طرز تهیه انواع شیرینی بدون فر در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه انواع شیرینی بدون فر در خانه

می‌توانید به راحتی در خانه‌ی خودتان شیرینی های بدون فر بسازید. برخی از این شیرینی‌ها شامل کلوچه، کوکی، بیسکوییت، سیب زمینی یا کرات، پان کیک، کیک بدون خمیر، خلالی و تیرامیسو هستند.

برای تهیه‌ی کلوچه و کوکی، ابتدا باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید. بهتر است از آرد، شکر، دوغ، وانیل و روغن استفاده کنید. بعد از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردید، باید آن را در یخچال رها کنید تا به مدت یک ساعت محکم شود. بعدش می‌توانید با دست یا از روی شیشه نان تهیه کنید.

برای تهیه سیب زمینی یا کرات، شما باید سیب‌زمینی را به حالت خمیری پخته و سپس شکر، وانیل و روغن را به آن اضاقه کنید. بعدش مخلوط را در یخچال رها کرده و برای 2 ساعت محکم شود. بعدش نیز می‌توانید از آن به عنوان خوراکی استفاده کنید.

برای تهیه پان کیک، ابتدا باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید و به خوبی هم زنید تا ترکیب خوبی تشکیل شود و داخل قالب پخت بریزید. پان کیک را درون ماکروویوی خود بگذارید و به مدت 5 تا 6 دقیقه به صورت قابل قبول پخته کنید.

در نهایت برای تهیه تیرامیسو، باید مقداری قهوه خوراکی، شکر، کرم، پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به مدت 20 دقیقه درون یخچال قرار دهید. پس از آن ، تیرامیسوی خود را پخش کرده و به عنوان دسر سرو کنید.

به این روش می‌توانید مجموعه زیادی از شیرینی های بدون فر را در خانه خودتان تهیه کنید و از آنها برای سرو در میهمانی و یا به عنوان خوراکی فرا روی میز خودتان، استفاده کنید.



1. تهیه کوکو بادمجان بدون فر

تهیه کوکو بادمجان بدون استفاده از فر، یکی از روش‌های سریع و ساده برای پختن این غذای سنتی ایرانی است. برای تهیه این کوکو، به جای استفاده از فر، از تابه آهنی و یا پانچاق استفاده می‌شود.

برای آماده‌سازی این کوکو، باید اولین قدم رویه خود را آماده کنید. برای این کار، پیاز را خرد کرده و در تابه روغن سرخ کنید. سپس برنج را بشویید و به همراه آب و نمک در تابه افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج بپزد.

پس از اینکه برنج در حد نرمی قرار گرفت، بادمجان را رنده کنید و به تابه با برنج و پیاز اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا بادمجان نرم شود. سپس در مرحله بعد، تخم‌مرغ را شکسته و به همراه خوراک اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

در ادامه می‌توانید خوراک را به صورتی که خودتان دوست دارید شکل دهید، مثلاً به صورت داغ یا سرد و بعد از بافت گرفتن در داخل تابه یا پانچاق به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. پس از پختن کوکو بادمجان بدون فر می‌توانید آن را با نان لواش، خیارشور و ترشی جات سرو کنید و از طعم خوشمزه و سنتی آن لذت ببرید.



2. طرز تهیه کلوچه ساده بدون فر

برای تهیه کلوچه‌ی ساده بدون نیاز به استفاده از فر، مواد اولیه‌ی زیر مورد نیاز است:

- کره یا روغن نباتی: یک پیمانه

- شکر: نیم پیمانه

- تخم مرغ: یک عدد

- وانیل: یک قاشق چایخوری

- پودر شیرین‌کننده: یک قاشق چایخوری

- آرد: سه پیمانه

ابتدا کره یا روغن نباتی را درون ماهیتابه قرار داده و روی شعله‌ی ملایم قرار دهید تا کاملاً ذوب شود. سپس شکر را به کمک ماهیتابه به کره یا روغن نباتی اضافه کرده و همراه با هم مخلوط کنید تا این دو ماده به خوبی ترکیب شوند.

بعد از آن، تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شود. سپس وانیل و پودر شیرین‌کننده را نیز به مواد ترکیب شده اضافه کنید و دوباره آنها را به خوبی مخلوط کنید.

در مرحله‌ی بعد، آرد را به مرحله‌ی آماده شده اضافه کنید و همه‌ی مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا تفت پذیر شود. اما اگر نیاز باشد می توانید یک قاشق آب، شیر یا خامه را به کمک دستگاه همزن الکتریکی به مواد اضافه کنید.

حالا که تمامی مواد به خوبی ترکیب شده و تفت پذیر شده‌اند، دسته‌ای از آنها را جدا کرده و آنها را با تبه‌ی آرد شکل دهید. سپس به یک ظرف پخت مناسب قرار دهید و به مدت ده تا پانزده دقیقه درون فر، در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخت کنید. با این کار کلوچه‌های ساده و شیرین شما آماده‌ی سرو و نوشیدن هستند.



3. روش تهیه کیک شکلاتی بدون فر

روش تهیه کیک شکلاتی بدون فر، یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین دسرهاست. در این روش، وسایل کمی حرفه‌ای زیر شامل بول یا قابلمه، سینی و ظرف مخصوص تهیه کیک شکلاتی استفاده می‌شود.

برای شروع، باید تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید، شامل: کاکائو، آرد، پودر قند و سرکه. سپس اضافه کردن فولاد، شیر، روغن یا کره به ترکیب، به مواد کمک می‌کند تا به خوبی مخلوط شوند.

سپس، باید تهیه شده را در ظرفی که برای این کار تهیه شده، ریخت و یک سطح صاف را ایجاد کنید. پس از اینکه فرایند تهیه کیک پایان یافت، باید آن را در داخل سینی قرار دهید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سعی کنید کیک شکلاتی بدون فر خود را به خوبی خنک کنید و سپس پیشنهاد می‌کنیم که با فرشته یا کره خامه درون سینی، شکل دلخواه خود را بر روی آن بگذارید.

در نهایت، کیک شکلاتی بدون فر شما حاضر است! آن را برش داده و با مربا، عسل، بستنی یا مربای دلخواه خود تزیین کرده و به صورت دلخواه سرو کنید.



4. گلابی رولت - تهیه رولت گلابی بدون استفاده از فر

برای تهیه یک دسر خوشمزه و خارق العاده به نام رولت گلابی نیازی به یک فر عظیم و پرهزینه نیست و می‌توانید با استفاده از ابزارهای ساده موجود در خانه، آن را به راحتی تهیه کنید. این دسر شبیه به یک ژله با طعم گلابی و یا توت‌فرنگی است که درون یک رول قرار دارد.

این دسر با استفاده از بیسکوییت خرد شده، کرم پنیر و گلابی‌ها ساخته می‌شود. برای شروع می‌توانید بیسکوییت‌های خود را در یک ظرف مخصوص با خرده کن و با ذغال چوبی یا یک فر کوچک خمیری آن‌ها را تقویت کنید. سپس کرم پنیری و گلابی را با هم مخلوط کرده و روی بیسکوییت‌ها مالید. بعد از آن، بسیار به‌دقت و با تمرکز چرخهای بسیار کوچکی را با هم مخلوط کنید تا ترکیب کرم پنیر و گلابی همگن و بدون گلوله‌های کوچک باشد.

حال با استفاده از یک روغندان کف خانه رولت گلابی را تهیه کرده و رولت روی تخته ریزده شده قرار دهید. سپس ترکیب گلابی و کرم پنیر را از روی بیسکوییت‌ها به عرض رولت قرار دهید و با فشار دادن دست‌های خود آن را محکم کنید. یک بسته کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا ترکیب گلابی و کرم پنیر به سفتی برسد. پس از شدت ده دقیقه، آن را بیرون بیاورید و روی آن یک لایه نسکافه چکیده شده را ریخته، با رولت تهیه شده بسیار آرام روشن کنید. حالا در دمای اتاق به مدت یک ساعت آن را یخ بزنید. نهایتا از یخچال بردارید و بعد از خنک شدن می‌توانید آن را برش دهید و سرو کنید.



5. کیک شیرینی با تمشک و نارگیل

کیک شیرینی با تمشک و نارگیل یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین کیک‌ها است که می‌توانید در کافه‌ها یا در خانه برای خانواده و مهمانان تهیه کنید. این کیک با استفاده از تمشک و نارگیل دارای طعم خاص و متفاوتی است که به آن عطر و طعم منحصر به فرد می‌بخشد.

برای تهیه این کیک، ابتدا باید تمام مواد مورد نیاز را تهیه کنید. این مواد شامل تخم مرغ، شکر، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نارگیل، تمشک، وانیل و آب می‌شود. سپس با استفاده از یک میکسر، تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل تا حدی که حجم آن افزایش پیدا کند، می‌زنیم. در مرحله بعد، پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آن را به تخم مرغی که قبلاً درست کرده‌ایم، اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

آنگاه، باید نارگیل و تمشک را به ترتیب به مخلوط تخم مرغ و آرد و ادویه‌ها اضافه کرده و همه را به هم بزنیم. سپس در قالب کیک مخصوص، مخلوط کیک را ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهیم. سرانجام، کیک شیرینی با تمشک و نارگیل آماده شده است که می‌توانیم آن را با چای یا قهوه سرو کنیم.

در نتیجه، کیک شیرینی با تمشک و نارگیل یکی از محبوب‌ترین کیک‌های خانگی است که با کمک چند ماده اولیه ساده قابل تهیه است. این کیک دارای طعم وعطر منحصر به فردی است که عاشقان کیک و شیرینی را به خود جلب می‌کند.



6. طرز تهیه آدامس محلی بدون فر

آدامس یکی از محصولات خوراکی است که به عنوان یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های خوردنی در سراسر جهان شناخته می‌شود. یکی از مزایای آدامس، طعم لذیذ و خوشمزه‌ای است که دارد. اما طریقه تهیه آدامس اغلب پیچیده بوده و نیازمند تجهیزات خاصی مانند فر است. در اینجا به نحوه تهیه آدامس محلی بدون نیاز به فر در خانه می‌پردازیم.

برای تهیه آدامس محلی، نیاز به مواد زیر داریم:

- یک و نیم فنجان شکر

- نیم فنجان آب

- یک قاشق ژلاتین

- یک قاشق عصاره نعناع

- کمی آرد کنجد

ابتدا در یک قابلمه، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و به مدت چند دقیقه به آرامی بر روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. سپس ژلاتین را به قاشق ملا کنید و به محلول شکری اضافه کنید. همچنین عصاره نعناع را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

حال در قابلمه، آرد کنجد را بریزید و از روی حرارت بردارید. با کمک موادی مانند لیوان سایز کوچک، برگه لاستیکی و برش‌دار، شما می‌توانید محلول شکری را در قالب‌های موردنظر خود قرار دهید. ابتدا لاستیکی را برش دهید و روی میز قرار داده و جای آن که محلول شکری می‌خواهید بریزید. سپس با کمک لیوان، محلول شکری را به داخل قالب حاصل از لاستیکی بریزید و آن را بسته و با برش‌دار با موادی مانند آرد کنجد پوشانید. سپس قالب را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آدامس خودتان به شکل دلخواهتان آماده شود.

در نهایت، برای استفاده از آدامس محلی خودتان، قالب را باز کنید و آدامس را با کمک یک دستمال نرم عصاره نعناع به مقدار دلخواه خود خارج کنید. با توجه به سلیقه‌ی خودتان، می‌توانید این آدامس خانگی را با توت فرنگی، نعناع یا طعم‌دهنده‌ی دیگر مورد علاقه‌ی خود مخلوط کنید و از آن لذت ببرید.