تهیه آلبالو پلو دونفره با مرغ در چند قدم
تهیه آلبالو پلو دونفره با مرغ یکی از غذاهای محبوب در سراسر جهان است. با مواد اولیه ساده، می توانید یک غذای خوشمزه، سالم و پرانرژی تهیه کنید.
برای شروع به پخت آلبالو پلو دونفره با مرغ، ابتدا آلبالوها را با آب بشویید و سپس در ظرفی از پیش تهیه شده با آب و شکر به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آلبالوها را از آب بیرون بکشید و آب پلو را با مطهره و سیخ کرفت بزنید.
سپس، مرغ را برش داده و با پیاز و ادویه جات مانند زعفران، کشمش و هل تفت داده و نیمی از آلبالوهای برش داده شده را به آن اضافه کنید. در ادامه، برای پختن آلبالو پلو به مدت ۲۰ دقیقه آن را بر روی حرارت کم بگذارید.
نهایتاً پس از پختن آلبالو پلو، باقی مانده آلبالو ها را به آن اضافه کنید و آن را با حرارت کم برای چند دقیقه دیگر پختید. با ظرفی جداگانه، کشک و خیارشور را سرو کنید و اجازه دهید این غذای خوشمزه را با عطر و طعم دلخواه خود سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو دونفره با مرغ
آلبالو پلو با مرغ یکی از غذاهاییست که به دلیل طعم و مزهی خوشایند و تفننی بودن آن در طبخ، مورد توجه بسیاری از خانوادههاست. برای تهیهی این غذا به همراه مرغ، موادی که لازم است شامل برنج، آلبالو، پیاز، مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن و زعفران میشود.
برای شروع آماده سازی این غذا، برنج را شسته و برای مدتی در آب خیسانده، سپس آن را در ظرف مناسب قرار داده و به همراه آب و نمک، روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد. در همین میان، پیاز را خلالی کرده و همراه با گوشت مرغ داخل یک قابلمه قرار داده و به همراه زردچوبه، نمک و فلفل سیاه، روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد برای پخته شدن آماده باشند.
پس از پخته شدن پیاز و مرغ، نیمی از آلبالو های تازه را به داخل مواد قابلمه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه، همراه با مواد دیگر قابلمه را روی حرارت نگه میداریم تا کمی تفت بخورد. سپس آب زعفران را در یک لیوان میریزیم و به همراه یک قاشق چایخوری از بهترین زعفران تلخ یا دم کرده، به قلیان ریخته و ماسهای ورزید تا زعفران در آب رها شود.
پس از اینکه برنج پخته شده، با آبکشی از آب آن را جدا کرده و به همراه آب زعفران و در صورت تمایل، نمک و روغن، در قابلمهی دیگری قرار میدهیم و به مرحله آمادهسازی برای سرویس دهی میرسیم. در این مرحله آلبالوهای تازه که باقی ماندهاند روی برنج قرار داده میشود تا در هم که ترشی آلبالو بر روی برنج و مرغ آماده تهیه شده قرار گیرد. این غذا میتواند به همراه سالاد خوردنی و یا ماست سرو شود.
در نهایت باید اشاره کرد که تهیه آلبالو پلو دونفره با مرغ به دلیل جذابیت ظاهری و عطر و طعم ویژه، به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به شمار میآید.
روش تهیه مرغ برای آلبالو پلو دونفره
برای تهیه مرغ برای آلبالو پلو دونفره، ابتدا باید مرغ را با مواد اصلی سازنده پلو مثل برنج، نخود، زعفران و آلبالو آماده کنید. برای تهیه مرغ، میتوانید از مرغ دوغابی یا مرغ پخته شده استفاده کنید. اگر از مرغ دوغابی استفاده میکنید، باید آن را با نمک، فلفل و دیگر مواد اساسی تهیه و پس از رسیدن به درجه پختگی مناسب، از آب درآورده و برای استفاده در پلو آماده کنید.
در صورت استفاده از مرغ پخته شده، باید مرغ را با ادویههای مخصوص پلو پخته و در نهایت با یک سایز کوچکتر از تکههای برنج تکهتکه شده و برای استفاده در پلو آماده کنید. برای همراه کردن مرغ با آلبالو پلو دونفره نیز میتوان به صورت داخل پلو، سوته به مرغ یا هم در کنار پلو استفاده کرد.
روش تهیه سوسیس نیز میتواند به عنوان جایگزین مرغ در آلبالو پلو دونفره استفادهشود، به شرطی که با مواد اساسی سازنده پلو همراه شود. به طورکلی، استفاده از گوشت، مرغ یا سوسیس برای همراه کردن با آلبالو پلو دونفره بستگی به ترجیح شخص دارد. همچنین، برای بلند کردن کیفیت غذا و افزایش مزه، میتوان با استفاده از سایر ادویهها یا به عنوان مثال استفاده از خلال سیاه، میخک و همچنین خردل، شیرینی و پیکان، به آلبالو پلو دونفره عطر و طعم خاصی بخشید.
روش تهیه برنج برای آلبالو پلو دونفره با مرغ
روش تهیه برنج برای آلبالو پلو دونفره با مرغ
برای تهیه غذای آلبالو پلو دونفره با مرغ ابتدا باید برنج را به دقت شستشو داده و در آب نمک برای نیم ساعت خیساند. برای تهیه خورشت آلبالو، آلبالو ها را شسته و از مغز آن ها خالی کرده و داخل یک قابلمه انداخته و به همراه شیرینی و زعفران و نمک و روغن تفت داده و این ترکیب را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا آلبالو ها کاملا نرم شوند.
سپس مرغ را شسته و تکه تکه کرده و در یک قابلمه به همراه روغن تفت دهید تا به اندازه کافی کبابی شود. بعد از کباب شدن مرغ، داخل آن را با پیاز سرخ کرده، فلفل سبز و قرمز و زرشک و قارچ و گوجه فرنگی و آب چند قاشق افزوده و بعد از 10 دقیقه در حرارت ملایم بگذارید.
برای پخت برنج با مزه، برگ زعفران را در حدود یک سوم پیمانه آب گرم یا شیر خیس می کنیم. سپس برنج را از آب نمک خارج کرده و در قابلمه روی برنج ریخته و برگ های زعفران را روی برنج چینی می کنیم. در حالی که دارید برنج را پخته می کنید، بهتر است برنج را چندین بار هم بزنید تا هوا را از بین برنج خارج کنید و نرم تر شود. سپس برنج را به آرامی روی حرارت ملایم بگذارید تا چند دقیقه داغ شود.
هنگام سرو غذا، برخی از برگ های زعفران را بر روی برنج قرار داده و با میوه آلبالو تزیین می کنیم. سپس مرغ و خورشت آلبالو را کنار برنج قرار داده و بادام، خلال تخم مرغ، سیر سرخ شده و نمک را به عنوان سس های خوراکی در کنار آن ها قرار دهید و در نهایت غذایی خوشمزه و سالم آماده سرو است.
گارنیش آلبالو پلو دونفره با مرغ
گارنیش آلبالو پلو دونفره با مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار در فصل سرماست. این غذا با ترکیبی شیرین و تند از برنج، مرغ و آلبالو تهیه میشود. بسته به سلیقه شما میتوانید از نوعی گوشت دیگری به جای مرغ استفاده کنید.
برای تهیه این غذا، ابتدا برنج را برای چند ساعت به صورت خیس کرده و سپس آن را در آب جوش به مدت پانزده دقیقه پخته و آن را به سمت تفاله به همراه آب کاملاً خالی کنید. در مرحله بعد، مرغ را برید و با چند قاشق روغن در تابه سرخ کنید تا کاملاً سرخ شود و در یک ظرف جداگانه قرار دهید.
در مرحله بعد، پیاز را به همراه کمی روغن تفت دهید و سپس آلبالوها، شیرینی ناشتا و ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل و پودر کری اضافه کنید. سپس برای تفت به مدت کمی دقیقه تفت دهید. آخرین قدم، برنج و مرغ را به مواد دیگر اضافه کرده و آنها را تفت دهید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.
این غذا با یک سالاد تازه و سرد و یا یک کلم و رنگی خوشمزه تزیین شده و همراه با یک دسته نعناع خشک سرو میشود. با طعم شیرین و تند آن، گارنیش آلبالو پلو دونفره با مرغ خواستار شما را مطمئناً برآورده خواهد کرد.
مواد لازم برای تهیه سالاد ترشی
سالاد ترشی یکی از خوراکیهایی است که در فصول گرم سال بسیار محبوب است. طعم تند و ترش آن باعث شده است که بسیاری از افراد به آن علاقهمند شوند. برای تهیه یک سالاد ترشی خوشمزه و با کیفیت، نیاز به مواد لازمی دارید که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.
1. خیار: خیار یکی از مهمترین مواد لازم برای تهیه سالاد ترشی است. این ماده غذایی به دلیل حاوی ویتامین C و آنتیاکسیدانهای قوی، برای بدن بسیار مفید است.
2. ترشیجات: ترشی را میتوان به عنوان یکی از مواد اصلی سالاد ترشی در نظر گرفت. ترشی براساس نوع خود، میتواند طعم ترش، تند، خامهای و حتی شیرین داشته باشد.
3. پیاز: پیاز نقش مهمی در سالاد ترشی دارد. این ماده به دلیل حاوی ویتامین C، فیبر، پتاسیم و فسفر، برای بدن بسیار مفید است.
4. گوجهفرنگی: گوجهفرنگی یکی از مواد لازم برای تهیه سالاد ترشی است. این ماده غذایی منبع خوبی از ویتامین C، پتاسیم، آنتیاکسیدانها و لیکوپن است.
5. سبزیجات: سبزیجات مختلفی مانند خربزه، فلفل دلمهای، جعفری و نعناع در سالاد ترشی استفاده میشوند. این مواد لذیذ به تنوع و خوشمزهتر شدن سالاد کمک میکنند.
6. آبلیمو: آبلیمو یکی از عوامل اصلی طعم ترش سالاد است. ترکیب آبلیمو با سایر مواد لازم سالاد ترشی، طعم بسیار خوبی ایجاد میکند.
7. روغن زیتون: برای ایجاد ترکیب صحیح طعم و رنگ سالاد ترشی، روغن زیتون به عنوان ماده ضروری به سالاد اضافه میشود.
به طور کلی، برای تهیه سالاد ترشی نیاز به همه مواد فوق دارید که با توجه به سلیقه شما ممکن است مواد دیگری مانند سیر، زردچوبه، زعفران و غیره نیز به آن اضافه شوند. این سالاد نه تنها طعمی لذیذ و خوشمزه دارد، بلکه به بدن شما هم انرژی و قدرت میدهد.