طرز تهیه بستنی خانگی خیلی ساده بدون ثعلب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بستنی خانگی خیلی ساده بدون ثعلب

بستنی یکی از پرطرفدارترین خوراکی های تابستانی است که هر کسی عاشقش می‌شود. با این حال، بستنی خانگی همیشه یکی از بهترین راه های تهیه بستنی به دلیل طعم خوشمزه و ساده بودن فرآیند تهیه آن است. در این مطلب به شما می‌آموزیم چه طور می‌توانید بستنی خانگی ساده و بدون ثعلب تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی ساده عبارتند از:

- شیر

- شکر

- تخم مرغ

- کره

- وانیل

برای تهیه بستنی، اولین مرحله اضافه کردن شیر و شکر در قابلمه است. سپس، قرار دادن آن روی حرارت ملایم برای جذب کامل شکر توسط شیر و ایجاد موادمخدر.

سپس، تخم مرغ را در یک کاسه با هفت قطره وانیل کوپر و سپس بر روی شیر گرم ریخته تا کاملاً مخلوط شود. باید به آرامی ترکیب شود تا تخم مرغ نپخته شود.

به محض جذب تخم مرغ به نحو کامل در شیر، قرار دادن این مخلوط روی یخ توسط کره و یک بستنی خانگی ساده و خوشمزه طراحی شده است.

به طور خلاصه، تهیه بستنی خانگی بسیار ساده است. با استفاده از موادی مانند شیر، شکر، تخم مرغ، کره، وانیل، و یخ می‌توانید بستنی خانگی خود را بسازید.



طرز تهیه بستنی خانگی ساده و راحت بدون نیاز به ثعلب

بستنی خانگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهاست که در هر فصلی قابل تهیه است. اما برای تهیه بستنی خانگی، بسیاری از افراد احتیاج به ثعلب و دستگاه بستنی دارند که این می‌تواند سخت و پر هزینه باشد. در اینجا یک روش ساده و راحت برای تهیه بستنی خانگی بدون نیاز به ثعلب را ارائه می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی شامل یک لیوان شیر، یک لیوان کره تازه، یک لیوان شکر، یک قاشق چایخوری عصاره وانیل و مقداری نمک هستند. در ابتدا همه‌ی مواد را در قابلمه یا پان سایز مناسب، به جز عصاره وانیل روی حرارت قرار دهید و مواد را تا زمانی که کره تماماً ذوب شده، با هم مخلوط کنید.

سپس حرارت را به کمترین مقدار ممکن کاهش داده و حدود ۱۰ دقیقه دیگر که مواد کاملاً مخلوط شده‌اند، از روی حرارت بردارید. حالا می‌توانید عصاره وانیل را به مواد اضافه کرده و همه‌ی مواد را دوباره با هم مخلوط کنید.

حالا بهترین قسمت در تهیه بستنی خانگی است. برای تهیه بستنی، مواد را در ظرف مناسبی (مانند کاسه یا سینی) ریخته و آن را در فریزر قرار دهید. هر ۳۰ دقیقه یک بار مواد را خارج کرده و آن را با یک قاشق چایخوری و یا لوازم مناسب دیگر، همراه با عصاره آب میوه‌ی مورد علاقه‌ی خود، همه‌ی مواد را به هم بزنید تا بستنی بافت خوبی داشته باشد.

بستنی خانگی ساده و راحت بدون نیاز به ثعلب و دستگاه بستنی، آماده خوردن است. شما می‌توانید به دلخواه خود، از عصاره آب میوه، شکلات، آجیل و مواد دیگر به عنوان تزیین برای بستنی خود استفاده کنید.



آموزش پایه تهیه بستنی خانگی با مواد ارگانیک

بستنی یکی از لذت‌های تابستان است که می‌توانید با استفاده از مواد ارگانیک خانگی تهیه کنید. در این مقاله، به شما آموزش پایه‌ای تهیه بستنی خانگی با مواد ارگانیک را خواهیم داد.

مواد اولیه برای تهیه بستنی خانگی عبارتند از: شیر، قند، تخم‌مرغ، شکلات و فاکتوری که بستنی را طراوت می‌بخشد، یعنی اسانس و عصاره میوه. برای استفاده از مواد ارگانیک، بهتر است که از شیر ارگانیک، شکلات تلخ ارگانیک و میوه‌های تازه و ارگانیک استفاده کنید.

برای تهیه بستنی، ابتدا شیر را در داخل قابلمه با حرارت ملایم گرم کنید. در این مرحله، می‌توانید نمک و وانیل را به شیر اضافه کنید. سپس شکر را نیز به شیر اضافه کنید و تا زمانی که شکر کاملا حل شود، آن را مخلوط کنید.

خامه بستنی‌های خانگی از تخم‌مرغ تهیه می‌شود. بنابراین، ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف پاک کرده و سپس آنها را در کاسه‌ای با درجه حرارت پایین بر روی حرارت قرار دهید. بعد از چند دقیقه، تخم مرغ‌ها خامه‌ای مانند شکل در می‌آیند.

حالا وقت آن است که اسانس و عصاره مورد نظر خود را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید. برای این کار، بهتر است از میوه‌های تازه و ارگانیک مانند توت، تمشک، پرتقال و... استفاده کنید و به همراه شکلات تلخ ارگانیک، ترکیبات گوناگونی را تجربه کنید.

نتیجه یک بستنی خانگی شیری و کرمی با مواد ارگانیک و عطر و طعم‌های مختلف است که شما می‌توانید از لذتش ببرید. با اجرای دقیق این مراحل، به طور سریع و آسان می‌توانید بستنی را در خانه تهیه کنید.



برترین روش برای تهیه بستنی خانگی با طعم غلات و میوه

تهیه بستنی خانگی با طعم غلات و میوه یکی از بهترین و سالم‌ترین راه‌های لذت بردن از بستنی است. برای تهیه بستنی خانگی، اولین قدم شناسایی مواد اولیه ضروری است. برای تهیه بستنی با طعم غلات، شما نیاز به آرد، شیر، قهوه و عسل دارید. برای تهیه بستنی با طعم میوه، شما نیاز به میوه دلخواه، شیر، قهوه و عسل دارید.

در قدم بعد، برای تهیه بستنی خانگی، شما نیاز به دستگاه ساخت بستنی دارید. این دستگاه مناسب برای ساخت بستنی در خانه است و با وصل کردن به برق، باعث کمک به تهیه بستنی خانگی می‌شود. برای تهیه بستنی با طعم گندم، تمام مواد را باهم ترکیب کرده و درون دستگاه می‌ریزید. برای تهیه بستنی با طعم میوه، میوه دلخواه را پوره کرده و با سایر مواد مخلوط کنید و در دستگاه می‌ریزید.

در قدم بعد، شما باید دستگاه را به روشنایی تنظیم کنید و بستنی را داخل دستگاه قرار دهید. بستنی به مرور زمان در دستگاه سرد می‌شود و به طور مداوم با دستگاه مواد را هم میزنید تا بستنی به خوبی مخلوط شود.

در نهایت، بستنی را از دستگاه خارج کنید و در ظرف مناسب نگهداری کنید. بستنی خانگی با طعم غلات و میوه آماده است. این بستنی را می‌توان به صورت خام و یخ زده خورد یا با دانه‌های مختلف تزئین کرد. با تهیه بستنی خانگی با طعم غلات و میوه، لذت بردن از مزاحمات خرید بستنی و همچنین بهبود سلامتی خود را تجربه کنید.



آموزش ساده و کامل تهیه بستنی خانگی با مغزک

تهیه بستنی خانگی با مغزک، یکی از ساده و مفیدترین روش های تهیه بستنی در خانه است. با این روش، شما می توانید بستنی هایی با طعم و مزه ای بی نظیر تهیه کنید که حتی مناسب تر هم هستند، زیرا شامل مواد نگهدارنده و شیمیایی نیستند. با مراعات این نکات، تهیه بستنی خانگی با مغزک، یک حرفه ای شدن برای شما خواهد بود.

ابتدا می توانید مواد اولیه را که شامل شیر، قهوه خوری، شکر، مغزک و وانیل است، آماده کنید. می توانید شیر و شکر را در تابه ای جدا کنید و به صورت ملایمی روی حرارت گذاشته و حتی مراقب باشید که نسوزند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. مغزک را هم به همین شکل کار کرده و در تابه ای همراه با یک قاشق ادویه فروشی همراه کنید تا مقداری خشک شود.

برای رسیدن به مزه بهتر، می توانید مغزک را برای چند دقیقه در فر تخت دمای ۱۸۰ درجه گذاشته و به صورت خرد شده به مواد مخلوط شده اضافه کنید. بعد از آماده کردن مواد، می توانید آن را در ظرف در منزل روی سطح کفریز، برای چند دقیقه رها کنید. پس از مدتی و یخ‌زدایی کامل، می توانید بستنی خود را با تزئینات مختلف و حتی مزه‌ای خاص، در سرو کنید. به این روش، می توانید بستنی خانگی با مغزکی که در ورزش‌سازی و مزه ی آن کاملاً قابل مقایسه با بستنی ساخت کارخانه است، تهیه کنید.



طرز تهیه بستنی خانگی با استفاده از فروتن کننده طبیعی

بستنی خانگی یکی از خوراکی‌هایی است که بیشتر مردم از آن لذت می‌برند. تهیه بستنی خانگی همراه با مخلوط کردن مواد اولیه، نگهداری و پختن آن، یک فرآیند پیچیده است. یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه بستنی، فروتن کننده‌ها هستند. اما برخی فروتن کننده‌هایی که تجاری استفاده می‌شوند، شامل شیمیایی‌های زیادی هستند که ممکن است برای سلامتی آسیب‌های جبران‌ناپذیری را برای شخص داشته باشد.

از آنجایی که اکثر فروتن کننده‌های تجاری از مواد شیمیائی و افزودنی‌های غذایی تشکیل شده‌اند، بهتر است برای تهیه بستنی خانگی از فروتن کننده‌های طبیعی استفاده کنیم. یکی از فروتن کننده‌های طبیعی که در تهیه بستنی کاربرد دارد، از هندوانه استخراج می‌شود. هندوانه طبیعی، فروتن کننده‌ای با خواص ارزشمند برای تهیه بستنی خانگی است. این فروتن کننده طبیعی دارای خواص ضد التهابی و آنتی باکتریال است که باعث می‌شود از نظر بهداشتی و سلامتی روانه ترین برای بدن باشد.

به منظور تهیه بستنی خانگی با استفاده از فروتن کننده طبیعی، ابتدا هندوانه را پوست گشته و خالی کنید. سپس آن را به طور خرد شده پخش کرده و در قابلمه پخته تا کرم روان شود. پس از آن می‌توانید بهترین انواع بستنی خانگی را تهیه کنید که علاوه بر لذت خوردن، برای سلامتی و بهداشت شما نیز بسیار مفید خواهد بود. در نتیجه، تهیه بستنی خانگی با استفاده از فروتن کننده طبیعی، یکی از راه‌های بهبود حال شما و لذت بردن از خوراکی مناسب است.



رسیدن به خامت و عطر چشمگیر در تهیه بستنی خانگی با مواد طبیعی

تهیه بستنی خانگی با مواد طبیعی امروزه مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. استفاده از مواد طبیعی به خصوص سبزیجات، میوه‌ها، شیر و عسل برای تهیه بستنی باعث می‌شود که آن خلاصه از هرچیزی که توسط شرکت‌های تولید کننده بستنی اضافه می‌شود و جعلی می‌شود، بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده غیرطبیعی.

برای رسیدن به خامت و عطر چشمگیر در تهیه بستنی خانگی می‌توانید از روش‌های مختلف استفاده کنید. یکی از روش‌های پرکاربرد استفاده از ترکیب شیر، عسل و تخم مرغ است. برای این منظور شیر را به صورت طبیعی و بدون هیچ گونه افزودنی‌های غیر طبیعی مثل ادویه‌ها یا پودر شیر و ... قرار داده و بشویید، سپس با عسل تلخ یا روغن کنجد و تخم مرغ خام مخلوط کنید. بهتر است تخم مرغ را در ظرف با شیرتان قرار داده و به صورت صاف و با یک قاشق مخلوط کنید و مخلوط شما برای چند ساعت در یخچال قرار گیرد تا خامت و عطر بیشتری پیدا کند.

روش دیگر تهیه بستنی خانگی با استفاده از پودر بستنی می‌باشد. در این روش می‌توانید پودر بستنی را با شیر، پودر شکر و کمی آب مخلوط کنید. برای اینکه بستنی شما خامت و عطر بیشتری پیدا کند، می‌توانید پودر بستنی مرغوب و با کیفیتی را انتخاب کرده و شیر طبیعی و بدون هیچ گونه افزودنی غیر طبیعی را به کار برده و طی مراحل تهیه با توجه به دستورالعمل موجود در بسته مواد روش بستنی تهیه کنید.

با توجه به اینکه بستنی خانگی سریعتر از بستنی دست ساز شرکت‌ها نرم و چسبناک است، برای کاهش روند یخزدگی و تاخیر انحلال، می‌توانید با استفاده از ژلاتین یا گوجه‌فرنگی خرد شده، مانع از پایین آمدن دمای بستنی در فریزر کنید. از این روش، خود را بیشتر برای رسیدن به خامت و عطر چشمگیر در تهیه بستنی خانگی به دستورالعمل بستنی شما نزدیکتر خواهید کرد.