1. طرز تهیه ساندویچ مرغ باگت
برای تهیه ساندویچ مرغ باگت، ابتدا باید مرغ را پخته و به صورت ریز شده در ظرفی اندازه مناسب قرار دهید. سپس با استفاده از خردل، مایونز، نمک، فلفل و دیگر افزودنیهای مورد علاقهتان، مرغ را ترکیب کنید تا یک سس سفت و خوشمزه ایجاد شود.
سپس نان باگت را به دو نیمه تقسیم کرده و با ترکیبی از مایونز و دیگر افزودنیهای مورد علاقهتان، هر دو نیمه نان را بر روی صفحهی کاری اندازه دهید و بر روی هر دو نیمه نان، یک لایهی خوشمزه از مرغ را اعمال کنید.
در ادامه، شاخههای بادام زمینی، خیار شور و گوجهفرنگی خرد شده را بر روی لایه مرغ پخش کرده و سپس با نیمی از نان دیگر روی ترکیب سس، مرغ و تزیینات خود را قرار دهید.
حالا میتوانید ساندویچ شما را با همراهی سالاد، چیپس و دیگر پیشنهادات خودتان سرو کنید و لذت ببرید.
2. برشهای کوچک مرغ باگت
برشهای کوچک مرغ باگت، یکی از خوراکیهای محبوب در تمامی ساندویچهای دنیاست. این برشها عمدتاً از انواع سینه مرغ تهیه میشوند و به صورت مربعی و کوچک شده و سپس برای استفاده در ساندویچها، با کمی فلفل و نمک تفت داده میشوند.
برشهای کوچک مرغ باگت در حالت خام نیز برای استفاده در برخی از غذاهای دیگر همچون سالاد و سوپ نیز کاربرد دارند. برشهای مرغ باگت به دلیل طعم لذیذ و چربی نسبتاً کم، از نظر سلامتی هم برای ورزشکاران و دیگر افرادی که به سلامتی خود اهمیت میدهند، مناسب هستند.
برشهای کوچک مرغ باگت تحت هرگونه شکل پخت، غذایی خوشمزه و سالم هستند و به علت آسانی در تهیه و شکل گیری، در تمام جهان از آنها به عنوان یکی از شاخصترین مواد غذایی برای سوپ، ساندویچ و برخی دیگر از غذاهای با مرغ استفاده میشود. با توجه به اینکه تعدادی از این برشها را میتوان برای مصارف روزانه تجاری تهیه کرد، بسیاری از خانوادهها نیز به سادگی میتوانند این را به عنوان یکی از لذتبخشترین و ناسالمترین غذاها به خانهشان منتقل کنند.
3. روش تهیه پنیر چدار باگت
تهیه پنیر چدار باگت یکی از روشهای سنتی تهیه پنیر در مناطق اروپایی است. این نوع پنیر از شیر گاو یا بز ساخته میشود و در خانههای مردم این مناطق تولید میشود. دو روش مختلف برای تهیه پنیر چدار باگت وجود دارد. در ادامه به توضیح این دو روش و مراحل تهیه پنیر چدار باگت میپردازیم.
روش اول: برای تهیه پنیر چدار باگت با استفاده از شیر گاو، میتوان از روشهای جداسازی مثل برداشتن قرص شیر استفاده کرد. برای این کار، شیر را به مدت چند دقیقه میگذاریم تا قرص شیر در بالای شیر جمع شود. سپس با کمک یک تخته چوبی، قرص شیر را جمع کرده و در یک محفظه جدا کننده قرار میدهیم. در این محفظه، شیر را تا 48 ساعت قرار میدهیم تا پنیر شکل گیرد.
روش دوم: در این روش، برای تهیه پنیر چدار باگت ابتدا باید شیر را گرم کنیم. سپس به شیر یک کمی خمیر نان اضافه کرده و به مدت چند دقیقه با هم مخلوط کنیم. در این مرحله، شیر باید پنیر شکل گیرد. سپس پنیر را در یک پارچه جمع کرده و آن را در یک محفظه جدا کننده قرار می دهیم. در این محفظه، پنیر را تا 48 ساعت قرار میدهیم تا بتواند شکل گیرد.
در نهایت، پنیر چدار باگت آماده طعم دادن می باشد. این پنیر معمولاً به صورت پنیر خام یا خامهای استفاده میشود و میتواند به عنوان سوپراپ با ماست و خیار، سالاد یا ساندویچها مصرف شود. قابل ذکر است که برای بهتر شدن طعم این پنیر میتوانید از چند نکته از قبیل استفاده از شیر تازه، و تنظیم دما برای جوشاندن شیر استفاده نمایید.
4. چگونگی تهیه سس خوشمزه مرغ باگت
برای تهیه سس خوشمزه مرغ باگت نیاز به چند مواد اساسی دارید که بهتر است از آنها استفاده کنید تا طعم و عطر مناسب را همراه با کیفیت بالا به سس موردنظرتان ببخشید. موادی که برای تهیه این سس مورد استفاده قرار میگیرند، مرغ، خامه، پنیر پارمزان، پیاز، سیر، سبزیجات شامل پیازچه، جعفری، تره، ریحان، نعنا و فلفل سیاه میباشند.
اولین مرحله این است که باید مرغ را پخته و کباب شده به سایز مناسب تکههای مساوی برش دهید. پس از آن پیاز را خرد کنید و به همراه سیر در روغن داغ سرخ کنید تا برنزه شوند. سپس باید تمام این مواد را بههمراه خامه و پنیر پارمزان، درون آبگوشت که قبلاً پختهشدهاست، بریزید.
بعد از آن باید سبزیجات را نیز خرد کرده و به سس اضافه کنید. اگر بخواهید طعم بسیار خوشمزه و شیرین تری برای سس خوشمزه مرغ باگت خود بخواهید، میتوانید یک قاشق شیرینی شکر به آن اضافه کنید. سپس همهی مواد را با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط حرارت دهید تا سس به خوبی بپزد.
و در نهایت سس خوشمزهی شما در حداقل 10 دقیقه دیگر آماده استفاده خواهد بود. همچنین، برای تولید بهتر پخت و پز میتوانید از مواد دیگری مانند چیلی، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه نیز استفاده کنید. به هرحال، با دنبال کردن مراحل فوق میتوانید راهی سریع و ساده برای تهیه سس خوشمزه مرغ باگت داشته باشید.
5. طرز تهیه سالاد ترشیجاتی مرغ باگت
برای تهیه سالاد ترشیجاتی مرغ باگت ابتدا باید مرغ را به صورت ریز پارچه هایی که حدوداً 2 سانتیمتر هستند، خرد کنیم. سپس آن را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و فلفل به مدت 10 تا 15 دقیقه در ماهیتابه سرخ کنیم. پس از پخته شدن، مرغ را در بشقابی ریخته و بگذاریم تا خنک شود.
سپس باید مخلوط ترشیجات را تهیه کنیم. این مخلوط شامل خیار شور، هویج، فلفل دلمه ای و پیاز است که حجم آنها باید برابر باشد. آنها را به صورت خرد شده و ریز کرده در یک کاسه قرار دهید. سپس به مواد خرد شده 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1 قاشق چایخوری سرکه سفید و 1 قاشق چایخوری شکر اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
سپس به مواد خرد شده 1 قاشق غذاخوری آب لیمو و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و چند برگ فلفل تازه نیز اضافه کنید. همه ی مواد را با هم ترکیب کرده و سپس مرغ سرخ شده را به آن بیفزایید. همه ی مواد را با هم مخلوط کنید تا مرغ درست ترکیب شود. سپس سالاد را در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود. سپس سالاد را بر روی تخته سرو کنید و با برگ جعفری یا تره عناب و لیمو برش خورده تزئین کنید. سالاد ترشیجاتی مرغ باگت آماده سرو شده است.
6. روش تهیه نان باگت
تهیه نان باگت، یکی از محبوب ترین نوع نان های فرانسوی است که در طول سال ها به شهرت رسیده است. این نان که در شکلی بلند و باریک با پوستی سفت و داخلی نرم و تهیه می شود، امروزه در بسیاری از کشورهای دیگر نیز مصرف می شود.
برای تهیه نان باگت از موادی مانند آرد، آب، خمیر، نمک و مخمر استفاده می شود. در ابتدا خمیر را با آرد و آب تهیه می کنیم و سپس نمک و مخمر را به آن اضافه می کنیم. سپس خمیر را بر روی سطح پخت هموار می کنیم و با یک چاقو چند برش از بالا به پایین در خمیر تزئین می کنیم. سپس خمیر را برای حدود یک ساعت در دمای اتاق قرار می دهیم تا به طور کامل خمیر بلند شود.
سپس خمیر را در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت درون فر پخته و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا نان باگت نرم و رنگ طلایی شود. در نهایت نان باگت را از فر خارج می کنیم و می توانیم آن را با دلخواه خود تزئین کنیم.
تهیه نان باگت یکی از روش های ساده و سریع تهیه نان است که برای صبحانه و پذیرایی های شان، بسیار محبوب است. این نان با طعم و خوشمزه بودن، می تواند تنوع و انتخاب مناسبی در جمع خانواده و دوستان باشد.