طرز تهیه بستنی سنتی ساده در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بستنی سنتی ساده در خانه

تهیه بستنی سنتی ساده در خانه یک فعالیت خانگی بسیار ساده و خوشمزه است که امکان تجربه کردن قدرت خلاقیت در حوزه آشپزی را به شما می‌دهد. برای تهیه این بستنی، شما به چند مواد اصلی نیاز خواهید داشت، این مواد شامل شیر، شکر، تخم مرغ، و وانیل مایع است.

ابتدا شما باید شیر، شکر و وانیل مایع را در یک قابلمه باهم مخلوط کنید و آن را به دمای گرم بیاورید و حرارت را تا زمانی که شکر به آن اضافه شده حل شود، کم کنید. سپس اجازه دهید که مخلوط خنک شود.

بعد از آن، تخم مرغ‌ها را جدا کنید. سپس سفیده تخم مرغ‌ها را به مخلوط خنک شده اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. پس از آن، درون مخلوط خود را در قالب بستنی که دوست دارید بگذارید و آن را در فریزر خود برای حداقل چهار ساعت اجازه دهید که پخته شود.

تمام شد! حالا شما می‌توانید بستنی سنتی ساده خود را از فریزر در بیاورید و به دلخواه خود سرو کنید. این بستنی سنتی ساده‌ی خانگی، تنها با چند ماده اصلی و بالاخره تهيه می‌شود و همیشه در دسترس شماست تا در هر لحظه از آن برای لذت بردن بهره ببرید.



طرز تهیه بستنی خانگی ساده با استفاده از شیر و قند

تهیه بستنی خانگی با استفاده از شیر و قند، یکی از روش‌های ساده و ارزان قیمتی می‌باشد که می‌توان به راحتی آن را در خانه تهیه کرد.

برای تهیه بستنی خانگی، ابتدا باید شیر را در قابلمه مورد استفاده قرار داد و آن را روی حرارت ملایم گذاشت تا به دمای حدود ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسد. پس از رسیدن به دمای مورد نظر، قند را به آن اضافه کرده و با دقت به آن هم بزنید تا قند به آرامی در شیر مذاب شود.

بعد از مذاب شدن قند در شیر، باید مخلوط را به یک ظرف دیگر منتقل کرده و به سرعت به یخچال برای خنک شدن داد. می توانید در این مرحله از بستنی طعم دلخواه خود (مثلا وانیل یا شکلات) نیز اضافه کنید.

پس از کامل شدن فرایند خنک شدن، مخلوط بستنی را به داخل قالب بستنی ریخته و آن را به یخچال برای چند ساعت قرار بدهید تا کاملا منجمد شود. پس از منجمد شدن بستنی، می توانید آن را از قالب بیرون آورده و در ظرفی مناسب به همراه سس و تزئینات دلخواه سرو کنید.

این روش ساده برای تهیه بستنی خانگی، باعث شده تعداد زیادی از خانواده ها و علاقمندان به بستنی، بتوانند با هزینه کم و با استفاده از مواد اولیه خانگی، بستنی خود را در خانه تهیه کنند.



طرز تهیه بستنی ساده با مزه‌های مختلف در خانه

بستنی یکی از خوراکی هایی است که به شدت در تابستان مصرف می شود. به عنوان یک هنر دستی، طرز تهیه بستنی در خانه به سرعت محبوبیت پیدا می کند. در این مطلب، به آموزش روش تهیه بستنی ساده با مزه‌های مختلف در خانه می پردازیم.

ابتدا برای تهیه بستنی لازم است که مواد اولیه آن را آماده کنید. برای تهیه بستنی ساده لازم است شیر تمام چربی، قند، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و پس از آماده شدن مواد در حالت مایع، آن را در فریزر قرار دهید. اگر می خواهید بستنی با مزه‌های مختلف بسازید، می توانید از موادی مثل میوه، شکلات، بادام و ... استفاده کنید و پس از تهیه مواد اولیه، آنها را به خلخال بستنی اضافه کرده و به صورت یکدست در فریزر قرار دهید.

در حین قرار دادن بستنی در فریزر، می توانید به این فکر کنید که چگونه خواص بستنی خود را افزایش دهید. می توانید در این مرحله از مخلوطی مثل شیره‌های میوه، سرکه، پودر زعفران، کاکائو و ... استفاده کنید. همچنین می توانید در نهایت بستنی را در ظرف های مناسب قرار داده و برای سرو در پارتی ها و جمع آوری های خانوادگی استفاده کنید.

در کل می توان گفت تهیه بستنی در خانه بسیار ساده است و با استفاده از هنر دستی خود می توانید بستنی های مختلف را به صورت سفارشی تهیه کنید. برای استفاده از روش هایی پیشرفته تر و حرفه ای تر می توانید از دوره های آموزشی مختلف استفاده کنید که در همه شهر ها موجود هستند. در مجموع، تهیه بستنی در خانه علاوه بر صرفه جویی در هزینه، لذیذ تر و سالم تر نیز خواهد بود.



نحوه ساخت بستنی خانگی با طعم شکلات در منزل

ساخت بستنی خانگی با طعم شکلات، یک فرآیند راحت و سرگرم‌کننده است که برای بسیاری از افراد شیرینی و لذیذی را به منزله یک انقلاب شیرین شناخته شده است. برای ساخت بستنی خانگی با طعم شکلات، شما به چند مواد اساسی نیاز دارید که با رایج‌ترین آنها می‌توان به شیر، قند، کره، تخم مرغ و پودر کاکائو اشاره کرد.

ابتدا شیر را به همراه مقداری قند در قابلمه‌ای به دمای پایین می‌ریزیم، سپس آن را به مرحله ی جوشیدن می‌رسانیم و کمی کاکائو روی آن می‌افزاییم، در صورت تمایل همراه با شکلات تلخ نوار شده را به آن اضافه می‌نماییم تا بستنی ما بهترین طعم شکلات را داشته باشد.

بعد از آماده شدن مخلوط، مواد را برای تهیه بستنی به یخچال منتقل می‌کنیم. در بخش دیگری از مرحله ی ساخت بستنی، کره و تخم مرغ را در ظرفی مخلوط می‌کنیم تا حالتی کرمی بگیرد، پس از آن مواد تهیه شده از قبل را با هم مخلوط می‌کنیم و در مجموع با هم آمیخته‌ی خمیری و با کرم درست می‌شود.

و در انتها، مخلوط خمیری را در قالب‌های بستنی قرار می‌دهیم و آنها را در فریزر فرو می‌بریم تا بستنی به صورت سفت و یخی در آینده در اختیار ما قرار بگیرد. با توجه به شرایط اتاق و طبیعت مواد چندین ساعت طول می کشد تا بستنی خانگی با طعم شکلات آماده شود، اما می توان این کار را به روش دیگری با استفاده از یخ‌زده‌کن برای تسریع روند انجام داد.

در نهایت به راحتی می توان بستنی خانگی و شکلاتی تهیه کرد که علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، با ساخت آن لحظات شیرینی با دوستان و خانواده شما را هم به آسانی بهبود می‌بخشد.



طرز تهیه بستنی خانگی با طعم وانیل ساده و راحت

بستنی خانگی با طعم وانیل یکی از پرطرفدارترین محصولات خانگی است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود. مواد اولیه این بستنی شامل شیر، قند، تخم مرغ و عصاره وانیل است. عصاره وانیل می‌تواند به صورت مایع یا پودر خریداری شود، اما عصاره مایع طعم بهتری دارد.

برای تهیه بستنی خانگی با طعم وانیل، نخست باید شیر را در یک قابلمه کوچک و بر روی حرارت ملایم گرم کرده و به آن عصاره وانیل را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمامی عصاره فراگیر شود. در میانه راه، می‌توانید قند را اضافه کنید و برای حل شدن کامل قند در شیر، ترکیب را به داغ کامل رسانید.

در مرحله بعد، تخم مرغ را در یک کاسه جداگانه خوب هم بزنید. سپس کم کم یک قسمت از شیر داغ را به تخم مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس تکرار این عمل را برای دو بار دیگر تکرار کنید تا تخم مرغ در کامل شیر ریخته شود.

سپس شیر را از روی حرارت بردارید و به دوشابی یا قابلمه‌ای بزرگتر منتقل کنید تا به دمای محیط خنک شود. پس از آن، آن را در یک قالب، مثل ظرفهای بستنی گذاشته و در فریزر به مدت حدود ۴ تا ۶ ساعت قرار دهید تا برای سرو مهیا شود. بستنی خانگی با طعم وانیل آماده خوردن است و می‌توانید آن را با شکلات و میوه طبیعی تزئین کنید.



طرز تهیه بستنی خانگی با طعم توت فرنگی بسیار لذیذ

بستنی یکی از شیرینی های پر طرفدار در سرتاسر جهان است که در فصل های گرم سال به ویژه مورد علاقه بسیاری از افراد قرار می گیرد. در طرز تهیه بستنی خانگی با طعم توت فرنگی، شما می توانید سریع و آسان این خوراکی خانگی را تهیه کرده و با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.

برای شروع، مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی با طعم توت فرنگی بصورت زیر می باشد:

- توت فرنگی تر و تازه: 1 پوند

- شیر: 1 لیتر

- شیره: 1.5 پیمانه

- لیمو ترش: 2 عدد

- تخم مرغ: 4 عدد

- شکر: نصف پیمانه

ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و روی دستشویی صاف کنید. سپس آماده سازی ماده محسوب شده برای بستنی را شروع کنید. برای آماده سازی خامه ، تخم مرغ ها را با یک قارچ خوب قاطع کنید تا کاملا پف بگیرند. پس از آن شیر، شکر، شیره و رنده‌شده لیمو ترش را به محلول تخم مرغ اضافه کرده و به صورت یکپارچه مخلوط کنید.

حالا به مرحله مهم بعدی و یعنی اضافه کردن توت فرنگی ها برای تهیه طعم بستنی خانگی خود می پردازیم. شما باید توت فرنگی ها را با چند قاشق و شیره رها کنید تا ظرفیت خود را بگیرند سپس آماده شوید تا آنها را توسط آسیاب خوراکی مخلوط کنید تا آن ها پوره شوند.

هنگامی که ساختار پوره توت فرنگی خود را به دست آوردید، شما باید آماده شوید تا مخلوط توت فرنگی را به مخلوط خامه اضافه کنید و دوباره همه چیز را تحت حرارت بالا در دستگاه بستنی سازی خود سریع بکنید. هدف ما در این مرحله ، احساس نصف پختگی مواد تشکیل دهنده است. سپس مایع ساز خامه خود را در حالت فعلی خود در ظرفی قرار دهید و آن را به فریزر روی کاغذ مخصوص فریزر برای مدت 4 تا 5 ساعت برای یخ زدگی کامل قرار دهید.

بعد از گذراندن مدتی، بستنی خانگی شما با طعم توت فرنگی آماده شده است و شما می توانید ان را به عنوان دسر سنتی و خانگی به همراه کیک و شیرینی ها به صورت لذت بخش مصرف کنید.



طرز تهیه بستنی ساده با طعم کلوچه در خانه

برای تهیه یک بستنی ساده با طعم کلوچه در خانه، نیاز به چند مواد اصلی است که می‌توان آن‌ها را در هر فروشگاه خوراکی تهیه کرد. این مواد شامل شیر، تخم مرغ، قند، وانیل و کلوچه خرد شده هستند.

ابتدا یک قابلمه کوچک را در حرارت ملایم قرار دهید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس قند را به شیر اضافه کرده و آن‌را تا آنجایی که قند کاملاً حل شود، مخلوط کنید. در این مرحله، به بهتر شدن نتیجه نهایی کمک می‌کند اگر از شیر کامل چرب استفاده کنید.

بعد از حل کامل قند، تخم مرغ‌ها را به قابلمه اضافه کنید و همراه با شیر و قند، هم بزنید. مواظب باشید که به آرامی تخم مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کنید و از صفره دادن آن‌ها جلوگیری کنید. همچنین، می‌توانید در این مرحله وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید.

مخلوط را در حرارت ملایم به صورت پیوسته هم بزنید تا به صورت کرمی درآید. بهتر است از ماهیت کرمی این مخلوط مطمئن شوید، زیرا این موضوع تاثیر مستقیمی در طعم بستنی دارد.

نهایتاً، کلوچه‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی داخل آن هم بزنید. مخلوط را در قالب‌های مناسب برای پخت بستنی مثل قالب بستنی‌ساز یا سفیدی‌ساز ریخته و به صورت یکپارچه پخته و بستنی تهیه می‌شود.

در نهایت، می‌توانید بستنی را در فریزر یا منجمد کنید تا سفت شود. بستنی تهیه شده مثل بستنی کلسیک که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود، به نظر خواهد رسید. در ضمن، با تغییر به شکلات خرد شده و یا سبزیجات فصلی، می‌توانید طعم جالبی به بستنی خود بدهید.