طرز تهیه بستنی خانگی با خامه بدون ثعلب

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بستنی خانگی با خامه بدون ثعلب

تهیه بستنی خانگی با خامه بدون ثعلب یکی از بهترین روش‌ها برای ساخت بستنی در منزل است. خامه به عنوان یکی از مهم‌ترین مواد تشکیل‌دهنده بستنی می‌تواند به‌صورت خام یا سفت کننده شده به وسیله گلاتین در این نوع بستنی به‌کار رود. با استفاده از خامه می‌توانیم یک‌بستنی نرم با طعم دلخواه خود بسازیم که هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان بسیار خوشمزه و مفید است.

برای تهیه بستنی با خامه، ابتدا باید خامه را در یک ظرف به‌کمک میکسر با اسانس و در صورت تمایل شکر مخلوط کرده و تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه بخوبی سفت شود. سپس، در مرحله بعدی خامه را در قوطی بستنی یا ایستاده به‌عنوان پایه بستنی کنار یکدیگر بگذارید. برای تزیین و اضافه کردن طعم، می‌توانید حبه‌های میوه، آجیل، شکلات و... را به‌صورت تکراری بین لایه‌های خامه بچینید.

در مرحله بعدی، قبل از خنک شدن خامه، با توجه به نیاز به مواد سفت‌کننده، می‌توانید گلاتین‌های مختلف را به‌طور مستقیم به مخلوط خامه اضافه کنید. سپس، با استفاده از یک قاشق می‌توانید خامه را در قوطی یا قالب بستنی صاف کنید و مخلوط را برای حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا بستنی به‌خوبی سفت شود. پس از ساخت بستنی، می‌توانید با توجه به سلیقه خود و مواد لازم، بستنی را تزئین کنید و از آن لذت ببرید.



طرز تهیه بستنی خانگی با خامه طراحی شده به سبک خاورمیانه

تهیه بستنی خانگی با خامه در سبک خاورمیانه نوعی از خوراکی شیرینی و خنک‌کننده است که در کشورهای عربی و خاورمیانه از آن به عنوان یک دسر پرمصرف استفاده می‌شود. با استفاده از خامه طراحی شده و انواع مختلف از ترشیجات، این دسر را می‌توان در خانه به راحتی تهیه کرد.

برای تهیه بستنی خانگی با خامه در سبک خاورمیانه، ابتدا باید خامه را در بشقابی ریخت و با استفاده از میکسر یا غلطک، آن را به صورت کاملاً جامد پرک نمایید. سپس دو تا سه قاشق غذاخوری از جنس ترشیجات مورد علاقه‌تان را به خامه اضافه کرده و مجدداً با یکدیگر مخلوط کنید. هنگام انتخاب ترشیجات برای استفاده در بستنی، می‌توانید از نوعی خاصی از فراورده‌هایی مانند پای گاو، ریحان، زعفران، دارچین و غیره، استفاده کنید تا طعم و عطر خوبی در بستنی خانگی خود بوجود آورید.

پس از آماده کردن مواد تهیه بستنی خانگی، می‌توانید آن را با استفاده از قالب‌های بستنی مخصوص سازگار با یخچال، به دلخواه خود شکل دهید. سپس، بستنی خود را در قالب خود به داخل یخچال برای سه تا چهار ساعت قرار دهید تا با خنک شدن به شکلی بهینه قابل استفاده شود.

در نهایت، می‌توانید بستنی خانگی خود را با آجیل‌هایی مانند بادام تلخ، بادام زمینی، تخم کدو و... ترکیب کرد و در لحظاتی خوشی مزون خانه خود را با دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید. با تهیه بستنی خانگی با خامه طراحی شده به سبک خاورمیانه، شما هم می‌توانید از لحظات شیرین زندگی لذت ببرید.



طرز تهیه بستنی خانگی با خامه ماهیچه

تهیه بستنی خانگی با استفاده از خامه ماهیچه، یکی از شیرینی‌های خوشمزه و محبوب در فصول گرم سال است. بستنی خانگی با خامه ماهیچه، از ساده‌ترین و راحت‌ترین شیرینی‌هایی است که همه می‌توانند با پیروی از چند مرحله، آن را درست کنند.

برای تهیه بستنی خانگی با خامه ماهیچه ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد شامل شیر، خامه ماهیچه، شکر و وانیل است. سپس شیر را در یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و به جوش بیاورید. بعد از جوشیدن شیر، آن را از حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.

در مرحله بعد، خامه ماهیچه را به شیر اضافه کنید. سپس شکر و وانیل را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از خوب مخلوط کردن، مخلوط را در یک ظرف به صورت مسطح ریخته و پوششی روی آن قرار دهید. سپس ظرف را در فریزر قرار دهید و به مدت حدود چهار ساعت منتظر بمانید.

بعد از گذشت زمان مقرر، بستنی خانگی با خامه ماهیچه آماده خوردن است. برای سرو کردن آن، می‌توانید از توت فرنگی، سیب، توت‌های خشک و ... استفاده کنید. همچنین می‌توانید آن را با شکلات ریز، کره آماده و مغزهای خرد شده‌ی قندی تزئین کنید.

در نهایت، بستنی خانگی با خامه ماهیچه، یک شیرینی سرشار از طعم و مزه است که می‌توانید با دوستان خود به اشتراک بگذارید. با پیشنهادات چند دوست، می‌توانید این شیرینی را به طعم خودتان تغییر دهید و با تجربه یک سرآشپز خلاق تر هم شوید.



طرز تهیه بستنی خانگی با خامه و اسانس زعفران

بستنی، یکی از خوراکی هایی است که بسیاری از مردم علاقه زیادی به آن دارند. بستنی خانگی نیز با ترکیبات سالم و طبیعی، طعمی خوشایند و شیرین دارد. در این مطلب، طرز تهیه بستنی خانگی با خامه و اسانس زعفران را برای شما توضیح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی با خامه و اسانس زعفران عبارتند از: 2 لیوان شیر، 1 لیوان خامه خام، 1/2 لیوان شکر، 2 قاشق چای خوری اسانس زعفران، 4 قاشق چای خوری نشاسته ذرت و 1/4 قاشق چای خوری نمک.

ابتدا شیر را در یک قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار دهید و به جوش آورید. سپس خامه خام و شکر را به شیر اضافه کرده و هم زدن کنید تا شکر کاملاً حل شود. پس از این کار، نوبت به افزودن اسانس زعفران و نمک می رسد و محتویات خوب هم زده می شوند.

در یک جای دیگر، نشاسته ذرت را با کمی آب مخلوط کرده و به خلیط شیر و خامه اضافه کنید. سپس هم زدن را ادامه داده تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند. حال خلیط را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت حدود 15-20 دقیقه اجازه می دهیم تا به آرامی جا بگیرد.

سپس خلیط را از روی حرارت برداشته و درون قالب مناسب برای بستنی قرار دهید. مناسبترین قالب برای تهیه بستنی، قالب های چند منظوره یخی می باشند که به صورت دایره ای یا مستطیلی هستند. قالب را داخل فریزر قرار داده و حدود چند ساعت منتظر باشید تا بستنی به تمامی خود برسد.

پس از آماده شدن بستنی، آن را از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه در ظروف مناسب برای نگهداری آن در فریزر قرار دهید. ساده، شیرین و بسیار لذیذ، بستنی خانگی با خامه و اسانس زعفران یکی از بهترین گزینه های خانگی برای خوردن در فصول گرما است.



طرز تهیه بستنی خانگی با خامه و دارچین

تهیه بستنی خانگی با خامه و دارچین یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است. برای تهیه این بستنی ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. شامل شیر، خامه، شکر، دارچین و وانیل است. این مواد را به صورت دلخواه با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت چند ساعت در یخچال خنک شوند.

بعد از گذراندن مدت مناسب در یخچال، مواد خامه‌ای را به مخلوط چرخانده و قبل از خاموش شدن درون ظرف یخچالی قرار دهید. بعد از یخ زدن بستنی، باید آن را در لیوان های نظیف و آماده سرو کردن بریزید. می‌توانید بستنی را با پودر دارچین و شربت قند تزئین کرده و سلیقه خود را به دنبال آن بهبود دهید.

این بستنی خانگی به خاطر طعم خوشمزه و ملايمش توصيه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک دسر خوش‌مزه در مجالس و مهمانی‌ها مورد استفاده قرار گیرد. مزیت این بستنی این است که از مواد شیمیایی خلاص است و بسیار سالم است. همچنین به‌راحتی در خانه میتوان این بستنی سالم و بدون نگرانی از میکروب ساخت. همچنین هزینه بسیار کمی برای تهیه آن نیاز است. اثر زیبایی خود را با تزئین آن با مواد مختلف نیز بیشتر می‌کنید و طعم فوق العاده خوشمزه بستنی خانگی با خامه و دارچین را تجربه می‌نمایید.



طرز تهیه بستنی خانگی با خامه و بادام زمینی

تهیه بستنی خانگی با خامه و بادام زمینی به موادی نیاز دارد که به راحتی در دسترس هر خانه‌ای هستند. این بستنی خانگی که با خامه و بادام زمینی تهیه می‌شود، در طعم واقعاً دلپذیری دارد و می‌تواند بهترین گزینه برای ارائه به مهمانان باشد و در میان خانواده نیز محبوبیت خاصی دارد.

برای تهیه این بستنی، به یک لیوان خامه، یک فنجان شیر، یک فنجان بادام زمینی خام و پوست‌ کرده، یک قاشق چایخوری و نصف یک فنجان قند نیاز دارید. اولین مرحله، خامه و شیر را در یک قابلمه در حرارت ملایم به هم بزنید، سپس پوست‌کرده بادام زمینی را در قابلمه ریخته و برای چند دقیقه در حرارت بگذارید تا بوی بادام زمینی کاملاً پخش شود.

در مرحله بعدی، نصف فنجان قند را به مواد قبلی اضافه کنید و با مخلوط کردن آن به هم بزنید، سپس با استفاده از قاشق چایخوری، مواد را به هم بزنید. بعد، مواد را در قالب بستنی‌سازی قرار دهید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی شما سفت و خوشمزه شود.

اگر دوست دارید مزه بادام زمینی در بستنی شما بیشتر شود، یک فنجان بادام زمینی را با روغن بپختید تا رنگ آن تغییر کند، سپس داخل قالب بستنی‌سازی بریزید. با پختن بادام زمینی، اگر مایل هستید، می‌توانید از آن به عنوان تزئین برای بستنی استفاده کنید.

همینطور می‌توانید برای تغییر طعم بستنی خود از طعم‌دهنده‌های دیگر مثل شکلات و کرم پاستوریزه استفاده کنید. این روشی ایده‌آل برای تهیه بستنی خانگی با خامه و بادام زمینی است که می‌توانید به راحتی در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن در مصرف شخصی یا سرو کردن آن به مهمانان استفاده کنید.



طرز تهیه بستنی خانگی با خامه و موز

بستنی خانگی با خامه و موز، یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین دسرهای تابستان است. این طرز تهیه بستنی خانگی بسیار ساده است و تنها به چند مواد اساسی احتیاج دارد.

برای شروع، دو تا سه موز را خمیر کنید و درون محلول ریخته شده از قبیله خامه، شکر و وانیل قرار دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. قطعه هایی از موز را نگه دارید تا برای تزیین استفاده شود.

سپس، مخلوط خامه و موز را در قالب بستنی یا سینی آماده شده بریزید و قطعات موز را روی زیرین آن قرار دهید. حالا بستنی را در قسمت فریزر قرار دهید و تا حداقل چند ساعت یا تا زمانی که به ته دسته بستنی خود سفت شود منتظر بمانید.

سرانجام، بستنی خانگی با خامه و موز آماده تزئین و سرو کردن است. شما می‌توانید با تزیین آن با موز خمیری و تخم کندویی، عسل یا شکلات رنگی، لذت بخشی بیشتری را برای شما و مهمانانتان فراهم کنید.

بستنی خانگی با خامه و موز انتخابی عالی برای کسانی است که علاقه‌ی بیشتری به دسرهایی دارند که با مواد سالم و طبیعی تهیه می‌شوند. همچنین، این طرز تهیه بسیار ساده است و همگان می‌توانند از آن استفاده کنند.