مواد لازم برای تهیه ته چین کباب تابه ای
ته چین کباب یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است که با طعمی خاص و فوق العاده برای طراوت و سلامتی تناسب وزنی مورد نظر همهی افراد مفید است. این غذا با ترکیبی از ماست، گوشت، سبزیجات و ادویه جات تهیه میشود و بسیار خوشمزه و سبک به نظر میرسد. در ادامه به توضیحاتی در مورد مواد لازم برای تهیهی ته چین کباب تابهای پرداختهایم.
مواد اولیه که برای تهیه ته چین کباب تابهای نیاز است، شامل گوشت گاو، هویج، پیاز، سیر و فلفل سبز میشود. همچنین برای سس این غذا نیاز به ماست، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و پودر ریحان داریم. بهتر است برای تهیه ته چین کباب، گوشتی از قسمت سینه گاو به کار گرفته شود، که کم چرب و بافت نرمی داشته باشد.
برای شروع تهیه ته چین کباب، گوشت را به کوبیده تبدیل کرده و با هویج و پیاز رنده شده به همراه سیر و فلفل سبز خرد شده مخلوط میکنیم. میتوانیم ادویههای دلخواه خود را به مواد داخل تابه اضافه کرده و سپس آن را درون تابه به مدت چند دقیقه پخته و بعد از آن به همراه ماست و ادویههای سس چینی سرو کنیم.
بهطور کلی، تهیه ته چین کباب نسبتاً ساده است و معمولاً با دسترسی به مواد خوبی، برای تهیهی این غذا نیاز به تجهیزات خاصی نداریم. در نتیجه، به راحتی میتوانیم از طریق دنبال کردن این روش برای طبخ ته چین کباب، این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنیم.
طرز تهیه مخلوط ماهیچه برای ته چین کباب
به منظور تهیه مخلوط ماهیچه برای ته چین کباب، این ماده اساسی باید از گوشت قرمز به منظور تهیه آن استفاده شود. به طور کلی، برای تهیه مخلوط ماهیچه میتوان گوشت قرمز را با یک درصد چربی تهیه کرد. اما اگر بخواهید مخلوط ماهیچه پرشورتر و با طعم تندتر داشته باشید، میتوانید از گوشتی با چربی بیشتر استفاده کنید. رعایت نکاتی در تهیه مخلوط ماهیچه، به شما کمک میکند تا به بهترین نتیجه در پایان رسید.
ابتدا باید گوشت قرمز را به صورت خرد شده در میآورید. برای این کار میتوانید از یک قطعه گوشت قرمز با ابعاد کوچک استفاده کنید و آن را در یک چوب چرخ کنید. در صورتی که از فرآوردههای گوشتی به عنوان ماهیچه استفاده کرده باشید، باید برای خرد کردن آنها از یک نوع سبک چوب چرخ استفاده کنید.
بعد از خرد کردن گوشت قرمز، باید ماهیچه را به یک وعده بزرگ از نمک، فلفل، دارچین و بابونه برای مزه دادن به آن اضافه کنید. ترکیب دقیق مواد با توجه به سلیقه شما قابل تغییر است. شما میتوانید به جای دارچین و بابونه، از مواد دیگری مانند زنجبیل، گردو، پیاز، سیر و طعمدهندههای دیگر بهره ببرید.
بعد از اضافه کردن مواد، باید ماهیچه را به صورت دستی ۲۰-۳۰ دقیقه با گرفتن و خوردن آن در دستهای شما کم کم املا کنید. این کار به منظور رسیدن به یک ماهیچه خمیری بیشتر جهت استفاده در ته چین کباب است. پس از این مرحله، شما مخلوط ماهیچه خمیری و آماده برای استفاده در ته چین کباب خواهید داشت.
طرز تهیه سس چینی برای ته چین کباب
برای تهیه سس چینی برای ته چین کباب باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه این سس به دو قسمت اصلی نیاز دارید: سس اصلی و مواد تزیینی.
برای سس اصلی، از موادی مانند سیر، زنجبیل، سس شیرین و سس اسویی استفاده میکنیم. برای تهیه این سس، ابتدا سیر و زنجبیل را خرد کرده و در تابهای با روغن داغ سرخ کنید. سپس به مرور سایر مواد مانند سس شیرین و سس اسویی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سس باید به مدت چند دقیقه بر روی حرارت باشد تا طعم بیشتری به دست آید.
برای مواد تزیینی، میتوانید از مواد مانند نشتر هویج، کرفس، فلفل دلمهای و خیارشور استفاده کنید. این مواد را به صورت مکعبهایی خرد کرده و در کنار سس سرو کنید.
هنگام سرو کتلتها با سس و مواد تزیینی، بهتر است از ظرفی بزرگ و روی ته خورشتی سرو کنید تا افراد بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. همچنین بهتر است از کتلتهای سرد استفاده کنید تا با سس مخلوط شوند. این روش معمولاً در رستورانهای چینی به کار گرفته میشود.
در نهایت، تهیه سس چینی برای ته چین کباب نیازمند صبر و دقت است. با دنبال کردن مراحل بهدقت، میتوانید این سس خوشمزه و عالی را درست کنید و از مزهی بینظیری که به ته چین کباب میبخشد، لذت ببرید.
طرز تهیه ته چین کباب با ماهیچه و سس چینی
ته چین کباب یکی از محبوبترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان معروف شده است. این غذا از مرغ، گوشت گاو یا ماهیچه تهیه میشود و با سس چینی سرو میشود.
برای تهیه ته چین کباب با ماهیچه و سس چینی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این غذا به ماهیچه گوسفند، سیبزمینی، فلفل دلمهای، پیاز، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل سیاه، چیلی، روغن و سس استفاده میشود.
ابتدا ماهیچه را خرد کرده و در ظرفی قرار دهید. پس از آن سیر، زنجبیل و چیلی را رنده کنید و به ماهیچه اضافه کنید. سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای را به صورت نیمدرشت خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. به این مخلوط نمک، فلفل سیاه و روغن اضافه کرده و بهخوبی مخلوط کنید.
حالا مخلوط را به شکل سینی روی یک دستگاه گریل (یا یک تابه) قرار دهید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا یک طرف آن برشخورده و طلایی شود. سپس آن را برگردانید و همانکار را روی طرف دیگر انجام دهید.
سپس سس چینی را تهیه کنید. برای سس چینی به این مواد نیاز دارید: سس سویا، سرکه، شکر، آب، فلفل سیاه و روغن سس. ابتدا سس سویا، سرکه و شکر را در یک قابلمه مخلوط کنید و به جوش آورید. سپس آب را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را به سلیقه خود اضافه کنید و بهخوبی هم بزنید. سپس روغن سس را اضافه کنید و بهخوبی مخلوط کنید.
حالا ته چین کباب با ماهیچه آماده است. آن را با سس چینی سرو کنید و حاصل را با نان سفید یا برنج سرو کنید.این غذا با طعم فوقالعاده و عطر دلنشین، انتخاب عالیی برای جشنها و مهمانیهاست.
طرز تهیه ته چین کباب با گوشت چرخ کرده و سبزیجات
طرز تهیه ته چین کباب با گوشت چرخ کرده و سبزیجات یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اکثر مناطق کشور سرو می شود. این غذا به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد و همچنین مصرف خانواده های ایرانی، پرطرفدار شده است.
برای تهیه این غذا ابتدا باید گوشت چرخ کرده را با تندی متوسط تفنگی کرده و سپس آن را در ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرند. در این حین می توانید انواع سبزیجات مختلف را نیز به آن اضافه کنید. پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ، فلفل سبز و قرمز، بادمجان و... از سبزیجاتی هستند که می توانید به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن سبزیجات، باید آن ها را همراه با گوشت چرخ کرده آماده سپس آنها را به شکل زنجیره درآورده و روی روغن سرخ کنید تا هر دو طرف آن سرخ و طلایی بشوند. در این مرحله می توانید انواع ادویه های مختلفی مانند زنجبیل، فلفل سیاه و... را به آن اضافه کنید تا طعم خوبی به غذا ببخشد.
نوع مختلف ته چین کباب را می توان با سرو کردن آن با نان تبریزی، سبزیجات مختلفی مانند ریحان، تره فرنگی و... پیشنهاد کرد. همچنین این غذا را می توان با سسی خاص نیز سرو کرد که در تهیه آن، سبزیجاتی همچون ریحان، پیاز، سیر، تخم مرغ و... مورد استفاده قرار می گیرد. اگر علاقمند به غذاهای سنتی و خوشمزه هستید، حتما این غذای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
طرز تهیه ته چین کباب با مرغ و سس هلندی
ته چین کباب با مرغ و سس هلندی یک غذای محبوب و خوشمزه است که دارای طعمی منحصر به فرد و خوشمزه می باشد. برای تهیه این غذا ابتدا لازم است ته چین را طبق دستور پخت کرده و سپس به آن مرغ پخته شده و سس هلندی اضافه کنیم. در ادامه به توضیحات بیشتر در مورد هر یک از اجزای این غذا می پردازیم.
نوشتن دستور ته چین به صورت جداگانه:
ابتدا برای تهیه ته چین، باید یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده را با ۴ تخممرغ، ۱ عدد پیاز رنده شده، ۱ قاشق سرکه سفید، ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مدت حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهیم. سپس میتوانیم با برشته کردن یک عدد پیاز و نصفی کلم کشته، داخل یک تابهی غلیظ بریزیم و روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تهیه کنیم.
سپس ۳۰۰ گرم مرغ گوشتی را به تکههای ریز برش خورده و در یک ماهیتابه به همراه نمک و فلفل سیاه، سیر رندهشده، روغن و به یک قاشق چایخوری آبلیمو درب آن را ببندید و روی حرارت متوسط بگذارید تا مرغ پخته شود.
در نهایت برای تهیه سس هلندی، یک لیوان شیر، ۲ قاشق سوپخوری آرد، ۲ قاشق سوپخوری کلاریفاید باتر، نمک و فلفل سیاه را در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم نگه میداریم تا جا به جا شود و سس ضخیم شود.
حالا به منظور ترکیب اجزای ته چین کباب با مرغ و سس هلندی، میتوانیم ته چین را در یک ظرف بزرگ پخته و سپس مرغ پخته شده را اضافه کنیم. در نهایت، سس هلندی را روی ته چین بریزید و همه چیز را مخلوط کنید تا به هم بچسبد. حالا غذای خوشمزه ته چین کباب با مرغ و سس هلندی آماده شده است.