طرز تهیه بسراق افغانستانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بسراق افغانستانی

بسراق یکی از غذاهای محبوب افغانستان است که با استفاده از برنج و گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود. بسراق به صورت داغ و خنک سرو می‌شود و از این غذا در برای مهمانی‌ها و به عنوان سفره‌های شادی استفاده می‌شود.

برای تهیه بسراق، ابتدا باید برنج را برای چند ساعت خیس کنید تا آب برنج را به خود جذب کند. پس از این کار، برنج را در ظرفی قرار داده و با آبی که سطح آن برنج را پوشانده باشد، نیم ساعت بجوشید. در فواصل زمانی مناسب پای برگ گوجه و خرد شده و هویج به برنج اضافه می‌شود. همچنین شیده کردن چند دندان سیر و خرد کردن تره و جعفری را نیز انجام می‌دهیم و آن را به برنج اضافه می‌کنیم.

برای تهیه گوشت بسراق، باید گوشت را به اندازه خودتان قطعات برش بدهید. پیازو رنده کنید و با توپ روغن کمی تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید. پس از این کار باید آن را خوب پخته کنید تا گوشت نرم شود. در نهایت، گوشت را با ترشی هویج و سرکه سفید با مزه همراه کنید.

ترکیب برنج، گوشت و سبزیجات در بسراق پس از مزه‌دهی با نمک و فلفل پیاز شده، بسراق آماده است. برای سرو، مناسب است بسراق را با گوجه فرنگی ترش، خیار شور، ترکری و سالاد سیر و نعناع پچه سرو کنید. بهتر است بسراق را به صورت داغ سرو کنید و همچنین می‌توانید برای خنک کردن آن، از یخ‌کوب استفاده کنید.



مواد لازم برای تهیه بسراق افغانستانی

تهیه بسراق افغانستانی خطوط دقیقی را دارد که باید دقت کنید. برای تهیه این غذا نیاز به چند ماده اولیه دارید که از مهمترین آن‌ها می‌توان به نخود، کوبیده گوشت، پیاز، سیر، فلفل سبز، زردچوبه، زیره، روغن و نمک اشاره کرد.

اولین مرحله در تهیه بسراق افغانستانی، برگرفته از نخود پخته شده است. برای این کار، نخود را به مدت شبیه به دو ساعت در آب خیس کرده و سپس به همراه نمک و پودر زیره، در قابلمه‌ای بزرگ نیم‌کره‌ای یا درون دستگاه فشار قرار دهید. پس از پخت شدن نخود، آب آن را از میان برده و نخود را به صورت لوبیای پخته دراورده و آن را در کنار گوشت چرخ‌کرده، سیر و پیاز که خرد شده‌اند، در قابلمه قرار دهید و آن را با روغن در حدی که گوشت و پیاز نرم شده و برسرای تمام سرای شده باشند، بپزید.

سپس به دستتان می‌آید تا مواد دیگری را که برای شرح دادن شیوه تهیه بسراق افغانستانی هستند اضافه کنید. موادی مانند فلفل سبز خرد شده و پودر زردچوبه می‌تواند برای این غذا به کار رود. برای طعم بهتر و رنگی شاداب‌تر، می‌توانید آب لیموی تازه‌‌را هم به همراه این مواد اضافه کنید. با اضافه کردن پودر زردچوبه و فلفل سبز و همچنین نمک به محتویات قابلمه که گوشت، پیاز و سیر نیز هستند، بسراق افغانستانی تهیه می‌شود. می‌توانید این غذا را با نان فرنی تازه تقدیم کنید و یا به همراه برنج و سبزیجات نیز سرو کنید.



طرز تهیه دوغ

دوغ یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های خنک در کشور ماست که همچنین دارای خواص بسیاری برای سلامتی است. این نوشیدنی سهمیه‌ای از غذای بومی ایرانیان بوده و از دوران باستان تاکنون رایج است. در ادامه به طرز تهیه دوغ اشاره خواهیم کرد.

برای تهیه دوغ می‌توانید از شیرینی، بادمجان، ماست یا برنج استفاده کنید. در ابتدا بهتر است دوغ را برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت در مقداری آب و سرکه به همراه نمک برای جا افتادن گاز‌های آن، بگذارید.

پس از این مدت، دوغ را از حالت جامد خارج کرده و از روی آن گوشت کدو را بگیرید تا بتوانید مزه‌ای خوشمزه به این نوشیدنی بدهید. همچنین می‌توانید دوغ را با چند قطره زعفران و به همراه گوشتی خوردنی مانند چوبک‌ها و یا بادمجان تهیه کنید.

به عنوان کلمات پایانی، برای افزودن مزه حاصل از خردل به دوغ مقداری خردل و گوجه‌فرنگی را خرد کرده و به دوغ بیفزایید. همچنین می‌توانید در صورت داشتن ممکن است مرزه، شاهی، نعنا، گشنیز، جعفری، فلفل دلمه‌ای، تخم کتان و یا سیر خام را به دوغ اضافه کرده و مزه‌ای خوشبو به آن ببخشید. از دوغ به منظور خنک کننده و خوراکی‌های بومی مانند آش، خورشت و کره برای صرف و استفاده استفاده می‌شود.



طرز تهیه فسنجان

فسنجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در اکثر مناطق کشور مصرف می‌شود. طرز تهیه این غذا فرآیندی کاری و زمان‌بر است که برای به دست آوردن یک فسنجان با طعم و مزه‌ای شیرین و ترش درست لازم است.

اولین قدم برای تهیه فسنجان، آماده‌سازی اجزای مورد نیاز است. برای این غذا از گوشت مرغ، گردو، رب انار، پیاز و ... استفاده می‌شود. برای آماده‌سازی گردو، باید آن را خرد کرده و در روغن تفت داده تا رنگش تغییر کند. سپس پیاز را هم به صورت خلال‌خوری خرد کرده و در روغن تفت داده و گردو را به آن اضافه می‌کنیم.

سپس گوشت مرغ را در قابلمه با روغن سرخ کرده و پس از اینکه به رنگ طلایی در می‌آید، پیاز و گردو را با آن ترکیب می‌کنیم. پس از این مرحله، رب انار را به مواد فوق اضافه می‌کنیم و با آرامش مخلوط می‌کنیم تا مواد مخلوط شوند.

پس از مخلوط کردن، غذا را به مدت یک ساعت روی حرارت خیلی کم قرار می‌دهیم تا مواد درون فسنجان پخته شوند و طعم‌دهی بهتری بیافتد. در نهایت، با اضافه کردن نمک و فلفل به طعم قابل قبول، فسنجان آماده خوردن می‌شود. بهتر است که این غذا را با برنج سفید سرو کنید و عمده مردم در کنار آن عسل شیرین خورده و از خوردن این غذا لذت ببرند.



طرز تهیه نان تنوری

نان تنوری یکی از قدیمی‌ترین و بهترین نان‌هایی است که همواره در تمامی مناطق کشورمان محبوبیت داشته و همچنان هم گزینه‌ی اول خانواده‌های ایرانی برای خوراکی شدن است. برای تهیه نان تنوری، بهتر است از آرد قمح سفید و یا بهترین آرد سفید موجود در بازار استفاده کنید.

اولین مرحله برای تهیه نان تنوری تهیه و آماده‌سازی تست است. برای این کار باید تست را در ظرفی بریزید و با آب‌گرم مخلوط کنید تا مخلوط سفت و ضخیمی تشکیل شود. سپس در محیط دمایی ملایم ۳۰ تا ۴۰ دقیقه این مخلوط را استراحت دهید تا به حالت خود برگردد.

در مرحله بعدی، نان تنوری را در داخل تنور بپزید. بهتر است تنور را به مدت یک ساعت گرم کنید تا با دمای مناسب برای پخت نان تنوری سازگار شود. مزیت این نان نسبت به نان‌های سنتی، پخت در تنور بخاطر شیوع یافتن میکروب‌های خطرناک و رسیدن به تمامی نقاط نان است.

سرانجام نان تنوری را از داخل تنور بیرون بیاورید و برای خنک شدن در روی یک سطح خنک قرار دهید. سپس نان تنوری آماده است و می‌توانید از آن به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سالم برای خانواده‌ی خود استفاده کنید.



طرز تهیه خیار شور

تهیه خیار شور برای بسیاری از مردم در سراسر جهان، یکی از ترفندهای محبوب در برنامه غذایی است. خیار شور به عنوان یک پیش غذا، می‌تواند باعث افزایش اشتها شود و همچنین در کنار غذای اصلی استفاده شود.

تهیه خیار شور بسیار آسان است. برای آماده سازی خیار شور می‌توان از خیار‌هایی استفاده کرد که قطعات آن‌ها سایز کوچک دارد. این خیارها را می‌توان با چند روش مختلف شور کرد. روشی که معمولاً استفاده می‌شود این است که خیارهای خرد شده را در مخلوطی از آب، سرکه، نمک، شکر و ادویه جات به مدت چند روز قرار داده و سپس این مخلوط را در یخچال نگهداری کرد.

برای آموزش بهتر، می‌توان خیارها را به طولی قطع کرد تا از کنار هم قرار گیرند و پس از آن با کمک چند قاشق سرکه و نمک، آن‌ها را شور کرد. برای تهیه بهترین خیارهای شور، حتماً باید از خیار طازه و سالم استفاده کرد. همچنین برای افزایش طعم خاص، می‌توانید ادویه‌های دلخواه خود را به مخلوط اضافه کنید.

آخرین مرحله بعد از شور کردن، نگهداری و نگهداری خیار شور در شرایط مناسب است. این خیار شور را باید در یخچال نگهداری کرده تا بهترین طعم و کیفیت را داشته باشد. بهتر است خیارهای شورتان را نزدیک به دمای صفر در یخچال نگه دارید و پس از چند هفته دور انبارشان کرده و بخورید. با توجه به مراقبت و مشاعره، می‌توانید به راحتی خیار شوری خوشمزه و شایسته برای سرو درست کنید.



طرز تهیه بسراق مرغ

بسراق مرغ یکی از غذاهایی است که در بسیاری از کشورها با استقبال خوبی مواجه شده است. مواد اولیه این غذا شامل مرغ، برنج، ادویه و سبزیجات است که با یکدیگر ترکیب شده و یک غذای خوشمزه و مغذی را تشکیل می‌دهند.

برای تهیه بسراق مرغ ابتدا باید مرغ را پخته و از استخوان‌های آن جدا کرد. سپس برنج را در آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه پخته و آن را از آب جدا کنید.. بهتر است از برنج با کیفیت و نوعی استفاده شود که برای پختن مناسب باشد.

در مرحله بعدی، باید سبزیجات مذاب را آماده کرد. برای این کار با مواد خشک مثل جوز ها و بادام ها و یا روغن می توان که برای همدمی سبزیجات و کمک به سرخ کردن قابل استفاده هستند. با آماده کردن مواد خشک، می توان آن ها را به صورت خرد کرده از دستگاه آسیاب عبور داد و سبزیجات را با داشتن مزه های خوبی، درست کرد.

نوبت به سر ریزی سبزیجات روی برنج می رسد. برای این کار برنج را در پایین قابلمه قرار دهید. قرار دادن یک لایه از مرغ بر روی برنج و پس از آن لایه ای از سبزیجات روی مرغ قرار دهید. بعد از تکرار این مراحل، قابلمه را با روکش بپوشانید و آن را به یکساعت در دمای پایین (حدود ۷۵-۸۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید.

بعد از سی ساله کردن بسراق، آن را با پیاز سرخ شده و یا روغن کره تزیین کرده و سرو کنید. با داشتن این توانایی‌ در آشپزی، می توانید غذاهای شما را با نوع، شکل و مزه های جدیدی تنوع بخشید و خانواده‌ی خود را با ماندگاری بسراق مرغ در آنجا سرگرم کنید.