1. طرز تهیه ته چین مرغ ساده بدون فر
تهچین مرغ یکی از غذاهایی است که خانوادههای ایرانی از آن لذت میبرند. این غذا از مرغ، نودل و سبزیجات تهیه میشود و طعمی بسیار خوشعطر و خوشمزه دارد. در این مطلب، به شما طرز تهیه تهچین مرغ ساده بدون فر را آموزش میدهیم.
مواد لازم شامل پوستهای مرغ، نودل، سیر، تره و سبزیجات دلخواه است. در ابتدا نودل را در آب جوش با نمک پخته و آبکش کنید. سپس پوست مرغ را در آب جوش شده پخته و برش دهید. در مرحله بعد سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید و سپس پوست مرغ را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، تره و سبزیجات دیگر را نیز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
سپس نودل را به مواد تفت داده و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید که قبل از اضافه کردن نودل به تفت دادهها، آنها را به خوبی مخلوط کرده وبه دودی بگیرید. در نهایت، تهچین را در بشقاب مناسب قرار داده و با سس سویا پخته شده و خرد شده سرو کنید. طرز تهیه تهچین مرغ ساده بدون فر آسان است و در کنار سیر سرخشده و پیاز خلالی به عنوان سمهای جانبی سرو میشود. با پیاز خلالی، سیرسرخشده و سس سویا، تهچین مرغ ساده را تازگی و عطر و طعمی بیشتر به شکل واضحی اضافه میکنند.
2. روش ساخت ته چین کم کالر برای رژیم
ته چین به عنوان یکی از پرمصرف ترین غذاها در سراسر جهان شناخته میشود ولی اکثرا به دلیل حاوی کالری بالا و چربی زیاد، مناسب برای رژیمدهی نیست. در این مطلب به بررسی روش ساخت ته چین کم کالر برای رژیم خواهیم پرداخت.
اولین قدم در ساخت ته چین کم کالر استفاده از یک منبع پروتئین محدود شده است. معمولا در ته چین، مرغ، گوشت قرمز و میگو مورد استفاده قرار میگیرند که باعث افزایش کالری و چربی در غذا میشوند. بنابراین، میتوان در این موارد از گوشت سفید یا تخم مرغ استفاده کرد که کمترین میزان چربی را دارند.
یکی دیگر از روشهای ساخت ته چین کم کالر استفاده از سبزیجات و میوههای خوراکی است. با افزودن سبزیجات متنوعی مانند فلفل دلمه، فلفل سبز، پیاز سبز، کرفس، کلم، هویج و سایر سبزیجات، محتوای خوراکی این غذا کاهش مییابد. همچنین افزودن میوههای مانند آناناس که دارای آنزیم بسیار مهمی است به این غذا عنصر تازگی و رنگارنگی میدهد.
در پایان میتوان به روش پختن با روغن کم و در دیگر موارد استفاده از روغنهای گیاهی استفاده کرد. از عصاره های گیاهی مانند زنجبیل، سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز هم می توان برای افزایش طعم و کم کردن میزان چربی استفاده کرد. نهایتا با این روشها، میتوان ته چینی کم کالر و خوشمزه برای رژیم را تهیه کرد و از مزایای آن به نحو احسنت استفاده کرد.
3. تهیه ته چین مرغ با سبزیجات
تهیه ته چین مرغ با سبزیجات یکی از پرطرفدارترین غذاهای آسیایی است که در ایران نیز با استقبال بسیاری از مردم مواجه شده است. این غذا از مرغ، سبزیجات و نودلهای چینی تشکیل میشود و طعمی بسیار خوشمزه و خوش آمیز دارد.
در اولین مرحله، باید مرغ را پخته و بعد از خنک شدن، روی استکانی شبیه به تابه ای شیشه ای، که معمولا برای تهیه ته چین استفاده می شود، خرد کنیم و طبق دستور پخت در کنارش گل مریم ، پیاز، فلفل دلمه ای و هویج را به صورت خلال خورده به اضافه کنیم.
در مرحله بعد باید یک حبه سیر خرد شده و روغن سویا یا کرچک را با هم مخلوط کرده و روی ته چین سبزیجات ریخته و با دقت مخلوط کنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
سپس، باید نودلهای چینی را که از چینی خشک تهیه میشوند پخته و به ته چین اضافه کنیم. در ادامه، آن را به صورت نرم و پلاستیکی الیاف بافت دهی شدۀ چینی ها روی هم فشرده و با حرارت مناسب به عنوان یک شهریور خوری مناسب سرو کنیم.
با وجود اینکه تهیه ته چین مرغ با سبزیجات نیاز به مواد بسیاری دارد، اما چارچوب کلی برای این غذا بسیار ساده است. این غذا یکی از بهترین گزینههایی است که برای پذیرایی دوستان و خانواده در مهمانی ها و جشن ها پیشنهاد میشود.
4. تهیه ته چین مرغ با طعم معتدل
تهیه ته چین مرغ با طعم معتدل یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی است که در ایران هم به راحتی قابل تهیه است. این غذا با استفاده از گوشت مرغ، نودل، مرغابی، سس هویسین و مواد دیگر تهیه میشود.
جهت تهیه ته چین مرغ با طعم معتدل ابتدا باید گوشت مرغ را به اندازه مورد نیاز خرد کرده و با مقداری نمک و فلفل و دیگر ادویههای دلخواه، در یک قابلمه با روغن زیتون تفت داده شود. پس از آماده شدن گوشت مرغ، باید آن را از قابلمه خارج کرده و روغن خوراکی را به کمک یک قاشق ماهیخواری در قابلمه مورد نظر ریخت. سپس مرغابی، فلفل دلمهای، پیاز، هویج و سرکه بالزامیک را به قابلمه اضافه کرده و همه این مواد را تفت دهید.
پس از اینکه مواد فوق رنگ خود را تغییر داده و آماده شدند، دو قاشق غذاخوری سس هویسین به آنها اضافه کرده و دوباره به مدت چند دقیقه که مواد خوبی قاطی شوند روی حرارت بگذارید. نودلهای قبلاً در حالت رو به رو در آب جوش به مدت 5 دقیقه نیز آماده میشوند و سپس به مواد دیگر اضافه شوند. با مخلوط کردن تمامی مواد، غذای ته چین مرغ با طعم معتدل اماده مصرف است.
در نهایت، میتوانید با استفاده از فلفل قرمز، کشمش و سس سویا، به دلخواه غذای خود رنگ و طعم دلخواه بدهید. این غذا سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و چربی سالم است و برای خانوادهها به عنوان یک غذای کامل و سالم محسوب میگردد. با تهیهی ته چین مرغ با طعم معتدل، میتوانید غذایی سرشار از طعم و عطر چینی را در خانه خود تجربه کنید.
5. تهیه ته چین مرغ با نان برشته
تهیه ته چین مرغ با نان برشته، یکی از غذاهای سریع و خوشمزه برای خانواده هایی است که علاقه مند به غذاهای چینی هستند. برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را بعد از شستشو و خرد کردن به داخل یک پیمانه بریزید و سپس آن را با روغن، سویا سس، زنجبیل، سیر، نمک و فلفل تفت دهید تا درجه حرارت و رنگ خوبی بگیرد.
در ادامه برای تهیه ته چین از نان برشته، نان تازه را به خرده ورق های کوچک بشکنید و سپس آن ها را درون روغن داغ مقداری سرخ کنید. پس از سرخ شدن نان، آن ها را روی کاغذ آشپزی برگذار نمایید تا روغن اضافه خود را جذب کند.
در نهایت، باید تهیه ته چین را با نان برشته تزئین کنید. برای این منظور، نان های سرخ شده را در بالای ته چین قرار داده و سپس غذای ته چین را روی آن آماده کنید. قابل ذکر است که بیشتر افراد مرغ تکه شده را با انواع مختلفی از سبزیجات مانند کاهو، هویج و هویج، بوک چوی و ... تزئین میکنند تا طعم و بوی خوبی به غذای خود بخش دهند.
با تهیه ته چین مرغ با نان برشته میتوانید در خانه صاحب یک غذای خوشمزه و سریع باشید که میتوان به راحتی با استفاده از مواد غذایی موجود در خانه تهیه کرد. البته باید به این نکته توجه داشت که برای تهیه ته چین بهتر است از نان برشته، نان تست و چیپس چینی استفاده کنید.
6. تهیه ته چین مرغ شیرین و تند
ته چین مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی است که در سراسر جهان مورد تقاضا قرار گرفته است. این غذا از ترکیبی از مرغ، سس شیرین و تند، سبزیجات و برنج سفید تهیه میشود که در نهایت یک خوراک بسیار خوشمزه، مفید و خوشطعم را فراهم میکند.
برای تهیه ته چین مرغ، ابتدا مرغ را پخته و با سس کچاپ، سس چیلی، هویج، پیاز، نمک و فلفل سیاه تفت داده و ترکیب میکنیم. سپس به این ترکیب، گوشت گوسفند تفت داده شده، فلفل دلمه، قارچ، فلفل سبز و فلفل قرمز رنگینکمان را اضافه میکنیم و مواد را کمی تفت میدهیم تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعدی، برای تهیه سس شیرین، شیره خرمایی، سس هویج، سس سویا، خلال زنجبیل، آب و نمک را در یک ظرف ترکیب کرده و بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا جا بیافتد. در پایان، برای تهیه ته چین، برنج سفید را در حین پخت بههمراه سبزیجات (مانند مرغخورشیدی، برگ کلم و هویج) تفت میدهیم و آن را بهعنوان تهیهکننده برای ترکیب سس و مرغ به کار میبریم.
تزئین و سرو این غذا را میتوان با برگهای کلم سفید و یک دسته پیاز سبز تازه انجام داد. ته چین مرغ شیرین و تند از طعم مطلوبی برخوردار بوده و گزینهی مناسبی برای سرو در میان دوستداران غذاهای چینی است.