1. تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه شکلاتی
تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه شکلاتی یکی از شیرینیهای خوشمزه و پرطرفدار است که در کافهها و قنادیها بسیار مورد توجه مشتریان قرار میگیرد. طرز تهیه این شیرینی بسیار ساده و در عین حال شگفتانگیز است.
برای شروع، باید ماکارونها را به همراه شبه سرد کاکائو و گردو پودر با هم مخلوط کنید تا ترکیبی از مزه ایجاد شود. بعد از آن، بهتر است که تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید تا مخلوطی همگن ایجاد شود. سپس، با استفاده از یک جعبه پالت، مخلوط ماکارون را به صورت استوانهای در بین دو عدد ماکارون قرار دهید. بعد از آن نوبت به ویژگی های شکلاتی میرسد. شکلات را در یک ظرف ذوب کرده و سپس به داخل یک کیک شیرینی بریزید. در این مرحله، شکلات باید به صورت آرام و یکنواخت بر روی شیرینی گرم بریزده شود.
در نهایت، کار خود را تمام کردهاید و شیرینی ماکارون فرانسوی شما حاضر است. این شیرینی بسیار خوشمزه و منحصربهفرد است و میتوانید آن را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.
2. طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه لیمویی
شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه لیمویی یک شیرینی بسیار خوش طعم و خوش قواره است که در سراسر جهان مورد علاقه بسیاری از علاقمندان به شیرینی قرار دارد. دستور پخت آن نسبتاً ساده است و با استفاده از مواد اولیه ساده، در خانه می توانید به آسانی آن را تهیه کنید.
ابتدا باید مواد لازم برای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه لیمویی را آماده کنید. این مواد شامل: 1 لیمو تازه، 2 قاشق غذا خوری بادام زمینی، 2 عدد تخم مرغ، 1/4 فنجان شکر، 1/2 فنجان آرد سفید، 1/4 قاشق چایخوری ترکیبی بیکینگ پودر و نمک و کمی وانیل است.
سپس برای تهیه ماسه ماکارون، باید پودر بادام زمینی و پوست لیمو تازه را با هم مخلوط کرده و در بشقابی اندازه وسط ریخته و به جوش آورده و در روی آن یک عدد لیمو تازه را رنده کرده و با مخلوط بادام زمینی و پوست لیمو را به شکل یک ماسه آردی، مخلوط کرده و در کنار گذاشته شود.
در مرحله بعد تخم مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه مخلوط کرده و به صورت آرام و به مرور، آرد را تحت مخلوط کردن با تخم مرغ و شکر کم کم ریخته و همه را با هم مخلوط کرده تا ماسه ای سفت و یکنواخت به دست آید.
سپس یک تیکه کاغذ داغ بر روی یک سینی فر گذاشته و نازک و نرم کردن ماسه را بر روی آن آغاز کنید. ضخامت هر کوکی باید حدود 2 سانتی متر باشد. بعد از نرم کردن، ماسه را برای حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا پایدارتر شود.
سرانجام کوکی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در یک فر پیش گرم شده به دمای 170 درجه سانتیگراد،یا تا زمانی که طلایی و سفت شوند، پخت کنید. بعد از پختن، ماکارون ها را از فر در بیاورید و چند دقیقه در یک سینی سرد کنید تا به صورت کامل خنک شوند. در نهایت می توانید آنها را سرو کنید.
3. راهنمای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه توت فرنگی
شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه توت فرنگی یکی از شیرینیهای خوشطعم و محبوب در دنیای خوراکیهاست. تهیه این شیرینی بسیار ساده و نوآورانه است و با استفاده از مواد اولیه ساده و قابل دسترس میتوان آن را در خانه تهیه کرد.
اولین گام در تهیه ماکارون فرانسوی با مزه توت فرنگی، آمادهسازی مواد اولیه است. برای تهیه این شیرینی، باید از کره، شیر، پودر شیرینکننده، تخم مرغ، آرد تخم مرغ، پودر تخم مرغ، پودر ترش کردن، پودر کانال و توت فرنگی استفاده کنید. برای تهیه خمیر ماکارون، ابتدا کره را در تابه تازه ذوب کرده و به آن شیر اضافه کنید. پس از آن، تخم مرغ، پودر شیرینکننده و پودر تخم مرغ را به شیر اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب خوبی ایجاد شود.
بعد از اینکه ترکیب شیر و تخم مرغ کاملاً مخلوط شد، آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا خمیری سفت و نرم ایجاد شود. در این مرحله، میتوانید پودر کانال را به خمیر اضافه کنید تا طعم و مزه بهتری به شیرینی شما بدهد. سپس، توت فرنگی را به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا به صورت یک ترکیب یکدست تبدیل شود.
پس از تهیه خمیر، آن را در یک پرس قرار داده و به شکل دلخواه ماکارون های ریزی درآورید. سپس، ماکارون ها را در فر قرار داده و در دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10-12 دقیقه پخته کنید. بعد از پخته شدن ماکارون، آنها را روی سبد سرویس گرم و آمادهٔ سرو کنید.
در نهایت، میتوانید با تزئین شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه توت فرنگی، جلوهای جذاب به شیرینیتان ببخشید. میتوانید از شکلات آب شده یا توت فرنگی تزئینی برای ماکارون ها استفاده کنید. سپس، شیرینی ماکارون خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و این لذت شیرین را با هم تجربه کنید.
4. راهنمای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه نارگیل
برای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه نارگیل، ابتدا باید ماکارون را به صورت معمولی درست کنیم. برای این کار، میتوانیم از تخم مرغ، بلغور بادام، شکر و پودر کاکائو استفاده کنیم. پس از درست کردن ماکارون، بهتر است آن را درون یک پوششی از نارگیل خشک کنیم. برای این کار، موادی مانند نارگیل خشک، شیر خامهای و شکر را استفاده میکنیم.
در ابتدا، نارگیل خشک را به شکل ریزشده ریخته و آن را با شیر خامهای مخلوط کرده و به صورت خمیری درآورده و پس از آن، شکر را به آن اضافه میکنیم تا خمیر ما را بهتر بسته و شیرین کند. بعد از آن، ماکارونها را به صورت یکنواخت در آمیخته نارگیل مخلوط کرده و به صورت دایرهای با لایههای باریک میپوشانیم. سپس آنها را درون فر قرار میدهیم تا به مدت 2 الی 3 دقیقه بپزند. پس از پخت ماکارون، آن را از فر خارج کرده و به صورت دلخواه با تزئیناتی مانند نارگیل خشک، شکلات خرد شده و... تزیین میکنیم.
در نتیجه، شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه نارگیل آماده است. این شیرینی ظاهری جذاب و مزهای شیرین، خوشمزه و با خاصیتی خنککننده دارد که مخصوصاً در روزهای گرم تابستان بسیار مورد پسند واقع میشود.
5. راهنمای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه قهوه
تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه قهوه یکی از شیرینی های لذیذ و محبوب در سراسر جهان است. اما بسیاری از افراد نمی دانند که چگونه این شیرینی لذیذ را ساخته و طعم خوب آن را حفظ کنند. در این راهنما، شما یاد خواهید گرفت که چگونه این شیرینی را تهیه کنید.
برای تهیه ماکارون فرانسوی، ابتدا باید تخم مرغ و شکر را برای ایجاد یک ترکیب کرمی بر روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید. سپس با اضافه کردن قهوه و کرم، ترکیب کرمی را به یک ترکیب قهوه ای درآورید. در ادامه، این ترکیب را به یک سطح یکنواخت بر روی ورق های ماکارون سرد کنید.
بعد از خشک شدن و خنک شدن، ورق های ماکارون را با ترکیب قهوه ای پر کنید. پس از پر کردن آنها، این شیرینی ها را در فر به مدت 12 دقیقه در دمای 150 درجه سانتی گراد پخت کنید. بعد از پخت، آنها را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه در بیرون فر روی طبقه خود جا بگذارید تا خنک شوند.
تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه قهوه دشوار و زمان بر نیست. با همین ترفند هایی که در این راهنما ذکر شده، شما نیز می توانید این شیرینی لذیذ را پخته و طعم خوش آن را به دست آورید.
6. طرز تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه زعفرانی
تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه زعفرانی به دلیل ظاهرِ زیبا و مزهای خاص که دارد، به عنوان یکی از دسرهایی با ارزش توجه بسیار است. لذت بردن از شیرینی ماکارون در همه جای دنیا شیوه خاصی دارد و به علت وجود قدرت کاربردی زیاد، این شیرینی به سرعت در میان طرفداران شیرینی جا افتاده است.
برای تهیه شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه زعفرانی نیاز به موادی همچون شکر، تخم مرغ، براونی، زرده تخم مرغ، مغز پسته، زعفران و برگه شیرینیپزی است. ابتدا باید تخم مرغها را با شکر و براونیها خوب همزدن و سپس به مایعی کردن آنها با استفاده از مخلوط برگه شیرینیپزی پرداخت؛ در نهایت این مایع، به شکل دایرهای و یکدست در همسانی باز میزند.
در اینجا مغز پستهها را قرار داده و سپس روی هر دایره، یک دایره دیگر را قرار داهید تا مواد داخل آن برای خوردن مناسب باشند. برابر با این که شیرینیها از طریق فریزر خشک میشود، آنها باید در دمای اتاق حداقل ۲ ساعت کاملاً برای خوردن مناسب باشند. در نهایت، طعم شیرینیهای زعفران و پسته را بیارید و شیرینی ماکارون فرانسوی با مزه زعفرانی خود را لذت ببرید.