مواد لازم برای تهیه بلدرچین بخارپز
برای تهیه بلدرچین بخارپز، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای هر دو نفر، چهار تا پنج بلدرچین نیاز داریم. همچنین، برای تهیه عصرانه باید دو عدد تخم مرغ داریم و برای تزئین، اسفناج و گلپیچ نیز به مقدار لازم است.
پس از آماده کردن مواد، باید بلدرچینها را تمیز کنیم و پاهایشان را به زیر یک پادر با نمک فشار دهیم تا چسبناک نشوند. سپس، بلدرچینها را در ظرف بخارپز قرار داده و در حدود 10 دقیقه بپزیم. در صورتی که بخارپز با دستگاه بخار ساز کار میکند، میتوانید هر دو طبقه را با دو چندان برسازید. اگر بخارپز بر اساس روش سنتی استفاده میشود، نیز میتوان از دو تا سه ظرف به طول یکدیگر استفاده کرد.
پس از مدت زمان مورد نظر، بلدرچینهای پخته شده را با دقت از بخارپز خارج کرده و بر روی یک بشقاب قرار دهیم. در نهایت، میتوانیم با استفاده از تخم مرغ و اسفناج و گل پیچ، برای تزئین این غذا استفاده کنیم. امیدواریم با دنبال کردن این روش ساده و آسان، بلدرچین بخارپز خوشمزه و سالم تهیه کنید.
آماده سازی بلدرچین برای بخارپز
بلدرچین یکی از غذاهایی است که در رستورانها و هتلهای لوکس به عنوان پلات اصلی برای سرو کردن در میآید، اما همانطور که بدانید، بلدرچین یک نوع پرنده کوچک و حساس است و کمتر دیده میشود. درست آمادهسازی آن برای بخارپز هم دقت و توجه خاصی نیاز است.
شروع به آمادهسازی بلدرچین با انتخاب خوب و به دقت از بین فریزر بیرون آوردن آن است. پس از دیدن روند سفید شدن بلدرچینها، نیاز است به هر کدام از آنها خودتان با دقت نگاه کنید و از مواد نابودشونده، فاقد ترشحات و بهداشتی اطمینان حاصل کنید.
در ادامه، نیاز است سبزیجاتی مانند پیاز، سیب زمینی، هویج و سایر سبزیجات به اندازه کافی متخصصانه ریز شده، آمادهسازی شود. سپس، در قدری روغن زیتون، برای چند دقیقه، سبزیجات در ماهیتهای مناسب کنجدی (بیرونی) و بیشتر در حدود داخلی آنها میچرخند. بلدرچینها پس از آمادهسازی این راک و چشمک میزنند تا در انعطاف مثبت بیشتر آسیب نبینند. پس از پخت شدن در بخارپز، بلدرچینها در سرویسهای گرم خانوادهای وارد شده و پس از خوب شدن نیروی رانده آنها با انواع سسهای عمدتا مربایی و سیری در سرویس نهایی ارائه میشود.
برای جلوگیری از آلودگی غذای با پارازیت مانند اسکواش، حشرات برای چاشنی و شور، ارزش تغذیهای زیاد بلدرچین در اعمال کاملا بهداشتیتر، حجیمتر و کمالکلتر به بهتره تعدیل شود، به علاوه میتوانید از معدنهای مختلف بلدرچینها به جای میتتازه استفاده کنید. گوشت بلدرچینِ رنگارنگ و نرم خوشمزه و پر نیرویی الهام بخش برای خوشمزهترین غذاهایی از دیربازگی است که توسط انسانها سرو میشد.
مراحل آماده کردن بلدرچین برای بخارپز
آماده کردن بلدرچین برای بخارپز نیازمند توجه به چند مورد است. در ادامه به مراحل لازم برای آماده سازی بلدرچین جهت پخت با بخارپز پرداخته می شود.
1. پاک کردن بلدرچین: ابتدا بلدرچین را کاملاً پاک کرده و پرهای غیرضروری و زائد را بریده و یا با استفاده از شمشیر برده و سپس آن را بشویید. در این مرحله می توانید نان قرمز با مواد طبیعی مثل روغن یکی از مواد گرانبها و موجود در پوست بلدرچین را برای نرمی برش ها به کمک همین نان زیر لگن بلدرچین روی نان قرار دهید.
2. ساختن مرکز چرخی برای بخارپز: اگر بخارپز شما دارای مرکز چرخی نیست، باید تهیه کنید. این مرکز باعث گردش بیشتر بلدرچین در داخل بخارپز شده و تمام بلدرچین ها درجا نمانده و یکنواخت پخته می شوند.
3. آماده سازی سس: هنگام استفاده از بخارپز، بهتر است نوعی سس برای پخت بلدرچین پیش بینی کنید. سس می تواند به تنوع طعم بخشد. برای ساخت سس ، شیر ، گندمی برنجک و ژلاتین از نوع خشک ، سهمیه و نمک به همراه ادویه های دلخواه را با استفاده از نرم کننده آماده کنید.
4. آماده سازی بلدرچین: در این مرحله، بلدرچین را درون مرکز چرخی قرار داده و با توجه به دستورالعمل بخارپز، آن را پخته و سس را بر روی آن بریزید. معمولاً زمان پخت بلدرچین در بخارپز حدود 45 دقیقه تا یک ساعت است.
با انجام این مراحل، می توانید بلدرچینی خوشمزه و سالم را بوسیله بخارپز تهیه کنید. با توجه به مواد مورد نیاز و نحوه پخت بهتر است این روش را تجربه کنید تا غذایی بهتر و سالم تر برای خودتان و خانواده تان تامین کنید.
نکته های مهم در تهیه بلدرچین بخارپز
تهیه بلدرچین بخارپز یکی از روشهای سالم و ایدهآل برای پختن بلدرچین است. در این روش، غذا با سرعت و فشار بخارپزی، درست میشود و باعث نگهداری و انتقال مواد مغذی به غذا میشود. در ادامه نکاتی مهم در تهیه بلدرچین بخارپز را بیان خواهیم کرد:
1. تهیه بلدرچین: قبل از هرگونه کاری، بلدرچین ها را با دقت و شواهد قبلی مثل تولید کننده، تاریخ انقضاء و کیفیت ظاهری بررسی کنید. برای تهیه بلدرچین با کیفیت به دليل صفحه بالایی سفید و شفاف می توانید از مزارع امین سودا با مجوز و مانیتورینگ استفاده کنید.
2. نگهداری و مهیا کردن بلدرچین: بهتر است بلدرچین ها را قبل از بخارپزی، در زمان مناسبی مثلاً یک شب قبل در یخچال قرار داده تا گوشت آن ها کمی سفت شود و در زمان پخت بهتر و درستتر بپزند.
3. آماده کردن بخارپز: برای استفاده از بخارپزی، باید از پارچه یا کاغذ نفوذپذیری برای جلوگیری از ریزش گوشت استفاده کنید.
4. تنظیم دما و زمان پخت: برای پخت بلدرچین در بخارپز، بهتر است دمای بخارپز را بین ۹۰-۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و حدود ۵۰ دقیقه برای پخت آن نیاز است.
5. بررسی واترفل: واترفل قسمتی از آماده سازی بلدرچین بخارپز است. در گوشت بلدرچین بهتر است واترفل قبل از پخت به طور کامل خشک شود تا غذا بهتر و خوشمزه تر شود.
6. پایان و پخت: پس از پخت بلدرچین، بهتر است که آن را حداقل ۵ دقیقه در حالت استراحت و ماندگار کنید. با این کار، بلدرچین به خوبی جذب طعم و رطوبت غذا میشود.
استفاده از بخارپز یک آشپزی سالم و خوشمزه است. با توجه به نکات بالا، میتوانید بلدرچینهای خوشمزه و سالمی برای خانوادهتان طبخ کنید.
طرزتهیه بلدرچین بخارپز با مواد دیگر
موضوعی که در اینجا مورد بررسی قرار میگیرد، طرز تهیه بلدرچین بخارپز با مواد دیگر است. بلدرچین، یکی از جانوران هندی است که در کشورهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد و در ایران نیز به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه به حساب میآید.
برای تهیه بلدرچین بخارپز با مواد دیگر، ابتدا باید بلدرچینها را با دقت شست و سپس درون صفحه بخارپز برای حداقل ۲۰ دقیقه سرخ کرد تا مرغ ها کاملا پخته شوند. در این مرحله شما میتوانید از ادویه جاتی مانند فلفل سیاه، زردچوبه، جعفری و سایر مواد مورد علاقه خودتان استفاده کنید.
پس از آن باید مواد دیگر را آماده کنید. معمولاً از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس و گوجه فرنگی، همراه با سس مخصوص استفاده میشود. سس مخصوص شامل ادویه جاتی همچون سیر، زنجبیل، نمک و فلفل است. شما میتوانید با ترکیب این مواد، یک غذای شاداب و خوشمزه برای خودتان و خانواده خودتان به دست آورید.
در نهایت، باید بلدرچینها و سبزیجاتی که قبلاً تهیه کردهاید را با هم تلفیق کرده و در بشقاب ارائه دهید. این غذای خوشمزه و سرشار از رنگ و طعم، انگشت نواز و جذاب است و میتواند در جمع دوستان و خانواده، سفره شما را به نقطه ای بسیار شاداب تبدیل کند.
بررسی زمان دقیق پخت بلدرچین بخارپز
در حالی که بلدرچین یکی از محبوب ترین نوع پرنده هایی است که در غذاهای شیک سرو می شود، پخت آن معمولا همچنان یک چالش برای سرآشپزان است. در این مقاله به بررسی زمان دقیق پخت بلدرچین با استفاده از بخارپز ، با شما همراه خواهیم بود.
استفاده از بخارپز برای پخت بلدرچین به شما کمک می کند تا به سرعت و به راحتی طبخ کنید، در حالی که می توانید طعم و عطر اصلی بلدرچین را حفظ کنید. برای شروع، باید بلدرچین را از تعادل خارج کرده و پس از شستشو و خشک کردن، در صفحه ای از برگ برگ داخل بخارپز قرار دهید. توصیه می کنیم که به طور متوسط حدود 20 تا 25 دقیقه از وقت پخت برای هر 4 یا 5 بلدرچین در نظر بگیرید.
بعد از اینکه بلدرچین در صفحه های بخارپز قرار گرفت، باید در دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 20 دقیقه اول دمای بخارپز را حفظ کنید. سپس دمای بخارپز را کم کرده و در دمای 160 درجه سانتی گراد و به مدت 30 دقیقه دیگر بلدرچین را درون آن قرار دهید. این زمان به اندازه کافی برای حرارت رساندن قسمت های پرنده و پخت کامل گوشت بلدرچین است.
در نهایت، باید بلدرچین را از داخل بخارپز بیرون بیاورید و چک کنید که آیا پخته شده است یا خیر. معمولا چک کردن با استفاده از یک فشارسنج داخلی که در قسمت گوشتی قرار می گیرد، میسر است. همچنین بهتر است قبل از سرو کردن، بلدرچین را به مدت 5 دقیقه در دمای کمتری درون بخارپز بگذارید، تا بتواند به صورت صحیح خنک شود.
به طور خلاصه، زمان پخت دقیق بلدرچین در بخارپز حدودا 45 تا 55 دقیقه است که بسته به ابعاد پرنده و بخارپز قابل تنظیم است. به یاد داشته باشید که اگر بلدرچین های شما بزرگتر یا کوچکتر از حد معمول باشند، زمان پخت آنها ممکن است تغییر کند، لذا در طول پخت آنها را حریصانه بازدید کنید.