طرز تهیه جوجه لاری رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه جوجه لاری رستورانی

تهیه جوجه لاری رستورانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در رستوران‌های ایرانی است که با طعم منحصر به فرد و خوشمزه‌اش، همیشه مورد توجه مردم قرار می‌گیرد. برای طهیه این غذا لازم است ابتدا قطعات جوجه به مدت معینی در مخلوطی از ادویه‌ها، زعفران و نمک خورانده شده و بعد از مدتی همگن شده و ترکیبی از ماست و نیم تا دو تا ساعت جوشیده شود تا تماما نرم شود.

بعد از این مرحله، قطعات جوجه در کوچکترین قسمت‌ ها آماده می‌شود و سپس روغن در پشتیبانی می‌گیرد تا داغ شود و بعدا قطعه قلقلی جوجه را به دور کیک می‌چرخانید و به آرامی اندازه دلخواه رستوران، بیشتر برای یک مورد خامه‌ای نما شده تا به طور آرام به داخل روغن برانید و پخت کنید تا سطح داخلی به طوطین نرم شود.

وقتی بخار روی غذا ایجاد می‌شود، قطعات جوجه لاری رستورانی را به مواد اولیه اضافه کرده و آرام پنبه‌ای پیچ خورده گوشت نازک بریزید. منتظر باشید تا اولین سیخ به خوبی پخت شود و سپس تغییر کیفیت را رد کنید تا برای مدتی دیگر خوب پخته شود و آماده سرو کنید. این طریقه تهیه جوجه لاری رستورانی با دستور مناسب و خوشمزه و غذای مورد علاقه شما خواهد شد.