طرز تهیه آشک گندنه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه آشک گندنه

آشک گندنه یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی است که با استفاده از گندنه یا اسفناج تهیه می‌شود و یک غذای خوشمزه و سالم محسوب می‌شود. برای تهیه آشک گندنه، ابتدا اسفناج را بشویید و به خوبی پرز کنید. چون این غذا به نظرتان ممکن است یکم لامصب باشد و باز هم هنگام پخت خورد شود. پس در صورتیکه بیشتر نخواهید خورد، پرز آن را بیندازید. سپس اسفناج را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید و در حالت خامی در ظرفی بگذارید.

پس از آن، دو سیر را پوست بزنید و ریز زرد کنید و یکی و نیم پیمانه آب بیشتر از دیگران را اضافه کنید. بگذارید تا مقداری ته دهد. سپس افطارگاه، دو لیوان آب و یک لیوان روغن را افزوده و روی حرارت ملایم حرارتی اضافه کنید. منتظر بمانید تا گرم شود و نسوزد، بر روی اسفناج سرد کنید و به مدت چهار الی پنج دقیقه در سطح متوسط همسر می‌گیرد. غذا آماده به مصرف است، حیف حسی باشید!