طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل

جایی که از شیرینی‌های ترکیه اسم می‌رود، باقلوا بدون شک یکی از محبوب‌ترین‌هاست. باقلوا یک شیرینی خوشمزه و مغذی است که با داشتن طعم لذیذ باقالی پخته شده و سازنده‌ی صفحه‌هایی از یوفکا است که برای بسیاری از افراد عمیقاً علاقه‌مندشان شده است.

برای تهیه‌ی این شیرینی خوشمزه، ابتدا بهتر است که باقالی را با آب جوش و سپس آب سرد شسته و بعد باقی‌مانده را با یک ظرف سیب‌زمینی پوست کنده و رنده کنید. سپس کره، شکر و شیر را در بشقابی باهم مخلوط کرده و آرد را همراه با تخم مرغ جداگانه مخلوط کنید. پس از آن، آرد را به مواد مربوطه اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.

سپس با استفاده از دستگاه یوفکا، تکه‌هایی صاف از خمیر برداشته و آنها را به شکل دایره‌ای برش‌دارید. در برش‌های دایره‌ای تهیه شده، مقداری از مخلوط باقالی به خمیر روی آنها قرار دهید و حال آنها را به شکل برجسته به هم چسبانید. سپس این برجستگان‌ها را روی سینی برای پخت در فر قرار دهید.

قبل از پخت این شیرینی، یک مقدار از شیر و عسل را در کاسه‌ای مخلوط کرده و آن را با اسانس وانیل و روغن بادام زمینی همراهی کنید. حال، تمام شیرینی‌ها را با این مخلوط پوشانده و آنها را برای 37 دقیقه به دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید. پس از پخت، باقلوا ترکی خوشمزه شما آماده سرو شدن است.



تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل

تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل به عنوان یکی از شیرینی های خوشمزه ترکیه ای محسوب می شود. این شیرینی دارای طعمی منحصر به فرد و خوشمزه است که با ترکیبی از باقلا، خمیر یوفکا و شیر عسل تهیه می شود. در ادامه توضیحاتی جهت آشنایی با مواد لازم و روش تهیه این شیرینی بیان خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل شامل باقلا، خرما، پودر بادام و جوز، شیر، عسل، خمیر یوفکا و نمک می باشد. برای شروع، باقلا را در آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم و پس از آن آن ها را از آب خارج کرده و آن ها را با چاقویی ریز خرد می کنیم. سپس خرما ها را با چاقویی خرد می کنیم و آن ها را به باقلا اضافه می کنیم.

به مواد خرد شده، پودر بادام و جوز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. پس از ترکیب مواد خام، ۱۰۰ میلی لیتر شیر را با عسل و کمی نمک ترکیب کرده و به داخل مخلوط مواد خرد شده ریخته و خوب آن ها را مخلوط می کنیم.

حال نوبت به تهیه خمیر یوفکا می رسد، برای این کار ما خمیر یوفکا را با کمک آب خمیر ترکیه ای تهیه می کنیم. بعد از تهیه خمیر، آن را به یک صفحه مستطیل یا مربع شکل باز کرده و روی آن مواد تهیه شده را ریخته و با کمک دست ها آن را فشار داده تا مواد به خوبی روی خمیر یوفکا گسترش پیدا کنند.

حال خمیر را زیر سینی فر منتقل می کنیم و آن را برای ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پخته و سپس آن را از فر خارج می کنیم و برای مدت ۲ ساعت خنک شدنی می گذاریم. در نهایت با تیغه ای حاد، آن را به شکل دلخواه خود برشی داده و آن را پذیرایی کنید. بهتر است باقلا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل را با چای ترکیه ای سرو کرد تا عطر و طعم خوب چای با این شیرینی، ترکیبی خوبی را بوجود آورد.



طرز تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل

باقلوا ترکی یکی از شیرینی‌های سنتی ترکیه و اذربایجان است که با استفاده از خمیری به نام یوفکا و شیر عسل تهیه می‌شود. خمیر یوفکا نوعی خمیر لایه‌ای است که از آرد، آب، نمک و روغن تهیه می‌شود. مراحل تهیه باقلوا ترکی به شرح زیر است:

1- خمیر یوفکا را با استفاده از آرد، آب، نمک و روغن تهیه کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

2- برای تهیه شیر عسل، در یک قابلمه شیر، شکر، عسل و روغن جوز هندی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

3- خمیر یوفکا را به دو بخش تقسیم کرده و هر یک را به قطعاتی به اندازه لوبیا که قطعه ای از شیر عسل را در خود جای داده باشد، بصورت فرشته شکل تقسیم کنید.

4- قطعات خمیری را با استفاده از یک ماشین پرس کوچک که بر روی میز قرار دارد، به نوعی داغابی ظریف و لایه‌ای فشرده قرار دهید.

5- قطعات خمیری فشرده را روی ظرفی چوبی یا یک تابه نچسب چیده و به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

6- پس از پخت کردن باقلوا، قطعات آن را با استفاده از یک قاشق درون شیر عسل غمگین کنید تا شیر عسل درون باقلوا جا بگیرد.

در نهایت، باقلوا را روی سطح شیشه‌ای یا یک ظرف بزرگ چینی چیده و خشک شده استفاده کنید. باقلوا ترکی با خاصیت لایه‌ای و شیرینی عسل، به شما تجربه‌ای لذیذ و دلچسب از طعم شیرینی‌های ترکیه ارائه خواهد داد.



تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل به روشی آسان

تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل، یکی از خوراکی هایی است که در آشپزی ترکیه بسیار محبوب است. این خوراکی با طعم عسل و خامه، ترکیبی از تخمیری و شیرینی است که در مراسمات و جشن ها به عنوان دسر مخصوص تقدیم می شود. در زمان قدیم، این خوراکی برای تقویت بدن و افزایش انرژی در فصل زمستان تهیه می شد.

برای تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل، ابتدا باید خمیر یوفکا را تهیه کرده و به شکل دایره ای آن را صاف کنید. بعد از آماده کردن خمیر، مقداری شیر که توضیحات دقیقتری درباره مقدار آن ذکر نشده است، با عسل و خامه مخلوط کرده و مقداری از این خلال را روی خمیر یوفکا بریزید. نازک کردن آن را به عهده ی خودتان بگذارید. بعد از اینکه مرحله آخر کردن خمیر را به پایان رساندید، باقلوا را در فر بگذارید و به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه پخته شود.

اگر دوست دارید به باقلوا خود چیزی به اضافه کنید، می توانید از خرمای خرد شده، سیب و دیگر میوه ها به عنوان تزیین استفاده کنید. باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل به روش آسان، باعث شادی شما و خانواده شما خواهد شد. این دسر سنتی ترک به هر دلیلی که شما بخواهید، می تواند انتخاب خوبی برای تفریح کردن و مسابقه قصه گویی با دوستان شما باشد.



چگونگی تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل

باقلوا ترکی یکی از شیرینی‌های سنتی ترکیه است که با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل تهیه می‌شود. این شیرینی با مزه‌ای شیرین و خوشمزه به همراه غلظت و کنسانتره شده‌ی شیر، از یک لایه بافتی و نرم بهره می‌برد و برای خوردن به همراه چای یا قهوه مناسب است.

اولین مرحله در تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل، تهیه خمیر یوفکا است. برای این کار، 500 گرم آرد را با 380 میلی‌لیتر آب نیمه‌گرم و یک قاشق سوپخوری نمک، در یک میکسر یا با استفاده از دستگاه مخصوص تهیه خمیر یکدست کرده و برای 30 دقیقه به استراحت بگذارید.

پس از گذراندن زمان مقرر، خمیر را به دو بخش تقسیم کنید. یکی از بخش‌ها را روی یک سطح طرح دار، به قطر 26 سانتی‌متر و ضخامت 2 میلی‌متر به شکل دقیق بازکرده و برای 5 دقیقه به استراحت بگذارید.

سپس کره مایع را روی سطح خمیر بلافاصله تخمیر کرده و سپس مخلوط شده‌ی شیر و عسل را بر روی کره مایع صاف کنید. بخش دیگر از خمیر را هم به دقت باز کرده و بر روی بالای شیر و کره مایع قرار دهید تا در مجموع با آن پوشش بدهند. با استفاده از یک چاقو، شکل‌های مشخصی را روی زیر و سطح شطرنجی خمیر بکشید و با پودر قهوه پخش شده روی سطح باقلوا پوشش دهید.

در پایان، باقلوا را درون فر درجه حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و برای 30 دقیقه پخت کنید تا به رنگ طلایی شفاف رسیده و زمانی که در پایین آن زغال‌های آتش بسته‌ای را حرارت دهید. بعد از مدتی کوتاه، باقلوا را از فر خارج کنید و در دمای اتاق به خنک شدن بگذارید. بعد از خنک شدن، باقلوا را با چاقو تیز برش‌های نازک کرده و از آن برای خوردن لذت ببرید.



آموزش تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل

تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل یکی از دسرهای سنتی ترکیه است که از مواد ارگانیک و طبیعی تهیه می‌شود. این دسر با طعم شیرین و ملایم خود، سرانجام مزه و شکل زیبایی به میزان قابل توجهی در خود دارد که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است.

برای تهیه این دسر، بهتر است از خمیر خاصی استفاده کنید که به نام یوفکا معروف است. در صورتی که این خمیر را پیدا نکردید، می‌توانید از خمیر دانه برای تهیه باقلوای خود استفاده کنید. در ادامه، نحوه تهیه این دسر را مرحله به مرحله برای شما توضیح خواهیم داد.

اولین گام برای تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل، آماده کردن خمیر یوفکا است. این خمیر را به شکل نان سفت در ظرفی که همراه با آن خریداری کردین قرار دهید. در مرحله بعد، باقلوا را با استفاده از مواد دیگری مانند شیر، تخم مرغ و برخی اسانس‌های ترش و شیرین تهیه کرده و پخته و ورقه بدون لبه ایجاد کرده و در لبه سینی یوفکایی قرار دهید.

سپس، خمیر یوفکا را روی باقلوا قرار دهید تا باقلوا را کاملا بپوشاند. منظم کردن سطح خمیر روی باقلوا بسیار مهم است تا در طول پخت و پز، خمیر به شکل یکنواخت در آورده شود. سپس با یک چاقوی تیز، شکل‌ها را در خمیر تراشیده و با یک سری حرکت‌های شفتی روی خمیر، آن را با źیر سایداری و زعفران پودری تزئین کرده و درون فر به مدت حدود 40 دقیقه میل کنید. حالا باقلوای خود را از فر بیرون بیاورید و با استفاده از عسل، برشته‌شده‌ی پستان‌هایی یا بادام خرد شده، تزئین کنید. با این کار، دسر سنتی ترکیه‌ای خود را آماده سرو و پذیرایی کرده‌اید.



روش تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل

باقلوا ترکی یکی از محبوب‌ترین دسرهایی است که در کشور ترکیه تولید و مصرف می‌شود. این دسر از خمیر عسل به همراه پسته و سایر مواد تهیه می‌شود و در قالب یک حلوای خوشمزه و تند ارائه می‌شود. در اینجا همراه با گام به گام و مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکی با استفاده از خمیر یوفکا و شیر عسل آشنا خواهید شد.

ابتدا بهتر است مواد لازم را بررسی و آنها را آماده کنید، این مواد شامل:

- 500 گرم خمیر یوفکا

- 500 میلی لیتر شیر عسل

- 300 گرم پسته خام

- 300 گرم شکر

- نصف قاشق چای‌خوری کره

- ظرف مناسب

بعد از آماده‌سازی مواد، نخستین کار، پسته ها را تخمیر کنید. پسته های تازه را با یک تخمیر کوچک در کاسه آسیاب کنید و بعد حدود یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.

در مرحله ی بعد اندکی شکر را به 200 میلی لیتر آب اضافه کرده و روی حرارت نرمال قرار دهید تا شکر به آب افزوده شده حل شود.

در ادامه به لحظاتی برای پختن و خرد کردن خمیر یوفکا نیاز دارید. در ابتدا خمیر یوفکا را به شکل برش داده و کوچک کرده و سپس آن را به شکل دایره‌ای که به قطر 15 سانتی متر می‌رسد با کمک ورق، نوار، موکت و حتی نرم‌افزار درست کنید.

سپس شکر حل شده در آب را به همراه نصف قاشق چای خوری کرهی نرم بریزید و خمیر یوفکا را در آن طبقه بندی کنید.

بعد از آن پسته های سرد شده را روی خمیر بچینید. سپس باقی خمیر را هم به همین روش روی پسته ها قرار دهید.

در نهایت باقلوا ترکی را در فر با دمای حدودی 170 درجه سانتیگراد، برای 35 تا 40 دقیقه بپزید.

باقلوا ترکی شما آماده است. حالا با لقمه زدن در لذت دسری خوشمزه و متفاوت را تجربه کنید.