طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ تکه ای

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ تکه ای

آلبالو پلو با مرغ تکه ای یکی از غذاهایی است که در کشور ایران به عنوان یک غذای سنتی شناخته می‌شود. این غذا از نظر طعم و مزه بسیار خوشمزه است و در میان خانواده‌های ایرانی از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است.

برای تهیه آن، ابتدا باید برنج را با آبی که نمک در آن حل شده است به مدت حدود ۳۰ دقیقه خیس کنیم. سپس برنج را با آب بجوشانیم و آب آن را به آرامی ریخته و آن را در ظرف مناسبی قرار دهیم.

سپس باید مرغ را تکه تکه کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهیم. بعد از آن، پیاز را له کرده و همراه با مرغ بپزیم. سپس زرشک و آلبالوهای خشک را نیز به این مخلوط اضافه کنیم و همه را با همی بخوبی هم بزنیم.

حال باید برنج را به صورت لایه‌ای در ظرفی قرار دهیم و لایه‌های بالا و پایین آن را با مخلوط مرغ، آلبالو و زرشک پر کنیم. پس از پر کردن تمام لایه‌ها، ظرف را باید روی حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزیم.

بعد از آماده شدن آلبالو پلو می‌توانیم آن را همراه با سالاد و ماست سرو کنیم. طعم خوشمزه پلوی آلبالو با مرغ تکه‌ای موجب شده است که این غذا در فصل بهار و خزان در بین خانواده‌های ایرانی بسیار محبوب شود.



طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ تکه ای

آلبالو پلو با مرغ تکه ای یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در فصول گرم سال است. این غذای خوشمزه به دلیل مزه فوق العاده و عطر و بویی که به آن بخشیده شده، همیشه جزو دلایلی است که خانواده ها از آن لذت می برند.

برای تهیه آلبالو پلو با مرغ تکه ای، ابتدا باید آلبالو ها را برش داده و با چند قاشق شکر برای چند ساعت به مدت حداقل دو ساعت در آب خیسانده و مهارت شده اند. سپس بهتر است برای روشن شدن آلبالو ها، آنها را در آب جوش برای کمی زمان قرار دهید.

سپس تابه را روی حرارت بالا قرار دهید و دو قاشق روغن زیتون و یک قاشق کره را آن ریخته و به داغ شدن آنها دقت کنید. در صورتی که روغن داغ شده باشد، مرغ تکه ای را به آن اضافه کرده و تا زمانی که رنگ مرغ تغییر کند و برنزه شود آنها را سرخ کنید.

سپس دو یا سه قاشق پیاز را خرد کرده و به روغن مرغ اضافه کنید. پس از آن، دو یا سه دانه سیر نیز را خرد کرده و به تابه اضافه کنید. هر دو مواد را تا زمانی که رنگ شدند ریخته ریخته کنید. یادتان باشد که پیاز و سیر، مرغ را به صورت یکنواختی به هم متصل کنند.

سپس یک قاشق کره را به تابه اضافه کنید و پس از ذوب شدن کره، برنج آبکشی را به تابه با آن اضافه کنید. سپس آلبالو ها به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بخوبی مخلوط کنید. در واقع، آلبالو ها با دو سه کاهش سریع شده و بنابراین برنج و آلبالو ها به دقت همراهی می کنند.

در نهایت، خورشت زرشک را می توانید به آن اضافه کنید و تا زمانی که غذا آماده شده و برنج آرام شده، بپزید. بعد از آن، غذا آماده خوردن است و می توانید آن را با حرارت و غذای مورد علاقه خود، سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ تکه ای

برای تهیه غذای آلبالو پلو با مرغ تکه ای، باید از مواد غذایی زیر استفاده کنید:

- مرغ تکه ای (یک کیلوگرم)

- برنج (سه پیمانه)

- آلبالو خشک (یک پیمانه)

- پیاز (یک عدد متوسط)

- روغن (سه قاشق غذاخوری)

- زعفران (نصف قاشق چایخوری)

- نمک (به میزان لازم)

- فلفل سیاه (به میزان لازم)

- آب (به میزان لازم)

اولین مرحله در تهیه آلبالو پلو با مرغ تکه ای این است که باید مرغ تکه ای را با سبکی کامل و با نمک و فلفل سیاه به مدت کمی سرخ کنید. سپس پیاز را خرد کرده و با روغن در تابه ای تفت دهید تا رنگ زرد بگیرد. پس از اینکه پیاز آماده شد، مرغ تکه ای را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس برنج را در آب شسته و به همراه زعفران و نمک در ماهیتابه ای قرار دهید و روی آن آلبالو ها را پخش کنید. سپس مرغ تکه ای را روی آلبالو ها قرار دهید و به همراه برنج هم بزنید و به آرامی آب را به آن اضافه کنید. منتظر بمانید تا زمانی که آب جذب شود و برای نیم ساعت بگذارید آلبالو پلو کاملا آماده شود.

در نهایت آلبالو پلو با مرغ تکه ای را می‌توان با سبزیجات تازه مثل نعنا و تره فرنگی سرو کرد. این غذای خوشمزه و مغذی می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و خوشمزه در وعده های ناهار و شام مورد استفاده قرار گیرد.



نحوه آماده کردن برنج برای آلبالو پلو با مرغ تکه ای

آلبالو پلو با مرغ تکه ای یکی از غذاهای سنتی خوزستان است که با برنج سفید و آلبالو تهیه می‌شود. در این غذا، مرغ تکه ای با مواد پخته شده همراه می‌شود که به آن طعم و ارزش غذایی بیشتری بخشیده است. برای آماده کردن برنج برای آلبالو پلو با مرغ تکه ای، مراحل زیر را دنبال کنید.

اولین قدم در آماده کردن برنج برای آلبالو پلو، شستن برنج است. برنج را با آب سرد شسته و سپس آن را در آب داغ قرار دهید تا چند دقیقه با آن کار کنید. پس از آن، برنج را از آب خارج کرده و آن را در ظرفی خشک قرار دهید.

دومین قدم، پخت آلبالو و مرغ است. آلبالو را با یک قاشق چایی نمک به همراه آب داغ فرامی‌زنید و آن را برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. همچنین مرغ را در ظرفی دیگر با روغن سرخ کنید تا کمی رنگ بگیرد. سپس آب آلبالو را از آن جدا می کنیم.

سومین قدم، روش پخت برنج است. برای این منظور، در مقداری روغن یا کره، پیاز را سرخ کنید. اگر مایل به اضافه کردن زرشک هستید می توانید زرشک را هم به پیاز اضافه کنید. بعد از سرخ کردن پیاز، برنج را به آن اضافه کنید و با حرکات ملایم مخلوط کنید. سپس آب گرم را به برنج اضافه کنید و یک برابر آب به برنج داشته باشید. بعد از این کار، مرغ تکه ای به برنج اضافه شود.

قدم چهارم، پخت آخرین مرحله است. آلبالو را به برنج اضافه کرده و آن را با حدود ۳۰ دقیقه پخت کنید تا غذا آماده شود. برای اینکه برنج قابل آبکشی باشد، آن را حدود ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس از روی حرارت بردارید. بهتر است برای خوشمزه تر شدن غذا در مرحله پایینی قرار دارند که باعث می شود طعم شیرین و تلخ آلبالو به غذا برسد. پس از پخت آماده شده، با سبزیجات تزیین کنید و سرو کنید.



طرز تهیه سس پلو برای آلبالو پلو با مرغ تکه ای

سس پلو یکی از مهمترین اجزای هر غذای ایرانی است و به عنوان یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین اقلام پخت آن نام برده می شود. برای طرز تهیه سس پلو برای آلبالو پلو با مرغ تکه ای مراحل زیر را به دقت دنبال کنید. این سس باعث رایحه و شیرینی خاص پلو می شود.

مرحله اول: برای تهیه سس پلو، با استفاده از آب آلبالو، اجزاءی مانند هویج، پیاز، ادویه کاری، نمک، فلفل و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس همه این مواد را به روی حرارت برای پخت قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه آنها را بپزید. در آخر باید با یک ظرف پهن یا چقدر مورد نیاز، سس را خنک کنید.

مرحله دوم: بعد از اینکه سس خنک شد، باید از آن استفاده کرد. برای آلبالو پلو با مرغ تکه ای، می توانید از سس به همراه مرغ، انواع سبزیجات، کشمش، زرشک و آلبالو استفاده کنید. برای این که پلو شیرین نشود، می توانید به جای کشمش، زرشک استفاده کنید.

مرحله سوم: برای درست کردن پلو، در قابلمه بمانده روغن را گرم کنید و مرغ را به همراه پیاز و ادویه کاری روی آن به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید. سپس سبزیجات را به فرم خاصی روی مرغ ظاهر کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر پخت کنید. در نهایت ، از آلبالو جذب شده استفاده کنید و در مرحله نهایی با همراه سس و برگ جوز خرد شده پلو را آماده کنید.

با دنبال کردن مراحل بالا، شما به راحتی می توانید سس پلو خود را تهیه کنید و به همراه آلبالو پلو با مرغ تکه ای لذت ببرید. همچنین می توانید از ترکیبات متنوع دیگری مانند گوشت چرخ کرده و حتی میگو هم استفاده کنید.



آماده کردن آلبالو برای پلو با مرغ تکه ای

آلبالو یکی از میوه‌هایی است که در فصل تابستان و پاییز در دسترس مردم است. با توجه به اینکه این میوه دارای خواص زیادی مانند کاهش خطر ابتلا به سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش فشار خون است، استفاده از آن در غذاهای مختلف به شدت توصیه می‌شود. آلبالو به عنوان یکی از مواد اصلی پلو با مرغ تکه ای می‌تواند غذایی شاداب کننده و خوشمزه را تدارک دهد.

ابتدا برای آماده کردن آلبالو باید آن ها را با دقت و دستورات مشخص شده شستشو داد و سپس آن ها را از نوک میوه جدا کرده و تراشیده و مانند قطعات مربع شکل و یا به صورت مخروطی‌شکل شده روی سینی قرار داد. در ادامه این قسمت از پلو مرغ، پیاز را هم خرد کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم تا طلایی شود و سپس مرغ به آن اضافه می‌کنیم.

در مرحله بعدی، با توجه به شوری آلبالو، لازم است قبل از پخت پلو، آن‌ها را با آب و نمک و روغن برای حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا از شوری‌های مضر بیرون بیاید. سپس آلبالو را با کمی زعفران، فلفل سیاه و نمک به سطح پلو اضافه می‌کنیم و همه را با هم تلفیق می‌دهیم. در نهایت دیگر همه‌ی مواد اضافی پلو اضافه می‌شود و پلو را در دمای کمی تهیه می‌کنیم تا مزه‌ی آن کاملا جذاب و تقریبا رنگارنگ باشد.

در این بخش، مرحله آماده کردن آلبالو برای پلو با مرغ بررسی شد. نکته بسیار مهم در این مرحله، مدت زمان پخت آلبالو است که درست شده است و به سلامت و خوشمزگی شدن پلو و نیز بهبود مزه آن بسیار کمک می‌کند.



پخت مرغ تکه ای برای آلبالو پلو

پخت مرغ تکه ای برای آلبالو پلو به عنوان یک غذای محبوب در ایران محسوب می‌شود. برای شروع، مرغ را به تکه‌های کوچک برش دهید و درون یک قابلمه با روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، مرغ را از قابلمه خارج کرده و در جایی نگهداری کنید.

بعد از پخت آلبالو پلو، به روشی که به دلخواه شماست، مرغ را به آن اضافه کنید و همه‌ی تکه‌های مرغ را داخل آلبالو پلو قرار دهید. یکی از روش‌های معمول اضافه کردن مرغ به آلبالو پلو این است که همراه با زعفران در کمی روغن تفت داده شود و سپس به آن اضافه شود.

به منظور افزودن طعم بهتر به مرغ، می‌توانید از گیاهان خشک مانند زرهه، شمار و موسیر استفاده کنید و آن‌ها را قبل از سرخ کردن مرغ به آن اضافه کنید. همچنین، پیاز نیز می‌تواند به عنوان یکی از مواد اولیه مرغ تکه ای برای آلبالو پلو استفاده شود؛ در این صورت باید پیاز را قبل از سرخ کردن مرغ کمی سرخ کنید و سپس مرغ را به آن اضافه کنید.

در نهایت، می‌توانید مرغ تکه ای برای آلبالو پلو را با عدس یا سبزیجات سرخ شده همراه کنید تا طعم بهتری برای غذای شما ایجاد شود. این غذا می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و سالم در یکی از وعده‌های غذایی شما قرار بگیرد.