طرز تهیه بریانی پلو با مرغ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بریانی پلو با مرغ

بریانی پلو با مرغ غذای سنتی و خوشمزه‌ای است که از ایران تا هند معروف است. بریانی پلو با ترکیبی از برنج، مرغ، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود که طعم و مزه بی‌نظیری به آن می‌بخشد.

برای تهیه بریانی پلو با مرغ در ابتدا مرغ را شسته و خشک کرده، سپس قطعات کوچکی را از آن تهیه کنید و در تابه با روغن سرخ کرده و نیمه پخته کنید. سپس پیاز را خرد کرده و روی مرغ برش دهید تا لذت بیشتری را از طعم بریانی ببرید.

سبزیجات در بریانی پلو با مرغ نقش مهمی دارند که با آن قدرت و شادابی به غذا می‌بخشند. آلوچه، زرشک و گلابی از جمله سبزیجات مورد استفاده در بریانی پلو با مرغ هستند که به ترشی و شیرینی خاصی در این غذا می‌انجامند.

مرحله بعدی تهیه بریانی پلو با مرغ، طبخ برنج است. برنج پاربویی در دو لایه با آب و نمک و ادویه‌های مورد نظر طبخ می‌شود تا از بافت و طعم خاصی برخوردار شود. پس از پخت برنج، برای ضخامت بهتر قرار دادن برنج، مرغ و سبزیجات بهتر است لایه‌لایه درون قابلمه قرار داده شود تا بهترین نتیجه را بدهد.

در نهایت، بریانی پلو با مرغ نان تنوری سرو می‌شود تا طعم هم‌رنگی و جذابی به غذا بدهد. همچنین می‌توان از ماست، خیار شور یا سالاد به عنوان نمک‌آوره در کنار بریانی پلو با مرغ استفاده کرد.



مواد لازم برای بریانی پلو با مرغ

بریانی پلو با مرغ یکی از غذاهایی است که در طول سال از آن لذت می‌بریم. در این غذا، برنج با گوشت مرغ، پیاز، چند میوه خشک و ادویه‌های خاصی تهیه می‌شود که با هم ترکیبی غذایی شیرین و خوشمزه را ایجاد می‌کنند. در ادامه، نیازمندی‌های اصلی برای تهیه بریانی پلو با مرغ را بررسی خواهیم کرد.

برای تهیه بریانی پلو با مرغ، به یک قابلمه بزرگ نیاز خواهید داشت تا بتوانید تمام مواد را در آن قرار دهید. مواد اصلی شامل برنج، پیاز، گوشت مرغ و چند میوه خشک نظیر زرشک، پسته و بادام است. همچنین نیاز به ادویه‌هایی مانند زنجبیل، فلفل سیاه، زعفران، دارچین و شمع‌کدوم نیز خواهید داشت.

برای تهیه مرغ برای بریانی پلو، یک کیلو گوشت مرغ به همراه پیاز ریز شده، زرشک، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک در کنار یک لیوان آب روی حرارت قرار داده می‌شود. سپس دو ساعت در حرارت پایین پخته می‌شود تا گوشت‌مرغ پخته شود.

برنج نخودآبادی برای بریانی پلو استفاده می‌شود. دو لیوان برنج به همراه شمع‌کدوم، دارچین، زعفران و نمک درون آب جوش قرار داده می‌شود تا آن را با حفظ رطوبت زیاد پخت کنیم. پس از اتمام پخت، برنج و روغن برای چند دقیقه داخل قابلمه جا به جا شده و بریانی شده تا بوی خوشایند خود را منتشر کند.

بعد از پختن برنج و مرغ، در آخر برای بریانی پلو با مرغ، برنج با مرغ به همراه میوه‌های خشک و نمک در قابلمه ترکیب می‌شود و روی حرارت وسط قرار دارد. در این مرحله، پیاز سرخ شده به همراه زیره، زرشک، پسته و بادام به غذا اضافه می‌شود تا غذای شیرین و خوشمزه بریانی پلو با مرغ را به وجود بیاورند. بعد از چند دقیقه دیگر، بریانی پلو با مرغ آماده به سرو شدن است.



طرز تهیه مرغ بریانی برای پلو

تهیه مرغ بریانی برای پلو یکی از خوراکی‌های محبوب در ایران است که در اغلب مناطق این کشور مورد توجه قرار می‌گیرد. در این غذا، مرغ با چندین ادویه‌ی خاص و سبزی‌جات تهیه می‌شود و سپس برای تزئین پلو به کار گرفته می‌شود.

برای طرز تهیه مرغ بریانی برای پلو، ابتدا مرغ را پاک کرده و به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم. سپس در یک قابلمه، پیاز را به همراه روغن تفت داده و پس از آن، مرغ را اضافه می‌کنیم. بعد از چند دقیقه، هویج و سیب زمینی را خلالی و به اندازه یکسان برش داده و به قابلمه اضافه می‌کنیم.

سپس ادویه‌هایی مانند زرد چوبه، فلفل، دارچین و... به طور مرحله به مرغ اضافه می‌شوند و همه این موارد را به خوبی روی حرارت پخته می‌کنیم. بعد از آن، آب به مواد تزئین‌شده اضافه می‌شود و حالا این همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. در نهایت، پخت مرغ را برای تزئین پلو به کار می‌گیریم.

طرز تهیه مرغ بریانی برای پلو در محضر خانوادگی، سفره‌ی عشق و دوستی‌ها، جشن‌ها و مواقع مختلف به کار می‌رود. همچنین در ادویه‌گشنی و طعم‌دهی به غذا، این طرز تهیه مرغ بریانی نیز به کار می‌رود.



طرز تهیه برنج سفید برای بریانی پلو

پلو یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایرانی است که در میان گروه غذاهای پرمصرف مردم این کشور است. برنج سفید نیز به عنوان یکی از مهمترین مواد اولیه مورد استفاده در تهیه پلو شناخته شده است. تهیه برنج سفید برای بریانی پلو نیاز به چند مرحله است که در ادامه به طور کامل توضیح داده خواهد شد.

مرحله اول تهیه برنج است. در این مرحله، برنج را باید با آب شسته و سپس در دو لیوان آب که به همراه آن یک قاشق چای خوری نمک اضافه شده است، به مدت 30 دقیقه خیسانده و سپس آب آن را روی آب دم کرده ای ریخته و برای 10 تا 15 دقیقه جوش بخوراند.

مرحله بعدی، پخت برنج است. در این مرحله، باید آب برنج را به زمانی که برنج هنوز کاملا پخته نشده و سفت است ادامه دهید. سپس برنج را به استاندارد گذاشته و روی شعله بسیار کم گذاشته و با پایه چدنی پلو در وسط برنج روی شعله، آب آن را به آرامی و با حفظ رطوبت برنج فاصله بین پایه چدنی و برنج باید بیشتر از یک انگشت باشد. پس از 10 دقیقه، باید پایه را متحرک و به یک نقطه‌ی دیگر جابجا کرد تا برنج یکنواخت بوسیله پایه حرکت پیدا کند. در این مرحله بهتر است روی آن پیمانه چای خوری روغن را به همراه آبکشی قرار دهید و به صورت آهسته و با حساسیت نسبت به حرکت پلو، روغن و آب را اضافه کنید.

مرحله بعدی قسمت بریانی است که دراین مرحله باید پلو را روی حرارت بسیار کم ریخت و برای پختن بریانی، پایه ظرف پلو در زیر پلو قرار می‌گیرد تا بوی دود نیز در مزه پلو حس کنید. برای این کار، یک کاغذ آلومینیومی روی قاب بازو در زیر پلو قرار داده می‌شود تا با کمی دود بیشتر بوی دود پلو دیده شود. در پایان، پلو با دقت و مهارت از قاب بازو برداشته شده و برای سرو به میز سرو می‌شود.



طرز تهیه سس گوجه فرنگی برای بریانی پلو

سس گوجه فرنگی یکی از مهم‌ترین اجزای بریانی پلو محسوب می‌شود که در واقع می‌تواند طعم و عطر متفاوتی به این غذا ببخشد. این سس را می‌توان با استفاده از مواد اولیه ساده و متوفر، در خانه تهیه کرد.

ابتدا برای تهیه سس گوجه فرنگی، به چند عدد گوجه خوش‌رنگ نیاز خواهید داشت. گوجه‌ها را دقیقانه شسته و سپس با یک چاقوی تیز به ریزه ریزه خرد کنید.

پس از خرد کردن گوجه‌ها، یک قاشق کوچک نمک به آن‌ها افزوده و همه را بهم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را در یک ماهیتابه بزرگ پخته و آب گوجه را به صورت کامل تبخیر کنید.

پس از تبخیر نمک و آب گوجه، به ماهیتابه‌ی خالی یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و مقداری پیاز را نیز به همراه آن اضافه کنید. پیاز را به صورت نرم و شفاف سرخ کنید و سپس یک قاشق غذاخوری گلاب و سه قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید.

حالا با مخلوط کردن همه اجزا با یکدیگر تا زمانی که مایع خوبی به دست آید، سس گوجه فرنگی برای بریانی پلو شما آماده است. این سس را برای سرو کردن با پلو داغ بکار ببرید.



طرز تهیه سبزیجات برای بریانی پلو

بریانی پلو یکی از غذاهایی است که در شمال هند و پاکستان بسیار محبوب است. این غذا با استفاده از مرغ، گوشت یا سبزیجات و انواع ادویه و سبزیجات تهیه می‌شود. در اینجا به تهیه بریانی پو با استفاده از سبزیجات پرداخته می‌شود.

مواد لازم:

- برنج: دو پیمانه‌

- پیاز: دو عدد

- روغن: دو قاشق غذاخوری

- زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری

- فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

- فلفل دلمه‌ای: دو عدد

- نمک: به میزانی که تمایل دارید

- سبزیجات: از نوع دلخواه (ممکن است شامل گل کلم، گوجه سبز و فلفل دلمه‌ای باشد)

طرز تهیه:

1- برنج را در ظرفی قرار دهید و برای حدود ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید، سپس برنج را به آب اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

2- پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای به همراه روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

3- زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل دلمه‌ای را به پیاز اضافه کرده و برای چند دقیقه سرخ کنید.

4- سبزیجات را برش داده و به تابه اضافه کنید.

5- نمک را اضافه کنید و هم‌زمان با سبزیجات تفت دهید تا نرم شود.

6- برنج را از آب بردارید و برای چند دقیقه درون تابه بهمراه سبزیجات و پیاز دلخواه مخلوط کنید.

7- بریانی پلو را برای چند دقیقه روی حرارت کم گذاشته و در ظرفی مناسب سرو کنید.

با دنبال کردن این روش ساده می‌توانید بریانی پلوی خوشمزه و سرشار از مغذی را با سبزیجات بسیار موفق تهیه کنید.



نکات مهم در طرز تهیه بریانی پلو با مرغ

طرز تهیه بریانی پلو با مرغ یکی از پر مصرف‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. بریانی پلو، یک غذای مشترک هندوستان و ایرانی است که در آن برنج با گوشت یا مرغ و انواع مواد افزودنی ترکیب شده است. مهمترین ویژگی این غذا، ذائقه منحصر به فرد آن است که به خاطر ترکیبی از ادویه‌های پیچیده ایجاد می‌شود.

یکی از نکات مهم تهیه بریانی پلو با مرغ، استفاده از مرغ تازه و آب داغ برای پختن آن است. بعد از پخت مرغ با موادی مثل پیاز سرخ شده، زردچوبه، دارچین، زعفران و سایر ادویه ها، برنج با آب و نمک در دیگ جداگانه پخته می شود. بعد از آماده شدن برنج، مرغ و صلصه ای که با آبمیوه لیموشیرین و سیر تهیه شده، به آن افزوده می‌شود تا همه‌ی مواد با هم مخلوط شوند.

دیگر نکته‌ای که درباره تهیه بریانی پلو با مرغ باید به آن توجه کرد، این است که بریانی معمولاً با نان تاندوری یا نان فلت سرو می شود و برای تزئین آن از خرما و پیاز سرخ شده استفاده می شود. این غذا، یک غذای سنتی و محبوب است که می تواند به عنوان یکی از غذاهای اصلی در جشن‌ها و مراسم شامل مجالس ختم و عروسی سرو شود.