تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه انواع سمبوسه با نان لواش
سمبوسه یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین خوراکیهای ایرانی است که به صورت سنتی با برگهای نان لواش تهیه میشود. لواش یک نوع نان نازک و خوشمزه است که معمولا به صورت دایرهای یا مستطیلی بوده و از طریق بخارپزی، می توان آن را نرم و لطیف کرد.
برای تهیه سمبوسه با نان لواش، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. این مواد شامل گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، ادویهها و نمک و فلفل میباشد. سپس نان لواش را به دو نیمه تقسیم کرده و روی هرکدام از قطعات نان یک لایه از مخلوط گوشت و پیاز قرار داده و آن را به صورت موضع تهیه کردن سمبوسه بچینید.
سپس سمبوسه را به صورت مخروطی یا مستطیل بچینید و لبهها را به هم چسبانید. بعد از آماده سازی این سمبوسهها، آنها را در روغن گرم سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد از سرخ کردن، آنها را بر روی دستمال کاغذی بگذارید تا اضافه روغن آنها روی آن جذب شود. در نهایت، سمبوسه با نان لواش آماده سرو و مصرف است. این خوراکی خوشمزه و خوش طعم میتواند همراه با سس گوجه، مخلوط سبزیجات یا مخلوط خورشتها مانند خورشت گوجه و لوبیا سبز مورد استفاده قرار گیرد.