1. طرز تهیه جوجه ترش با رب انار
تهیه جوجه ترش با رب انار یکی از پرطرفدارترین غذاهای خرداد ماه میباشد. این غذا از ترکیب مرغ، رب انار و ادویهها به دست میآید. در این غذا مرغ با پیاز کاملاً سرخ شده و رب انار تفت داده میشود.
برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به همراه پیاز سرخ شده داخل قابلمه قرار میدهیم. سپس به آن رب انار و ادویههای مورد نظر برای این غذا اضافه میکنیم. قابل ذکر است که رب انار میتواند به صورت خانگی یا از فروشگاه خریداری شده باشد.
بعد از اضافه کردن رب انار، قابلمه را با درجه حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه پخته میکنیم. در این مدت زمان، مرغ با رب انار و ادویهها به خوبی مخلوط میشوند و طعم شیرین و ترشی در غذا ایجاد میشود.
پس از پخته شدن مرغ، دمای قابلمه را کمی بیشتر کرده و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر به مرغ و رب انار ادامه میدهیم تا مرغ کاملاً پخته شود و غذا آماده برداشته شود.
با این که ترشی غذای جوجه ترش با رب انار معمولاً با نان و ماست سرو میشود، اما میتوانید آن را با برنج نیز سرو کنید. همچنین، این غذا برای پذیرایی از مهمانان یا در مناسبتهای خاص نیز مناسب است.
2. اجزا و مواد لازم برای تهیه جوجه ترش با رب انار
تهیه جوجه ترش با رب انار یکی از غذاهایی است که خوشمزه ولی به سادگی قابل تهیه است. برای تهیه این غذا اجزا و مواد لازم عبارتند از: جوجه گوشتی، رب انار، پیاز، روغن زیتون، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و آب.
برای شروع، پیاز را تکه تکه کرده و در کمی روغن زیتون به رنگ طلایی تفت میدهیم. سپس گوشت جوجه را به پیاز اضافه کرده و پخت میکنیم تا رنگ تغییر کند. در این مرحله، سیر را رنده کرده و به گوشت اضافه میکنیم و روی آن زردچوبه و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
پس از این که گوشت کاملاً پخت، آب اضافه میکنیم و آن را با حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه جوش میدهیم. در این مرحله رب انار را به گوشت اضافه میکنیم و کمی هم برای طعم کمی نمک می افزاییم و بعد از ده دقیقه دیگر پخته میکنیم تا غذا آماده شود.
جوجه ترش با رب انار آمادهی سرو شدن است. میتوانید آن را با نان تازه و یا برنج سفید سرو کنید. در کنار آن سبزی خورشتی یا سالاد نیز قرار دهید. این غذا به دلیل طعم ترش و شیرینی که دارد از غذاهایی است که حتماً میتواند توجه همه را به خود جلب کند.
3. نحوه پخت جوجه ترش با رب انار
جوجه ترش با رب انار یکی از غذاهای گرم و معروف در برخی مناطق ایران است که در تمام فصول از سال میتوان آن را تهیه کرد. این غذا از چند مرحله ساده تشکیل شده و در کمتر از یک ساعت میتوان آن را آماده کرد.
مرحله اول برای تهیه جوجه ترش با رب انار، تهیه و شستشوی مرغ است. بعد از این کار، مرغ را در قطعاتی کوچک تقسیم کرده و با نمک و فلفل سیاه پودر پرورده روی آن پاشیده و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزههای آن محکمتر شود.
در مرحله بعد، یک قابلمه را روی شعلهی متوسط قرار دهید و دو قاشق غذا خوری روغن زیتون درون آن بریزید. سپس قطعات مرغ را به ترتیب و در فاصلههایی کوچک در قابلمه بریزید و 3 دقیقه به هر سمت آن را سرخ کنید.
در مرحله بعد، دو قاشق رب انار و یک قاشق غذا خوری شکر را به ترتیب به قابلمه اضافه کنید و به همراه مرغ به مدت 20 دقیقه به روش کندوکبابی پخته شود.
در پایان، میتوان یک سیر خرد شده و یک قاشق غذا خوری روغن زیتون به آن اضافه کرد و برای چند دقیقه دیگر، روی شعلهی متوسط قرار داد و به روش نرم و شده مرغی طبیعی پخته شود. میتوان این غذا را با برنج، نان تنوری و یا سالاد مخصوص مصرف کرد.
4. روش های مختلف تزئین جوجه ترش با رب انار
جوجه ترش با رب انار یکی از پرطرفدارترین غذاهای خوردنی در فصل پاییز و زمستان است. این غذا به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که دارد، بسیاری از افراد را به سمت خوردن آن جذب می کند. برای اینکه شما بتوانید جوجه ترش با رب انار را به بهترین و مطلوب ترین شکل ممکن تزئین کنید، باید با مهارت و دقت روی آن کار کنید.
روش اول تزئین جوجه ترش با رب انار، استفاده از مواد دیگر برای تزئین ظاهر ظریف آن است. می توانید با استفاده از گیاهان تزئینی نظیر تره، شاخه های سبز، روز بختیاری و غیره، ظاهر جوجه ترش را بسیار زیبا کنید. روش دوم استفاده از دیگر نوع سس ها برای تزئین آن است، می توانید با استفاده از سس های خامه ای، سس مایونز، سس گوجه فرنگی و غیره، جای خالی جوجه ترش را نقش پر شادی دهید.
در روش سوم، می توانید با استفاده از نوع خاصی از نارنگی تزئین کنید، مثلاً کاپریکوم تورتیلینو را با جوجه ترش همراه کنید. این نارنگی، علاوه بر ایجاد ظاهری زیبا، طعم جالب و متفاوتی را به جوجه ترش می دهد. روش چهارم، استفاده از پنیرریز برای تزئین آن است. با استفاده از فانتزی پنیرهای مختلف با اسپری روی جوجه ترش پخته شده را روی پنیر خرد شده پخش می کنید.
به طور خلاصه، تزئین جوجه ترش با رب انار به روش های مختلف و متعددی انجام می شود و شما برای انجام بهتر این کار، باید دقت و مهارت لازم را به کار ببندید. اما غذا را باریکه مصرف کرده و به مقدارید که به راحتی پذیرفته شود.
5. ترفندهای غذایی برای تهیه جوجه ترش با رب انار
تهیه جوجه ترش با رب انار یکی از انواع محبوب و خوشمزه غذاهای ایرانی است که در سراسر کشور مورد استفاده قرار میگیرد. در این غذا، پخت جوجه به همراه یکی از ترشیها آن یعنی رب انار، باعث شده تا طعمی خصوصی و خوشمزه به ماهیت این غذا اضافه شود.
جهت تهیه جوجه ترش با رب انار ابتدا باید جوجه را که پیش از این به همراه نمک و آب به مدت حداقل یک ساعت برای نرم شدن خیس کردهایم، به چند قطعه تقسیم کرده و به همراه پیاز رندهشده، سیر خرد شده، زنجبیل رندهشده و چند حبه دارچین در قابلمهای با روغن سرخ کنید تا کمی سفت شود.
سپس به آن کمی آب بیفزایید و با حرارت ملایم تا جوجه بپزد، سپس رب انار به آن اضافه کرده و تا جوجه آن قابلمه غلیظ شود روی حرارت بگذارید. در این مرحله اگر طعم غذا خیلی ترش شده بود، میتوانید با اضافه کردن کمی شکر، آن را تنظیم کنید.
در نهایت با تزئین کردن با مغز گردو، خلال بهارنارنج و ریحان خشک، غذایی بسیار خوشمزه و شاداب دارای ارزش غذایی بسیار بالا به دست خواهید آورد. این غذا سریعالتهاب و قابلهضم است و با عصاره انار به دقیقههای اخر پخت، میتوان با فشردن روی آن طعم ترش آن را بهبود بخشید. با این ترفند غذایی میتوانید خانواده خود را به با یک صبحانهی خوشمزه و سالم مسحور کنید.
6. پیشنهادهای نوشیدنی مناسب جهت همراهی با جوجه ترش با رب انار
برای همراهی با جوجهی ترش با رب انار، نوشیدنی مناسب باید ترکیبی از مزههای تند و ترش باشد که با این غذا هماهنگی خوبی داشته باشد و از نظر عطر و طعمی با آن تفاوت داشته باشد.
یکی از نوشیدنیهایی که با جوجهی ترش با رب انار خوب ترکیب میشود، شربت آبغوره است که دارای طعم تند و ترشی است که کاملاً با سلیقهی غذا همخوانی دارد. علاوه بر این، برخی از افراد شربت آبغوره را بهعنوان یک نوشیدنی خنککننده نیز مصرف میکنند.
همچنین یکی دیگر از نوشیدنیهایی که میتوان با جوجهی ترش با رب انار همراه کرد، ماست است که باعث خنکی دهن میشود و طعم ترش ماست با طعم ترش رب انار همخوانی خوبی دارد. میتوانید به ماست برای افزایش طعم تند و ترشی، کمی فلفل ترش اضافه کنید.
در نهایت، میتوان به نوشیدنی لیموادویی اشاره کرد که دارای طعم ملایم ترش و قندی است و با سلیقهی جوجه ترش با رب انار سازگاری خوبی دارد. این نوشیدنی خنککننده و مناسب برای فصل های گرم سال میباشد و طرز تهیه آن بسیار آسان است.
در کل، میتوان نتیجه گرفت که نوشیدنیهای تند و ترش مانند آبغوره و ماست و همچنین نوشیدنیهای خنککننده و ملایم ترش مانند لیموادویی، برای همراهی با جوجه ترش با رب انار مناسب هستند و میتوانند این غذا را بهتر و خوشمزهتر کنند.