طرز تهیه ترش شامی رشتی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترش شامی رشتی

ترش شامی یکی از غذاهای معروف و محبوب در آذربایجان شرقی و گیلان است که از مواد اصلی گوشت گوساله، لپه و اسفناج تهیه می‌شود. این غذا با رشته‌های لذیذ و غنی از انواع ادویه‌ها و سبزیجات تهیه می‌شود و طعم ترش و خوشمزه‌ای دارد.

برای تهیه ترش شامی رشتی ابتدا باید گوشت گوساله را خرد کرده و درون قدری قرار داده و با آبی حدود ۲ لیوان آب بپزانیم. پس از این مرحله، لپه را نیز خرد کرده و به مواد در قدر اضافه کنیم و حدود ۴۰ دقیقه بپزانیم تا لپه نرم شود. سپس نیم قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کرده و هم‌زمان اسفناج را هم خرد کرده و به مواد اضافه کنیم. حدود ۱۰ دقیقه دیگر ادامه بدهیم تا اسفناج بپزد.

در مرحله بعد، رشته‌های ترش شامی را در آب جوش سرخ کنید و بعد آبکشی کنید. سپس رشته‌های آماده به مواد اصلی اضافه کرده و کمی زردچوبه نیز روی آن بریزید تا طعم ترش شامی رشتی بیشتر به مشام‌ها برسد. در انتها غذا را با نمک و فلفل به میزان لازم تنظیم کنید و می‌توانید با پیاز سرخ شده و نعناع تزئین کنید. غذای ترش شامی رشتی آماده سرو و خوردن است.