طرز تهیه جاجان پاسار

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه جاجان پاسار

جاجان پاسار یکی از خوراکی‌های محلی و سنتی است که در منطقه کردستان و برخی مناطق دیگر ایران تهیه و مصرف می‌شود. این غذا از گوشت گوسفند یا گاو، لوبیا چیتی، پیاز، سبزیجات و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود. جاجان پاسار یک غذای سنگین و پرکالری است که بیشتر در زمستان و فصل سرما مصرف می‌شود تا بدن انرژی کافی برای مقابله با سرما داشته باشد.

برای تهیه جاجان پاسار، ابتدا گوشت را خرد می‌کنیم و با پیاز درون قابلمه‌ای تفت می‌دهیم تا رنگ طلایی بگیرد. سپس لوبیا چیتی را اضافه کرده و با آبی که اضافه کرده‌ایم بپزیم. سپس سبزیجات خرد شده مانند جعفری، تره، شوید و یا قلقلی را اضافه کرده و ادویه‌های مخصوص مثل زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک را هم اضافه می‌کنیم و مواد را بپزیم تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند.

در انتها می‌توانیم جاجان پاسار را با نان سنگک یا بقله سرو کنیم و با ترشی یا مخلفات دیگر همراه نماییم. این غذا با طعم خوشمزه و مغذی خود می‌تواند یک گزینه عالی برای وعده‌های مهمانی و مهمانی‌های خانوادگی باشد.