طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر

تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر یکی از غذاهایی است که به راحتی و با استفاده از چند مواد اصلی در خانه می‌توان تهیه کرد. در ادامه به توضیحات بیشتری درباره مراحل تهیه این غذا پرداخته شده است.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا شامل بادمجان، پنیر موتزارلا، پنیر فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، روغن زیتون، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک است. در ابتدا بادمجان‌ها را با چاقو در رشته‌هایی با طول حدود ۱ سانتی‌متر برش دهید و در صورت تمایل می‌توانید قبل از این مرحله مبلمان آن‌ها را نیز بردارید تا طعم پخته شده آن‌ها شیرین‌تر شود.

سپس بادمجان‌ها را در داخل ظرفی قرار داده و با روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک به مقدار دلخواه درست شده مارین کرده و به مدت حدود ۳۰ دقیقه به یخچال بگذارید تا در بطن بادمجان مواد اصلی به خوبی نفوذ کنند.

پس از گذشت این مدت، بادمجان‌ها را از یخچال برداشته و در داخل قالب فر یا صفحه فر پهن کرده و بر هر یک از آن‌ها یک لایه پنیر موتزارلا و فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی قرار دهید. سپس قالب فر را در 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا پنیر کاملا ذوب شود و بادمجان‌ها نرم و پخته شوند.

در نهایت بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را از فر بیرون آورده و با سبزیجات تزئینی و سس مورد علاقه سرو کنید. این غذا یک غذای پر از پروتئین و ویتامین است که با ملاحظه دقیق به میزان مواد مصرفی می‌تواند به یکی از غذاهای خوشمزه و سالم تبدیل شود.



1. طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر

تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا یکی از غذاهای شیرینی بوتیکی و خوشمزه است که شاید بسیاری از ما آن را نخورده باشیم. امروزه این غذا در بیشتر کشورها به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب شمرده می‌شود. در این رسپی، توضیحاتی در مورد طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا در فر قرار داده شده است.

برای شروع، لازم است بادمجان‌ها را با چاقو برش داده و کمی نمک پاش کنید. سپس، آن ها را برروی سینی فر که به داخل آن یک لایه روغن ریخته‌ایم، قرار دهید. این سینی را در داخل فر گرم کرده و بادمجان ها را در دمای 200 درجه سانتیگراد حدود ۲۰ دقیقه می‌پزید. بعد از گرم شدن بادمجان ها، آن ها را از فر خارج کرده و مجدداً با روغن پاشیده، داخل فر قرار دهید تا دمای فر بالا برود.

همچنین، آماده سازی پنیر پیتزا نیز برای تهیه این غذا بسیار مهم است. در این رسپی بهتر است از پنیر موتزارلا استفاده کنید. پس از داشتن پنیر لازم، آن را روی فریزر بگذارید تا منجمد شود. سپس از روی فریزر بیرون آورده و روی یک ترازو گذاشته تا وزن آن ۱۵۰ گرم شود.

نهایتاً، بادمجان ها را از داخل فر بیرون می‌آوریم و روی هر یک از آن‌ها می‌چربیم. پنیر موتزارلا منجمد شده را بپاشید و سپس هر کدام را می‌توانید با ۳ قاشق غذاخوری ترکیب گردن فرمائید. برای رسیدن به نتیجه بهتر، بهتر است آن‌ها را با حرارت هوای فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بین ۵ تا ۱۰ دقیقه روی فر قرار داده و پس از تکمیل و محکم شدن پنیر، آن ها را از فر بیرون آوردید. در آخر نیز می‌توانید با نوشابه دلخواه خود از این غذا لذت ببرید.



2. مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

برای تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، مواد لازم شامل بادمجان، پنیر، روغن زیتون، پیاز، گوجه فرنگی، آرد، آب، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک می‌باشد.

ابتدا بادمجان‌ها خلال شده و برای حدود 20 دقیقه در نمک قرار داده می‌شوند تا آبی که دارند زده شده و فراوانی آن کم شود. سپس بادمجان‌ها با روغن زیتون در قابلمه سرخ می‌شوند تا طلایی شوند. پیاز نیز خلال شده و در حدود 5 دقیقه در روغن سرخ شده تا طلایی شود. گوجه فرنگی نیز به صورت خلال شده و با پیاز و روغن سرخ شده نیز مخلوط می‌شود تا مواد مزه دهنده برای بادمجان شکم پر شکل شود.

پس از آن، آرد و آب باهم مخلوط شده و به صورت کم کم به مواد نیز اضافه می‌شود تا یک ترشی خوب برای بادمجان درست شود. سپس فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک نیز به مواد اضافه می‌شوند تا طعمی دلپذیر در مقدار مناسب به آن بدهد.

بعد از آماده شدن مواد، بادمجان‌ها را با مواد پیاز و گوجه فرنگی و همچنین ترشی آماده شده پر می‌کنیم. سپس روی بادمجان‌ها پنیر ریز شده ریخته شده و در داخل فر درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد برای 20 تا 30 دقیقه می‌پزیم تا حالت یک پیتزا درست شود. سپس می‌توانید غذای خوشمزه خود را با سس‌ تگزاس یا سس‌های دیگر سرو کنید و لذت ببرید.



3. نکات مهم در تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه و شگفت انگیز است که در کشورهای مختلف سرو می‌شود. این غذا خیلی ساده است و می‌توان آن را در خانه‌تان به سادگی تهیه کرد.

اولین مرحله در تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، شست‌وشوی بادمجان است. بادمجان‌هایی که برای این غذا استفاده می‌شوند باید تمیز باشند و هر گونه مغزی و زخمی را باید از آن‌ها برداشت.

پس از شستشوی بادمجان، آن‌ها را به اندازه یک انگشت بریده و قرار دهید. برای پختن بادمجان، می‌توانید از تابه یا فر استفاده کنید. اگر از تابه استفاده می‌کنید، بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا ابتدا طرفینشان سرخ شوند و سپس باقی بشوند.

بعد از پختن بادمجان‌ها، آن‌ها را در داخل پنیر پیتزا قرار دهید. شما می‌توانید از هر نوع پنیر پیتزایی که دوست دارید و چسبندگی خوب را دارد، استفاده کنید. در نهایت، بادمجان‌هایی که شامل پنیر هستند را در فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود.

بعد از طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، می‌توانید آن را با سبزیجات تزئین کرده و با روغن زیتون و نمک سرو کنید. این غذای خوشمزه و سرشار از پروتئین، ویتامین و کلسیم است که مخصوصاً برای کسانی که از محصولات دامی غذایی استفاده نمی‌کنند، پیشنهاد می‌شود.



4. آماده کردن بادمجان برای تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا

برای تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا، ابتدا باید بادمجان‌ها را آماده کنیم. برای این کار نیاز به بادمجان هایی با قطر بزرگ داریم که با چاقو در برابر آن ها چند شیار عمیق برش می دهیم. سپس با استفاده از فر تا 220 درجه سانتیگراد، بادمجان ها را درون فر قرار می دهیم تا سخت شوند و در آینده به راحتی پخته شوند.

هنگامی که بادمجان ها سخت شدند، آن ها را از فر خارج کرده و شیارهایی که در آن ها برش داده شده، را پر از سس پیتزا می کنیم. سپس روی سس پیتزا، پنیر رنده شده تازه و مزه دار ریخته و این مواد را دوباره در فر در دمای 220 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود و دمای بادمجان ها بالا رود.

در نهایت، بعد از اینکه پنیر ذوب شد، بادمجان ها را از فر خارج کرده و روی آن ها یک قاشق ماهیچه کوچک گذاشته و سپس آن ها را تازه و گرم سرو می کنیم. این غذا، بهترین همراه وعده ناهار یا شام می باشد و توسط تمام اعضای خانواده مورد پسند، مصرف و لذت بردن قرار می گیرد.



5. روش تهیه سس پیتزا برای بادمجان شکم پر

برای تهیه سس پیتزای بادمجان شکم پر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه وسیع بر روی حرارت ملایم گرم کنید. بعد از چند دقیقه، 3 حبه سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید. سپس یک کیسه 400 گرمی شیرینی پلمپ (ترکیبی از گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه، سبزیجات و ادویه) را به قابلمه اضافه کرده و آن را تفت دهید تا مواد هم‌ترکیب شوند.

سپس، یک قاشق غذاخوری یونانی، یک قاشق غذاخوری خرده گوشت و نصف قاشق غذاخوری زعفران را به مخلوط حبوبات اضافه کنید. حالا، مواد را به طور مداوم هم بزنید تا سس همگون شود. باعث می شود تا سس پیتزای شما غنی و شیرین شود.

پس از آماده شدن سس، برای زدن پیتزا، باید بادمجان ها را برش دهید و روی آن ها سس را بریزید. بعد از آن، های سینه بدون استخوان خوک را بر اجزای مجدد فقرات بچسبانید و سس را سرشار از پنیر شود. سپس پیتزای شما را در دمای ۳۸۰ درجه فرانتی سوخته و آماده سرو کنید.

بعد از یک روز پنج شنبه سرد، نوش جان کنید این سس پیتزای خوشمزه بادمجان شکم پر!



6. ساختماندهی بادمجان با حشوه و پنیر

ساختماندهی بادمجان با حشوه و پنیر، یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه‌ای است که در کشورهای مختلف به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو می‌شود. در این غذا، بادمجان‌ها با پوست خودشان برش داده می‌شوند و سپس حفره مرکزی آن‌ها با استفاده از چاقو یا نوک چنگال ایجاد می‌شود. سپس درون بادمجان، موادی همچون حشوه یا خوراکی سبزیجات و پنیر اضافه می‌شود.

ابتدا برای تهیه این غذا، بادمجان‌ها را به صورت طولی ببرید و با دستمال کاغذی داخل آن را خشک کنید. سپس پوست بادمجان را با چاقو یا برش‌دهنده پوست تمیز کنید و در نهایت یک حفره مرکزی درون آن‌ها ایجاد کنید. بعد از اینکه بادمجان‌ها آماده شدند، حشوه را با استفاده از قاشق درون آن‌ها قرار دهید و داخل آن‌ها را پر کنید.

بعد از اضافه کردن حشوه، به بادمجان‌ها یک لایه خامه مخلوط با روغن زیتون بزنید تا سطح بیرونی آن‌ها روغنی شود و سپس آن‌ها را در ماهیتابه برای پخت قرار دهید. در حین پخت، منظماً بادمجان‌ها را برگردانید تا همه‌ی اطراف آن‌ها به صورت یکنواخت پخته شود. در نهایت، با برش دادن بادمجان‌ها به شکل دلخواه و روی آن‌ها پنیر خرد شده، غذایی خوشمزه و شیرینی درست کرده‌اید که می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا یک غذای اصلی سرو شود.