طرز تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید

ترشی انگور سیاه با سرکه سفید یکی از خوراکی های سنتی و خوشمزه است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر تهیه می شود. این ترشی با چند مواد اصلی تهیه می شود که انگور سیاه، سرکه سفید، نمک و برگ گردو مهمترین آنها هستند.

برای تهیه این ترشی ابتدا باید انگورها را از ساقه جدا کنید و به صورت کامل شسته و خشک کنید. سپس باید برگ گردو را با دقت شسته و خشک کنید تا کاملا تمیز شود. با توجه به میزان انگورهایی که می‌خواهید ترشی تهیه کنید، باید یک قابلمه را با آب پر کنید و نمک را به آن اضافه کرده و به مرحله جوش آمدن برسانید. سپس انگورها را به مدت چند دقیقه در این آب جوشانده و بعد آنها را از آب بیرون بیاورید تا خنک شوند.

در مرحله بعد، باید سرکه سفید را با یک قاشق شکر به همراه یک لیوان آب در قابلمه ای بریزید و به مرحله جوش آمدن برسانید. سپس باید برگ گردو را به قاشق خورد کرده یا رنده کرده و به سرکه سفید اضافه کنید. بعد از چند دقیقه در حرارت کم، باید آن را از روی آتش برداشته و انگورهایی که جوشیده بودند را به آن اضافه کنید.

حال باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید و داخل بطری های تمیز بریزید. این ترشی را در یخچال نگهداری کنید تا بهتر و خوشمزه تر شود. با توجه به ترجیح شخصی، می توانید در مرحله اول که انگورها را جوش می‌دهید، برگ انجیر یا هویج هم اضافه کنید که به ترشی طعم و رنگ متفاوتی بدهد.



مواد لازم برای ترشی انگور سیاه با سرکه سفید

ترشی انگور سیاه با سرکه سفید یکی از ترشی‌های سنتی و خوشمزه است که در فصل پاییز به دلیل فراوانی انگور و همچنین بازاریابی بهتر در فصل خود قابل تهیه می‌باشد. برای تهیه این ترشی انگور سیاه نیاز به چند ماده اصلی است که در ادامه به توضیح هر یک از آن‌ها خواهیم پرداخت.

- انگور سیاه: برای تهیه ترشی انگور سیاه، نیاز به حدود ۱ کیلوگرم انگور سیاه است. برای خرید انگور سیاه، از بازار، سوپرمارکت‌ها یا فروشگاه‌های مواد غذایی می‌توانید استفاده کنید.

- سرکه سفید: برای ترشی کردن انگور سیاه، نیاز به سرکه سفید است که می‌توانید از فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید. برای تهیه این ترشی نیاز به حدود ۲ پیمانه سرکه سفید دارید.

- قند: برای شیرین کردن ترشی انگور سیاه، می‌توان از قند استفاده کرد. بهتر است حدود نیم کیلوگرم قند برای ترشی یک کیلوگرم انگور سیاه استفاده شود.

- نمک: برای افزایش ماندگاری ترشی و همچنین اصلاح طعم آن، نیاز به چند قاشق چایخوری نمک دارید.

- ادویه‌های ترشی: برای بهبود طعم و عطر ترشی انگور، می‌توانید از ادویه‌های ترشی مانند زردچوبه و برگ بو، استفاده کنید.

در نهایت، برای تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید، انگور سیاه را با یک قاشق بزرگ نمک خالی کرده و سپس در یک کاسه بزرگ با سرکه سفید و قند و ادویه‌های ترشی مخلوط کرده و حدود ۲۴ ساعت در دمای معمولی قرار دهید. در نهایت، ترشی را در شیشه‌های تمیز و استریل ریخته و در یخچال نگهداری کنید.



نحوه طرز تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید

ترشی انگور سیاه با سرکه سفید یکی از خورشیدهای روزانه خانواده‌های ایرانی است. این ترشی نه تنها عطر و طعم خوبی دارد بلکه از نظر سلامتی هم موثر است. انگور سیاه برای تهیه ترشی در فصل پاییز که زمان برداشت انگور است، استفاده می‌شود.

برای تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید نیاز به موادی همچون انگور سیاه، سرکه سفید، شکر، زردچوبه، سیر، زعفران، نمک و آب است. بهتر است انگور را قبل از شروع به تهیه ترشی به صورت کاملا تمیز و خوب مورد بررسی قرار داده و خالی از هرگونه آلودگی و خرابی باشد. سپس، ساقه‌های آن را جدا کرده و به صورت یک موجود تمیز، شسته و خشک می‌کنید.

برای تهیه مربای انگور سیاه با سرکه سفید، ابتدا یک قابلمه‌ی متوسط را روی حرارت متوسط قرار داده و شکر را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا شکرانه شود. سپس، سرکه سفید و زردچوبه را به آن اضافه کرده و برای مدت ۵ دقیقه به همراه هم مخلوط کنید.

مرحله بعدی اضافه کردن انگور به قابلمه است. در این بخش باید انگور را به کمک یک ساندویچ ساز یا نوار روی، فشرده کرده و سپس آن را اضافه کنید. بعد از آن، سیر و زعفران را بهتر است رنده کرده و به آن اضافه کنید. با توجه به نمک مورد نیاز یا سلیقه شما، نمک را با آب‌ جابجا کرده و به قابلمه اضافه کنید. حرارت قابلمه را کمی تنظیم کرده و اجازه دهید مرکبات در قابلمه برای حدود ۳۰ تا٤۰ دقیقه بجوشد تا انگورها کمی ترش شوند. ترشی در بطری‌های ضد آب مربوطه مانند بطری‌های خوراکی ریز شده و بعد از یخچال کردن، آماده خوردن می‌باشد.



روش تهیه مخلوط سرکه و قند برای ترشی انگور سیاه

برای ترشی انگور سیاه، مخلوطی از سرکه و قند مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترشی انگور سیاه یک غذای سنتی و خوشمزه از نوع ترشی‌های سنتی ایرانی است که تقریباً در تمامی مناطق ایران دیده می‌شود. سرکه و قند در روش تهیه ترشی انگور سیاه دو ماده اصلی هستند و نکته مهم در تهیه این مخلوط، تعادل دقیق میان مقدار قند و سرکه است.

برای تهیه این مخلوط لازم است ابتدا قند خام را در یک ظرف مناسب با سرکه مخلوط کنید تا قند کاملاً حل شود. سپس برای اینکه مخلوط سرکه و قند، ترشی انگور سیاه را بهتر و با کیفیت بیشتری تولید کند، می‌توان از موادی مانند سبزیجات، نمک و ادویه‌های خاصی استفاده کرد. در حالی که سلطه روی کیفیت غذای تهیه شده دارید، به بدن خود نیز بهتر احترام می‌گذارید. بنابراین، در حین تهیه این مخلوط، بهتر است از موادی مانند سیر، زنجبیل و برگ‌های گیاه بومادران استفاده کنید تا طعم و عطر بهتری به ترشی اضافه شود. بعد از این که مواد دلخواه را به مخلوط سرکه و قند اضافه کردید، می‌توانید آن را برای استفاده در تهیه ترشی انگور سیاه، در دمای اتاق نگهداری کنید.

در نتیجه، تهیه مخلوط سرکه و قند بسیار ساده است و با استفاده از ادویه‌ها و سبزیجات خاصی، می‌توانید به عطر و طعم بهتری دست یابید. این مخلوط را می‌توان به عنوان یکی از مواد اصلی در تهیه ترشی انگور سیاه استفاده کرد که در هر سه وعده‌ی غذایی به شما انرژی و سلامت بخش می‌دهد.



نکات مهم در تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید

ترشی انگور سیاه با سرکه سفید یکی از ترشی‌های خوشمزه و محبوب در فصل پاییز و زمستان است. این ترشی با عنوان "زرشک‌شیرین" هم شناخته می‌شود و از طعم و مزه فوق‌العاده ای برخوردار است که از ترکیب مواد تشکیل دهنده آن نشات می‌گیرد.

برای تهیه این ترشی باید انگور سیاه را به صورت کامل خرد کنیم و سپس این مواد را درون یک ظرف مناسب قرار دهیم. در مرحله بعد باید مقداری آبلیمو و سرکه سفید به دلخواه را به انگورهای خرد شده اضافه کنیم و سپس مواد را به خوبی با هم مخلوط کنیم.

حالا باید به این مخلوط مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه کرده و همواره تمامی مواد را با هم مخلوط کنیم. سپس مخلوط را برای چند ساعتی در محل خنک و خشک قرار می دهیم تا به خوبی مزه دهیم.

نکته مهمی که در تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید باید رعایت شود این است که از انگور سیاه سالم و تازه و بدون خرابی استفاده شود و همچنین سرکه سفید معمولی و با کیفیت به کار گرفته شود. با رعایت این نکات ساده می توان به راحتی ترشی انگور سیاه با سرکه سفید خوشمزه و مرغوبی را تهیه کرد.



مدت زمان نگهداری و نحوه نگهداری ترشی انگور سیاه با سرکه سفید

ترشی انگور سیاه با سرکه سفید، یکی از ترشی‌های محبوب و خوشمزه در ایران است که علاوه بر طعم خوشایند، دارای خواص درمانی نیز می‌باشد. هنگامی که این ترشی صحیح و به درستی تهیه شود، می‌تواند به مدت چندین ماه در دمای اتاق، نگه داشته شود.

برای تهیه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید، می‌توانید بهترین انگور سیاه را انتخاب کرده و پس از شستشو و خشک کردن، داخل بطری‌های پاک و ضدعفونی شده ریخته و به همراه دانه‌های شوید و گل‌های برفی، سرکه سفید را روی آن بریزید. سپس بطری‌ها را تنگی آبکشی کرده و به مدت چند روز در محیطی خنک و خشک نگهداری کنید، تا ترشی به خوبی ترکیب شود و طعم مناسبی بگیرد.

برای نگه داری ترشی انگور سیاه با سرکه سفید، می‌توانید بطری‌ها را در محیطی خشک و خنک نگه دارید. همچنین، بهتر است بطری‌های ترشی را در مکانی که از نور مستقیم آفتاب و حرارت خورشید دور است، قرار دهید تا ترشی در برابر حرارت حفظ شود. همچنین، در صورتی که در حین نگه داری ترشی خود متوجه خاصیت خلوص خود نشدید، بهتر است به صورت منظم و مداوم ترشی خود را بررسی کرده و در صورت لزوم، بطری‌ها را از نو تهیه کرده و ترشی را دوباره بریزید.

در نهایت، تمامی موارد فوق را رعایت کنید و به همراه ترشی انگور سیاه با سرکه سفید خود، می‌توانید محصولی خوشمزه، سالم و مفید را در اختیار داشته باشید.



طرز تزئین و سرو ترشی انگور سیاه با سرکه سفید

ترشی انگور سیاه به عنوان یکی از شیرینی‌های محبوب در ایران شناخته می‌شود. این ترشی را می‌توان با سرکه سفید تزئین کرد تا علاوه بر طعم خوشایند، ظاهری جذاب و عالی هم داشته باشد.

برای تهیه این ترشی انگور سیاه، نیازمندیم به انگور سیاه، سرکه سفید، شکر، آب، دارچین، هل و دانه‌های کدویی و کشمش. ابتدا باید انگور سیاه را بشکنید و از دانه‌هاش جدا کنید، سپس روی آن آب بریزید تا فرشته‌ها و میکروب‌های آلوده رفته و انگور تمیز شود. پس از آماده کردن انگور، سرکه سفید، شکر و یک لیوان آب را درون قابلمه قرار دهید و به آتش بیاورید تا آب شکر حل شود.

بعد از حل شدن شکر در آب، انگورهای شکسته شده را به آب شکر اضافه کرده و یک ساعت مانده به جوش دهید. سپس دانه‌های کشمش، هل و دارچین را به ترشی اضافه کنید و نیم ساعت دیگر به جوش درآورید. بعد از مدتی، ترشی تهیه شده را می‌توان با سرکه سفید تزئین کرد. برای این منظور، سرکه سفید را در یک بشقاب ریخته و انگورهای ترشی را در آن قرار دهید تا بهترین حالت ظاهری را بگیرند.

ترشی انگور سیاه با سرکه سفید، یکی از کارهای ساده و بسیار خوشمزه است که هم قابلیت پذیرایی در میان خانواده‌ها و هم استفاده در مهمانی‌ها را دارد. این ترشی را می‌توان با نوشیدنی‌های مختلف همچون چای، قهوه، آبمیوه و ... همراه کرد تا طعم ترشی بهتر به چشمان شما بیاید.