آماده کردن مواد اولیه برای تهیه جوجه کباب
تهیه جوجه کباب یکی از اصلیترین غذاهای مورد علاقه خانوادهها در ایران است. برای آماده کردن مواد اولیه جوجه کباب، نیازمند چند ماده مختلف هستیم. این مواد در ادامه شرح داده میشوند.
پوست و سر جوجه: برای تهیه جوجه کباب، بهترین گزینه استفاده از جوجه با پوست و سر میباشد. پوست و سر جوجه با اندکی شستشوی کامل باید تمیز شده و پوست آن نیز با چند شاخه نمک مالیده شود.
نمک و فلفل: نمک و فلفل دو ماده مهم در تهیه جوجه کباب هستند. برای تهیه مرغ کباب، بهتر است از نمک و فلفل خام استفاده نکرده و آنها را پس از سرخ شدن مرغ به آن اضافه کنیم.
نارنج: نارنج یکی دیگر از مواد مورد نیاز در تهیه جوجه کباب میباشد. برگهای نارنج را با یک روغنی سیاهپوش خوب شست و آنها را در یک ظرف داغ قرار میدهیم.
نعنا: نعنا یکی دیگر از مواد مورد نیاز در تهیه جوجه کباب هستند. نعنا را با سنگی خرد شده و در ظرفی جمع میکنیم.
روغن: روغن برای پخت جوجه کباب لازم است. یک صفحه میوه را با روغنی که روی آن قرار دادهایم، پوشانده و جوجه کباب را بر روی آن میگذاریم.
در نهایت، پیش از کباب کردن جوجه، بهتر است این مواد با یکدیگر تلفیق شوند و بعد از مدتی قرار دادن جوجه در مخلوط، آنها را به شکل مورد نظر برای پخت تهیه کنیم.
روش آبکشی و خشک کردن مرغ برای تهیه جوجه کباب
نکته مهم در تهیه جوجه کباب، آماده سازی مرغ است. یکی از روش های آماده سازی مرغ، آبکشی آن می باشد که به منظور تخلیه سطحی از مایعات بدن مرغ انجام می گیرد. برای انجام این کار، مرغ با آب مصرفی شسته و سپس با یک کاغذ نازک، خشک می شود.
بعد از آبکشی، مرغ باید خشک شود. برای این کار می توانید از دستگاه خشک کن استفاده کنید و یا به صورت طبیعی آن را خشک کنید. در روش خشک کردن طبیعی، مرغ را به یک سینی متوسط اندازه برای چند ساعت قرار داده و در هوای خنک و خشک خشک کنید.
بعداز خشک شدن، مرغ ها را با انواع ادویه مورد علاقه خود ترکیب کرده و به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا ادویه ها به خوبی جذب شود. سپس مرغ را روی ماهیتابه یا قطعه هایی از چوب می چینیم و در فر درجه ی بالایی خشک می کنیم.
حین خشک کردن جوجه کباب، بهتر است چند بار از روی مرغ چرخش دهیم تا از طرفین به طور یکنواختی خشک شود. پس از پخت و خشک شدن، جوجه کباب آماده سروی در میان خانواده و مهمانان شماست.
ترکیب مواد آماده شده برای ساخت مرغ کباب
ساخت مرغ کباب یکی از اصلی ترین غذاهای محبوب در ایران است. وجود طعم قشنگ و جذاب در این غذا باعث شده است که همه سعی کنند که به بهترین شکل ممکن آن را تهیه کنند. به همین منظور، ترکیب مواد آماده شده برای ساخت مرغ کباب نقش بسیار مهمی را در این باره دارد.
به طور کلی، برای ساخت مرغ کباب به چندین ماده احتیاج داریم که همگی باید به بهترین شکل ممکن آماده شوند. از جمله این مواد میتوان به ترکیبی از مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر و لیمو عمانی اشاره کرد. هر کدام از این مواد دارای اهمیت بسیاری هستند و با توجه به میزان هر کدام از آنها به یکدیگر، طعم کلی مرغ کباب تعیین میشود.
اگر مرغ نیز از نوعی خوب و کیفیتی باشد، این موضوع بیشتر مسئلهای از ترکیب مواد نخواهد بود؛ هر چند مواد و اندکی از شیوهی طبخ در به حداکثر رساندن طعم و مزهی مرغ کباب تأثیر خوبی دارد.
به طور خلاصه، ترکیب مواد آماده شده برای ساخت مرغ کباب یکی از مهمترین قسمتهای تهیه و طبخ این غذاست. از طریق استفاده درست و بهترین نسبت از هر کدام از این مواد، می توان به بهترین شکل ممکن مرغ کبابی با مزهای خارق العاده و کاملاً تهیه شده داشت.
طریقه نوار دوزی و تزیین کباب
طریقه نوار دوزی در تزیین کباب، یکی از روشهای معمول برای زیباسازی این پیشغذا محسوب میشود. این روش با استفاده از موادی مانند نان لواش، پیاز، تره فرنگی و ماست، به ایجاد یک ترکیب فوق العاده تازه و خوشمزه کمک میکند.
برای شروع، تره فرنگی ها را تمیز کرده و به قطعات کوچک تری برش دهید. پس از آن، پیاز را خرد کنید و آن را به همراه تره فرنگی، ترکیب کنید. با استفاده از نان لواش، ترکیب پیاز و تره فرنگی را بر روی نان قرار داده و آن را در طولی شش ینچ به دو نصف تقسیم کنید.
پس از این کار، روغن ماست را به لایه های نان اضافه کنید و دوباره با کمک تره فرنگی، پیاز و برگ های ریحان، نان را فقط با نصف طول خود پیچیده و سپس آن را با سوخاری در دمای 375 درجه فرنهایت، به مدت 10 دقیقه پخته و بعد از آن به عنوان تزئین کننده بر روی کباب قرار دهید.
بعد از پخت نان لواش، آن را به شکل نواری برید و در قسمت بالای کباب عاری از چربی قرار دهید. در ادامه، با استفاده از تکه هایی از نان توست، کباب را پوشانده و در سپس برگهای ریحان و تره فرنگی را به همراه خیار شور مخلوط کرده و آن را به همراه کباب و نوار نان، به صورت فوق العاده خوشمزه، سرو کنید.
همچنین، به منظور پرکردن طعم و تنوع در تزئین کباب، میتوانید با استفاده از انواع سبزیجات و نان های مختلف، این مواد را تغییر دهید و به شکلی کاملا جدید و خاص کباب خود را تزیین کنید. با توجه به این روشها، شما میتوانید به راحتی، کبابی با طعم و ظاهری جذاب و جالب تهیه کنید.
روش سوختگی بهینه سیخ چوبی برای پخت جوجه کباب
سیخ چوبی به عنوان یکی از وسایل پخت گوشت بسیار محبوب است. برای پخت جوجه کباب نیز معمولا از سیخ های چوبی استفاده می کنیم. یکی از مهمترین مسائل در پخت جوجه کباب رعایت روش سوختگی بهینه است. روش سوختگی بهینه باعث می شود که گوشت به بهترین شکل ممکن پخته شود و همچنین خوشبو، نرم و طراوت داشته باشد.
برای به دست آوردن روش سوختگی بهینه در پخت جوجه کباب، می توان از روش های مختلف استفاده کرد. یکی از این روش ها، استفاده از سیخ های چوبی مرطوب است. با استفاده از سیخ های چوبی مرطوب، خطر سوختن سیخ ها به حداقل می رسد و ظرفیت گرمایی آن ها افزایش می یابد.
علاوه بر این، برای سوختگی بهینه سیخ های چوبی، می توان از روش تغییر جهت سیخ ها در هنگام پخت استفاده کرد. در این روش، سیخ ها به صورت جور جور چرخیده و باعث می شوند که گوشت به طور یکنواخت پخته شود و همچنین نرم و خوشمزه باشد.
با استفاده از روش های مناسب برای سوختگی بهینه سیخ های چوبی، می توان بهترین نتیجه را در پخت جوجه کباب به دست آورد. به علاوه، نکته مهمی که در این زمینه باید رعایت شود، استفاده از چوب های خشک و سوخته نشده است. استفاده از چوب های خشک و سوخته نشده به عنوان سیخ، موجب پخته شدن بهتر گوشت و همچنین جلوگیری از هدر رفتن انرژی در پخت جوجه کباب می شود.
لایه گذاری کردن مرغ روی سیخ ها برای پخت بهتر
برای پخت مرغ روی سیخ ها، میتوان از یک روش ساده و موثر استفاده کرد که به عنوان "لایهگذاری" شناخته میشود. در این روش، مرغ به قطعات منظمی تقطیع شده و سپس روی سیخهای چوبی آویزان شده و به پخت در دستگاه پخت گریل یا فر میپردازد.
لایهگذاری مرغ بر روی سیخها، به معنی پوشاندن قطعات مرغ با یک ماده اصلاح شده است. این ماده، میتواند مرغ را از خشک شدن، سوختن یا به هم چسبیدن جلوگیری کند. اغلب استفاده شدهترین مواد برای لایهگذاری مرغ مانند سسهای برنجک، چیلی، آفتابگردان و ماست هستند.
قبل از اعمال ماده تنظیمکننده روی قطعات مرغ، میتوانید آن را با نمک و فلفل پاشیده و سپس برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه ماده تنظیمکننده روی قطعات مرغ بمیرد، آنها را روی سیخها قرار دهید و در دستگاه پخت مناسب بپزید.
با استفاده از این روش لایهگذاری، قطعات مرغ روی سیخها بسیار خوشمزه و عالی در مزه خواهند بود. با شروع به پخت سیخها، روی آنها باقی مانده مواد تنظیمکننده، زمانی که مرغ پخته میشود، به شکل یک لایهی شیرین و خوشمزه روی قطعات مرغ به شکل سرخکی و زیبا در میآید.