طرز تهیه بریانی پلو هندی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بریانی پلو هندی

بریانی پلو یکی از پرطرفدار‌ترین غذاهای هندی است که در اصل از طبقهٔ متوسط کشور هند برگرفته شده است. این غذا از پلو، مرغ و گوشت برگرفته شده و با مجموعه‌ای از مواد خشک و ادویه‌های رایج باعث شده است که این غذا محبوبیت بسیار بالایی در سراسر دنیا پیدا کند.

برای تهیهٔ این غذا، در ابتدا پلو باید در ظروفی با آب و یک قاشق غذاخوری نمک آب‌پز شود. در مرحلهٔ بعد، دارچین، کاری، پیاز و سیر در یک قابلمه با روغن سرخ شده‌اند تا یک خلط طلایی و شفاف بسازند. سپس، مرغ یا گوشت به این مخلوط اضافه می‌شود و به عنوان یک غذای کناری به همراه پلو سرو می‌شود.

در ادامهٔ تهیه بریانی پلو، پلو و گوشت (یا مرغ) در هم چیده شده و به صورت لایه‌ای در قابلمه قرار داده می‌شود. دسته‌هایی از گوجه فرنگی و پیاز روی این لایه‌ها قرار می‌گیرند و ادویه‌هایی مانند تابیکو، زردچوبه و فلفل نیز به مخلوط افزوده می‌شوند. قابلمه باید با یک پوشش محکم مشخص شود تا داغ بماند و به مدت حدود ۴۵ دقیقه به مدت ملاقات در حدود ۴۵ دقیقه در کابینت مهیا شود.

در پایان، بریانی پلو باید با یک رشته از فریب‌های پیاز و تندی رگبار پیاز تزیین شود. این غذا را می‌توان با نان هندی جانبی و یا ریحان فریب خورده سرو کرد. این غذا می‌تواند یک وعدهٔ غذایی کامل برای خانواده هندی و یا برای یک دعوت عمومی بزرگ باشد.



1 => طرز تهیه بریانی پلو هندی در قدر

بریانی پلو هندی یکی از بهترین غذاهای هندی است که با استفاده از برنج، گوشت و یا سبزیجات و انواع ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا به روش سنتی هندی در قدر یا دیگ سیمی تهیه می‌شود. این روش طبخ موجب حفظ مواد غذایی و مکمل‌های غذایی در مواد به کار رفته می‌شود و مرغوبیت و طعم و مزه این غذا را بهبود می‌بخشد.

برای تهیه بریانی پلو، ابتدا باید برنج را بشویید و به مدت حدود نیم ساعت خیس کنید. سپس برنج را آبکشی و در کنار آن سبزیجات خود را نیز شسته و ریز شده روی آن ریخته و مخلوط کنید. سپس بهتر است گوشت یا مرغ را به قطعات بیشتری تقسیم کنید و با ادویه‌های مخصوص هندی مثل زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین تفت دهید.

در مرحله بعدی، دیگ سیمی را روی حرارت قرار دهید و چند قاشق روغن روغن دودی، پیاز تفت داده شده و سیر ریز شده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، گوشت یا مرغ تفت داده شده، گوجه فرنگی و کمی نمک را به دیگ اضافه کرده و بیشتر ادویه‌های خود را به مشخصات طعم خودتان اضافه کنید.

پس از درست شدن مایع سس، برنج روی آن ریخته می‌شود و در آخر خامه که می‌توانید آن را با شیر واقعی تهیه کرده و یا از خامه گیاهی استفاده کنید روی برنج ریخته می‌شود. سپس دیگ را با تابه‌یی مناسب محکم می‌کنید و برای چند دقیقه در حرارت بالا در دیواره‌ی یخچال قرار می‌دهید. بریانی پلو هندی در قدر، حالا آماده‌ی خوردن است. بهتر است با سالاد خیار شور و فلفل ترش سرو شود.



2 => طرز تهیه بریانی پلو هندی با گوشت چرخ کرده

بریانی پلو هندی با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای محبوب و معروف هندی است که توسط علاقمندان غذا در سراسر جهان پخته می‌شود. این غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه‌های خاص خود متمایز است.

برای طرز تهیه بریانی پلو هندی با گوشت چرخ کرده باید ابتدا انواع سبزیجات مانند پیاز، سیر، زنجبیل و گل سرخ را ریز خرد کرده و سپس در یک قابلمه با روغن سرخ کرده و به مدت چند دقیقه تفت داده شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به آنها اضافه کرده و به مدت چند دقیقه امکان داده شود تا کاملاً سرخ شود.

سپس ادویه هایی مانند زرد چوبه، پودر دارچین، پودر چیلی و پودر گرام ماسالا را به آنها اضافه کرده و به مدت نیم ساعت در حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت و سبزیجات با این ادویه‌ها مزه و عطر خوبی بگیرند. در این مرحله بهتر است که طعم فلفل و نمک نیز به این خورشت اضافه شود.

سپس بعد از اینکه گوشت و سبزیجات درست شدند، باید برنج را با کارد و نمک تمیز کرده و به مدت کوتاهی در آب جوش نیم پخت کرد. سپس در مرحله بعد، برنج نیم پخت شده را به قابلمه گوشت و سبزیجات اضافه می‌کنیم و آن را روی آتش خیلی کم قرار می‌دهیم و برای تهیه بریانی پلو هندی با گوشت چرخ کرده، باید آن را برای حداقل 45 دقیقه در حرارت کم حرارت داده شود. در انتها بریانی حاصل را در سرویس‌دهی به میز صرفه نشان دهید.



3 => طرز تهیه بریانی پلو هندی با مرغ

بریانی پلو هندی با مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاهای هندی است که در بین مردم این کشور و شاید کل جهان بسیار محبوب است. این غذا در واقع یک نوع خورشتی می‌باشد که با استفاده از میوه‌ها، ادویه‌جات، گوشت و برنج تهیه می‌شود. در ادامه به توضیح مراحل تهیه این غذا خواهیم پرداخت.

مرغ باید در قالب قطعات کوچک ریز شود و با ادویه‌های مختلف نظیر فلفل سیاه، زردچوبه و سیر خرد شده و ماست، نمک و نوع دیگری از ادویه‌ها به مدت حداقل نیم ساعت خیس شود. پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید، نیمی از پیاز را کنار گذاشته و مابقی را به مرغ اضافه می‌کنیم.

برنج را در آب با کمی نمک و روغن جوش می‌دهیم تا نیم‌پخته شود، سپس آن را در ظرف پخت بریانی قرار می‌دهیم و سطح آن را صاف می‌کنیم. به برنج پیاز رنده‌شده، کشمش، برگ لیمو ترش و حبوبات تازه یا خشک روی آن قرار دهید.

بعد از این مرحله یک لایه از مرغ روی برنج بچینید، دوباره با لایه‌های برگ لیمو ترش و حبوبات پوشیده شود و این مرحله را تکرار کنید. با برگ لیمو ترش، کاپر، کشمش و پیاز سرخ شده در بالای بریانی تزئین کنید.

سپس درجه حرارت را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و بریانی را در طبقه اول فر برای 30 تا 40 دقیقه قرار دهید. برای سرو در بشقاب‌های عمیق و گرم سرو کنید. با لیمو ترش و نان همراه با ماست یا ریتا سرو کنید.



4 => طرز تهیه بریانی پلو هندی با ماهی

تهیه بریانی پلو هندی با ماهی، یکی از غذاهای خوش طعم و خوشمزه هندی است که در کلیه سلیقه ها مورد پسند قرار می‌گیرد. بریانی پلو هندی با ماهی به صورت ترکیبی از بریانی دارای انواع سبزیجات، پای آهو، پلو، آبلیمو، فلفل دوزی و ماهی تهیه می‌شود.

طرز تهیه بریانی پلو هندی با ماهی در صورتی که ماهی تازه دسترسی ندارید و از ماهی یخی استفاده می کنید، نیاز دارید به تمیز کردن ماهی و بعدش آن را روی یخ قرار دهید. با انجام این کار، از سرد شدن ماهی جلوگیری شده و همچنین نرمی آن حفظ خواهد شد.

برای تهیه پلو بهتر است از انواع گریل شده مانند پلوی زعفرانی استفاده شود و از سبزیجاتی مانند پیاز، نعنا، تخم‌کتان، زردچوبه، دارچین و کرچک استفاده شود. بریانی پلو که با ماهی تهیه می‌شود با مزه و طعم ویژه‌ای همراه است و در کنار هم حس عالی ایجاد می‌کنند.

برای سرو و ارائه بریانی پلو هندی با ماهی، بهتر است که با سالادی از سبزیجات تازه نیز همراه شود. این دستور غذایی باعث شادابی و خوشحالی افراد می‌شود و به شیوه‌ای کاملاً باورنکردنی، قابلیت استفاده بعنوان یک غذای شام و ناهار را دارد.



5 => طرز تهیه بریانی پلو هندی با لوبیا

بریانی پلو هندی با لوبیا یک غذای سنتی هندی است که با استفاده از انواع مختلف مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، گوشت چرخ کرده یا لوبیا تهیه می‌شود. در این غذا، برنج بهمراه مواد تازه و ادویه‌جات مختلف پخته می‌شود.

برای تهیه بریانی پلو هندی با لوبیا، ابتدا یک قابلمه را روی حرارت‌دهی متوسط قرار داده و 2 قاشق غذاخوری روغن را درون آن ریخته و برای دقایقی گرم کرده و سپس یک پیاز را برش خورده و داخل قابلمه ریخته و آن را تا زمانی که طلایی شود، تفت داده و سپس 3 دندان سیر را هم خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و در حالی که با هم مخلوط می‌کنید، 2 قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری پودر دارچین را هم به آن اضافه کنید.

حالا، 200 گرم گوشت چرخ کرده را هم به مواد ریخته و تفت دهید. پس از اینکه گوشت کاملاً سرخ شد، یک پیمانه گلابی روی آن بریزید. سپس یک لیوان لوبیای قرمز را اضافه کرده و به شکلی خوب و مرتب آن را هم با گوشت خامه‌ای می‌کنید.

حالا، یک لیوان برنج را به شکلی خوب با آب شسته و اضافه کرده و آب را تا زمانی که برنج جوش بخورد، گرفته و سپس حرارت را کم کنید و برای 20 تا 25 دقیقه به آرامی بپزانید. سپس یک قاشق چایخوری زعفران را در ده قاشق آب گرم حل کرده و روی برنج بریانی پلو هندی با لوبیا بریزید. سپس درون قابلمه را بدون در نظر گرفتن دسته بندی مخلوط کنید و سپس روی قابلمه یک پارچه پوشیده و آنرا به مدت 10 تا 15 دقیقه در حرارت پایینی بگذارید تا ادویه‌ها به هم آمیزند. سپس بریانی پلو هندی با لوبیا را از حرارت بیرون آورده و سرو کنید.



6 => طرز تهیه بریانی پلو هندی با سبزیجات

بریانی پلو هندی یکی از غذاهای محبوب هندی ها است که با استفاده از ادویه جات و گیاهان خشک شده درست می شود. این غذا شامل رز، سبزیجات، گوشت یا سبزیجات و ادویه های خاص مانند کمون، زعفران و کاسیا می باشد. در این مقاله، طرز تهیه بریانی پلو هندی با سبزیجات به شما آموزش داده می شود.

مرحله اول در تهیه بریانی پلو، پخت رز است. برای این کار، ابتدا رز را در آب یک ساعت بخیسید و سپس آن را آبکشی کنید. سپس آن را در قابلمه با آبی که دو قسمت آب و یک قسمت رز می‌باشد، بپزید. بعد از آماده شدن رز، آن را در کاسه ای ریخته و با روغن زیتون مخلوط کرد.

مرحله بعدی در تهیه بریانی پلو، پخت سبزیجات است. برای این کار، از سبزیجات مانند پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل دلمه ای، تره فرنگی، نعناع و... استفاده کنید. داغ کردن این سبزیجات با روغن زیتون در قابلمه ، با افزودن ادویه هایی مانند کمون، زعفران، کاسیا، و پودر چلی به آن ها طعم و مزه خواص خود را به غذا می‌بخشد.

سپس، بعد از تهیه رز و سبزیجات، دو مواد را با هم ترکیب کرده و روی حرارت ملایمی بگذارید. بعد از چند دقیقه حرارت، غذای بریانی پلو هندی شما آماده است. اگر می خواهید بریانی پلو شما براق و خوشمزه شود، می‌توانید بر روی آن روغن پاپریکا و کشمش نیز بریزید وبه برش پسته یا بادام خرد شده نیز تزیین کنید. در نهایت، بریانی پلو هندی با سبزیجات آماده شده را می‌توان با کهک‌ و یا نان‌تنوری مربوطه در سرو کرد. با استفاده از این دستور العمل ساده و خوشمزه ، می توانید بریانی پلو هندی طعم دار و خوشایندی را تجربه کنید.