس بعد از چند دقیقه، چارک بر روی سیخ به دور از آتش قرار داده می شود و به صورت کند و مداوم چرخش داده می شود تا به صورت یکدست و درجه یک، پخته شود. بهتر است در هنگام سرخ کردن چارک، سیخ را با توجه به ضخامت پارچه و دما انتخاب کنید تا از سوختن و یا نپخته ماندن آن جلوگیری کنید.

در نهایت چارک روی سیخ به صورت گرم در می آید و دارای طعم و عطری خوب و ماندگار است که می تواند منبع لذت بسیاری برای دوستداران چارک باشد. روش سوختن چارک رستورانی علاوه بر ظاهر ارزشمند و جذاب تری که به غذای چارک می بخشد، باعث پخته شدن مناسب و همگن آن نیز می شود.



طرز تهیه نان لواش هات داگ

نان لواش هات داگ یکی از نان های خوشمزه و معروف غربی است که در آمریکا و کانادا خصوصاً برای تهیه ساندویچ هات داگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تهیه این نان می‌توانید از تنها چند مواد اصلی مانند آرد، خمیره، شکر، نمک و آب استفاده کنید.

مواد لازم:

- آرد نوع هومینی

- 350 میلی لیتر آب

- نصف قاشق چایخوری شکر

- دو سوم قاشق چایخوری نمک

- دو سوم قاشق چایخوری خمیره

مراحل تهیه:

1. ابتدا آرد را در یک ظرف مخصوص عمیق انداخته و خمیره، شکر و نمک را باهم مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید.

2. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سپس آب را به تدریج با خمیر ترکیب کنید و با استفاده از دستگاه میکسر، خمیر را ترکیب کنید.

3. خمیر را روی یک سطح تمیز بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه به آن بدهید تا خمیر نسبتاً سفت شود.

4. بعد از گذشت زمان لازم، خمیر را به چندین قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به حجم یکی از نان ها تبدیل کنید.

5. سپس هرکدام از نان ها را با دست به شکل دایره‌ای و مربعی شکل دهید. بعد از آن، هرگونه فورانی در نان با استفاده از چاقوی نوک تیز و محکم را ایجاد کنید.

6. به سرعت نان ها را با حرکات شدید در داخل پارچه یا کاهه آماده کرده شده در حرکت دهید.

7. در آخر، نان هات داگ را با یک پیراهن فضایی بسته و به مدت 15 تا 20 دقیقه در داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

در پایان می‌توانید این نان های لذیذ را با سس های مورد علاقه خود سرو کنید. این نان ها علاوه بر ساندویچ های هات داگ، به خوبی در همراهی مختلفی از جمله همبرگر، کالباس و سوسیس می‌تواند مورد استفاده قرار می گیرد.