1. طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با گوشت چرخ کرده
بریانی پلو یکی از غذاهای سنتی پاکستانی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه میشود. این غذا از اجزایی مانند برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، نعناع، زردچوبه و مرغ تهیه میشود.
برای تهیه بریانی پلو، برنج را در آب سرخ کنید و آن را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در حالت پختگی نیمه تکمیل قرار دهید. در کنار این کار، پیاز را چرخ کرده و در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و با هم تفت دهید. همچنین، نعناع و زردچوبه را به آن اضافه کنید و همه این مواد را با هم مخلوط کنید.
بعد از اینکه گوشت و پیاز به ترکیبی مناسب رسید، آنرا به برنج اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. پس از این کار، بریانی پلو را برای حدود ۴۵ دقیقه به روش دمکردن پخته و سپس آماده سرو کردن است.
با توجه به شرایط فصل و سلیقهی فرد، میتوانید بریانی پلو را با سبزیجات دوست داشتنی خود، مانند خیارشور، ترشیجات و... تزیین کنید و از آن لذت ببرید.
2. طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با گوشت داغ
بریانی پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای پاکستانی است که در ایران نیز مورد استقبال قرار گرفته است. طرز تهیه این غذا کاملا متفاوت با غذاهای دیگر است و بر اساس یک روش خاص تهیه می شود.
برای تهیه بریانی پلو با گوشت داغ، در ابتدا باید گوشت را در یک قابلمه با آب پز کرد. سپس با استفاده از چاقو، گوشت را خرد کرده و در کنارش پیاز را ریز خرد کرده و تفت داده می شود تا رنگ پیاز شفاف شود.
سپس به مواد تفت داده شده لوبیا قرمز، نقل، زعفران، آبلیمو، گرام ماسالا و فلفل سیاه اضافه می شود و بر روی حرارت نرمال قرار می دهیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
بعد از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، با استفاده از روش آمبولانس، برنج را همراه با این مواد در قابلمه بریانی ریخته و در حرارت کمی قرار داده می شود تا همگی به خوبی ترکیب شوند.
سپس برای پایان داشتن بهتر، غذا را به مدت 5-10 دقیقه در حرارت کمی داغ کرده، سپس با استفاده از صفحه و چنگال، غذا را تغییر دهید تا بتوانید از آن به خوبی نوش جان کنید. در انتها، با تزئین بریانی پلو با گوشت داغ کمی حلقه های پیاز، نازپتی هندی و علت اضافه کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
3. طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با مرغ
بریانی یکی از پرطرفدارترین غذاهای پاکستان است. این غذا با استفاده از برنج و گوشت یا مرغ و ادویههای مختلف تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با مرغ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- 2 پیمانه برنج بلند
- 500 گرم مرغ
- 2 پیمانه پیاز خلال شده
- 3 قاشق غذاخوری چاشنی بریانی
- 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره
- 1 عدد پیاز بزرگ خلال شده
- نمک به میزان لازم
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
- 1.5 لیوان آب
روش تهیه:
1- برنج را با آب سرد شسته و به مدت نیم ساعت خیسانده و سپس آبکشی کنید.
2- پیاز را در روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیاید، سپس مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ پخته شدن بگیرد.
3- چاشنی بریانی و نمک را به این مواد اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
4- برای درست کردن طبقههای برنج، ابتدا برنج خیس را در آب جوش به مدت 2-3 دقیقه بجوشانید. سپس آبکشی کنید و برای چند دقیقه در کنار گاز قرار دهید تا رطوبت اضافه آن خشک شود.
5- تابه را با روغن یا کره روغن کنید و یک لایه برنج را در قسمت پایین تابه بریزید و با مقداری آبلیمو مخلوط کنید. سپس مقداری از مرغ را بر روی برنج بریزید و به طبقهبندی برنج و مرغ ادامه دهید.
6- طبقههای برنج و مرغ را تا آخر تکرار کرده و سپس برنج را با زعفران آب کرده روی آن پخش کنید.
7- تابه را با فویل پوشانده و در شعله ملایم به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا مواد درون آن پخته شوند.
8- بعد از خاموش کردن آتش، بریانی را به مدت 10 دقیقه برای خنک شدن در قابلمه بگذارید، سپس با چنگال به قطعات کوچک تقسیم کنید و سرویس دهید.
با پیروی از این روش تهیه بریانی پلو پاکستانی با مرغ، میتوانید این غذای لذیذ را در خانه تهیه کنید و طعمی اصیل از فرهنگ پخت و پز پاکستان را تجربه کنید.
4. طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با ماهی
بریانی پلو یکی از غذاهایی است که در ایران و کشورهایی همچون پاکستان مورد علاقه قرار دارد. این غذا شامل برنج، گوشت، مرغ و حتی ماهی است. در اینجا نحوه طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با ماهی را که یکی از انواع این غذا می باشد شرح خواهیم داد.
برای تهیه این غذا ابتدا باید گوشت ماهی را به قطعات کوچک خرد کنید، سپس در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید. سپس یک پیاز را به صورت ریز خرد کنید و به ماهی اضافه کنید. بعد از آن مزه دلخواه خود را با افزودن فلفل، زردچوبه، سیر و فلفل چوبی به این مخلوط اضافه کنید.
سپس برنج را با آب شسته و به همراه گوجه فرنگی خرد شده و ساقه گردو به مخلوط قبلی ملحق کنید. سپس می توانید پاکستانی بریانی را روی برنج بریزید و غذا را مدتی به صورت کنده شدن دهید و در نهایت با پاره هایی از ماهی تزیین کنید.
این غذا می تواند به همراه نان روغنی، رشته و همچنین سالاد سرو شود. به علاوه، با فلفل زرد و اسفناج تزئین شده، یک ظاهر جذاب و طعمی فوق العاده دارد. مزه ای از شیرینی و ترشی را همزمان با لذت بردن از این غذا دریافت کنید.
5. طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با تن ماهی
.
بریانی پلو یک غذای سنتی پاکستانی است که به صورت گسترده در سراسر جهان معرفی شده است. این غذا یک ترکیب از برنج، مرغ، گوشت، یا حتی ماهی بوده و با مخلوطی از ادویه ها و سبزیجات طعم و طراوت خاصی به وعده غذایی شما اضافه می کند.
بریانی پلو با تن ماهی نوعی غذای دریایی است که در آن یک ترکیبی از برنج، انواع سبزیجات، گوشت تن، ماهی و ادویه های خاص استفاده می شود. این غذا به صورت سنتی با ماهی سفید یا ماهی قزل آلا تهیه می شود و در طبقهایی سرو می شود که به صورت لایه با لایه برنج و ماهی تشکیل شده اند.
برای تهیه بریانی پلو با تن ماهی ابتدا باید مرغ و گوشت را با همراه با یک سرخ کردن مخلوط کنید. سپس به آن ادویه ها و سبزیجات را اضافه کنید و آن را تفت دهید. سپس ماهی را به طور جداگانه سرخ کنید و با سبزیجات و ادویه های دیگر تفت دهید. برنج را با آب شسته و برای پختن آن از یک قابلمه استفاده کنید. در لایه های مختلف بریانی پلو برنج، ماهی و خلال سبزیجات قرار داده شده و سپس آن را درون قابلمه بریزید. برای پختن آن درون فر و یا روی اجاق گاز قرار دهید و تا کامل پخته شدن اجازه بدهید.
در نهایت بریانی پلو با تن ماهی شما آماده است و می توانید با روشنی، نان تنوری و یا سالاد سرو کنید. این غذا با طعم و مزه خاص خود به یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در سرتاسر جهان تبدیل شده است.
6. طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی با سبزیجات
بریانی پلو یکی از مشهورترین غذاهای پاکستانی است که با استفاده از مخلوطی از انواع برنج، گوشت، مرغ یا سبزیجات و ادویههای گیاهی و به دستور خاص طبخ میشود. این غذا از خوراکی های پرطرفدار جنوب شرق آسیا در نظر گرفته میشود و به دلیل مزه فوق العاده مطلوبش در سراسر جهان هنوز هم محبوبیت خود را حفظ کرده است.
برای تهیه بریانی پلو پاکستانی با سبزیجات پرسنل ابتدا باید برنج را به صورت خیس کرد و زیر آب بریزید تا کمی طعم خود را از دست بدهد. بهتر است که برنج را به مدت حداقل یک ساعت در آب بگذارید.
سبزیجاتی که برای این غذای پاکستانی بهکار میروند شامل پیاز، سیر، فلفل دلمه، نعنا و گلابی است. پس از خرد کردن این سبزیجات به صورت جداگانه، آنها را با روغن گیاهی و کمی نمک و فلفل تفت میدهیم. سپس لایههایی از برنج و سبزیجات درون قابلمه و یا دیگی مشابه قرار میدهیم و با هم قاطی میکنیم. سپس باید آن را به مدت چند ساعتی داخل فر یا چندین دقیقه جا بدهیم تا بریانی به خوبی پخته شود.
حاصل این فرآیند یک پلوی خوشمزه و خوشغذایی است که با هندوانه، آلو یا شیرینی پای لیمو زیرنویس میشود. به طور کلی میتوان گفت که بریانی پلو با سبزیجات یک غذای خوشمزه و سالم است که همه علاقه مندان به غذاهای پاکستانی باید از آن تجربه کنند.