طرز تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل
بستنی یکی از خوراکی هایی است که بسیاری از ما آن را دوست داریم ولی بستنی خانگی با شیر و وانیل ارزش خاصی دارد. خوردن بستنی خانگی می تواند یکی از تجربیات لذت بخش تابستان شما باشد و اگر درست تهیه شود می تواند تفاوت شگفت انگیزی با بستنی های فروشی داشته باشد.
برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل اولین چیزی که نیاز دارید پیدا کردن یک دستگاه بستنی ساز می باشد. در همه فروشگاه ها، دستگاه های بستنی ساز را می توانید پیدا کنید. پس از آماده کردن دستگاه بستنی ساز، باید یک سس وانیلی تهیه کنید. برای این منظور از هرگونه سس وانیلی آماده آرایشگران استفاده کنید. شما می توانید همچنین هرگونه ماده طبیعی وانیلی برای تهیه سس وانیلی خانگی استفاده کنید.
حال باید تهیه مواد اولیه را آغاز کنید. برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل، شیر، قند، تخم مرغ و سس وانیلی ضروری هستند. شما می توانید دیگران را هم دعوت کنید و ساخت بستنی تیمی را شروع کنید.
پس از آماده سازی مواد، تمام مواد را با هم مخلوط کنید و برای تهیه بستنی در دستگاه ساز با رعایت دستورالعمل دستگاه استفاده کنید. در طول همزمان با تهیه بستنی، می توانید توپ های سفید زیبایی هم بسازید.
و در نهایت حال حاضرید که محصول پایانی خود را با اندکی سس وانیلی تزئین کنید و برای لذت بردن از آن به تنهایی یا با دوستان و خانواده تان به میز بنشینید. خوردن بستنی شما را خوشحال خواهد کرد.
مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل
برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل اولین گام انتخاب نوع شیر و وانیل مناسب است. بهترین نوع شیر برای تهیه بستنی خانگی، شیر تازه و کرم پر میباشد. از آنجایی که میزان پروتئین، چربی و شیرینی در شیر تازه بیشتر است، بستنی تهیه شده از این نوع شیر با کیفیت بهتری برخوردار است. علاوه بر این، برای بدست آوردن طعم و مزه وانیل، بهتر است از وانیل خام استفاده کرد.
در مرحله بعد، نیازمندیهای دیگر شامل قند، تخممرغ و کره نرم هستند. این مواد در تهیه بستنی نقشهای مختلفی دارند. قند و تخممرغ برای افزایش مزه و شیرینی، تمام نشدن و بستگی بین بستنی و عرقیات، ویسکوزیته مناسب و سفتی بستنی بر اساس سلیقه افراد است. در حالی که کره نرم برای ضخیم کردن شیر و حفظ انحصاری بودن طعم و عطر وانیل میباشد.
در ادامه، با توجه به سلیقه شخصی میتوان از انواع مواد و توکاری اضافی نیز استفاده کرد؛ به عنوان مثال، شکلات خرد شده، دانههای پسته، نارگیل خرد شده و... . نهایتاً بعد از انتخاب مواد، تمام مواد با هم مخلوط میشوند و بستنی خانگی با شیر و وانیل تهیه میگردد. پس از مخلوط کردن تمام مواد، مرحله بعد این است که آنها به عنوان یک قالب تولید در حجمی مناسب به دلیل بستگی به سلیقه مراجعه کنید و در مودی مناسب در فریزر قرار دهید. بستنی سازی خانگی با شیر و وانیل یک روش سرگرم کننده، لذت بخش و آسان برای تهیه بستنی خانگی با مزه و سالم میباشد.
نحوه آماده سازی مواد برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل
آماده سازی مواد برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل
تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل به راحتی امکان پذیر است. برای شروع، نیاز به یک لیوان شیر کامل چرب با ۱/۴ لیوان شکر، یک عدد تخم مرغ و ۲ قاشق چایخوری وانیل دارید. همچنین برای تهیه بستنی خانگی نیاز به مایع دیگری هم مانند عصاره میوه یا کره ی بادام زمینی دارید که باید به مواد اضافه کنید.
از طریق وانیل، شیر، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند. این مخلوط را در قابلمه ای بزرگ تهیه کنید و با قدرت شعله تند که از اول تنظیم شده است، روی حرارت بگذارید. به دقت در همه مراحل که لازم است، با توجه به نوع کیسه یخ، یخزن یا محبوبی که می خواهید استفاده کنید، باید از آن استفاده کنید.
حالا نوبت به تهیه بستنی رسیده است. مواد را می توانید به دو حالت مختلف تهیه کنید، یکی با کیسه یخ و دیگری با طریقه تره کردن یخ. با استفاده از کیسه یخ، محلول شما را داخل کیسه یخ بریزید و آن را به دنبال کاهش حجم دهید.
در روش دوم نیز، محلول شما را داخل مخروط یخ زده درب شده بریزید و با استفاده از یک بلندی چوبی، مواد را به ترتیب به طریق تراش کردن یخ آسان تبدیل کنید. حتما دقت شود که در هر دو روش، هر چقدر که محلول را در ابتدا قرار دهید، بستنی همانند شراب فوران خواهد کرد. می توانید تا زمانی که بستنی به خوبی فوران می کند، آن را با مخلوط کردن ترشی گریپ فروت یا نوشیدنی های دلخواه لذت بخشید. آخرین مرحله، قرار دادن بستنی خانگی در حالتی که است، برای سرو کردن جوراب دهید و لذت ببرید.
آماده سازی دستگاه بستنیساز برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل
دستگاه بستنیساز یکی از بهترین وسایلی است که می توانید برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل استفاده کنید. اگر شما هم مثل بسیاری دیگر از افراد، بستنی دوست دارید، حتما باید یک دستگاه بستنیساز خانگی خودتان داشته باشید. این دستگاه باعث می شود که بستنی خودتان تازه، خوشمزه و عالی باشد.
برای آماده سازی دستگاه بستنیساز برای تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل ابتدا باید تمام اجزای دستگاه را بشویید تا هیچ گونه بوی بدی در بستنی شما حس نشود. سپس باید شیر، وانیل و بقیه مواد را در مخلوط کنی قرار داده و آن را هم بخوبی مخلوط کنید.
سپس باید مخلوط را به دستگاه بستنیساز خودتان ریخته و دستگاه را روشن کنید. با گذشت زمان شروع به چرخیدن دستگاه، بستنی شما هم به تدریج شروع به تولید می کند. در این مرحله بهتر است بستنی شما را چندین بار مخلوط کنید تا بستنی شما بهترین و حالت یکنواختی بگیرد.
در نهایت، پس از آنکه بستنی شما آماده شد، می توانید آن را در قالب های مختلف در پوش کنید و در یخچال خود نگه دارید تا لذت بیشتری از آن ببرید. بهتر است قبل از سرو کردن بستنی، آن را به مدت کوتاهی در فریزر قرار دهید تا به صورت مناسب کمی چسبنده باشد و از لذت بردن از آن لذت بیشتری ببرید.
مراحل تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل
تهیه بستنی خانگی با شیر و وانیل یکی از روشهای ساده و خوشمزه برای تهیه بستنی در خانه است. این روش میتواند برای تهیه بستنی با طعمهای متفاوت نیز استفاده شود.
مواد لازم برای تهیه بستنی با شیر و وانیل عبارتند از: شیر، قهوه خوری وانیل، قهوه خوری پودر کاکائو، قهوه خوری نشاسته، سه قاشق غذاخوری قند، سه تخم مرغ و کره.
برای شروع، نخستین مرحله تهیه بستنی با شیر و وانیل این است که شیر و قند را در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. به هنگام جوش آمدن شیر، وانیل و کاکائو را به آن افزوده و با هم مخلوط کنید.
بعد از اینکه مواد کاملاً مخلوط شدند، نشاسته را در آب جدا کرده و به مخلوط اضافه کنید. حال با ادامه دادن حرارت، مواد را به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و اجازه دهید کاملا جامد شوند. سپس از روی حرارت بردارید و به یخچال منتقل کنید تا کاملا محکم شود.
حال از تخم مرغ استفاده کرده و آنها را به یک ظرف با هم ترکیب کرده و بزنید تا کاملاً خمیر شود. پس از آماده شدن بستنی، آن را از یخچال خارج کرده و با یک قاشق بزرگ برای جدا کردن آن از دیوارههای ظرف استفاده کنید.
سپس خمیر تخم مرغ را به ظرفی که در آن بستنی است اضافه کنید و آن را دستکاری کنید تا درون مخلوط شود. سپس آن را دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملاً محکم شود. پس از آن میتوانید بستنی خود را مزین کنید و سرو کنید.
افزودن وانیل به بستنی خانگی با شیر
افزودن وانیل به بستنی خانگی با شیر سادهترین راهی است که میتوانیم طعم و عطر خوشمزه و اصیل وانیل را به بستنی خانگی خود اضافه کنیم. وانیل یکی از مشهورترین انواع محصولات طبیعی است که در آشپزی و تهیه دسرهای مختلف بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و به دلیل خواص مفیدی که دارد، برای سلامتی نیز مفید است.
اولین قدم برای افزودن وانیل به بستنی خانگی با شیر، خرید وانیل است. برای این کار میتوانید از انواع وانیلهای تازه و خشک از فروشگاههای آشپزی و زراعت استفاده کنید. بهتر است که از وانیل خام و پودر وانیل استفاده کنید، زیرا عرق وانیل از قیمت بالاتری برخوردار است و اضافه کردن آن به بستنی بعضا شاید به دلیل تغییر رنگ و طعم بستنی مطلوب نباشد.
پس از خرید وانیل، به دو روش میتوانید از آن برای اضافه کردن به بستنی استفاده کنید. برای استخراج عصاره وانیل، میتوانید چند تکه از بند و کپسول وانیل را با چاقو یا قلمو خرد کنید و سپس به کاستارد شیر (شیر کهنه شده) یا شیر گرماییده خود اضافه کنید. پس از نزدیک به 30 دقیقه یا تا زمانی که عطر و رنگ وانیل به شیر منتقل شود، شیر را درون بستنی ساز بریزید و برای تازه شدن بستنی روزی ۲-۳ بار قبل از افزودن شکر، باز کنید تا دستگاه بستنی ساز هوا را به بستنی بدهد.
راه دیگر برای افزودن وانیل به بستنی، خرد کردن وانیل و اضافه کردن آن به شیر و شکر است. برای این کار، چند تکه از بند و کپسول وانیل را با چاقو یا قلمو خرد کنید و به شیر گرماییده یا کاستارد شده اضافه کنید. سپس شکر را به شرطی که نیاز به شیربرگ نداشته باشد، به آن اضافه کرده و مواد را تا زمانی که بیشترین عطر و طعم وانیل به شیر منتقل شود، بجوشانید. پس از جوشیدن، شیر را از حرارت بیرون بیاورید و برای خنک شدن سریعتر، درون بشکه یخزده یا دیگ صبحانه بگذارید. سپس با استفاده از دستگاه بستنی ساز، شیر به بستنی اضافه کنید و به دلخواه کنجد، پسته و ... به آن اضافه کنید و لذت ببرید.