طرز تهیه باقالی پلو با گوشت مجلسی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت مجلسی

رایج ترین غذاهای مجلسی، غذاهایی هستند که در یک ظرف وسیع، سرو می شوند و برای بدنهای قوی و سالم مفید هستند. باقالی پلو با گوشت، یکی از این غذاهاست که در همه جشن های ایرانی سرو می شود. باقالی پلو با گوشت یک پلو سبزی است که به دلیل حضور کیفیت بالای مواد مغذی و ذایقه خوب، به شدت مورد علاقه مردم است. آن را به صورت سنتی با برگ پسته، برنج پلویی، گوشت چرخ کرده، باقالی و مطهره پلو می سازند.

برای شروع تهیه باقالی پلو، بهتر است با خیس کردن باقالی شروع کنید. بهترین روش برای خیس کردن باقالی، پیشتر کمی نمک به آن اضافه کنید و سپس آن را برای حداقل شش ساعت در آب بگذارید. پس از خیس کردن باقالی، بهتر است آن را با اضافه کردن یک دو قاشق غذاخوری روغن، در حرارت متوسط برای حدود پنج دقیقه بپزید.

شما می توانید باقالی پلو را با دو روش درست کنید. اولین روش این است که از گوشت چرخ کرده یا تکه گوشت استفاده کنید. برای استفاده از تکه گوشت، آن ها را قبل از آشپزی باید منجمد کنید و سپس آن ها را با دسته های کوچک تر ریزی کنید. سپس آن ها را به همراه باقالی، مطهره، برگ پسته و روغن اضافه شده به آب بگذارید و آن ها را در حرارت پایین برای پنج دقیقه پخته سپس برای حدود یک ساعت دیگر در حرارت متوسط به آن ها زمین دهید.

دومین روش برای تهیه باقالی پلو استفاده از گوشت چرخ کرده است. برای شروع، باید گوشت را در حرارت متوسط به آتش بگذارید تا لطفا کامل شود. سپس با اضافه کردن روغن، پیاز، فلفل قرمز و چرخ کرده گوشت را به صورت مقدار معمولی طولی پخته، سپس باقالی را به آن اضافه کنید و آن را در حرارت پایین برای حدود یک ساعت به آرامی پخته سپس با برگ پسته و مطهره آن را آماده سرو می کنید.



نحوه آماده‌سازی باقالی برای پلو

باقالی یکی از مواد اصلی و مهم در تهیه پلو های ایرانی است. آماده سازی باقالی برای پلو می‌تواند به چند روش مختلف انجام شود که در ادامه به استفاده از دستور پخت ساده‌تر و سریع‌تری اشاره خواهیم کرد.

ابتدا باقالی ها را از لاینده و ناخالصی های اضافی آنها را جدا کرده و سپس آنها را با آب بسیار خوب بشویید. سپس در دو لیتر آب تازه که به آن نصف قاشق غذاخوری نمک اضافه کرده اید باقالی‌ها را برای نیم ساعت به‌صورت موازی بر روی حرارت متوسط روی اجاق گاز قرار دهید. تا زمانی که باقالی ها از ته نرفته اند باید باز هم آب بریزید و در حدود یک دقیقه دیگر بر روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس بافت آنها را بررسی کنید تا مطمئن شوید کاملا پخته شده اند.

سپس برای جلوگیری از سفت شدن باقالی پس از آبگیری، آنها را در داخل آب به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا باز بهم برسند. سپس در یک کاسه، به همراه روغن و نمک یکم بریزید و هم زمان باقالی ها را نیز اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید برای شیرین شدن آنها نیز یک قاشق چایخوری شکر اضافه کنید. سپس در مدت 15-10 دقیقه آن را روی حرارت کم روغن کرده و از شعله آتش بردارید.

باقالی های آماده شده برای پلو را می‌توان برای تزئین داخل طبقه پلو قرار داد، پلو را همراه با پلوی باقالی سرو کرد و یا به شکلی جداگانه از آن در برگر ها و ساندویچ ها استفاده کرد. اکنون شما توانستید به سادگی و با استفاده از چند گام ساده، باقالی برای پلو را به صورت حرفه‌ای تهیه کنید.



طرز تهیه گوشت مجلسی برای پلو

برای تهیه گوشت مجلسی برای پلو می‌توانید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گوشت قرمز استفاده کنید. ابتدا گوشت را با چند حبه پیاز و نمک به مدت یک ساعت به طور مساوی ترکیب کرده و بعد از آن روی حرارت بالا قرار دهید. برای افزایش طعم و عطر گوشت می‌توانید اسفنج شیرین، زردچوبه و فلفل سیاه را هم اضافه کنید.

پس از پخت گوشت، می‌توانید آن را تزئین کنید. برای این کار می‌توانید از خلال پسته، پودر زعفران و آبلیمو استفاده کنید. همچنین می‌توانید از دانه‌های انار نیز برای تزئین استفاده کنید.

برای تهیه پلو نیز می‌توانید از برنج سفید استفاده کنید. مناسب ترین روش برای پخت برنج به صورت پلو، استفاده از روش آبکشی می‌باشد. برای این کار برنج را به مدت یکساعت در آب می‌گذاریم. سپس با اضافه کردن نمک به آن، برنج را با حرارت متوسط به مدت چند دقیقه پخته و سپس آن را در ظرفی به همراه چند قطره آب و روغن تفت می‌دهیم. سپس برای پختن به آرامی آب می‌دهیم تا برنج بپزد. حین پخت برنج هم می‌توانید از زعفران و برگ‌های فلفل تند استفاده کنید تا برنج رنگی زیبا و عطری داشته باشد.

در نهایت، گوشت مجلسی روی پلو سرو می‌شود و سبکی و طعمی بسیار شیرین، عطری و خوشمزه به این غذا می‌بخشد.



تهیه سس سیر برای باقالی پلو

تهیه سس سیر برای باقالی پلو به عنوان یکی از مهم ترین اجزای این غذا می باشد که به سبک خاصی تهیه می گردد. در واقع سس سیر برای باقالی پلو، جزء سس های ساده و مقوی محسوب میشود که با برخی از ادویه ها و مواد مانند سیر، سرکه، نمک و روغن زیتون آماده می شود.

با توجه به اینکه سس سیر برای باقالی پلو باید به سبکی معمول و با جنبه ای خاص تهیه شود، بنابراین توجه به مواد و اجزای موجود در سیر برای تهیه این سس امری ضروری می باشد. بهترین روش تهیه سس سیر برای باقالی پلو به این صورت است که ابتدا سیر به صورت ریز خرد شده و سپس با داشتن سرکه، نمک، روغن زیتون و یک قاشق کافی پودر فلفل قرمز آرایشی شده و سپس به آن تفهیم می شود.

باقالی پلو یکی از رایج ترین غذاهای اصیل ایرانی است که بخشی از امتیاز آن این است که به صورت خوشمزه و سلامتی بسیاری از مواد مغذی مهم برای بدن را در بر دارد. به همین دلیل سس سیر به عنوان یکی از بخش های مهم و مغذی این غذا تلقی شده است. در نهایت این را نیز باید در نظر گرفت که سس سیر برای باقالی پلو باید به شکلی خاص و با مراقبت های لازم تهیه شود تا بهترین عملکرد را در بلند مدت ها به نمایش بگذارد.



نحوه آماده‌سازی از پیش پخته باقالی برای پلو

از پیش پخته یا همان مواد آماده برای پلو استفاده کردن یکی از راه‌های ساده‌ی آماده سازی پلو هست. یکی از این مواد، باقالی است. باقالی به دلیل مزه‌ی خوش‌مزه‌ی آن و همچنین کمک به هضم خوب، در بسیاری از پلو‌ها استفاده می‌شود. باقالی را در بازار، به صورت از پیش پخته یا طبیعی می‌توان یافت. اگر شما از باقالی از پیش پخته برای پلوی خود استفاده می‌کنید، می‌توانید با استفاده از دو روش، آن را آماده سازی کنید.

روش اول: از پیش پخته

راه ساده و آسانی برای استفاده از باقالی از پیش پخته استفاده از آن به صورت آماده شده است. شما می توانید باقالی را از بازار تهیه کنید، معمولا در بسته بندی های کوچکی، حدود 500 گرمی، به فروش می‌رسانند. برای آماده سازی، باقالی را از بسته بندی خارج می‌کنیم و داخل ظرف را قرار می‌دهیم. سپس مقداری آب به آن اضافه کرده و آن را به مدت حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا گرم شود.

روش دوم: استفاده از باقالی پخته

اگر به‌جای باقالی از پیش آماده شده، باقالی پخته را ترجیح می‌دهید، می‌توانید باقالی‌ها را خودتان بپزید و بسته به قیمت و فرصت، این روش را انتخاب کنید. در طول شب، باقالی را در آب خیس کنید و آن را برای مدت حدود 2 ساعت نیمه تهیه می‌کنیم. به دقت باید پیش‌بینی کنیم و نظم و ترتیب در پخت باقالی، رعایت کنیم تا مطمئن باشیم که باقالی نرم و رسیده شده. برای أین کار، باقیمانده در داخل قابلمه، کمی آب، نمک و روغن را اضافه می کنید و با خیال راحت دور ها را به آن اضافه می کنید و باقیمانده را در حالتی که همه‌ی مواد داخل ظرف خوری را داشته باشید، پخت می‌کنیم تا آماده باشد.

در نهایت می‌توانید با استفاده از یکی از این دو روش، باقالی را برای پلو آماده کنید، و به دلخواه آن را با پلو ترکیب کنید. همچنین باقیمانده، می‌تواند به عنوان تزئین برای پلوشما در کنار خدمت شود.



روش درست جوشاندن برنج برای باقالی پلو

برای جوشاندن برنج برای باقالی پلو، باید ابتدا برنج را با آب سرد شستشو داده و سپس در ظرفی بزرگ حاوی آب داغ و نمک قرار داده شود. می‌توان برای جوشاندن برنج باقالی پلو از روش دو قابلیت استفاده کرد که در ادامه توضیح داده می‌شوند.

روش اول: بعد از اینکه برنج سرخ شد، با آب سرد شستشو داده و به تنهایی روی حرارت کم قرار داده می‌شود. سپس با دو دو ساعت قابل توجه، به ترتیب برای طبقه بندی در پایین، سیب زمینی، رب گوجه، شیر و آبلیمو یا نارنج، باقالی و بالا رفته و در نهایت پیاز سرخ شده به همراه روغن و زعفران روی برنج می‌ریزیم.

روش دوم: برای جداسازی پُر و خالی باقالی، باید باقالی را به مدت 2 الی 3 دقیقه در آب جوش قرار داد تا پُر باشدافتاده و سپس زیر آب سرد قرار داده تا جوشی خود را از دست بدهد. برای آماده سازی برنج برای باقالی پلو، بهتر است از برنج طویل که البته در صورت نداشتن برنج طویل، برنج معمولی نیز قابل استفاده می‌باشد. سپس برنج را با آب شستشو داده و به میزان آبی که انتخاب کرده اید، به‌مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشانید.

بهتر است قبل از ریختن پُر و خالی باقالی روی برنج، باقالی را کمی با تندی خود روغن کرده تا برای پخته شدن، زمان کمتری صرف شود. پس از آماده‌سازی باقالی، پنجاه گرم روغن تخم‌مرغی و پیاز را برای پخته شدن در تابه تفت داده و سپس نوش جوانه‌هایی که فریزر کرده بودید را به همراه یک قاشق چای‌خوری زعفران تفت داده و روی برنج می‌ریزید. با استفاده از این روش جوشاندن برنج برای باقالی پلو، می‌توانید یک غذای شهی بسیار خوشمزه و سالم تهیه کنید.



روش خلوص دادن برنج برای پلو

برای پختن پلو، یکی از مهمترین مراحل آماده‌سازی برنج خلوص دادن آن است تا بتوانیم از جمله مشکلاتی همچون چسبیدن برنج و یا عدم یکنواختی پخت آن جلوگیری کنیم.

روش خلوص دادن برنج دو روش دارد. روش اول عبارت است از پختن برنج بدون نمک در آب جاری به مدت شش ساعت تا کلروفرم، پنج شستشوی اول را برداشته باشد. سپس برنج را دو ساعت در آب نمک بریزید و سپس آن را بر روی صفحه فلزی برای خشک شدن گذاشته و سپس متوسط آتش را روی قابلمه قرار داده و جوش داده سپس برنج را در آن به صورت یکنواخت قرار دهید. برای برداشتن برنج باید با چاقو و یا با لیوان قابلمه را به طور دلخواه برگردانید.

روش دوم خلوص دادن برنج مرحله افزایشی است که برای کسانی که به دنبال یک برنج زیبا، درخشان و یکنواخت هستند، توصیه می‌شود. در این روش، بعد از برداشتن برنج از آب به مدت یک تا دو ساعت، برنج را در آب جاری قرار داده و از آنجا که برنج در مدت پختن به حجم توریستی افزوده می‌شود، آب را به مراتب بیشتر از نیاز قرار دهید تا برنج تغویر به خود نکند. برنج را برای حداکثر 45 دقیقه در آب غلیظ با نمک قرار داده و سپس آن را به خوبی آبکشی کرده و درون قابلمه به صورت یکنواخت بریزید. با دم کردن برنج، می توانید از کیفیت نهایی پلو اطمینان حاصل کنید.

بدیهی است که به هنگام خلوص‌دهی باید آرام باشید تا برنج خوب بشوید، در پخت پلو نیز از پخت با شعله بلند خودداری کنید و شعله‌ی متوسط را روی کامل پخت برنج نگه دارید.