تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه جاجان پاسار
جاجان پاسار یکی از خوراکیهای محلی و سنتی است که در منطقه کردستان و برخی مناطق دیگر ایران تهیه و مصرف میشود. این غذا از گوشت گوسفند یا گاو، لوبیا چیتی، پیاز، سبزیجات و ادویههای متنوع تهیه میشود. جاجان پاسار یک غذای سنگین و پرکالری است که بیشتر در زمستان و فصل سرما مصرف میشود تا بدن انرژی کافی برای مقابله با سرما داشته باشد.
برای تهیه جاجان پاسار، ابتدا گوشت را خرد میکنیم و با پیاز درون قابلمهای تفت میدهیم تا رنگ طلایی بگیرد. سپس لوبیا چیتی را اضافه کرده و با آبی که اضافه کردهایم بپزیم. سپس سبزیجات خرد شده مانند جعفری، تره، شوید و یا قلقلی را اضافه کرده و ادویههای مخصوص مثل زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک را هم اضافه میکنیم و مواد را بپزیم تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند.
در انتها میتوانیم جاجان پاسار را با نان سنگک یا بقله سرو کنیم و با ترشی یا مخلفات دیگر همراه نماییم. این غذا با طعم خوشمزه و مغذی خود میتواند یک گزینه عالی برای وعدههای مهمانی و مهمانیهای خانوادگی باشد.