طرز تهیه ته چین مرغ خانگی بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ته چین مرغ خانگی بدون فر

ته چین مرغ خوشمزه و پرطرفداری است که می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. در این راهنما، نحوه تهیه ته چین مرغ خانگی بدون استفاده از فر را به شما آموزش می‌دهیم:

برای تهیه ته چین مرغ خانگی به دو صورت می‌توانید از روش‌های مختلف استفاده کنید. یکی اینکه با سرخ کردن ته دست دوم، حاصل شده را از آن‌ها محدود به اندازه دلخواه برید؛ و دوم اینکه با استفاده از سبزیجات و مرغ و شیرینی جات یک غذای کامل و خوشمزه تهیه کنید. حالا به ترکیب سبزیجات می‌پردازیم.

برای ترکیب سبزیجات می‌توانید از کلم، فلفل دلمه‌ای، موزارلا و فلفل قرمز استفاده کنید. با سرخ کردن این سبزیجات و ماهیچه‌های مرغ در یک قابلمه، سبزیجات را به مرغ اضافه کرده و آن‌ها را با یکدیگر تلفیق کنید.

سپس با اضافه کردن شیرینی جات مانند عسل، سس سویا، سرکه ابریشم و چند عدد پیاز به قابلمه، تمامی مواد را با هم تلفیق کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه به جوش آیند و روی حرارت کم مانده، سپس با اضافه کردن ته چین، روی حرارت کم ترش کنید، تا تمامی اجزای خوشمزه ترکیب شده و به روشن رنگی ذائقه ای شما در نهایت بروز داده شود.

این غذا را با مقداری سس سویا به همراه برنج یا نان خامه ای سرو کنید و دیگر تعریف از خوشمزگی بدهید!



طرز تهیه ته چین مرغ خانگی بدون فر

برای تهیه ته چین مرغ خانگی بدون فر، ابتدا مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با نمک، فلفل سیاه و دانه‌های کامل زیره پخته و سرخ شده درون تابه تفت میدهیم تا کمی طلایی شود.

سپس پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و زردچوبه را ریز خرد کرده و در تابه به همراه مرغ قرار می‌دهیم تا پخته شوند.

سس ته چین را نیز میتوانید خودتان پخته و تهیه کنید. برای این منظور سویا سس، سس هویج، کره، هویج، نمک، فلفل و آب را در تابه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا مرغ و سبزیجات را به سس ته چین اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید تا ترکیب کنند.

بعد از آماده شدن ته چین، آن را به همراه برنج یا نودل‌های چینی سرو می‌کنیم. در صورت تمایل، می‌توانید با دودی، تخم مرغ و یا سبزیجات تزیین کنید.



راهنمای تهیه ته چین مرغ خانگی بدون استفاده از فر

ته چین مرغ یکی از غذاهای بسیار محبوب و متنوع در سراسر جهان است. این غذا که در کشور چین به عنوان یک غذای محلی شناخته می شود، توانسته است طعم خوشایند و شیرینی داری را به همراه خود بیاورد و باعث شده است که در این راستا، پشتیبانان بسیاری داشته باشد.

برای تهیه ته چین مرغ خانگی بدون استفاده از فر، ابتدا باید تایمر را متصل کنید و چند نوع سبزیجات را برش دهید. بهتر است از سبزیجات خشک و تازه استفاده شود تا طعم خاص و تازگی داشته باشد. زنجبیل نیز به عنوان یکی از مواد اصلی در تهیه این غذا مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین می توانید آن را به صورت رنده شده روی سبزیجات اضافه کنید.

بعد از ذوب نمودن چند استکان آب درون قابلمه، باید به آن چند قاشق غذاخوری نمک و قیمه ریخته و سبزیجات و مرغ را درون آن قرار داد. سپس قابلمه را بر روی شعله متوسطی گذاشته و به مدت 30 دقیقه پخت کنید. در انتها می توانید ته چین مرغ را به صورت انبوه در بشقاب سرو کرده و به همراه ادویه‌‌های مورد علاقه خود را نیز به آن اضافه کنید.

می توان تهیه ته چین مرغ خانگی بدون استفاده از فر را با وجود اینکه نیاز به کمی زمان و صبر دارد اما با تحویل این غذای پرطراوت و خوشمزه خود از این تجربه بسیار لذت برد. به همین دلیل، می توان بر موفقیت تهیه و سرو این غذا به عنوان یک چالش موفق با نتایج مطلوبی تکیه کرد.



تهیه ته چین مرغ خانگی به روش ساده و کاربردی بدون فر

تهیه ته چین مرغ خانگی به روش ساده و کاربردی بدون فر یکی از پرطرفدارترین غذاهای خانگی است که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد. در این روش، مرغ با ترکیبی از سس‌های خاص و سبزیجات تهیه می‌شود و سپس به صورت خام در قابلمه پخته می‌شود. این روش ساده و دست‌نخورده به سرعت طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.

ابتدا باید مرغ را برای تهیه آماده کنید. می‌توانید یک مرغ تازه‌رو تهیه کرده و از هر قسمتی که تمایل دارید استفاده کنید، به صورت شیرینگ یا تکه کتری برش و یا از آماده‌های گوشتی فروشگاهی استفاده کنید. همچنین، برای تهیه این غذا، بهتر است از سس‌هایی مثل سس هویج، سس انبه و سس فلفل داده استفاده کنید.

سپس، در یک قابلمه، پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید. در این مرحله، می‌توانید مواد اضافیی مانند فلفل دلمه و گندم نیز به مواد سرخ شده اضافه کنید. سپس، مواد خروجی را در همان قابلمه به همراه سس‌های مختلفی که در ابتدا تهیه کردید و سرخ کردید، مخلوط کرده و به صورت خام روی حرارت قابلمه بپوشانید.

پس از حدود یک ساعت پخت در قابلمه، مرغ به خوبی پخته شده و طعم بسیار خوشایندی دارد. این غذا بهتر است با نان یا برنج سفید سرو شود و می‌توان از سبزیجات خاصی مانند تره، کاکاو و هویج برای تزیین آن استفاده کرد. این روش ساده و کاربردی برای تهیه ته چین مرغ خانگی بدون استفاده از فر، از بیشترین استقبال روزافزون برخوردار شده است و برای طبخ این غذا نیاز به خریدن ابزارهای خاصی ندارید.



روش آسان تهیه ته چین مرغ خانگی بدون نیاز به فر

یکی از پرطرفدارترین غذاهای چینی، ته چین مرغ است. با این حال، برای بسیاری از افراد، تهیه آن در خانه بسیار زمانبر و دشوار به نظر می‌رسد. اما در این مقاله، ما یک روش آسان و سریع برای تهیه ته چین مرغ خانگی ارائه خواهیم داد که به هیچ وسیله نیاز به فر ندارد.

برای شروع، ابتدا باید گردو، مرغ و تهیه‌ی موادماننده از نان سفید را در اختیار داشته باشید. یک گردو را پوست بزنید و آن را خرد کنید. یک تکه مرغ را نیز پخته و خرد کنید. سپس یک برگ کلم را همراه با مرغ بگذارید و آن را برش دهید.

حالا باید یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید. سپس روغن را به شدت بخار کنید. حالا موادماننده را به قابلمه اضافه کنید و آنها را به مدت چند دقیقه با روغن در آتش قرار دهید تا سرخ شوند.

همچنین می‌توانید یک قاشق طعم‌دهنده‌ی سویا و یک قاشق طعم‌دهنده‌ی شیرین را هم اضافه کنید. سپس مرغ و کلم را به آن اضافه کنید و مواد را تا ترکیب کردن آنها با هم، بپزید. هنگامی که همه چیز ترکیب شد، مواد را از آتش بردارید.

حالا نوشیدنی‌ی خود را روی شعله کوچکی قرار دهید و یک قاشق غذاخوری آب گرم به آن اضافه کنید. یک کیلوگرم تهیری چینی را همراه با آب داغ به آن اضافه کنید و آن را به خوبی هم می‌زنید.

با اضافه کردن گردو و پخش کردن آنها، باید ته چین مرغ خود را تزئین کنید. با یک قاشق غذاخوری نان سفید خرد شده، ته چین مرغ خود را تزئین کنید. این طبقه‌ی آماده‌ای است که شما می‌توانید در چند دقیقه آن را آماده کنید و به همراه دوستان و خانواده‌ی خود بپذیرید.



طرز تهیه ته چین مرغ خانگی با استفاده از تجهیزات ساده

ته چین مرغ یکی از پرکاربردترین غذاهای خانگی است که به راحتی و با استفاده از تجهیزات ساده در منزل می‌توان آن را تهیه کرد. در ادامه به توضیح طرز تهیه این غذای خوشمزه و ساده در منزل پرداخته می‌شود.

برای تهیه ته چین مرغ خانگی ابتدا باید یک مرغ متوسط را پاک کرده و برش‌های مرغ را با یک سایش برش خورده و آن را برای ۲۰ دقیقه در یک ظرف مخصوص به همراه مواد خمیری خود جهت نرم تر شدن قرار دهیم.

بعد از این مرحله، در یک قابلمه یا یک تابه، پیاز خرد شده را با یک قاشق روغن تفت داده و سپس برش‌های مرغی که تهیه کردیم را به داخل آن اضافه می‌کنیم و همراه با یک قاشق روغن، برای ۱۰ دقیقه به مدت متوسط ​​یا تا زمانی که مرغ پخته شود، روی حرارت متوسط بپزیم.

حال وقت آماده کردن ته خمیری است. برای این منظور، یک کاسه خمیری را با سوخاری خود به داغی آورده و خمیر را در داخل تابه که قرار دارد، به صورت مساوی پخش می‌کنیم. سپس تابه را با شعله بلند تری برای ۳-۴ دقیقه بگذاریم تا خمیر طلایی شود و به صورت کناره‌های خمیری دربیاید.

بعد از آن همه مرغ را به مرکز تابه منتقل کرده و آن را با نمک، فلفل سیاه و سایر ادویه‌های دلخواه به مدت ۳-۴ دقیقه تفت دهیم تا بهبود یابد. برای پایان دادن به این غذای خوشمزه، ته پخته شده را با خمیر پخته شده روی بالای آن می‌گذاریم و سپس تابه را به صورت داغ سرو می‌کنیم.

در نهایت، می‌توانیم با اضافه کردن ادویه‌های دلخواه، خیس کردن ته خمیری در سس و سرو کردن آن با همراهی سبزیجات به این غذای خوشمزه روحیه دلخواه خود را ببخشید. این مرغ ته چین خانگی با استفاده از تجهیزات ساده، یکی از بهترین گزینه هایی است که شما می‌توانید در منزل خود آماده کنید.



آموزش تهیه ته چین مرغ خانگی به روش سریع و ساده

برای تهیه ته چین مرغ خانگی به روش ساده و سریع، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای آماده کردن این غذا نیاز به تنها فراورده ی مرغ نیست بلکه نیاز به مواد دیگری مانند پیاز، نمک، فلفل، ادویه جات، چند قاشق روغن و آب دارید.

برای شروع، مرغ را به قسمت های کوچک تکه تکه برید و در یک قابلمه یا تابه قرار دهید. سپس به آن پیاز رنده شده، نمک، فلفل و ادویه جات را اضافه کرده و همه ی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. برای سریع تر شدن عملیات پختن، می توانید از مرغ تکه تکه کوچکتری استفاده کنید.

سپس قابلمه یا تابه را روی حرارت خفیف قرار دهید و به آن چند قاشق روغن اضافه کنید. سپس مرغ و تمامی مواد دیگر را درون تابه قرار داده و برای مدتی با حرارت بالا مخلوط کنید. سپس حدود ده دقیقه با حرارت ملایم تر بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود. در پایان به آب دلخواه خود اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت خفیف بپزید تا مرغ نرم و لذیذ شود.

در نهایت، ته چین مرغ خانگی آماده است! می توانید این غذا را با سبزیجات خوردنی و نان سنگک همراه کنید. این غذا یکی از سریع ترین و ساده ترین غذاها می باشد که می توانید در خانه تهیه کنید و بسیار لذیذ و خوشمزه است.