طرز تهیه آش برنج با گوشت چرخ کرده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه آش برنج با گوشت چرخ کرده

آش برنج با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین غذاهای مازندران است که در فصول سرد سال احتمالاً به دلیل کمبود مواد خوراکی، برای بحث سفره‌ی شام و ناهار ساده‌ترین و محبوب‌ترین خوراکی است.

برای تهیه آش برنج با گوشت چرخ کرده ابتدا باید گوشت را با همراه چند قاشق روغن در تابه کوچک و قابلیت روی رفتگی به صورت مرحله‌ای به مدت چند دقیقه تفت داده و سپس به مواد دیگر اضافه کرد.

برای تهیه ادویه‌ی مورد نیاز باید نمک، فلفل، زردچوبه، هل و... به یکدیگر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس یک اندازه از این ادویه‌ها به مواد خوراکی اضافه شده و برای مدتی هم بپزید.

پس از آماده‌کردن گوشت و ادویه‌ها، باید برنج را با آب و سپس با شوریز به لیوان تهیه کرده و به همراه گوشت و ظروف دیگر به روی حرارت قرار دهید. زمان پخت برنج برای آش حدود 45 دقیقه تا یک ساعت به طول می‌انجامد.

در نهایت، برای تزئین آش برنج با گوشت چرخ کرده می‌توانید از گل گوزن و ریحان استفاده کنید. سپس، غذا آماده خوردن است. استفاده از این غذا با ­نان سبوس داشتنی همراهی خوبی است و لذیذی غذا را بیشتر می‌کند.



طرز تهیه آش برنج با گوشت چرخ کرده

آش برنج با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در فصول سرد سال بیشتر مصرف می‌شود. این غذا به راحتی قابل تهیه است و مواد لازم برای آن در تمامی فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس است. در ادامه توضیح داده می‌شود که چگونه باید آش برنج با گوشت چرخ کرده را تهیه کنید.

برای تهیه آش برنج با گوشت چرخ کرده نیاز به مواد زیر دارید: برنج، گوشت چرخ کرده، لپه، پیاز، زرشک، نمک، فلفل سیاه، زعفران، روغن و آب. در ابتدا باید برنج را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید و به خوبی شستشو دهید. سپس باید پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. افزودن گوشت چرخ کرده و همچنین تفت دادن آن با پیاز برای ایجاد طعم و کمی به کار رفتن دو پیمانه آب کافیست و به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود.

لپه را به صورت نازک خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. پس از ۱۰ دقیقه اضافه کردن برنج و آب به مواد دیگر داخل قابلمه و نمک، فلفل سیاه و زرشک را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۶۰ دقیقه پخته شود. سپس زعفران را با یک قاشق چایخوری آب داغ سر بزنید و به آش اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه یک قاشق روغن یا کلر خیس شده را روی آش ریخته و با حرارت خیلی کم برای ۵ دقیقه و طعم پیدا کردن ادامه می‌دهید.

بهتر است این غذا در دمای گرم سرو شود و با پودر زعفران و زرشک خرد شده تزیین شود. این غذا از دستورات سنتی غذایی ایران است و همه خانواده‌ها می‌توانند از طرز تهیه آن بهره بگیرند. از این غذا برای سرو در جشن‌ها و مراسم‌های خاص استفاده می‌شود و به عنوان یک غذای خوشمزه و سنتی محبوب در قالب غذا به خواندن ac خوب است.



آماده کردن مواد لازم برای آش

آش، یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در انواع مختلفی به تنوع غذایی و تندرستی غذایی ایرانیان و همچنین سایر کشورها، کمک می‌کند. برای آماده کردن آش، نیاز به تعدادی مواد اولیه داریم که در ادامه به توضیح هر یک از آنها می‌پردازیم:

1. پایه یک آش که گاهی پیاز و روغن یا غذاهای دیگری مثل جعفری یا نعناع را نیز شامل می‌شود که به کمک شعله ملایم تفت داده می‌شود تا مواد در بیاید.

2. حبوبات: در بسته‌بندی‌های خشک، انواع لوبیا، عدس، نخود، یا باقلا را با دقت آماده می‌کنیم.

3. سبزیجات: برگی مانند جعفری، شوید، شنبلیله، پینه از انواع تر و خشک، پیاز، سیر، تره، گشنیز، کرفس، گل کلم و.. را بررسی کرده و شسته و آماده می‌کنیم.

4. گوشت خورشتی: گوشت چرخ‌کرده و قطعات بزرگ‌تری از گوشت قرمز از نوع برگر، گوشت گوسفند، یا گوشت گاو را برای افزودن به آش در نظر داریم.

5. ادویه‌جات و چاشنی‌ها: شور، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، رازیانه، شوید را در نظر داریم.

6. آب: البته برای آش استفاده می‌شود که می‌توانیم از آب معمولی یا آب مرغ استفاده کنیم.

آش را می توان برحسب سلیقه خودتان، تنظیم کرد. می‌توانید از مواد های برگی (چون جعفری، شوید، گشنیز، صدر ) یا گوشت برای مزه دادن به آش استفاده کنید. همچنین آش را می‌توان با خلال و تخم‌مرغ تازه ، لیمو عمانی، دوغ و خیار شور و ... مهمان خودتان را خوش‌خور و رضایتمند کرد. مواد لازم برای آش بر حسب سلیقه شما متفاوت خواهد شد، اما با مواد اولیه بالا می‌توانید یک آش پر طرفدار، لذیذ و سالم درست کنید.



پخت گوشت چرخ کرده

افراد بسیاری به دیدن گوشت چرخ کرده در لیست غذایی خود علاقه دارند، به همین دلیل تهیه و پخت آن همیشه در اولویت غذایی قرار دارد. برای تهیه گوشت چرخ کرده، میتوان از گوشت گاو، گوسفند، مرغ و یا ماهی استفاده کرد. اما همه گوشت ها یکسان پخت نمی شوند و باید با دقت و توجه به نوع گوشت، روش مناسب برای پختش را انتخاب کرد.

هنگام خرید گوشت چرخ کرده، بهتر است گوشت را خودتان پنیر شوید و به هیچ وجه گوشتی که با زباله و پوست های دیگر ترکیب شده باشد را انتخاب نکنید. گوشت خرد شده باید به دور از نور خورشید نگه داشته شود و پس از یخچال گرفتن باید همان روز پخته شود.

روش پخت گوشت میتواند بر اساس سلیقه شما متفاوت باشد، اما بهترین روش با رعایت بهداشت در زیر ذکر شده است. قبل از شروع پخت، گوشت چرخ کرده باید با ادویه جات و نمک میل شود. سپس برای پخت، میتوانید از تابه یا ماهیتابه استفاده کنید. نوبت به تیغه زدن چیپس و سیخ کبابی ها می رسد؛ برای تهیه چیپس از تفاله نان یا سیب زمینی استفاده کنید، و برای سیخ کبابی ها نیز میتوانید از شاخه گلپر استفاده کرده و پس از سرو کردن با سس خامه و گلسیر تزیین کنید.

پخت گوشت چرخ کرده در زمان کوتاهی انجام می شود و با نظافت و فراوری درست، غذایی کاملاً ارزشمند و سالم برای خانواده شما خواهد بود. با انتخاب گوشت خوب و استفاده از روش پخت مناسب، لذت یک غذای گرم و لذیذ با گوشت خرد شده را تجربه کنید.



پخت برنج و سرخ کردن پیاز

رژیم غذایی ما در کشور ایران فراوانی انواع غذاهایی دارد که بخش عمده از آنها بر اساس برنج مزه‌دار طبخ می‌شوند و با سس یا خوراکی همراه می‌شوند. تحریک بینش بصری و بویایی این غذاها نه تنها سفره غذایی ما را زیبا می کند بلکه شبانه روز ما را پر انرژی نگه می‌دارد. برای تهیه این غذاها نخستین مرحله آن‌ استفاده از برنج که در سطح فرآیند پخت باید دقت و زمان‌ بندی لازم را داشته باشیم.

در نگاه کلی، دو نوع برنج شامل برنج دانه بلند و برنج دانه کوتاه که به مردم دانشو بیشتر معروف هستند، وجود دارد. هر دو نوع برنج با شیوه خاص خودشان به آرامی و مرحله به مرحله بایستند تا به پخت کامل برسند. برای پخت برنج دانه بلند، می‌توان با استفاده از دیگ بزرگی که در آن حجم آب فراوان ریخته شود، برنج را در مدتی زمان به روش تافت که سبکی در رنگ و طعم ایجاد می‌کند، پخت کرد. با این روش باید دقت کرد که حجم برنجو آبی که ریخته می‌شود، حداکثر تا دو انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.

اما برای پخت برنج دانه کوتاه که بیشتر با نام برنجِ دانشو شناخته می‌شود، از یک روش دیگر که به نام روش رسیدن به مناسب پخت با نگهداشتن هوا به برنج مخصوصا توجه دارد استفاده می‌شود. در این روش، برنج با آب ولرم شده درجا قرار می‌گیرد و بعد از بلرزیدن، چند لحظه خاموش می‌گردد تا برنج پخته شود. در هر دو روش، سپس برنج به مدتی در دیگ با دمای پایین نگه داشته می‌شود تا در دمای روز و شب مساوی شود. یکی دیگر از روش‌های پخت برنج چیپسی است که در این روش، برنج به صورت تکه‌ای داخل روغن سرخ شده و به‌کمک اتو با اتوی خمیر مخصوصی آماده شده، کمی روی شعله‌ی گاز سرخ شده و نرم می‌شود.

یکی دیگر از مراحل آشپزی که در بسیاری از غذاهای بومی و پرکاربرد کشور ما به‌عنوان قسمتی اساسی از آنها به‌کار می‌رود، سرخ کردن پیاز است. پیاز یا پیازچه دارای بوی گرم و خاصی است که می‌تواند به‌وجود آمدن عطر و طعمی ایجاد نماید که این دریایی از طعم شیرین، تلخ و نمکی گاهی خلوص خاصی به غذاهای مختلف ببخشد. در حین سرخ‌کردن پیاز بهتر است در روغنی که سقف آن به داغ کردن رسیده‌است، پیاز‌ها را اضافه نمود. در صورت تحملهای لازم برای جان‌سپردن به شعله ذره‌ای غذا خوشمزه و خاکستری، این می‌تواند به عنوان فاکتوری اساسی در اغلبیه‌ی غذاها از جمله هو، کباب، قورمه‌سبزی و سایر غذاها که به خاطر این پیاز شهرت خود را کسب کرده‌اند، استفاده شود.



ترکیب شیرین کردن پیاز با آب

ترکیب شیرین کردن پیاز با آب یکی از روش‌های متداول در آشپزی ایرانی است که به دلیل عطر و طعم خوبی که به غذاها اضافه می‌کند، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای شیرین کردن پیاز، از پیاز سفید استفاده می‌شود که با افزودن آب و نمک، طعمی شیرین به پیاز داده می‌شود.

برای شیرین کردن پیاز، ابتدا پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه قرار دهید. سپس آب را به قابلمه اضافه کنید و مقداری نمک به آن بیفزایید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در دمای کمی آن را بپزید.

با گذراندن مدت زمان مناسب، پیاز شیرین و نرم می‌شود. در صورتی که آب زیادی به پیاز اضافه نکرده باشید، می‌توانید آب را تا حدی که پیاز به خوبی بپزد، اضافه کنید.

از جمله غذاهایی که می‌توانید با استفاده از شیرین شده پیاز تهیه کنید، می‌توان به قرمه سبزی، خورشت بادمجان، آب‌گوشت و ... اشاره کرد. این روش به‌حدی متداول شده که برخی از آشپزهای مجرب، در تهیه برخی از غذاهای خود، فقط از پیاز شیرین شده استفاده می‌کنند.



افزودن گوشت و برنج به آب پیازی

آب پیازی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از دوران باستان تا به امروز هنوز هم در بسیاری از خانواده‌های ایرانی سرو کار می‌کند. این غذا به دلیل سادگی تهیه و استفاده از مواد اولیه ارزان قیمت، از غذاهای محبوب و رایج مردم ایران به شمار می‌رود. یکی از روش‌های خوردن این غذا، افزودن گوشت و برنج به آن است که علاوه بر ایجاد مزه و طعم خوب، باعث افزایش ارزش غذایی آن می‌شود.

اولین قدم در تهیه آب پیازی با گوشت و برنج، پختن برنج است. بسته به تعداد افرادی که قرار است غذا را بخورند، مقدار برنج لازم را بریزید و با آب شستشو دهید. سپس آن را در ظرفی با حجم مناسب و کمی آب به صورت نیم‌پخت درست کنید. بنابراین در صورت استفاده از 1 پیمانه برنج، 2 پیمانه آب کافیست. برنج را داخل آب بریزید و رویش بپوشانید و آن را روی حرارت قرار دهید تا نیمه‌پخت شود.

در مرحله بعد، گوشت را فرآوری کنید و به اندازه کافی ریز برش دهید. سپس داخل تابه قرار دهید و روی حرارت قرار داده و تا زمانی که رنگ آن تغییر کرده و آبی گرفته شده، همراه با یک قاشق سه نقطه غذا کنید.

در ادامه آب پیازی را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز را به صورت خلال خورده برش داده و داخل قابلمه بریزید. به دقت مواد را هم بِزِنید تا پیاز نسوزد. پس از شیرین شدن پیاز، گوشت را داخل قابلمه بریزید و به همراه 2 پیمانه آب، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 1 قاشق چای‌خوری نمک، به صورتی که کاملا پوشانده شوند، بپزید.

در مرحله آخر، برنج را هم به قابلمه اضافه کنید و تمام آن را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم برنج داخل غذا جذاب شود. حالا آب پیازی شما با گوشت و برنج آماده برای سرو در میز عشق است. این غذا نیازی به هیچ دیگری ندارد و می توانید با سالاد ساده، تردست و یا یوگورت سرو کنید. لذت ببرید!