طرز تهیه جوجه کباب با جوجه گردان فر
جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در تمامی مناطق کشور مورد توجه قرار گرفته و مورد استفاده قرار میگیرد. طرز تهیه جوجه کباب بسیار ساده است و میتوان آن را با استفاده از مواد کمی و درست کرد. برای تهیه جوجه کباب با جوجه گردان فر، ابتدا جوجهها را داخل روغن مایع به مدت چند دقیقه سرخ کرده و سپس آنها را داخل سینی فر قرار داده و داخل فر روشن شده نیم ساعت قرار دهید.
با توجه به اینکه جوجهها به دلیل دمای بالا داخل فر خشک نمیشوند، بنابراین برای تهیه جوجه کباب با جوجه گردان فر، باید سینی فر را با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به مدت ده تا پانزده دقیقه خوب مخلوط کرده و سپس جوجهها را داخل این مخلوط قرار داده و به مدت بیست دقیقه روی آنها ماساژ دهید.
جوجه گردان یکی دیگر از خوراکیهای محبوب ایرانی است که با طعمی شیرین و دارای رنگی آرامش بخش، بر روی سفرههای خانوادگی و رستورانها قرار میگیرد. برای تهیه جوجه گردان فر، ابتدا دو سیر خرد شده را با ۲ قاشق سوپ خوری روغن در تابهای بریزید و به مدت چند دقیقه روی حرارت آن را سرخ کنید. سپس ۲ کیلو جوجه گردان را با ۱/۲ لیوان شیر و نمک و فلفل به مدت یک ساعت داخل آب بگذارید تا بپزند. بهتر است از ذائبکننده برای جوجه گردان استفاده نشود.
بعد از آن، جوجه گردان را به صورت خرد شده به تابه اضافه کرده و با ۳ قاشق سوپ خوری عسل و ۵ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی و ۱/۲ قاشق سوپ خوری زعفران مخلوط کنید. سپس مخلوط جوجه گردان را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا غذای شما آماده شود. با توجه به فراهم بودن مواد اولیه، تهیه جوجه کباب با جوجه گردان فر بسیار ساده و امکانپذیر است.
طرز تهیه جوجه کباب نرم و آرام با جوجه گردان فر
تهیه جوجه کباب نرم و آرام با جوجه گردان فر نیاز به موادی مانند چند قاشق روغن زیتون، نصف کیلو جوجه گردان، 2 قاشق نمک، 1 قاشق فلفل سیاه، 1 قاشق زردچوبه، 1 عدد لیموی تازه و سایر ادویههای لازم است.
ابتدا جوجه گردان را به صورت خرد شده به همراه تمامی ادویههای لازم و روغن زیتون در یک بشقاب قرار می دهیم و آن را کاملا مخلوط می کنیم. در این مرحله می توانیم ادویههای دیگری هم به لذت طعم و عطر ما اضافه کنیم.
سپس جوجه گردان را در یک ظرف مناسب قرار داده و از روی آن مخلوط ادویه ها را به صورت یکنواخت توزیع می کنیم. در صورت امکان چند ساعت بهتر است برای خوابیدن و جذب ادویه ها جوجه گردان در یخچال قرار گیرد.
حال با استفاده از حرفه ای ها که هیچ نیازی به روغن ندارند و یا با استفاده از روش سنتی، جوجه گردان را بر روی بازارچه برقی و یا روی آتش قرار می دهیم. در این مرحله از شانه جوجه گردان بهترینها را بررسی کرده و بر روی آن ها روغن یا گوشت، پیاز و سایر مواد گذاشته و سپس با حرارت ملایم به آرامی بپزیم.
در انتها با استفاده از مدت زمان مناسب و حرارت متناسب با بزرگی و سن جوجه گردان موجود، به راحتی می توانیم جوجه کباب نرم و آرام با جوجه گردان فر تهیه کنیم. با افزایش مقدار ادویه ها، می توانیم طعم بیشتری برای وعده شام و یا ناهار خود بیافزاییم.
راه پخت کامل و موفق جوجه کباب با جوجه گردان فر
جوجه کباب با جوجه گردان فر یکی از پرطرفدارترین غذاهای مردم ایران است که در هر مناسبت و جشنی سرو میشود. برای پخت این غذا باید در ابتدا جوجه را شسته و خشک کرد و سپس با مخلوطی از نمک، زردچوبه، فلفل و سایر ادویههای لازم برای چند ساعت مرینت کنید تا طعم و مزه آن بهتر شود.
پس از مرینت کردن جوجه آن را در شوی و روی آرده بریزید و به خوبی مخلوط کنید. سپس برای بریزید جوجه به مدت چند ساعت در یخچال یا در محیط خنک قرار دهید. بعد از آن جوجه را به روش کبابی از دو طرف سرخ کنید و به همراه سبزیجات و نان تازه به سفره بنشینانید.
حالا برای پخت جوجه گردان فر بهتر است ابتدا پوست آن را پاک کنید و بعد آن را با مخلوطی از نمک، زردچوبه، فلفل و ادویههای دیگر مرینت کنید. سپس جوجه را در پنیره یا کاسهای با نمک و زردچوبه ریخته و در دستگاه جوجه گردان فر بپزید تا طعم خوب آن بیشتر شود. برای سرو درست کردن جوجه گردان فر لازم است که آن را به همراه نان تازه و سبزیجات سرو کنید.
در نهایت، باید به این نکته توجه داشت که برای پخت کامل و موفق جوجه کباب با جوجه گردان فر باید از مرغ تازه و با کیفیت استفاده کرد و همچنین از ادویههای خوب و مرغوب برای مرینت استفاده کرد. با رعایت این نکات میتوانید یک جوجه کباب با جوجه گردان فر فوق العاده و خوشمزه درست کنید.
نکات مهم در تهیه غذای جوجه کباب با جوجه گردان فر
جوجه کباب با جوجه گردان فر یکی از غذاهای محبوب و معروف در چند کشور خاورمیانه و اروپای شرقی است. آماده سازی این غذا بسیار ساده و مرغوب بودن آن به دلیل به کارگیری ترکیب مناسب از ادویهها است.
اولین قدم در تهیه جوجه کباب با جوجه گردان فر، پاک کردن مرغ از چربیهای اضافی و خوب شستشو دادن آن است. سپس بهتر است مرغ نیم ساعت تا یک ساعت قبل از پخت، با ترکیبی از استخوان زعفران، سیر، پیاز، فلفل سیاه و نمک درون یک کاسه بهمدت یک شب در یخچال خود را مزه ببخشانید.
بعد از اینکه مرغ کاملاً مزه گرفتهاید، آن را روی یک صفحه فویل سربزنید و برای آماده کردن جوجه گردان، پوست آن را پاک کرده و آن را به قطعات کوچکتری تقسیم کنید.
حالا در کاسهای دیگر، ترکیبی از فلفل سیاه، خردل، نعنا، نمک و ادویههای دیگر طبق میل خودتان را حاضر کنید و با مرغ و جوجه گردان مخلوط کنید. بعد از آمادهسازی مواد، آنها را به چند بارها بر روی مرغ و جوجه گردان بمالید و سپس آنها را به فر بدهید. حدود یک ساعت تا یک ساعت و نصف در یک دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد پخته شوند.
بعد از آماده شدن جوجه کباب با جوجه گردان فر، آنها را با خردل و فلفل سیاه و دوغ، سالاد یا برنج سرو کنید. به یاد داشته باشید که از زمان و دمای پختن صحیح، نکاتی مانند دوری از چربیهای اضافی، انتخاب بهترین ادویهها و رعایت دقیق ترکیب آنها برای تهیه جوجه کباب با جوجه گردان فر مهم هستند!
طرز تهیه جوجه کباب با روش جدید و سریع
طرز تهیه جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در اکثر رستورانهای ایرانی مورد استفاده و تقدیر همگان قرار میگیرد. در این مطلب به تهیه جوجه کباب با روش جدید و سریع، که میتواند به شما در زمان کم نیز اجازه دهد این غذای خوشمزه را تهیه کنید، پرداختهایم.
ابتدا باید قسمتهای جوجه را در مخلوط کن به همراه روغن زیتون و ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل دلمهای، زعفران و ... آماده کنید. سپس با استفاده از سیخهای فلزی یا گردبندی، قطعات جوجه را بند کرده و به شکل شیشهکباب درآورید. سپس با استفاده از یک پانی مربع شکل، قطعات شیشهکباب را همراه با یک لیوان آب بر روی حرارت خیلی زیاد قرار دهید تا در زمان کوتاهی از پختگی کامل برخوردار شوند.
صدها سال است که جوجه کباب به عنوان یکی از منت خوشمزه ترکیبی از مواد اولیه مانند گوشت، فلفل دلمهای، پیاز، زردچوبه و ... در کشور ایران مشهور شده است. با استفاده از این روش سریع، و ادویههایی که مانند زردچوبه، فلفل دلمهای و زعفران ترکیب شدهاند، میتوانید در زمان کوتاهی به عنوان از پیش آماده شده، غذایی خوشمزه و مطلوب تهیه کنید. توصیه میکنیم در حین پخت علامت حرارتدهی در قسمت میانی قطعات جوجه را بررسی کنید تا از پخته شدن کامل جوجه مطمئن شوید. در نهایت، پیشنهاد میکنیم با انواع نانهای تازه مانند نان لواش، نان تافتون و یا نان سنگک.. به همراه رب گوجه فرنگی و سس سیر سرو کنید. لذت بردن از ماجراجویی تهیه جوجه کباب با روش جدید و سریع را برای شما آرزومندیم!
پخت جوجه کباب در فر با جوجه گردان
پخت جوجه کباب در فر با جوجه گردان یکی از روش های محبوب و لذیذ پختن جوجه کباب می باشد که در محاسن آن، سرعت پخت، خلوص طعم و عدم استفاده از روغن بیشتری نسبت به روش های دیگر مشاهده می شود.
برای پخت جوجه کباب با جوجه گردان بهتر است از جوجه تازه و با کیفیتی استفاده کنید که معمولا مرغ های گوشتی با وزن حدود 1.5 کیلوگرم مناسب هستند. در ابتدا جوجه را برش های متوسطی بدهید و در دو طعم دهی تابه ای چندین ساعت با ادویه های دلخواه خود مانند زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر ترشی و … میل کنید. سپس آن را در یک ٪F٠ فر به مدت حدود 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا برای رنگ بگیرد.
در مرحله بعد از طعم دهی، جوجه های مرغی را بر پایه دستورات فری موسترد در جوجه گردان بچینید و به مدت دو ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد پخت کنید. برای این کار، روغن یا مواد چربی اضافه نکنید تا عصاره ها و طعم اصلی جوجه کباب حفظ شوند.
پس از پایان پخت، جوجه ها را با دقت از جوجه گردان خارج کرده و روی ظروف سرو کنید. معمولا در کنار جوجه کباب می توانید سالاد، پنیر، نان لواش، ماست و دیگر تنقلات را سرو کنید تا کامل تر شود. علاوه بر این، در صورت تمایل، می توانید از آب لیمو و فلفل سیاه برای دلخواهی بیشتر استفاده کنید.