تهیه جوجه کباب رستورانی در خانه
تهیه جوجه کباب رستورانی در خانه یکی از محبوبترین غذاهای خانوادگی است که به راحتی قابل تهیه است. در ادامه توضیح دادهخواهد شد که چگونه می توان این غذای شیرین و دلچسب را در خانه تهیه کرد.
ثانیه اول قبل از اینکه به اجرای مراحل پرداخت باید مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب را ذکر کنیم. جهت تهیه چنین غذایی نیاز به 400 گرم گوشت جوجه، یک عدد لیمو ترش، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک، فلفل، کمی زعفران و 1 قاشق غذاخوری عسل داریم. پس از آماده کردن مواد باید همه مواد را با هم مخلوط کرده و سپس قبل از پخت درون یک سینی را از شوی خوب نصف کرده، پس از اینکه تهیه شده با حرارت قابل تحمل در فر میتوانید به مدت 35-30 دقیقه در فر قرار دهید.
باید به این نکته توجه کرد که دیگر انواع سینیها را به جای سینیهای مناسب نیست استفاده کرد. لذا قبل از هرگونه روشی باید ویدیوهای هدایتی را بررسی کنید. همچنین، میتوانید مزه این غذا را با سرو کنار آب پرتقال یا لیمو غنی کنید.
در مرحله نهائی پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده و به فارسی: روی سینی پخته را به دور از نگهداری داخل فرم دمشده قرار دهید، پس از آن همه روی آن را با یک قاشق روغن مولتوند از اتفاق افتادن بر روی قابلمه جلوگیری کنید. در نهایت، بهترین ترکیب برای جوجه کباب رستورانی در مانده هم فلفل سیاه و مخلوط به همراه یک پیاده سازی وجود دارد.
طرز تهیه جوجه کباب خانگی
جوجه کباب یکی از پر طرفدار ترین و پر مصرف ترین غذاهای ایرانی می باشد که در سیمای روزمره مردم ایران به عنوان یکی از آشپزی های سنتی قرار دارد. در این روش کباب، جوجه با چند چارمیس و ادویه مخصوص ترکیب شده و پس از ما کشی، بر روی آتش یا در فر پخته می شود. در اینجا توصیه می شود که از مرغ تازه استفاده شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.
برای تهیه جوجه کباب، ابتدا باید جوجه ها را بشورید و بعداً پوست آنها را تکه تکه کنید. برای ترکیب چارمیس و ادویه ها، باید یک کاسه بزرگ بگیرید و به آن سیر، زنجبیل، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را به داخل کاسه بیاندازید و به خوبی با مواد روی چربی یا دستکش دست خود را بزنید.
حالا می توانید جوجه ها را روی چوب اندازه مناسب روی تابه کباب بگذارید. سعی کنید جوجه ها را نزدیک به یکدیگر نگذارید. با دستکش و یک قلم سیخ، جوجه ها را به آرامی ورق بزنید تا هر گوشه ای از آن بپزد.
حالا، اگر می خواهید از فر استفاده کنید، باید آن را روی یک سینی سرامیکی post و در دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت جمع و جور کنید. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه، جوجه ها را برگردانید و تا زمانی که حداقل ۱۶۵ درجه فارنهایت برسند، جوش دهید.
روش دیگر استفاده از آتش مستقیم است. برای این منظور، جوجه ها را روی یکی از قطعات چوب بزرگ بگذارید و نزدیک به آتش قرار دهید. بعد از ۷ تا ۱۰ دقیقه، جوجه های خود را برگردانید و همچنین تا زمانی که حداقل ۱۶۵ درجه فارنهایت برسند، جوش دهید.
به طور کلی، جوجه کباب یکی از ساده ترین آشپزی های سنتی ایرانی محسوب می شود که به راحتی قابل تهیه است و می توان همراه با نان یا برنج سفید مزه خوبی به آن بدهید.
راهنمایی برای پخت جوجه کباب جذاب در منزل
برای پخت جوجه کباب خانگی وجود داشتن چند تکنیک بسیار مهم و کارآمد است که باید در قید و قواعد برای آشنایی با روش های موثر استفاده شده و به یک جوجه کباب لذیذ و جذاب دست یابیم. در این راهنما، ما به شما چند تکنیک خواهیم گفت که با اجرای آنها بهترین جوجه کباب خانگی را خواهید پخت.
1. انتخاب مرغ مناسب: برای پخت جوجه کباب، بهترین گزینه انتخاب یک مرغ تازه، بدون چربی و با قیافه تمیز و خوشرنگ است. برای اطمینان از تازگی مرغ، می توانید از سمت دویدگی مرغ و رنگ پوست متفاوت آن استفاده کنید.
2. استفاده از مخلوطی از اسانس ها و ادویه جات: اسانس ها و ادویه جات می توانند به طعم و عطر جوجه کباب شما کمک کنند. برای پخت جوجه کباب از مخلوطی از ادویه جات مثل زیره، زعفران، فلفل سیاه و نمک استفاده کنید. می توانید همچنین از سس لیمو، آبلیمو و روغن زیتون برای چربی نمودن مرغ استفاده کنید.
3. استفاده از باربیکیو: برای پخت جوجه کباب خانگی، اگر یک باربیکیو دارید پیشنهاد می کنیم از آن استفاده کنید. شاید برخی از شما یک شومیز لازم داشته باشید و این لوازم می تواند به شما کمک کند تا مرغ را دقیقا در درجه حرارت مناسب بپزید.
4. پخت داخل سینی: در صورتی که دستگاه باربیکیو ندارید صد البته پخت داخل سینی نیز یک انتخاب موثر است. سینی های مخصوص پخت برای یک جوجه کباب خانگی در کنار یک یخچال کافی هستند و به منزله بخشی راحت و سریع برای پخت جوجه کباب محسوب می شوند.
5. کنترل دما: برای پخت جوجه کباب، کنترل دمای پخت بسیار مهم است. اگر مرغ به طور ناگهانی با کف سینی در تماس باشد، قسمتی از آن ممکن است سوخته شود، در حالی که قطعات دیگری از مرغ هنوز کاملاً پخته نشده باشند. بهتر است یک دماسنج دیجیتال برای کنترل دمای محیط پخت را استفاده کنید.
با اعمال این تکنیک ها می توانید به آسانی یک جوجه کباب خانگی مثال زدنی بپزید که عطر و طعم فوق العاده ای دارد و به تمامی دوستداران این غذا پیشنهاد می شود. همچنین می توانید شطرنج دار کردن جوجه کباب را با استفاده از یک شومیز باربیکیو بیاموزید و به عملی کردن آن هنگام پخت امتیاز دهید.
طرز تهیه جوجه کباب با طعم شاداب رستوران
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوبی است که در رستورانها سرو میشود و همیشه به دنبال یافتن روشی هستیم تا آن را به بهترین شکل در خانه تهیه کنیم. در اینجا یک روش ساده و شاداب برای تهیه جوجه کباب را به شما معرفی میکنیم.
برای شروع، باید جوجه را به قطعات کوچکی تقسیم کنید تا بهتر بپزند. پس از آن، درون یک مخلوط کن موادی مانند یک قاشق رب، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم ترکیب کنید.
حالا این مخلوط را به قطعات جوجه بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمام قطعات کاملاً پوشیده شوند. بعد از آن، آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه آنها از این مخلوط خوب جذب شود.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه، میتوانید قطعات جوجه را روی یک صفحه کبابسوزنی قرار دهید. آنها را بر روی شعلههای آتش قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخته کنید. مهم است که قطعات جوجه را هر چند دقیقه یکبار بچرخانید تا همگی درجاشان باشند.
بعد از پخته شدن، میتوانید آنها را با مخلوطی از خیار، گوجهفرنگی و پیاز تند مانند یک سالاد همراه کنید و سرو کنید. این روش ساده و مؤثر، باعث میشود تا یک جوجه کباب تازه و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
پخت جوجه کباب رستورانی با طعم منحصر به فرد در خانه
برای پخت جوجه کباب رستورانی با طعم منحصر به فرد در خانه، ابتدا باید بازیگر اصلی این غذا یعنی جوجه را آماده کرد. برای این کار میتوانید از قسمت دسته جوجه استفاده کنید. برای این کار ابتدا باید جوجه را بشویید و سپس آن را به قطعات مناسب برش دهید. سپس میتوانید به آن ادویههای مختلف را اضافه کنید. برای این منظور، میتوانید از فلفل سیاه، زنجبیل، پیاز، سیر و نمک استفاده کنید. به نظر میرسد ساده است، اما دقت کنید که مقدار ادویههای اضافه شده به جوجه باید دقیقاً مطابق با دلخواه شما و به شکل مناسب باشد.
پس از این مرحله میتوانید جوجه را در حالت بسته به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ادویهها به خوبی در آن جذب شوند. بعد از گذراندن این مدت، میتوانید جوجه را به شکل رستورانی درون فر قرار دهید. برای پخت مناسب جوجه، بهتر است از فری با حجم بزرگ و دارای فناوری مدرن استفاده کنید. هنگامی که جوجه را در فر قرار دادید، باید آن را در دمای 200 درجه سانتیگراد حداکثر 40 دقیقه پخت کنید.
پس از پخت جوجه، میتوانید آن را با سماق پودر شده و پیاز ترکی شده سرو کنید. علاوه بر این، میتوانید از نان لواش و یا نان تنوری نمکی به عنوان نون همراه استفاده کنید. در نهایت، دستورالعمل پخت جوجه کباب رستورانی با طعم منحصر به فرد در خانه آماده است و شما میتوانید این غذای خوشمزه را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه جوجه کباب سرخ شده در فر
جوجه کباب سرخ شده یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی ایرانی است که در تمامی مراسمهای مختلف مورد علاقه قرار میگیرد. این غذا با استفاده از چند مرحله و با توجه به نکاتی که در ادامه بیان میشود، به راحتی در فر تهیه میشود.
مراحل تهیه این غذا به صورت زیر است:
- در ابتدا، پوست جوجه را با دستمال کاغذی کاملاً خشک کنید و سپس یک ساعت در قرار دادن با مخلوطی از دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک به منظور صدردم کردن قرار دهید.
- پس از سپری شدن این مدت، جوجه را روی تکههای الومینیومی قرار دهید و سرخ کردن را در فر با دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۵ دقیقه آغاز کنید. برای احتیاط، با روشن شدن شعلههای روی برگههای جوجه، حرارت را کم کنید.
- پس از ۳۵ دقیقه، جوجه را از فر خارج کرده و در صورت نیاز برای پخت تمام، چرخانیده، واژن نوار باز کنید.
نکات مهمی که در تهیه جوجه کباب باید مورد توجه قرار دهید عبارتند از:
- پیش از پخت جوجه، به طور مستمر در حال کنترل دمای فر بوده و اگر نیاز شد آن را تنظیم کنید.
- قرار دادن جوجه در فاصله مطمئن از روی شعلهها بسیار مهم است. از فاصله نزدیک عقب نشینی خودداری کنید.
- جوجه یکی از مهمترین منابع پروتئین و ویتامین است، با استفاده از روشهای سالم مانند پخت در فر، همچنان میتوانید از مزایای آن برای سلامتی خود استفاده کنید.