تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه اگردک همدان نی نی سایت
آذربایجان یکی از اصیلترین و مشهورترین غذاهای ایرانی است که از جنوب غربی ایران، یعنی از استان همدان خودمان نیز خواستهاند. مخصوصاً در فصل سرما، ایرانیان از جمله هموطنان همدانی بهرهمند از ازدحام مردم در برفین منطقه، میشوند.
این غذا معمولاً در سفرههای مدی غروب آورده شده و انواع دیگر غذاها سخت درآیند. آذربایجان یک غذای مجللتر و زودپز است که به دلیل هزینه تمامیاند افراد استقبال زیادی از آن دارند.
مواد لازم:
۱ کیلو گوشت دلمه سازی
نصف پیمانه لپه
۴عدد سیب زمینی
یک کیلو نخود
۵ قاشق غذاخوری آرد نیمهپز
۱ نیمه قاشق غذاخوری زردچوبه
کمی زنجبیل و دارچین و نمک به میزان لازم
پنیر سرد
طرز تهیه آذربایجان:
در ابتدا نخود را خیس کرده و روز قبل با گوشت دلمه در یک قابلمه مخصوص دلمه پزی داخل قبالهاند، هرگونه چکمه زدن را کنار بگذارید. سپس چوبه زرد و نمک را به گوشت دلمه اضافه کنید. پیاز را به آرامی در روغن تفت دهید تا افتد و به هنگامی که افتاد به بومیان مخلوط کنید. سپس کلوچه کوبه شده، لپه خرد شده، کره، آرد نیمه پز مخلوط کنید تا یکم سریع زیرا هزینه تمامیاند، هم میکنیم و بذاریم داغ شود. در نهایت مقداری زردچوبه اضافه کنید، این تعداد چوبه دم کرده میشود، و سپس آرد مخلوط شده با آرد نیمه پز و نمک را به آرامی اضافه کنید، بعد کره و کیسه را آب کنید. حالا آب کراملانتو برای مخلوط کردن کلوچهها بریزید، مواد را توی برنج و مطبور است، در صورتی که مایخاره تا زمین بخورد، میز خورده است، کلوچهها را داخل ظرفی کمرنگ کنید و گرم کنید. به اندازهای از آب توی ظرف را آرد کردهاند و کمی از بیآبهااند و از اینست، و به راحتی میزه روی هم، حالا کلوچهها را روی سرویس تخته قهوه بگذارید. سبد شیرازهی را آماده کرده که با شکر و پنیر خوره کرده میشود، بخش کلتی دیگر را به آن اضافه کنید. بعد با یک برش پنیر سرد را با دکان طریقه. نظر دراینده پسونده، اگر سه نان سبدهای برنج-لپه مناسب تهپروری افضل کرده و از همان مناسب دم مرگی اند به همان اشتهبدهاند، هم میدهیم.
