تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه ترش شامی رشتی
ترش شامی یکی از غذاهای معروف و محبوب در آذربایجان شرقی و گیلان است که از مواد اصلی گوشت گوساله، لپه و اسفناج تهیه میشود. این غذا با رشتههای لذیذ و غنی از انواع ادویهها و سبزیجات تهیه میشود و طعم ترش و خوشمزهای دارد.
برای تهیه ترش شامی رشتی ابتدا باید گوشت گوساله را خرد کرده و درون قدری قرار داده و با آبی حدود ۲ لیوان آب بپزانیم. پس از این مرحله، لپه را نیز خرد کرده و به مواد در قدر اضافه کنیم و حدود ۴۰ دقیقه بپزانیم تا لپه نرم شود. سپس نیم قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کرده و همزمان اسفناج را هم خرد کرده و به مواد اضافه کنیم. حدود ۱۰ دقیقه دیگر ادامه بدهیم تا اسفناج بپزد.
در مرحله بعد، رشتههای ترش شامی را در آب جوش سرخ کنید و بعد آبکشی کنید. سپس رشتههای آماده به مواد اصلی اضافه کرده و کمی زردچوبه نیز روی آن بریزید تا طعم ترش شامی رشتی بیشتر به مشامها برسد. در انتها غذا را با نمک و فلفل به میزان لازم تنظیم کنید و میتوانید با پیاز سرخ شده و نعناع تزئین کنید. غذای ترش شامی رشتی آماده سرو و خوردن است.