طرز تهیه ترشک آلو بخارا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ترشک آلو بخارا

ترشک آلو بخارا یکی از خوراکی‌های محبوب در فصل تابستان با طعم ترش و خوشمزه است که به علت ویتامین C بالایی که دارد، برای سلامتی بدن بسیار مفید است. طرز تهیه این خوراکی بسیار ساده است و مواد اولیه آن شامل آلو بخارا خرد شده، شکر، نمک و آب است.

ابتدا آلو بخارا را با دقت شسته و خرد کرده و به همراه شکر و نمک در یک قابلمه بزرگ قرار دهید. سپس آب را به این مخلوط اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. آلو بخارا را بپزید تا نرم شود و مایع آبغوره‌ای شوید. حرارت را کم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه، آلوها را در آبگوشته جا بگذارید تا طعم تلخ آلوها کم شود.

وقتی آلوها نرم شدند و آب آنها کمی غلیظ شد، ترشک آلو بخارا آماده است. آن را از حرارت بردارید و کاملا سرد شود. سپس آن را در یخچال قرار داده و سرد سرو کنید. می‌توانید ترشک آلو بخارا را به همراه یخ یا کره تازه میوه سرو کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. این خوراکی خوشمزه را می‌توانید به عنوان یک خوراکی خنک کننده و خوشمزه در جشن‌ها و میهمانی‌ها نیز ارائه دهید.