طرز تهیه ترشی البالو خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشی البالو خانگی

ترشی البالو یکی از ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که برای نگهداری از خواص میوه ها در فصل زمستان تهیه می شود. تهیه این ترشی بسیار ساده است و مواد اولیه آن شامل البالو، سرکه، شکر، نمک، دارچین و انواع ادویه ها است.

ابتدا البالوها را شسته و خشک کنید. سپس دانه های آنها را با یک سوزن و نخ جدا کرده و آنها را در داخل یک بشقاب یا کاسه مخصوص قرار دهید. در این مرحله باید به هر کیلو البالو حدود ۳۰۰ گرم شکر و ۴۰۰ میلی لیتر سرکه را با هم مخلوط کرده و روی البالو ها بریزید.

سپس به محتویات بشقاب یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری دارچین، دو عدد هل، دوبرابر اندازه قهوه خوری زنجبیل رنده شده و دو عدد برگ زنجبیل اضافه کنید. سپس محتویات را هم بزنید تا همه ی مواد با هم ترکیب شوند. بعد از این کار بشقاب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا قند و سرکه برای تهیه ترشی جامد شوند.

وقتی که ترشی البالو آماده است، باید در بطری های شیشه ای سرمایه شوند و در یخچال نگهداری شوند تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت تازگی خود را حفظ کنند. این ترشی با انواع غذاهای سنتی ایرانی همچون قرمه سبزی، شله زرد، آبگوشت و ... سرو می شود و تکه های کوچکی از آن برای دسر ها هم کاربرد دارد. لذت بردن از مزه ترش و شیرین البالو در فصل برف و سرما بسیار دلپذیر و خاطره انگیز است.



طرز تهیه ترشی البالو خانگی

ترشی البالو یکی از خوراکی های پرطرفدار در فصل تابستان است و بسیاری از خانواده ها طرفدار این خوراکی هستند. این ترشی به دلیل خواص منحصر به فردی که دارد، از جمله مهار سطح قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود هضم و جلوگیری از بیماری های گوارشی، مورد توجه قرار گرفته است.

برای تهیه ترشی البالو در خانه، ابتدا باید البالو ها را با دقت شستشو داده و به صورت دونه ای روی سطح صافی گذاشت. سپس برای تهیه آبلیموی ترشی، بهتر است از آبلیمو خالص و درجه یک استفاده شود. به ازای هر کیلوگرم البالو، یک و نصف لیتر آبلیمو به همراه شکر به میزان لازم، به قیمت البالوها اضافه شود.

بهتر است از شکر قهوه ای استفاده شود تا حجم زیادی رنگ در آبلیمو ایجاد نشود. سپس مخلوط آبلیمو و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم بزنید. بعد از آن، البالو های روی صفحه را به صورت مرتب درون برطرف کننده قرار داده و مخلوط آبلیمو را به همراه گل سرخ و تخم مرغ به آنها اضافه کنید.

سپس برطرف کننده را با پارچه پوشش داده و در محلی خشک و خنک قرار دهید. بعد از سه یا چهار روز، ترشی البالو شما آماده مصرف خواهد بود. همچنین شما می توانید طعم ترشی البالو خود را با افزودن مواد مختلفی مانند فلفل سیاه، سیر و زنجبیل تغییر دهید.



مواد لازم برای تهیه ترشی البالو خانگی

ترشی البالو یکی از ترشی هایی است که به راحتی در خانه قابل تهیه می باشد. برای تهیه این ترشی، نیازمند چند ماده از جمله البالو، سرکه، شکر و سایر ادویه و پودر ها هستیم.

ابتدا نیاز است که البالوها را بشوییم و در یک قابلمه به همراه آب و سرکه ریخته و به مدت حداقل 30 دقیقه بجوشانیم تا البالوها کمی نرم شوند. پس از آن، این مخلوط را از روی حرارت برداشته و در سینی یا ظرفی مجزا قرار دهیم.

سپس در یک قابلمه دیگر، شکر، نمک، فلفل سیاه، دارچین، هل و دانه های آویشن را با یک گیلاس آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهیم تا شکر کاملا حل و مواد به هم بریزند و یک محلول غلیظ شود.

در مرحله بعد، محلول شکری را به ابعاد آبلیمویی (یک قاشق غذاخوری) به البالوها اضافه کنیم و با هم مخلوط کنیم. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و در یخچال نگهداری کنیم تا خوب بخوابد و طعم ترشی مونده البالو با تمامی ادویه های متعارف ترشی ساخته شده در خانه به دست آید.

به علاوه، این ترشی را می توانید با گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سبزیجات دلخواه مانند مواد مزینه کنید. کاربرد آن در مصرف شیرینی و خوردن با غذا بسیار مناسب می باشد و علاوه بر طعم خوشمزه، مزه ترش و فرنگ را به شما می دهد.



نحوه آماده‌سازی البالو برای تهیه ترشی

به منظور تهیه ترشی البالو، ابتدا البالوها را شسته و پوست‌های آن‌ها را با چاقو کنده و هسته‌های آن را با یک دستگاه خاص، مانند تیغ کف کردنی، از داخل آن ها خارج کرده و سپس با دستگاه کنده کن البالوها را به صورت بره بره خرد می کنیم.

بعد از خرد کردن البالوها، آن ها را در قابلمه‌ای با آب و شکر مخلوط می کنیم و بر روی شعله ملایم قرار می دهیم تا شکر آن ها حل شود. در این مرحله، می‌توانیم به عنوان یک انتخاب دیگر، از شیرین کننده‌های طبیعی مانند عسل برای جایگزینی شکر استفاده کنیم.

پس از حل شدن کامل شکر، در قابلمه، آب‌لیمو و ادویه‌های گیاهی مانند دارچین و هل را به آن اضافه کرده و همه‌ی مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به حرارت برسد. بعد از رسیدن به دمای مطلوب، قابلمه را از روی شعله برداشته و بهتر است آن را تا چند دقیقه نگه داریم تا خوب بمزه شود.

بعد از گذشت چند دقیقه، ترشی البالو آماده‌ی بسته‌بندی در بطری‌های شیشه‌ای است. بهتر است پیش از پر کردن بطری‌ها، آن‌ها را درون ظرفی حرارتی درجه یخچالی قرار دهیم تا به دمای مطلوب خود برسد و بعد به راحتی در بطری‌ها قرار داده شود. ترشی البالو آماده خوردن و در کنار غذاهای مختلف می باشد.



طرز تهیه شور برای ترشی البالو

ترشی ها از جمله غذاهای پر طرفدار در کشور ما هستند. یکی از ترشی هایی که معمولا در خانه های ایرانی تهیه می شود ، ترشی البالو می باشد. این ترشی با طعم خوشمزه و شیرین ترش خود فضای خانه را به هوای پر انرژی و خوشمزه تبدیل می کند. در ادامه به توضیحات طرز تهیه شور برای ترشی البالو می پردازیم.

مواد لازم برای ترشی البالو، به شرح زیر است: البالو، آب، نمک، سیر، دارچین، هل، فلفل سیاه، برگ بو، و سرکه. برای آماده شدن البالوها، ابتدا آنها را شسته و سطح آن را با یک تیغه کوچک در برید. سیر، دارچین، هل، فلفل سیاه و برگ بو را نیز شسته و آماده کنید.

در مرحله بعد، در یک قابلمه آب را بریزید و به جوش بیاورید. سپس البالوها را به آن اضافه کرده و در حالی که دارید آنها را هم میزنید، سرکه و نمک را به مقدار لازم اضافه کنید. سپس سیر، دارچین، هل، فلفل سیاه و برگ بو را به مواد ترشی البالو اضافه کرده و هم میزنید.

بعد از اینکه مواد را هم خوب هم زده اید، قابلمه را با ملغی بپوشانید و در حرارت بسیار کم بگذارید تا البالوها آرام آرام پخته شوند. بعد از حدود 3 تا 4 ساعت خوب پخته شدن، می توانید این ترشی را از روی حرارت برداشته و خنک شده، در یخچال قرار دهید. پس از حدود یک هفته، ترشی البالو شما آماده خوردن خواهد بود. می توانید این ترشی را به عنوان همراهی برای غذای شام، استفاده کنید و همچنین با کباب ها و تنقلات مختلف مهمانی خود را شادتر کنید.



روش ترکیب مواد برای تهیه ترشی البالو

روش ترکیب مواد برای تهیه ترشی البالو یکی از روش‌های پرکاربرد در آشپزی و تهیه غذاهای سنتی ایرانی است که برای پختن انواع ترشی‌ها و شوری‌ها استفاده می‌شود. ترشی البالو علاوه بر اینکه طعم بسیار خوش‌مزه‌ای دارد، دارای خواص فوق‌العاده زیادی هم هست که از جمله آن‌ها می‌توان به افزایش سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون و کامکاری هضمی و گوارشی اشاره کرد.

برای تهیه ترشی البالو ابتدا باید سبزیجات مورد نیاز را آماده کرد. برای ترشی البالو بهتر است از البالو تازه و سبزی داغ خورده استفاده کنید. بعد از شستشوی مواد مورد نظر، البالو‌ها را به دو نیمه شکسته و دانه‌های آن‌ را با یک دستگیره کوچک درآورده و سببای خرد شده و آب‌کم‌کرده را آماده کنید. بعد از اینکه سبزیجات آماده شدند، آن‌ها را در داخل یک محفظه داخلی کاسه بریزید.

سپس باید حواسمان را به طریقه ترکیب مواد قرار دهیم و به مواد آماده شده طبق میزان مورد نظر نمک، سیر، زعفران، دارچین، دانه‌های گشنیز، پیاز و لیمو ترش اضافه کنیم. بعضی از افراد برای افزایش ماندگاری ترشی البالو، استفاده از رب یا ترشی‌جات آماده مورد تایید نیست، بنابراین اگر مایل به استفاده از این مواد هستید، با طریقه استفاده آن ها از یک کارشناس ماهر در این زمینه مشورت کرده و راهنمایی لازم را از ایشان بخواهید.

سپس باید ترکیبات را کنار گذاشته و آن‌ها را به مدت یک شب در یخچال نگه داری کنید، تا طعم و مزه ترشی البالو بسیار خوشمزه شود. در روز بعد، ترشی آماده خواهد شد و می‌توانید از آن برای سرو کنار غذا و یا به صورت مستقیم به عنوان یک مربای طبیعی در میان وعده‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید این ترشی را با نون سنگین، سنتی و یا برخی رزمالی‌های دیگر همراه کنید.



مراحل نگهداری ترشی البالو خانگی

ترشی البالو خانگی یکی از خوراکی هایی است که در بسیاری از خانواده ها تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد. مراحل نگهداری این ترشی باعث می شود تا طعم و کیفیت آن برای مدت بیشتری حفظ شود. در این مقاله مراحل نگهداری ترشی البالو خانگی برای شما توضیح داده خواهد شد.

۱- نگهداری در یخچال

برای ذخیره ترشی البالو خانگی، می توانید از یخچال استفاده کنید. این روش طریقه‌ی بهتری است، زیرا درجه حرارت پایین یخچال باعث می شود طعم و بوی خوب تری به ترشی داده شود. بهتر است ترشی را در محفظه یخچال درجه حرارتی مابین 2 تا 4 درجه سانتیگراد ذخیره کنید.

۲- استفاده از بطری محکم

بطری خود چیز خاصی نیست، اما قسمت خاصی که باید در نگهداری ترشی مد نظر قرار بگیرد، در بالای بطری قرار دارد. در واقع فاصله‌ی زیادی بین محتویات ترشی و درب بطری باید وجود داشته باشد تا از در افتادن هوا به داخل بطری جلوگیری شود.

۳- استفاده از مزه بندی جداگانه

بسته به حجم ترشی که درست کرده‌اید، می توانید آن را با پوشش پلاستیکی محافظت کنید و به خنک کننده ببرید. برای جلوگیری از درهم رفتن ترشی، می توانید هر گونه مزه بندی ها را برای اختصاصی کردن محفظه نگه داری استفاده کنید.

۴- استفاده از قابلمه یا سینی مخصوص

از آن‌جا که ترشی ممکن است به هنگام صرف، کثیف شوند و در موقعیت بهداشتی برای شما مشکلی ایجاد کنند، بهتر است ترشی های خانگی خود را با استفاده از ظروف مناسب ذخیره کنید. همچنین، قابلمه های طراحی شده برای نگهداری ترشی هم اکنون در بازار وجود دارد که باعث می شود بسته بندی و نگهداری آسان تر شود.

۵- در نگهداری بهبود هوا

جلوگیری از اتمام هوا در بطری، استفاده از مزه باندی جداگانه و یا سینی مخصوص باعث می شود ترشی خانگی شما گزینه بهتری را برای نگهداری در طولانی مدت ارائه دهد. تهویه خوب همچنین می تواند فاکتوری برای بهبود کیفیت ترشی خانگی باشد.